pondělí 6. prosince 2010

NASA vypustí Micro Solární plachta

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dl2OQnfrBtE/story01.htm:
greyarea67 píše se zprávou, že NASA úspěšně používá "mikrosatelitů" (termín daný družice o hmotnosti mezi 10 kg a 100 kg) k nasazení "nanosatellite" (termín daný družice o hmotnosti 1 kg a 10 kg mezi). Nasazen objekt, první ze šesti v mikrosatelitů je užitečné zatížení, byl NanoSail-D letu jednotky. NanoSail-D mas 4 kg a je "o velikosti bochníku chleba", dokud se nasazuje své sluneční plachta. "... Když NanoSail-D plachta je nasazen bude využívat jeho velké plachty z tenkých polymerních materiálů, materiál mnohem tenčí než lidský vlas jediný, výrazně snížit čas k de-orbita malé družice bez použití pohonných hmot, protože většina tradičních satelitů použití. NanoSail-D letu výsledky pomohou ke zralému této technologie tak, aby mohly být používány na budoucích velkých vesmírných misích na podporu v de-obíhat okolo vesmírného odpadu vytvořil vyřazení družic bez použití hodnotné pohonných hmot. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Hertz začít pronájem všichni-elektrický Smart Fortwo EDS příští týden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/hertz-to-start-renting-all-electric-smart-fortwo-eds-next-week/:
To může být stále není částka, která má hodně dent ve společnosti, kompletní vozový park, ale Hertz právě oznámila, že začne pronájem Smart Fortwo Elektrický pohon vozidel 15. prosince, který následuje po nedávném oznámení, že to bude brzy nabízet all-elektrické Coda Sedan a Nissan Leaf na vybraných trzích. Jak se dalo očekávat, nicméně, bude Smart ED také poněkud omezená dostupnost, se San Francisco, New York a Washington DC je jedinou lokality zahrnuty v první fázi, a ani slovo o další města následovat. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Hertz začít pronájem všichni-elektrický Smart Fortwo EDS příští týden

Hertz začít pronájem všichni-elektrický Smart Fortwo EDS příští týden původně objevila na Engadget na Po. 6.12.2010 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená | Poslat | Komentáře

Apple Impasse s časopisy Over odběratel inspektor

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vx9oF3tV4RM/story01.htm:
Pickens píše "Petr Kafka zprávy na všechny věci, které digitální Apple a vydavatelského průmyslu nebyly schopny vyrovnat se přes předplatné časopisu app. Vydavatelé chtějí schopnost prodávat předplatné sám, nebo alespoň možnost pověsit na účastníky 'osobních údajů, a Steve Jobs se nenechám. Vydavatelé také nelíbí 30 procent snížit, že Apple chce vzít v iTunes Store, ale jejich skutečné viset-up je nedostatečný přístup ke kreditní karty a osobních údajů. To je cenné pro ně, protože na trh demografických dat pomáhá prodávat reklamní časopisy, a bez ní nemohou nabídnout tisknout / digitální svazků. Všechny Apple je ochoten nabídnout je "opt-in formulář pro předplatitele, že by se jich zeptáte na omezené množství informací:. jméno, poštovní adresu, e-mailová adresa "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Fring přidává Dynamic Video kvalita jeho videohovory aplikace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/fring-adds-dynamic-video-quality-to-its-video-calling-apps/:
Fring se usilovně snaží využít této (doufejme dočasná), mezera ve video chat obloze, kde Google chybí první strana mobilního video chatu řešení, Apple údajně otevřených FaceTime norma musí být ještě otevřen, a Skype je přetažením jeho nohy na mobilní video volání provádění. Nejsme si jistí, jak dlouho to bude trvat, ale do té doby jsme rádi, že Fring sprucing svůj cross-platformní řešení. Fring jen tlačil ven nový Android a iPhone verze jeho aplikace, které zahrnují "DVQ," nebo "Dynamic Video Quality" pro videohovory. Je to docela jednoduché: kvalita obrazu automaticky (a asynchronně), přizpůsobuje se používat dostupné šířky pásma, s důrazem na udržení audio proud čisté a bez přerušení. Může to znít jako ne přemýšlet, ale je to hezké - zvláště pro lidi, odchyluje od WiFi a snaží své štěstí s dopravcem data. Podívejte se na video z DVQ v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Fring přidává Dynamic Video kvalita jeho videohovory aplikace

