sobota 30. dubna 2011

Týden v Apple: iPhone dělá bílé přistání, Apple adresy sledování polohy

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GrSHVwNufe8/week-in-apple-white-iphone-makes-a-landing-apple-addresses-location-tracking.ars:

Co na horské dráze týden novinky Apple bylo: Apple konečně komentoval iPhone Locationgate, bílý iPhone 4 dělal jeho veřejnost debutovat, Amazon reagoval na známky oblek od firmy Apple, Samsung žaloval Apple v Evropě a Asii, a některé Foxconn pracovníci jsou předmětem šetření pro prosakování IPAD 2 design. Pokud jste nebyli schopni mít přehled o mýdlových oper Apple tento týden, přečtěte si o našich Roundup:

Apple iPhone připomínky k umístění bouře, aktualizace softwaru brzy : Apple konečně zlomil mlčení o iPhone místo diskuse, které vypukly minulý týden. Společnost dosáhla 10-otázka FAQ o situaci, a říká, že to bude uvolnění aktualizace softwaru brzo, které vám pomohou vypořádat se s některými soukromí.

Amazon reaguje na Apple: "App Store" je obecný, los oblek : Amazon používá citace z Steve Jobs ve snaze dokázat, že i top management Apple zřejmě používat termín "App Store" v obecné způsobem.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


FCC se otevře podlaha k veřejnému připomínkovému řízení na AT & T / T-Mobile se zabývají

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/30/fcc-opens-floor-for-public-comment-on-atandt-t-mobile-deal/:
Od světa inženýři ještě přijít se způsobem, jak číst myšlenky přes internet (nebo vůbec, naposledy jsme kontrolovali ), nejsme si jisti, co si myslíte o navrhované manželství T-Mobile AT & T . Jsme si jistá, že máte názor nějakého druhu, i když, a pokud chcete, aby byl slyšet, teď je možnost nechat Federal Communications Commission číst vaše promyšlené, odůvodněné trvat na tom, jak monopol GSM ve Spojených státech by mohl nebo nemusí fungovat. (Nyní mluvte, nebo navždy držet mír, jinými slovy.) Chcete-li komentovat, stačí navštívit zdroj níže uvedené odkazy, kde FCC má nějaký šikovný formy - jednu pro krátké poznámky, jeden pro dlouhé komentáře (kde musíte přiložit PDF dokument) a jeden s magické číslo ve spojení řízení, což je 11-65. Let 'em vím jen to, jak budete mít dopad v případě, že dohoda projde, k lepšímu nebo k horšímu.

[Díky, Jeff]

FCC se otevře podlaha k veřejnému připomínkovému řízení na AT & T / T-Mobile zabývat původně objevila na Engadget na so. 30 duben 2011 16:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reddit , Android policie | zdroje FCC (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Budoucnost sila jazykové knihovny

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O_WW5199rbU/The-Future-of-SiLos-Language-Library:
i4u píše "Brzy ráno jsem měl možnost mluvit s Ase (vyslovováno 'Ace') Deliri, kurátor sila, svět je první digitální jazykové knihovny. Ve své podstatě, Silo je kaše z Wikipedie a Babelfish, otevřené databáze zaměřená o usnadnění skutečné rozhovory se skutečnými lidmi. 'Pokud jste 800-1200 slova ve svém slovníku, můžete pokračovat v každodenní konverzace. To je to, co se díváte. Jak se vám rozhovor?' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Game Over na App motivováni ke stažení

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z7W55IVecPI/:
Řada

Ostuda! Microsoft příkazy 79 procent trhu desktopů OS

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/30/shocker-microsoft-commands-79-percent-of-desktop-os-market/:
Každý ví, že systém Windows je instalován na převážné většině počítačů, ale je vždy zajímavé se postarat o to, co dojná kráva OS byl pro Redmond. Podle společnosti Gartner, Microsoft vlastnil 78,6 procenta globálního trhu desktopových operačních systémů na konci roku 2010 - téměř 9 procent od roku 2009. To znamená, na 30,4 miliardy dolarů v příjmech, které různé společnosti vytvořené, 23,8 miliardy dolarů lemované Microsoft pokladny. Ale zatímco Windows zůstává čepu, Mac OS X a - teď se podržte - Red Hat, posláno více značné zisky. Apple podíl na trhu prudce vzrostl téměř o 16 procent na 1,7 procenta podílu na trhu, Red Hat narostl o 18 procent, zatímco Dark Horse Oracle vyskočil z devátého místa na čtvrté, s 7.683 procent nárůst podílu na trhu - žádný malý díky akvizici 2009 společnosti Sun Microsystems. Pouze jedna otázka zůstává, pak - kdo je poražený?

