pátek 14. ledna 2011

Největší Falešné zprávy ve Wikipedii První desetiletí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nx6fVP_LUs/story01.htm:
jbrodkin píše "Wikipedia oslaví své 10. narozeniny v sobotu, se zakladatelem Jimmy Wales mají postavené místo od ničeho k jedné z nejvlivnějších destinací na internetu. Wikipedia cíl může být k sestavení součet všech lidských vědomostí, ale je to také , možná, že nejlepším nástrojem v existenci pro udržovat Internet hoaxy. Nahoru hoaxy patří studentovi, který oklamal celý svět média s falešnou nekrolog citace, Rush Limbaugh chrlit nepřesná fakta zvedl z Wikipedie, nesprávného prohlášení za mrtvého Sinbad, Stephen Colbert je slon africký žert, Hitler plakáty na stěnu ložnice s dospívající Tony Blair, a několik falešných historických postav vymyslel ven řídkého vzduchu. Wales kroky k odvrácení vandalismu, včetně zamezení nezapsaného redaktoři z vytváření nových stránek a dočasně chrání kontroverzní články, ale Wikipedia je velmi příroda dělá to citlivý na falešné zprávy popsané v tomto příběhu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Bastardi se Wager

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V9qmAbGnmBQ/story01.htm:
DesScorp píše "AccuWeather meteorolog Joe Bastardi má výzvou pro klima vědci Chce jedné nebo více z jejich hodnosti přijmout sázku o teplotní trendy v příštích deseti letech Bastardi činí konkrétní předpovědi 'vědecký přístup je:... Vidíte další Argument, můžete předložit předpovědi o tom, kde se věci jít, a otestovat je, 'říká.' To je to, co jsem udělal. Řekl jsem na zemi bude chladný 0.1 až 0,2 stupně Celsia v příštích deseti letech, podle objektivních satelitních dat. ' Bastardi útok na jeho kritiky - kteří jsou legie - je, aby se jejich vlastní předpovědi a pak čekat Věda o klimatu, dodává, 'je jen velká předpověď počasí.'.. Bastardi je výzva je připomínající slavné Simon-Ehrlich uzavře sázku, kde dva muži z konkrétní předpovědi o tom, nedostatek zdrojů v 80 letech. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Zaměstnanci by měl koupit své vlastní počítače?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qt6PYBr-cD4/story01.htm:
Místní ID10T píše "Bezpečnost dat vs produktivity. Všichni jsme slyšeli argumenty. Většina z nás používat některé z našich osobních zařízení pro práci, ale je to dobrý nápad? 'Jste v práci. Počítač je starý pět let, běží Windows XP. Vaše firma Telefon má malou obrazovku a neví, co je internet. volnoběhu doma je elegantní, super-rychlý notebook a vlastní smartphone je vyloučen z přístupu k firemnímu e-mailu. Existuje důvod, pro který :... dotační IT je nákladná záležitost, Firmy mohou se snaží držet krok s konstantní rychlostí technologických změn zařízení zaměstnanci doma a ve svých kapsách, jsou často mnohem silnější než ty, které jsou jim tedy co když necháte své zaměstnance používat vlastní vybavení? ' Společnosti jako Microsoft, Intel, Kraft, Citrix a globální právní firma SNR Denton Zdá se, že je to slušný nápad. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




ARMdevices: ARM-založené platformy Google TV 'potvrzen' a brzy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/armdevices-arm-based-google-tv-platform-confirmed-and-coming/:
No, vypadá to, že Windows nemusí být pouze nové území pro ARM v roce 2011 - ARMdevices hlásí, že je to na "velmi vysoké orgán od někoho na Google", která ARM-poháněl Google TV platforma je "potvrzena" a " brzy. " Tento orgán je překvapivé zůstávají v anonymitě, nicméně, a zřejmě neposkytlo mnoho jiného v cestě podrobnosti. To je daleko od poprvé, co jsme slyšeli mluvit o ARM pro Google TV, i když - jak ARMdevices poukazuje na to, dokonce i prezident ARM Tudor Brown zváženo v této věci již v listopadu, říká, že "pokud Google TV má být proudu , musí být postaven na nižší výkon systému, nižší náklady na ... technologii, "s ARM pravděpodobně montáž zákona v obou směrech.

