pátek 10. prosince 2010

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Výzkumní pracovníci rozvíjet Self-Healing Plastové

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gJtGJzvpYY/story01.htm:
schliz píše "Arizona State vědci pracují na 'self-léčení' polymerem, který se používá optických vláken 'nervový systém' pro detekci a opravu trhlin. Systém využívá až 96 procent z objektu původní pevnosti při laboratorních testech. Mohlo by to najít využití v 've velkém měřítku kompozitní struktury, pro které lidský zásah by bylo obtížné,' jako jsou větrné turbíny, satelity, letadla, nebo Mars Rover. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Oracle žádá Apache, aby přehodnotila Java výboru Exit

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zOae-2Z_Fc0/story01.htm:
CWmike píše "Oracle požádal Apache Software Foundation, aby přehodnotila své rozhodnutí ukončit Java SE / EE výkonného výboru, a je také uznává ASF má význam pro budoucnost Javy. Ve zprávě propuštěn pozdní čtvrtek, výkonný Oracle se smírčí gesta na Apache . Alespoň pro tuto chvíli, ASF nezdá touží vrátit výboru. 'Dejte nám důvod, proč by se měl znovu ASF jiné než "prosím",' ASF prezident Jim Jagielski řekl v post Twitter ve čtvrtek. Java Community Proces je 'mrtvý' Jagielski uvedl v blogu, a to i ve čtvrtek. 'Vše, co zůstává, je zombie, procházel ulicemi ekosystému Javy, hledá pro mozek.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Novatel žaluje ZTE a Franklin přes MiFi-příbuzné patenty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/novatel-sues-zte-and-franklin-over-mifi-related-patents/:
Smartphony nejsou jen mobilní zařízení zmítá v patentu válčení , zdá se: Novatel to jen žaloval ZTE a Franklin přes pět patentů souvisejících s "klíč architektura a funkčnost" jeho MiFi řady mobilních hotspotů. Co je zajímavé je to, že Verizon nese MiFi a ZTE-postavený Fivespot , zatímco Sprint MiFi žije po boku ZTE Peel a nosič-značkové Franklin modemy, tak jsme zvědaví, zda některý z dopravců krok zprostředkovat spor. Také jsme se rychle sbírat stížnosti, a vypadá to, že pět patentů v pochybnost jsou dostatečně široký k pokrytí WiFi uvazování z telefonů, takže máme pocit, že tohle oblek by mohla ovlivnit více než ZTE a Franklin - budeme vidět, co se stane.

Novatel žaluje ZTE a Franklin přes MiFi-příbuzné patenty původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PR Newswire , Stížnost (PDF) | Poslat | Komentáře

T-Mobile říká, že to trh "4 tablety G 'v roce 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/t-mobile-says-itll-launch-4g-tablets-in-2011/:
Ach, ty taky, T-Mobile? Bez ponoří do detailů, T-Mobile USA odešla sýkorka-pro-tat s Sprint tím, že upustí vědomím, že to bude přidávat tablet (jiné než Tab , samozřejmě), aby své produktové portfolio v roce 2011 - a jak byste mohli Očekáváme, budou pomocí sítě T-Mobile přijal k volání "4G". I když to nesplňuje žádné technické definici 4G, společnosti někdy-rozšiřující se HSPA + síť je určitě visí s velkými kluky běh WiMAX a LTE právě teď, dodává stahování rychlostí 10 Mb / s nebo více, v některých oblastech, pokud budete mít štěstí - a to je právě ten druh speciální omáčkou budete chtít, když máte velký dotykový displej konzumovat obsah. Žádné slovo o značce nebo platformu, ale my jsme nepochybně něco z toho voštinová hluku bude v mixu. Zde je úplný přehled:
"T-Mobile úzce spolupracuje s většinou našich partnerů OEM dodávat 4G produktů integrací HSPA + do map v roce 2011 jako dominantní globální standardní. Spotřebitelé se budou stále vidět HSPA + palivo budoucnosti inovace v různých mobilních spotřební elektroniky z chytrých telefonů a Tablety na nové zařízení. T-Mobile bude i nadále stát v čele bezdrátových inovací, přináší agresivní 4G produkt lineup v roce 2011, včetně 4G tablet. "

