středa 16. března 2011

Obama žádá pro Nový soukromí Listinou práv a svobod

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2eqWGWpYSb0/Obama-Calls-For-New-Privacy-Bill-of-Rights:
CWmike píše "Obamova administrativa je podpora nových dat soukromí účet práv zaměřených na ochranu spotřebitele proti bezohledné on-line sledování a shromažďování údajů o inzerenty. I nedávné době, vysoce-profil příklady třeba zlepšit zákony na ochranu soukromí patří Facebooku osobních shromažďování dat a Google problémy přes jeho Street View Wi-Fi snooping problém. Ve svědectví připravila pro senátní Výbor pro obchod vědy a dopravy, Ministerstva obchodu asistent sekretářka, Lawrence Strickling, řekl, že Bílý dům chce Kongres uzákonit legislativu nabídka 'data základní spotřebitele ochranu soukromí. ' Strickling uvedl správy volají po nových online ochranu soukromí vyplývá z doporučení ministerstva obchodu v papírovém propuštěn v prosinci. Správy podpora pro ochranu soukromí je velmi významný, řekl Joel Reidenberg, profesor na Fordham právnické fakultě, která se specializuje na otázky ochrany soukromí . 'To je poprvé od roku 1974, že vláda USA podporuje povinný pravidla ochrany soukromí,' Reidenberg řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix začít vytvářet originální obsah

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/txJrEC3lcRw/Netflix-To-Start-Creating-Original-Content:
olsmeister píše "Netflix může být známý pro nabízející některé z našich oblíbených televizních a filmových potoků, ale společnost se chystá posílit své hře a začít nabízet původní obsah. Netflix má údajně nabídnout více než několik velkých kabelových sítí pro nové drama seriál produkovaný a hrát Kevin Spacey názvem Dům z karet, a může být asi uzavřít dohodu na více než 100 milionů dolarů, podle zprávy o Deadline.com. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple se stěhuje do Stop děti stáčení do iTunes účty

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-6yxhydaLvQ/Apple-Moves-To-Stop-Kids-Racking-Up-iTunes-Bills:
Xacid píše "Apple Inc změnil, jak iPhone a IPAD hry nákupy uvnitř jsou oprávněny po zákazníci stěžovali, že jejich děti byly regály se stovkami dolarů poplatků. Otázkou bylo, že po uživatel zadal své heslo iTunes na zařízení, zařízení nebyla výzva k zadání hesla znovu po dobu 15 minut. Jakékoli nákupy, ať už v iTunes Store nebo uvnitř dítě-přátelský hry jako 'Šmoula je vesnice,' prošel bez nové zadání hesla. To znamená, že rodiče, kteří rukou nad jejich iPhone nebo iPads jejich děti byly někdy šokováni velké nákupy 'Smurfberries' a jiné virtuální bling. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


O2 Germany říká, že HP Veer přichází květen

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/o2-germany-says-hp-veer-is-coming-in-may/:
Pípání výše jen o to říká vše pro tento jeden - dobře, v němčině, tak jako tak. Podle O2 Germany, HP Veer zahájí na nosné někdy v květnu, což pravděpodobně znamená, že bude k dispozici i jinde v Evropě přibližně ve stejnou dobu, a pravděpodobně v USA, jak dobře - jsme předtím jen slyšel " Letos na jaře "pro datum startu. Bohužel, je tu ještě ani slovo o jakýchkoliv nosičích USA Pixi nástupce, i když určitě někdo bude mít možnost si ji vyzvednout. Je to spíše světlo, po všem.

[Díky, Mario]

O2 Germany říká, že HP Veer přichází květen původně objevila na Engadget na st. 16.březen 2011 15:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ O2inside (Twitter) | Poslat | Komentáře

Malování světlem Wi-Fi

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_mcOi14le0/Light-Painting-Wi-Fi:
dostojevski78 píše "Někteří norští studenti umění postavit tento věcička pro vizualizaci wi-fi signálu v ulicích města. Výsledek je prostě krásné. Kdo řekl, že technologie nemůže být esteticky příjemná?"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


17-rok-starý vyhrál Intel $ 100K Věda cenu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1qiEvJaavI/17-Year-Old-Wins-Intels-100K-Science-Prize:
autospa píše "teenager Kalifornie, který popraskané komplexní matematické rovnice byla udělena Intel Věda Talent vyhledávání na 100.000 dolarů nejprve-místo cenu. Evan O'Dorney, 17, získal cenu pro 'jeho matematické projekt, ve kterém ve srovnání dva způsoby, jak odhadnout druhá odmocnina z celé číslo. [On] objevil právě tehdy, když rychlejší způsob, jak bude fungovat, 'Intel oznámil ve středu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast vrátí dnes žijí v 6:00 PM ET!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/the-engadget-podcast-returns-today-live-at-6-00pm-et/:
Vaše oči nemají oklamat. Engadget Podcast je zpátky - a na to příští, největší díl, bude Josh, Paul, a Nilay sedět až do vážit o všech otázkách souvisejících technologií. To je pravda, že jsme stále kapelu zase dohromady a rušení prostřednictvím novinky jediný způsob, jak víme, jak: nahodile, a se spoustou křičí. Nebudeš se k nám v 6:00 PM ET pro všechnu zábavu? Věřte nám, nebudete chtít nechat ujít!