Fring přidává Dynamic Video kvalita jeho videohovory aplikace původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 15:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fring | Poslat | Komentáře

DOJ ramping zákrok proti Copyright-Nedovolené stránky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7d4fVfwD8so/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Obamova administrativa právě začala ve svém poslání k vypnutí rogue webové stránky, které nelegálně sdílejí obsah chráněný autorským právem, jako jsou filmy a hudba. Bílého domu k duševnímu vlastnictví car, Victoria Espinel, pondělí řekl, že internetová komunita by měla 'očekávat více, že 'pre-preventivní akci, jako je správa rampy své úsilí v boji proti porušování autorských práv online -. především ilegální kopírování a prodeje farmaceutických drog "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Softwarová klávesnice se objeví v webOS 2.0, sní o telefonu Palm břidlice vzkvétat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/software-keyboard-pops-up-in-webos-2-0-dreams-of-a-palm-slate-p/:
Softwarové klávesnice může znít odpor k Palm s bohatou historií nádherné QWERTY klávesnice, ale vy jste museli cítit, že to přijde, co se s divokými spotřebitele přijetí břidlice zařízením, a víte, ekonomika v těchto dnech. No, po krátkou historii tipy na webOS 2,0 's kódem a delší historii hacků , plný-na-Palm vyvinuta softwarová klávesnice byl nalezen v lodní dopravě webOS 2.0 zařízení. To trvá trochu hack a restart, a zřejmě je to kočárek stejně, ach, a budete muset použít fyzické klávesnice zadat Opt + Sym + K příkaz, který otevírá virtuální klávesy. Přesto žádný z těchto nedostatků se nezastaví nás od skicování mimo úhledný, štíhlý břidlice telefony v naší diáře, překládání, že nenápadné elegance před 2 do obrazovky-ovládal form factor s naší nespoutanou fantazii, takže Pre stísněný hardwarovou klávesnici v minulosti, jak jsme sprint na skvělou budoucnost hmotných webOS 2,0 podíl na trhu a možná se závitem email app nebo tak něco. Omlouváme se, ale budeme hotovi. Podívejte se na video z klávesnice v akci, když jsme utírat sliny z našich brady.

Pokračovat ve čtení Softwarová klávesnice se objeví v webOS 2.0, sní o telefonu Palm břidlice vzkvétat

Softwarová klávesnice se objeví v webOS 2.0, sní o telefonu Palm břidlice vzkvétat původně objevila na Engadget na po. 6.prosince 2010 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral.net | zdroje Vnitřní webOS (Twitter) | Poslat | Komentáře

Začátek Blender

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iwZAcmzfbGg/story01.htm:
terrywallwork píše "Lance Flavell a Apress byla zaneprázdněna psaním další Blender 2,5 založené knihy. Lance Flavell (známé jako Lancer v komunitě Blender), je velmi znalý uživatel Blender. Takže jsem byl velký zájem zjistit o této knize, když oznámila, že Apress dostupnost. Tak už jsem šel a objednal verzi Ebook knihy ve formátu PDF. " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Terryho.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sprint Nextel se vyřazování iDEN sítě, vybere dodavatele za $ 5b projekt sítě upgrade

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Vypadá to, že Motorola i1 soubor Android (není na obrázku výše) budou sloužit jako nejvyšší-end telefon Nextel vůbec - Sprint právě oznámila, že je to vyřazování iDEN síť někdy v roce 2013, protože začíná nový čtyři až pět miliard dolarů sítě vylepšení projektu s názvem "Síť Vision." Jsme očekávané to na chvíli - Sprint / Nextel fúze byla sužována účastníka ztráty a zvěsti o rozchodu pro let - ale toto je poprvé, co jsme dostali den. Sprint vyvalit push-to-talk na vlastní sítě na podporu svých 10,6 milionu Nextel zákazníků, ale nemáme plán na to ještě. Sprint je také vyhlašování dodavatelů pro síť Vision: Alcatel-Lucent, Samsung, Ericsson, a bude zpracovávat každý region a mít za úkol rozšiřovat a opevňovat Sprint stávající 3G síť 1900MHz při nákupu 800MHz, 1900MHz a 2,5 GHz spektrum pro budoucí použití. Zajímavé je, že to rozhodně Sprint zajišťování svých WiMAX sázky trochu - to mohou upgradovat své nové zařízení pro LTE se vyměňovat v pásmu karty a vydání softwaru patch, což jistě dává společnosti určité 4G pružnost by Clearwire nesmí táhnout věci dohromady . Uvidíme, co se stane - smolaře to dělat některé pohyby.