T-Mobile říká, že to spustit '4 'tablet G v roce 2011 původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Razer Orochi vytvořený z ropy a glycerin, křoviny vaše bod mezi frag zasedání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/razer-orochi-crafted-from-oil-and-glycerin-scrubs-your-bod-betw/:
Když jsme se poprvé dostal vítr Digitalsoaps Etsy prodejce na počátku roku 2009, měla ale pokorný nespecifikované gamepad a pár dalších regulátorů, aby její jméno - rychle dopředu, aby dnes, a zjistíte, temperamentní podnikatel dělá svižnou práci ve všech druhy nádherně geeky mýdla tvary. Tento 10 dolarů Razer Orochi myš je nejnovější, a jak můžete vidět, je to dost blízko ke skutečné věci na trik své pupeny na další LAN party. Je smutné, že tento konkrétní mýdlo je omezenou dobu-nabídka - a pohybuje rychle - ale prodávající se také zabývá v pečlivě podrobné Xbox 360 řadiče, caffeinated lahve šampon soda, a mýdlové repliky všech klasické kazety Nintendo vám záleží na jméno.

Razer Orochi vytvořený z ropy a glycerin, křoviny vaše bod mezi frag zasedání původně objevila na Engadget na pá. 10 prosinec 2010 16:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Digitalsoaps (Etsy) | Poslat | Komentáře

Chrome OS nevěří Apps nebo uživatele

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AvJfOlkp43Q/story01.htm:
holy_calamity píše "Google Chrome OS šéfové vysvětlit Recenze technologie, jak většina funkcí toku web-pouze OS od měnící se jedno jádro převzetí předchozích vzorů operačního systému. 'Operační systémy jsou dnes se soustředil na myšlenku, že aplikace mohou být věřil ke změně systému , a že uživatelé mohou být důvěryhodné pro instalaci aplikací, které jsou důvěryhodné, 'říká Google VP Sundar Pichai. Chrome nemá důvěru aplikace nebo uživatele a ani nemůže měnit systém. Jakmile uživatelé mají zakázáno instalovat aplikace nebo změnou zabezpečení systému , použitelnost a další, jsou lepší, tvrdí Google. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Anybots QB hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/anybots-qb-hands-on/:
Tento týden v 's GigaOM sítě 2010 konferenci v San Franciscu, krátce jsme se smísil s naším robotem suverény a přežil, aby o tom mohli vyprávět. Anybots byl nechávat své 15.000 dolarů QB telepresence robot decimovat toulat davu, a my jsme byli pozváni na interakci s jedním a pak další pro rotaci prostřednictvím dálkového ovládání. Tato zkušenost byla zábavná, ale stále poněkud neosobní, většinou kvůli nedostatku obousměrný video, něco, co je účtována jako "brzy". Tam žádné slovo o tom, zda roboty - které začínají (doslova) sjet z montážní linky - byl pobavený, nebo ne. Na základě našich propastný dálkového ovládání-dovedností, můžeme pouze předpokládat, naše životy byly ušetřeny z jednoho důvodu: napsat tento příspěvek. Podívejte se na naše videa po přestávce!

Pokračovat ve čtení Anybots QB hands-o

Anybots QB hands-o původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 14:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Smartphone kupujícího průvodce: nejlepší telefony AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, a další!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
Je to pravda, zvedl telefon je neuvěřitelně obtížné v těchto dnech. Pryč je doba, kdy byly vaše možnosti omezené a vaše volby jednoduše mezi méně-z-zel. Trh explodoval, a rozhodnutí-procesu, najít nejlepší přístroj pro vaše hotovost může být jedním z nejsložitějších úkolů, kdy budete provádět. Android , IOS , webOS a Windows Mobile jsou lepší než oni si kdy předtím, dopravce lineups jsou větší, a dokonce i výběr plán může být skličující proces, pokud nevíte, co hledáte. Ale hej, nenechte stres rozhodování mezi Droid X a Droid Incredible dát klapky na vzrušení, jak se dostat opravdu úžasné gadget - máme záda!

