pondělí 18. července 2011

Bill Clinton říká: "Malování Vaše Střechy White '

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ak2usquIDS8/Bill-Clinton-Says-Paint-Your-Roofs-White:
Hugh Pickens píše "bývalý prezident Bill Clinton si myslí, že" každý černou střechou v New Yorku, by mělo být bílé, každá střecha v Chicagu by měla být bílá;.! Každé střeše v Little Rock by měl být bílý Každý byt tar-povrch střechy kdekoliv na většině těchto míst můžete vymáhat náklady na barvy a práce za týden. " Berouce na vědomí, že starosta Bloomberg odstartoval program, najmout a vyškolit mladé lidi malovat v New Yorku střechy bílé, Clinton říká, že velké procento dětí byli schopni přednosti této jednoduché práce s vyšší kvalifikací, vzdělávací programy nebo energetické modernizace pracovních míst. výhody:. Nejenom, že "cool střechy" snížit účet za elektřinu v každém apartmánovém domě 10 až 20 procent, ale to uvolní peněz, které mohou být použity ke zvýšení ekonomického růstu Clinton předložil toto se čtrnácti další nápady pro růst ekonomiky, úspory energie, a útočí na pracovní místa krize. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Australský R18 + hodnocení pro hry? Ještě ne, NSW odmítá Hlasovat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idJVyIufnQE/Australian-R18-Rating-For-Games-Not-Yet-NSW-Refuses-To-Vote:
UgLyPuNk píše "Jen pár hodin poté, co byl australský herní veřejnosti zmateni postojem přijatým Jižní Austrálie generálního prokurátora, že jsou nyní zlobit na jeho New South Wales protějšek rozhodnutí. Zatímco Stálého výboru zástupců generálního plánoval na rozhodování o zavedení R18 + ratingu pro videohry v pátek na schůzce v Adelaide, NSW státní zástupce oznámil, že nebude hlasovat na toto téma v této době. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


K průlomu kvantová práce na počítači

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EVOMMGVd-U0/Breakthrough-Toward-Quantum-Computing:
redwolfe7707 píše: "qubit registrech byly těžké něco postavit, to vypadá, že je podstatný pokrok v několika zapletení vyžadované pro jejich použití citování:" Olivier Pfister, profesor fyziky na University College Virginia of Arts & Sciences,. právě zveřejnila výsledky v časopise Physical Review Letters demonstrovat průlom ve vytváření masivní množství zapletený qubits, přesněji řečeno jejich tzv. multilevel varianta Qmodes. ... Pfister a výzkumní pracovníci ve své laboratoři používají sofistikované lasery inženýr 15 skupin po čtyřech zapletený Qmodes každého z celkem 60 měřitelných Qmodes, nejvíce byl kdy vytvořen. Věří, že mohou mít vytvořili až 150 skupin, nebo 600 Qmodes, ale mohli měřit jen 60 s technikami, které používá. "souvisejících zpráv, Výzkum publikovaný v New časopis pro fyziku (abstrakt) ukazuje, "jak může kvantová a klasická data prokládaný v reálném světě síť optických vláken, přičemž krok k distribuci kvantové informace k domovu, a to s kvantovou internet."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je to oficiální: Motorola Titanium Sprint přichází do 24. července mohou mil-spec Eclair být váš za 150 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:

Motorola Titanium rozhodně se sám bez cizí k nám, jak to bylo oficiálně oznámeno Sprint celou cestu zpět května . V té době, žádné ceny a dostupnosti dat známé, a tak jsme zůstali na spekulace a uniklé screenshoty - víte, obvyklé rutiny pro nová zařízení. Nemusíme čekat na ceněný 411, i když, jak nyní oznámila sítě 810G vojensko-spec Eclair smartphone přistane na pultech obchodů v červenci 24. a znít naše peněženky Benjamin a půl - po 100 dolarů mail- V slevu, to je. Samozřejmě, že tento konkrétní přístroj není pro každého, ale víme, že to mohlo být přitažlivé pro ty z vás, kteří právě mají házet Ol 'Android kolem několikrát příliš mnoho.