ARMdevices: ARM-založené platformy Google TV 'potvrzen' a brzy původně objevila na Engadget na Pá. 14 leden 2011 15:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Synth průkopník Roger Linn nám ukazuje svůj nový analogový bicí automat, Tempest (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/synth-pioneer-roger-linn-shows-us-his-new-analog-drum-machine-t/:
Byli jsme putování kolem přeplněné, hlučné sály letošní NAMM show, kdy zejména podivínský-out buben vzor udeřil naše ušní bubínky. Jsme po zvuku a setkal se šedovlasý, obrýlený pán výčepní a knoflíky laděním tak profesionálně, že bychom nemohli pomoci mimo kontrolu jeho jmenovku. Představte si, že naše radost, když jsme viděli, to bylo ne méně než Roger Linn, návrhář Linndrum a Akai 's MPC60. Pokud nejste obeznámeni s těmito podmínkami, bez ohledu na to: řekněme, že Dr. Dre a další výrobce, kdo bušil z syntetický beat box na dluží tenhle chlap celou svou kariéru. Pan Linn se spojil s Dave Smith Instruments vytvořit Tempest, 16-pad krásy s dostatkem knoflíky, tlačítka a řazení sval, aby vás inspiroval k nekonečné hodiny ve studiu. A zvuk na tuto věc! Je sice obsahuje digitální vzorky jako tradiční MPC, ale kde to opravdu svítí, je v analogové syntézy a efektů oddělení. To vyžaduje hodně pro bicí automat se cítit unikátní a cenné v těchto dnech - zejména na $ 2000 oni bude ptát na to v červnu - ale Tempest, z naší krátké doby s tím, vypadá, že to bude dobře stojí za investici pro vážné výrobců. Video demo pana Linn to po přestávce.

Pokračovat ve čtení Synth průkopník Roger Linn nám ukazuje svůj nový analogový bicí automat, Tempest (video)

Synth průkopník Roger Linn nám ukazuje svůj nový analogový bicí automat, Tempest (video) původně objevila na Engadget na Pá. 14 leden 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Akai IPAD-docking SynthStation 49 a aktualizovány app: oči-na na NAMM 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Pamatuji si, když všechno, co měl iPhone dok? Blížící se dock revoluce bude stejně jako to, ale mnohem více masivní. Akai je předvádí non-funkční verzi svého SynthStation 49-klíč MIDI kontrolér na NAMM tento víkend, a je to skoro stejné myšlenky jako menší iPhone-docking Synthstation25. To znamená, že zde máte devět rychlostních-citlivých MPC polštářky, samostatný oddíl doprava, a 1/4-palce out. A nastavitelný IPAD dok, což je legrační věc vidět na klávesnici. Software-moudrý, to mladší brácha-větší v rodině bude rovněž podporovat CoreMIDI - a aktualizovanou verzi SynthStation app Akai je IOS pro větší displej, pomocí přidána nemovitost, aby jemnější, více přímou kontrolu nad zvukem, spolu s nahrávání nového úseku a současně buben / synth sekvenování. Není to špatný kus kit pro pad-centrické hudebník ve svém životě - podívejte se na to, aby se splash letos v červnu za $ 199. Zkontrolujte, zda pod přestávka na video jednotky a runthrough nového softwaru.