Sprint Nextel se vyřazování iDEN sítě, vybere dodavatele za $ 5b upgrade projekt sítě původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USA Today , Fierce bezdrátové | Poslat | Komentáře

IOS 4,2 řekl blokování IPAD fotoaparát Kit od podpory některých USB zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Zdá se, že lidé doufají, že Apple kamery Connection Kit vyřešit všechny své USB-související problémy IPAD prostě nemůže chytit přestávce. První sestava byla téměř nemožné najít , a teď vidíme zabil uživatel zpráv řekl, že IOS 4,2 učinil část USB kamery kit téměř k ničemu pro mnoho zařízení USB, které byly dříve podporovány. Jako 9 až 5 zpráv Mac, problémem se zdá se redukuje na množství energie, které mohou být emitovány z IPAD 30-pinový konektor - to bylo 100 mA, ale IOS 4,2 zdá se, že škrty, které na pouhých 20 ma, pravděpodobně ve snaze prodloužit životnost baterií. Velkou otázkou je, samozřejmě, je to, že vše od klávesnice USB mikrofony a dokonce i některých fotoaparátů již nefungují, a tam není moc pro uživatele zbývá jiného než doufat, že Apple přináší zpět podporu v budoucí aktualizaci. Neváhejte se podělit o své vlastní příběhy běda v komentářích, nebo dejte nám vědět, pokud máte problémy s kamerou IPAD kit.

IOS 4,2 řekl blokování IPAD fotoaparát Kit od podpory některých USB zařízení původně objevila na Engadget na po. 06.12.2010 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TiPb | zdroje 9 - 5 Mac | Poslat | Komentáře

John je telefon recenze: 'svět je nejjednodušší mobil'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/johns-phone-review-the-worlds-simplest-cellphone/:
To je řekl, aby byl "svět je nejjednodušší mobil." To je odvážné tvrzení od někoho, natož dříve neznámé (v kruzích stejně gadget) holandský tým reklamy na více než John Doe Amsterdam, který chtěl stavět základní telefon - nejzákladnější telefon vůbec - to nebylo tak nudné a nudná jako ostatní cenově dostupné telefony na trhu. Takže je to? No, to jistě je základní. Ve věku smartphonů a levných featurephones, je John telefonní jasněji definována tím, co mu chybí, než to, co má: žádná fantazie barevný dotykový displej, žádná kamera, žádný 3G rádio, WiFi, Bluetooth, nebo dokonce GPRS data, žádné FM rádio, žádná user-paměť přístupnou a žádná hudební přehrávač nebo aplikace všeho druhu. Je to jen quad-band GSM telefon s inkoustové pero a papír poznámek zastrčený úhledně do jeho prostorný prohlubní. To je pravda, pero a papír. Takže je to určitě jednoduché, ale je to jednoduché na používání? Přečtěte si o to zjistit.

Pokračovat ve čtení John je telefon recenze: 'svět je nejjednodušší mobil'

Soubor pod:

John je telefon recenze: 'svět je nejjednodušší mobil' původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 11:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jednotný Licenční Společný 774.651 Times

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Ob1rI-TQSU/story01.htm:
nk497 píše "jednotné licence pro Avast bezpečnostního softwaru byl použitý 774.651 lidí po tom šel na virové soubor-sdílení místě. Avast si všiml, že licenci na jeho platil-pro bezpečnostní software, prodal 14-uživatel firmy v Arizoně, . byl distribuován online Spíše než zavřel pirátství, se společnost rozhodla zjistit, jak daleko software by rozšířil - to je od roku vyskočila z 200 zemí, včetně Vatikánu Nyní společnost je měnit to na marketingovou příležitost, s. pop-up podporu uživatelům pirátských kopií ke stažení legální kopii zdarma nebo placené-pro verzi. Avast není jistý, kolik piráti šli legální, ale uvedl, že některé rozhodly k přechodu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.