Pokračovat ve čtení Shocker! Microsoft příkazy 79 procent trhu desktopů OS

Ostuda! Microsoft příkazy 79 procent trhu desktopů OS původně objevila na Engadget na so. 30 duben 2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BetaNews | zdroje Gartner | Poslat | Komentáře

Chcete-li používat Googlemaps Simulovat Tsunami

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gP0aWWxL5xc/Using-Googlemaps-To-Simulate-Tsunamis:
flemster píše "Tsunami Mapper je nový web, který používá GoogleMaps výšku služby a vyplnění algoritmus předvídat, které oblasti v blízkosti pobřeží, které by mohly být postiženy tsunami. můžete vyhledat na místní pláži, nastavit záhlaví a výška vln a poté dvakrát klikněte na tsunami výchozí bod při pobřeží, po kterém bude tsunami rozsah být vypracovány. Samozřejmě, předpověď tsunami je mnohem komplikovanější než toto, a tato aplikace je obecný návod, a ne opravdový předpovědět. Nicméně simulace poslední japonské simulace jsou zajímavé. porovnat tsunami mapovač simulace s touto letecký snímek Ishinomaki po tsunami března. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak DIY Zdravotní reforma může pomoci vyhrát Talent Wars

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7-a98_CoAQg/:
Řada

Gillmor Gang 4.30.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V6E1H80oj3g/:
Řada

Plex hraje pěkný s břidlicí voštinová po aktualizaci aplikace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/30/plex-plays-nice-with-your-honeycomb-slate-after-app-update/:
Jsme chválili Plex v minulosti pro poskytování nám box-bez XMBC a je to podivuhodné streamování médií odborné způsobilosti . Problém je, že byl jeho aplikace není optimalizována pro Voštinové OS a přenesené obrazovky nemovitostí břidlice Android - až nyní. S aktualizovanými kód přijde tablet-přátelské a rychlé rozložení-rolování ve všech mřížky a zobrazení seznamu, takže můžete zip přes své velké místní knihovny médií. To také zahrnuje přímé přehrávání a streaming internet sans-transkódování (stejně jako nedávno revidovaná IOS app ) pro sating ty teď vid chutě. Zlepšení sloužit menší zařízení se systémem Android a také, což je nově rovnostářské app lákavější než kdy předtím. Nejlepší ze všech, je to stále jen pět babek.

[Díky, Andrew]

Plex hraje pěkný s břidlicí voštinová po aplikaci update původně objevila na Engadget na so. 30 duben 2011 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Plex | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Nejlepší malá-stopu moderní prohlížeč?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjHBTmsOLek/Ask-Slashdot-Best-Small-Footprint-Modern-Browser:
Annirak píše "Já jsem nedávno začal věnovat stáž ve společnosti, která se rozpíná rychleji než jejich IT oddělení může dodat nový hardware. V důsledku toho jsem byla vydána P4 2,4 GHz s 512 MB paměti RAM. V současné době jsem pomocí Firefox 4, ale zjistil jsem, že to jí až příliš mnoho o mé omezené RAM. Raději bych se vzdal některých z více moderních prvků UI, které jsou nabízeny aktuální verze Firefox a Chrome, ale potřebuju menší plochu . Jaké další prohlížeče jsou venku, které mi mohl pomoci šetřit zdroje? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


App recenzi: Bezešvé pro IOS a Mac (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/30/app-review-seamless-for-ios-and-mac-video/:
Pokud jste typ člověka, který vždy poslech hudby a nebyl by chytil mrtvý sluchátka-méně, pauza, že píseň pro rychlou druhé a podívejte se na bezešvé. Tato lehká app odkazy váš iPhone 's Hudební přehrávač iTunes na vašem počítači Mac v docela chytrý - nemluvě o Cupertino-esque - móda. Celá podstatou je "transformace", která současně zhasne píseň na jednom konci a uvést ji na plné obrátky na straně druhé. Stačí, abyste mohli začít, je rychlý 0,99 dolarů ke stažení pro váš i-device a volný Mac-centrické společník app. Funguje to jako reklamy, nebo je to opravdu jen trik? Hlava kolem přestávce pro rychlý přehled, jak bezešvých tento nástroj opravdu je.