Pokračovat ve čtení Akai IPAD-docking SynthStation 49 a aktualizovány app: oči-na na NAMM 2011

Akai IPAD-docking SynthStation 49 a aktualizovány app: oči-na na NAMM 2011 původně objevila na Engadget na pá. 14 leden 2011 16:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nízká kvalita slitiny Příčina Shuttle Hlavní Tank číslo

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dPjG_9lpPlY/story01.htm:
BJ_Covert_Action píše "NASA inženýři se konečně objevil příčinu vzniku trhlin, které byly nalezeny na hlavní raketoplánu Discovery vnější nádrž. Hlavní nádrže, jednoho z modelů 'Super lehký tank' vyvinut Lockheed-Martin, zaměstnává hliník-lithium slitiny vyvinuté Lockheed-Martin speciálně pro tuto aplikaci. nové slitiny se používá v různých konstrukčních podélníky po celé design SLWT. Bohužel, šarže této slitiny používané v nádrži, která je v současné době pářil se raketoplán Discovery se zdá být nízké kvality . slitina používaná v stringers má 'strakatý' vzhled, ve srovnání s nominální vzhledu obvykle používají v hlavní nádrži stringers (viz obrázek v článku). Tento vzhled je orientační lomu prahové hodnoty, která je výrazně nižší než běžné. NASA určuje, přes testování, že to low grade slitina má pouze 65% z lomu síly jmenovité slitiny obvykle používá. NASA inženýři vymysleli potenciální opravu na problém, že jsou v současné době testování k zajištění opravy způsobí žádné nezamýšlené důsledky. NASA plánuje, že raketoplán Discovery připraven ke spuštění znovu 24.února 2011. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




JFK Knihovna spouští největší prezidentské Online archiv

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oC-UDkXzvso/story01.htm:
Lucas123 píše "JFK knihovna zahájila co to je volání největší prezidentské online archív, který nabízí veřejnosti 117TB dat souvisejících s prezidentství John F. Kennedy 'čtyři-rok projekt digitalizované nepřeberné množství analogových materiálů, včetně 200.000 stran dokumentů;. 300 rolí audio pásku s více než 1.245 jednotlivých nahrávek telefonních hovorů, projevy a jednání; 300 muzeum artefaktů, 72 kotoučů filmu;. a 1500 fotografií 'Jak mladí lidé stále více spoléhají na internet jako primární zdroj informací, to je naše naděje , že knihovna je online archiv umožní nová generace se dozvědět o této důležité kapitoly v americké historii, 'řekl Carolyn Kennedy, manželka zesnulého John F. Kennedy, Jr., kdo byl po ruce při otevření archivu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




BlackBerry Storm 3 ukazuje opět, sledování pro spuštění září?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/blackberry-storm-3-shows-up-again-tracking-for-september-launch/:
RIM mýtických BlackBerry Storm 3 je jedním z těch výrobků, které se objeví vždy po několika měsících se jen tolik nových informací, aby jste se věřit, že je to reálné a je to nakonec přichází před plazil zpět do noci, bude zcela radio-silent na další měsíc nebo dva. My jsme žádné pochybnosti, že telefon je skutečně v tomto okamžiku, ale vzhledem k vlažné přijetí Storm 2 dostali, jsme překvapeni, RIM nepřinutilo těžší získat aktualizované zařízení na trhu - jediné, co si můžeme odvodit, že dopravce partneři stále posílají ho zpět k vylepšení. Když už mluvíme o štípnout, BGR říká, že můžeme očekávat telefon s 1,2 GHz procesorem (stejný jako údajné pochodeň 2 ) spolu s 3,7-palcový WVGA displej, 5 megapixelový fotoaparát, dual-kapela WiFi s UMA podporu, mobilní hotspot schopnosti, a BlackBerry OS 6.1. Slovo má to tam bude alespoň dvě verze uvolněna po celém světě - s kódovým označením Monaca a Monza - a to je na cestě k uvolnění září. To je všechno v pořádku, ačkoli tyto specifikace se nebude foukat někdo pryč, jak se blíží 4. čtvrtletí '11.

BlackBerry Storm 3 ukazuje opět, sledování pro spuštění září? původně objevila na Engadget na pá. 14.leden 2011 12:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR | Poslat | Komentáře