Jsme rozbité volby do dvou skupin, pro každou z hlavních dopravce v USA po přestávce - top vyzvednout, když peníze nehrají roli, a thriftier rozpočtu volby. Jsme také naše top výběry pro některé z menších dopravců v celých USA, a náš konečný výběr, pokud náklady a dopravce nestojí v cestě. Při sestavování seznamu jsme byli šokováni, když viděli, jak mnoho zařízení se systémem Android se to, ale to je dokladem otevřenosti platformy (a nenasytným spotřebitelem přijetí smartphones). 2011 bude bláznivý rok, ale pokud jste na trhu právě teď, možnosti jsou úžasné - tak čtěte dál a vidět naše tipy.

Pokračovat ve čtení Smartphone kupujícího průvodce: nejlepší telefony AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, a další!

Smartphone kupujícího průvodce: nejlepší telefon pro AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, a další! původně objevila na Engadget na pá. 10.12.2010 14:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Levné 3D Fab mohl začít inovace renesance

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0Ivf1DtvDw/story01.htm:
blackbearnh píše "článek o více než O'Reilly Radar je argument, že stejně jako mají levné nebo bezplatné prostředí software vývoj vedl k hojnosti úžasných webových a mobilních aplikací, mohl klesající náklady na výrobu zařízení umožňující 3D nespočet nových fyzikálních vynálezy. Tento článek byl podnícen novým Kickstarter projekt, který pokud financované se pokusí vyrobit DIY CNC frézování systém pro dolů $ 400 Citace:. 'Už jsme viděli skvělé věci, které lidé začali dělat s 3D FAB na vyšší-vstup -na úrovni nákladů. Mnozí z nich jsou skončí na Kickstarter sebe, jako je iPhone 4 kamerový držák, který byl nejprve prototyp pomocí 3D tiskárny. Teď jsem umírat, aby viděli, co dostaneme, když někdo dokáže vytvořit nápady uvízl v jejich hlavy. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




IT pracovníka Revenge Pozemky Her ve vězení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-Q225TbKyE/story01.htm:
aesoteric píše "30-rok-starý IT pracovník Florida-založená zdravotní středisko byl tento týden odsouzen na 19 měsíců v USA federálním vězení pro hackování, a pak zamykání, svého bývalého zaměstnavatele IT systémů. Čtyři dny poté, co byl vyhozen z Suncoast Společenství zdravotní střediska 'pro neposlušnost, Patricia Fowler Marie exacter její pomsty hacking centra systémy, mazání souborů, změna hesel, odstranění přístupu k infrastruktuře systémů a manipulaci s placenými a naběhlých ponechat sazby zaměstnanců. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Motorola Android tablet specifikace a voštinová domovské obrazovce unikly na Tchaj-wanu?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Ukázalo se, že Andy Rubin nemusí být jediný chlap, který to už předváděla nepolapitelný Motorola Android tablet. Začátkem tohoto týdne, někteří šťastný chlapík z Tchaj-wanu tvrdí, že narazil na stejný voštinová zařízení, a byl tak laskav a sdílet výše uvedené 3D tapety live snímek, stejně jako některé úvahy o jeho one-hodinový hands-on. Jsme řekli, že tam bude 7-palcové verzi, stejně jako 10-palcové verzi (poslední se zdá být to, co Rubin měl), a ten se díváme na tu má rozlišení 1280 x 800 displej neznámého velikost, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core čipu, gyroskop, 5 megapixelovým fotoaparátem hlavní, a 2 megapixel fotoaparát na přední straně. Paměť-moudrý, že má 32GB vložené MMC a microSD slot.

Plakát počítá hardware - který je "docela světlo" - je vše připraveno ke startu, ale voštinová ještě potřebuje nějaké finální jemné-tuning. Je smutné, že on nemá datum, ale říkal, že zařízení bude zřejmě být ceněný jako je ta současná high-end telefonů Motorola, a bude k dispozici ve třech příchutích: UMTS, CDMA, a LTE (který jsme slyšeli o chvíli zpět) . No, jen čas ukáže, zda tento člověk opravdu má dobrého přítele na Motorola, nebo že on mluvil s některými jednorožci.

[Díky, Samson]

Motorola Android tablet specifikace a voštinová domovské obrazovce unikly na Tchaj-wanu? původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mobile01 | Poslat | Komentáře