Pokračovat ve čtení App recenzi: Bezešvé pro IOS a Mac (video)

App recenzi: Bezešvé pro IOS a Mac (video) původně objevila na Engadget na so. 30 duben 2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes Store | Poslat | Komentáře

Pomozte vybudovat jako první na světě Společenství-financoval CPU ASIC

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JhaevSqyjyI/Help-Build-the-Worlds-First-Community-Funded-CPU-ASIC:
Anonymní čtenář píše: "32-bitové CPU OpenRISC byla k dispozici pro mnoho FPGA a byl se změnil na obchodní ASIC v roce 2003. Nyní obce OpenCores je žádat o dary vytvořit nový ASIC s OpenRISC CPU, ethernet, PCI, UART, USB a dalších periferií. cílem je mít možnost prodávat tyto ASIC za nízkou cenu pro každého, kdo chce stavět levné vestavěný systém postavený kompletně na open source. OpenRISC v současné době běží na Linuxu 2.6.37 a přístavy gcc 4.5.1 mimo jiné. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T přináší HSUPA na Atrix 4G a 4G Inspire, jeden vyžaduje WiFi ke stažení aktualizací

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/30/atandt-brings-hsupa-to-atrix-4g-and-inspire-4g-one-requires-wifi/:
Pokud jste trochu hrdý--ale-cit-škrtil majitel Motorola Atrix 4G nebo HTC Inspire 4G, vaše dny strašně pomalé obrázky jsou téměř přes - po určité předběžné zkoušky , AT & T je vyvalit aktualizací, které poskytují "zvýšená potenciální rychlost přenosu dat ", jak HSPA + sluchátka přímo na tágo . Inspire 4G je patch bude "dělat e-mail nastavit proces mnohem jednodušší," zatímco Atrix 4G bude skutečně dostat pár aktualizací, které údajně přináší lepší Bluetooth headset kompatibilní, čtečka otisků prstů výkon a životnost baterie (což je vždy plus) stejně jako pochybný nástroj odbočky Atrix do EDGE hotspot, a narazit na Android 2.2.2 doufejme, opravit chyby směrování SMS . Slovo varování však budete muset vyhazovat Atrix se v síti WiFi získat tyto dobroty - všechny Gs na světě, vám nepomůže.

AT & T přináší HSUPA na Atrix 4G a 4G Inspire, jeden vyžaduje WiFi stáhnout aktualizaci původně objevila na Engadget na so. 30 duben 2011 12:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET , Android Společenství | zdroje AT & T , HTC | Poslat | Komentáře

Vývojáři: MS doufá, že se Lure IOS Apps s API Mapování nástroje

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i-ZkVCqBd-c/Developers-MS-Hopes-To-Lure-iOS-Apps-With-API-Mapping-Tool:
Microsoft nestojí se založenýma rukama, zatímco Appple App Store se plní programové vybavení; fysdt píše "nově-oznámil službu IOS na Windows 7 Telefon nástroj mapování API funguje jako výměna pro vývojáře, aby aplikace, které jsem již napsal pro platformu Apple , a zjistit, jak se dostat kód, práce s normami společnosti Microsoft. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


V pondělí, AT & T Zákazníci Zadejte Era širokopásmového připojení Čepice

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XY9iBRCtNzY/On-Monday-ATampT-Customers-Enter-Era-of-Broadband-Caps:
theodp píše "Věk širokopásmového Čepice začíná v pondělí, s AT & T, kterým se ukládá 150 gigabajt strop pro předplatitele DSL a 250 GB pro UVerse uživatele a udržet přístroj běží po tom. Tento krok přichází jako AT & 16 + milionů T zákazníci se stále více obracejí k on-line video, jako je Hulu a Netflix on-demand služby streamování místo plateb za kabel. s AT & Man T v Bílém domě, trochu strach, že to 'digitální polní cestě' v budoucnosti Ameriky. Již prosazování údajů čepic v Kanadě vedla Netflix na výchozí nižší-kvalitní streamování videa, aby chránila jeho uživatelů z přebytkové poplatků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Německý vzdušný prostor Robot hraje o úlovku se dvěma míči

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FWp1htoCMTc/German-Aerospace-Robot-Plays-Catch-With-Two-Balls:
HizookRobotics píše "německý Aerospace Center (DLR), jež" Rollin 'Justin "opravit satelity ve vesmíru. Ale robotiky práce není jen práce a žádná zábava ... V minulosti DLR inženýři měli Justin' tančí jako v Pulp Fiction. ' Více nedávno, v práci má být předložena na Mezinárodní konferenci o robotiky a automatizace (ICRA) za dva týdny, DLR inženýři demonstroval celé tělo-real-time kontrola, což Justin chytat dva míče najednou, nebo připravit si šálek kávy . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.