Pokračovat ve čtení Je to oficiální: Motorola Titanium Sprint přichází do 24. července mohou mil-spec Eclair být váš za 150 dolarů

Je to oficiální: Motorola Titanium Sprint přichází do 24. července mohou mil-spec Eclair být váš za 150 dolarů původně objevila na Engadget na po. 18.červenec 2011 14:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Droid 3 rozebrání iFixit Jawas

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/droid-3-disassembled-by-ifixit-jawas/:
Je čas pro přecitlivělé odvrátit oči. Poslední vstup do oblíbené řady Motorola Droid vzala na výlet do internetu Tatooine, jak se klasická teardown zacházení ze strany lidí na iFixit. Jako vždy, tam byly některé zajímavé poznatky pod jeho lesklé, gadgety exteriér, včetně SIM karty a tak, tak mnoho skrytých šroubů. Více krvavé záběry ve zdrojovém odkaz níže.

Droid 3 rozebrání iFixit Jawas původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 15:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj iFixit | Přeposlat | Komentáře

Microsoft nabízí odměnu za 250.000 dolarů Botnet Info

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZcvQ0hZpb8o/Microsoft-Offers-250000-Reward-For-Botnet-Info:
Orome1 píše: "Microsoft se rozhodl rozšířit své úsilí, aby zjistil totožnost osob odpovědných za řízení robotické sítě Rustock vydáním 250.000 dolarů odměnu za novou informaci, která vede k identifikaci, zatčení a odsouzení tohoto jedince (s)." Zatímco primární Cílem naší právní a technické operace bylo zastavit a přerušit hrozbu, která má Rustock představuje pro každého postižené, jsme také přesvědčeni, že Rustock bot-herders by měli nést odpovědnost za své činy. " Obyvatelé země, mají nárok na odměnu podle zákonů této země. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Odchozí federální CIO varuje před "IT kartel" V DC

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0KKK5DDDCo4/Outgoing-Federal-CIO-Warns-of-IT-Cartel-In-DC:
CWmike píše: "V rozsáhlé diskusi pátek horní prezidenta Baracka Obamy vědecké poradenství, spolková CIO Vivek Kundra varoval před nebezpečím otevřeného přístupu k datům a byl ostře kritický vůči vládě IT zakázek, říká výboru:" ... Málem jsme se IT kartel v rámci federální IT "skládá z mála společností, které těží z vládních výdajů", protože chápou procesu zadávání veřejných zakázek lépe než kdokoliv jiný. " Dodal: "Není to proto, že lepší technologie."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Attachmate Je to pravé pro Mono

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZOlmutfikZE/Attachmate-Does-the-Right-Thing-For-Mono:
mikejuk píše: "Attachmate, který se nedávno rozhodl vypsat vývoj Mono týmu, udělal správnou věc, což Miguel de Icaza je nová společnost, Xamarin, trvalou licenci na veškeré duševní vlastnictví Mono, MonoTouch, Mono pro Android a Mono pro Visual Studio. To jim umožní dále rozvíjet a prodávat produkty. Samozřejmě, tento příjem by mohl jen dát jim čas potřebný k poskytnutí podpory k softwaru, což je dobrá věc, protože Attachmate také předal podporu pro všechny stávající zákazníky, aby Xamarin . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon umožňuje studentům Pronájem Digitální učebnice

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_BzBDE20M4Q/Amazon-Lets-Students-Rent-Digital-Textbooks:
nk497 píše: "Amazon představil nový digitální učebnice kol, což umožňuje studentům zvolit si, jak dlouho by chtěl přístup k eBook-verze učebnice prostřednictvím svého Kindle a aplikace -. prodejce s tvrzením, úspora až 80% Kindle Učebnice aut umožní studentům využít text mezi 30 a 360 dnů, přidáním dalších dnech, jak oni potřebují. jakékoli poznámky nebo zvýrazněný text bude uložen přes Amazon Cloud pro studenty, reference po knize, je "vrátila." Amazon řekl, desítky tisíc knih budou k dispozici k pronájmu pro příští školní rok. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


CNN začíná streaming 24 hodin 'Zprávy' a on-line na iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:
CNN Stream
Stále snaží poškrábat, že svědění odešel pomalu mizí z dramatu Casey Anthony? No, dobrá zpráva kiddies, CNN ukazuje jeho 24-hodinová Novinky hadice přímo na váš obličej na malé, co jsme chtěli zavolat na internetu. OG kabelové zpravodajské sítě je konečně vrací do boje streaming (die-hard -Blitz hlavy mohou pamatovat trochu službu CNN potrubí) a nabízí živé vysílání CNN a HLN, on-line a prostřednictvím aplikace IOS. Bohužel, stejně jako HBO Jdi , musíte mít předplatné placené televize prostřednictvím AT & T, Comcast, Cox, DISH Network, Suddenlink nebo Verizon přístup toků. V tuto chvíli je Android uživatelé vlevo venku v zimě, ale to je v pořádku, fanoušci dezert-themed jména OS můžete stáhnout v Al Jazeera angličtině zdarma.