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast vrátí dnes žijí v 6:00 PM ET!

Engadget Podcast vrátí dnes žijí v 6:00 PM ET! původně objevila na Engadget na st. 16 březen 2011 14:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

LunchCommunicator filmy si každý sousto, šetří vztahy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Někdy chtěli říct své blízké, jak vděčný (nebo nevděčný), které jsou pro váš balíček s obědem, ale zájem o nutnosti nevhodný face-to-tvář dialog o tom? No, teď můžete! Výzkumná skupina na Ochanomizu University, Japonsko pronikl až nerdy oběd box - se skládá z webové kamery Creative a Viliv S5 MID - jen pro tento účel. Myšlenkou je, že když se otevřel, bude webová kamera začít nahrávat pole se připravuje doma, a když se to znovu otevřít v práci, se automaticky spustí přehrávání záznamu a současně příprava nahrávání hosta zvykal pryč. Je zřejmé, že můžete hodit příležitostný "oishii" a "Arigato" když už jsme u toho. Zní to jako ideální dárek pro novomanžele, pokud se zeptáte nás. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení LunchCommunicator filmy si každý sousto, šetří vztahů

LunchCommunicator filmy si každý sousto, šetří vztahy původně objevila na Engadget na st. 16 březen 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo , DigInfo | zdroje LunchCommunicator | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Recenze knihy: Učení ExtJS 3,2

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YbXJu-AXENM/Book-Review-Learning-ExtJS-32:
dulepov píše "rozsáhlou sadu funkcí dělá ExtJS velmi populární rámec, ale bohatou sadu funkcí přináší náklady:. rámec je složitý Zatímco mnoho rámců se lze naučit od zdroje, s ExtJS toto není případ Syntaxe.. objektově-orientovaného programování v jazyce JavaScript může být velmi obtížné pochopit a ExtJS zdrojů prokázat, že. Praktickým programátor, myslím, že nejlepší způsob, jak naučit ExtJS je číst dobrou knihu a následovat příklady inside.The ExtJS knihu, kterou jsem dostal, byla zveřejněna podle Packt Publishing. to je tzv. učení ExtJS 3.2. Považuji se za zkušeného ExtJS developer ale tam je vždy více zkušené vývojáře a tato kniha byla napsána několik z nich. " Níže si můžete přečíst na zbytek dulepov o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


W-Chcete-li Soudní dvůr: Google je větší problém

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K8wW9nEd7xo/IsoHunt-To-Court-Google-Is-the-Bigger-Problem:
Krystalo píše "W-je stále bojuje svou právní bitvu s MPAA. V poslední epizodě, torrent stránek podal stručnou odpověď na americký odvolací soud, v němž naznačuje, že Google, a nikoli W-, je největší vyhledávač na stahování Internet. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA chce praštit prostoru nevyžádané s lasery

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4JaACgSUu6Q/NASA-Wants-To-Zap-Space-Junk-With-Lasers:
Hugh Pickens píše "MIT Recenze technologie zprávy, že různé nápady, které byly zatopeny pro odstranění vesmírného odpadu, většina z nich velmi drahé, ale teď James Mason v NASA Ames Research Center má přijít s mnohem levnější možnost přepínání jednotlivých kusů odpadu s země-založené laser, které je zbrzdí tak, že nakonec de-orbita. Mason odhaduje, že zařízení pro testování obrácení syndromu Kessler bychom mohli dát dohromady za milion dolarů, který by měl být sdílen mnoha prostor-faring národy, aby se předešlo nevyhnutelné právní problémy, které používání takových zařízení by zvýšilo 'režim vyžaduje spuštění nic do vesmíru. - kromě fotony (PDF) - a není nutné, na oběžné dráze-interakce -. výjimkou fotonů tlak Je tedy méně pravděpodobné, že k vytvoření další trosky riziko ve srovnání s většinou systémů odvoz suti, 'píše Mason.' Nakonec pojetí může vést k funkční mezinárodního systému pro stínění satelity a velké předměty z trosek většina srážek, jakož i poskytování vysoké přesnosti sledování údajů trosky a palivo- méně stanice držení za smallsats. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Bílý dům chce nový autorský zákon Zátah

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Zx-KTGspLpE/White-House-Wants-New-Copyright-Law-Crackdown:
Anonymní čtenář píše: "Bílý dům se obává, že 'nelegální streamování obsahu' nesmí být spadající pod trestní právo, řka: 'otázky se objevily o tom, zda streaming představuje šíření autorsky chráněných děl.' Chcete-li, že nejednoznačnost, chce nový zákon, aby 'bylo jasné, že porušení streaming, nebo prostřednictvím jiných podobných nové technologie, je zločin a za vhodných okolností' ""

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.