pátek 7. října 2011

Samsung a Google Odložit Nexus Galaxy Zahájení hodin poté, co unikla na veřejnost Demo Video kapky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t2TO1a26pXs/:
samsung-nexus

No. V případě, že je iPhone 4S pre-order odkaz? Samsung a Google rozhodl, že "to prostě není ten správný čas oznámit nový produkt" a odložil plánované Nexus Galaxy / premiéra a zmrzliny Sandwich debut. Obě společnosti měly využít jeviště CTIA příští úterý se představí next-gen superphone a Google Android poslední inkarnace. Ale to se nestane na společné prohlášení vydané dnes ráno.

Samsung a Google rozhodnout o odložení zavedení nového produktu oznámení na podzim CTIA. Souhlasíme s tím, že to prostě není ten správný čas oznámit nový produkt. Nové datum a místo konání bude brzy oznámeno.

Tato událost se z knihy pro příští úterý 11. října. Mobilní svět čekal velké odhalení Nexus Galaxy (nebo vlády, pokud předchozí pověsti jsou věřil). unikly včera Podrobnosti o tzv. superphone, že místa, 1,2 GHz CPU, s podporou 1 GB paměti RAM v jádru. Telefon je řekl, aby zahrnoval NFC čipem, 32 GB a 5MP fotoaparát s rozlišením 1080p režimu záznamu. Samozřejmě se potvrdilo nic z toho. Příští úterý se bude velký den pro mobilní podivína.

Eric Schmidt dříve uvedl, že Google by se trh se zmrzlinou Sandwich v listopadu. Doufejme, že Google zůstává věrný svému slovu a Nexus Galaxy / premiéra událost bude zpět na knihy V průběhu tohoto měsíce.

Ale nebojte. Uniklé demo video hit interwebs, že dnes by mohly uspokojit vaše zmrzlina Sandwich chuť. Je těžké říct, jestli je to skutečná verze, nebo jen chytrý Android 2.x launcher, ale my jsme zaměřují spíše na to první. Video nemá žádné do očí bijící novou stránku nebo zjevné vady. Uvedené OS je hedvábně hladká, animace jsou správné, a tam je určitě Honeycomb cítit po celou věc. Pokud to video je opravdu zmrzlina Sandwich, možná aktuální Android majitelé chtějí odložit skákání na 4S rozjetého vlaku. Zvíře je téměř na nás.



Žádné komentáře:

Okomentovat