Pokračovat ve čtení CNN začíná streaming 24 hodin on-line "zpravodajství" a na vašem iPhone

CNN začíná streaming 24 hodin 'Zprávy' a on-line na iPhone původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Asus aktualizace Xtion Pro pohybové čidlo, dělá to dokonce více, jako Kinect

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/asus-updates-xtion-pro-motion-sensor-makes-it-even-more-like-ki/:
Vzpomeňte si na Xtion Pro a Wavi Xtion senzory pohybu, které Asus předváděl na CES? No, rychlý posun vpřed šest měsíců a už neexistuje aktualizovaný model na trhu: Windows a Linux kompatibilní Xtion Pro Live. Nová verze doplňuje původní IR a hloubka snímače s Kinect-jako VGA webová kamera a dvojice mikrofonů, a zároveň zvedání do zákona, kterým se výrazně un-Kinect-jako 175 eur (asi 300). Že cenovka nebude nás posunout náš obývací stěny asi v dohledné době, zejména proto, Kinect je již oficiálně míří na PC . Nicméně, to je ve skutečnosti jde: Pro živé vydání je určen především na pomoc vývojářům navrhnout lepší hry a aplikace pro více orientovaná na spotřebitele, ale dosud nezveřejněné Wavi. Jakmile se vývoj hry, která odměňuje než trestá nás k tanci, jako Tina Turner, budeme tam.

[Díky, TheLostSwede]

Asus aktualizace Xtion Pro pohybové čidlo, dělá to dokonce více, jako Kinect původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 11:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink VR-Zone | zdroj AsusWorld [italský] | Přeposlat | Komentáře

Vědci Debut Proxy-méně anonymitě servis

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8H3Xq3mezI0/Researchers-Debut-Proxy-Less-Anonymity-Service:
Trailrunner7 píše: "Jako státní úrovni cenzura roste v různých zemích po celém světě v reakci na politický disent a společenských změn, výzkumníci začali hledat způsoby, jak pomoci Novinky Web uživatelům obejít tato omezení. Nyní skupina vědců University vyvinul experimentální systém nazvaný Telex, který nahrazuje typické zástupce architektury systém, který maskuje fakt, že uživatelé se dokonce pokouší komunikovat vůbec. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon valí z učebnice nájemné za Kindle, slibuje slevy až 80 procent

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:
Studenti si mohou již ušetřit pár babek, které se rozhodly pro digitální verze učebnice na pevná vazba, a oni mohou nyní ušetřit ještě více se svolením Amazon, pokud nejsou příliš v úmyslu zavěšení na knihu poté, co skončíte s tím. Firma právě oznámila učebnice nájemné za Kindle, která slibuje nabídnout studentům možnost ušetřit "až o 80 procent" z katalogové ceny těch často drahé učebnice. , Že slevy se liší v závislosti na dobu pronájmu - který může být kdekoli 30 - 360 dnů - a možnost je již k dispozici na "desítky tisíc" z učebnic z řady vydavatelů, včetně John Wiley & Sons, Elsevier a Taylor & Francis. A co víc, můžete si také jisti, že všechny vaše poznámky budou uloženy i po pronájmu vypršela a je přístupná kdykoliv na Kindle internetových stránkách (nebo v knize sám, pokud byste se rozhodli pronajmout jej znovu na Old Time je saké). Tisková zpráva je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Amazon valí z učebnice nájemné za Kindle, slibuje slevy až 80 procent

Amazon valí z učebnice nájemné za Kindle, slibuje slevu až 80 procent původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 11:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Do "Ultracool" hnědé trpaslíky kolem nás?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5-n-GaC_nqQ/Do-Ultracool-Brown-Dwarfs-Surround-Us:
astroengine píše: "Nedávný objev dvou velmi cool" T-class "hnědého trpaslíka v našem kosmickém okolí vyvolalo spekulace, že tam může být mnohem více ultracool" neúspěšných hvězd "v okolí. Nejen, že tyto objekty samy o sobě velmi zajímavé studovat, měla by je mnoho takových hnědých trpaslíků trvat mezihvězdného prostoru, možná, že by mohly být použity jako "odrazový můstek", ke hvězdám. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.