úterý 9. srpna 2011

Funkce: Přesnost má výkon: jednoho člověka 3GHz snaze vytvořit dokonalý SNES emulátoru

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-CHdNzxS3YA/accuracy-takes-power-one-mans-3ghz-quest-to-build-a-perfect-snes-emulator.ars:

Emulátory pro hraní starších her ​​je nesmírně populární online, s pravidelnými argumenty vypukne ve kterém emulátor je nejlepší, pro které hru. Dnes Vám představujeme další z pohledu muže, který vytvořil Super Nintendo emulátor bsnes. Chce sdílet své myšlenky na nejdůležitější část emulace zkušenosti, přesnost.

Neznamená to však trvat hodně hrubé síly hrát Nintendo a SNES hry na moderních PC, emulátory by to mohl udělat v roce 1990 s pouhými 25 MHz výpočetního výkonu. Ale emulaci starých konzolí, přesně tak, to je další problém úplně, přesně emulátory může potřebovat až 3 GHz síly, aby věrně znovu stárnutí tech. V tomto kuse se podíváme na to, proč je tak důležitá přesnost pro emulátory a proč je tak těžké dosáhnout.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


AT & T Hits překážku v T-Mobile, Qualcomm spektra akvizice

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

FCC právě informoval dobré ol 'Big Blue, že navrhovaná akvizice T-Mobile a Qualcomm je 700 MHz spektra , bude společně, a ne jako samostatné operace. To by opravdu velký problém s tím rozdílem, že AT & T mohou být ukousl víc, než je možné žvýkat. Kontrolou dvě navrhované akvizice společně, FCC nutí AT & T, aby odůvodňovaly masivní nákupy spektra.

V dopise i AT & T a Qualcomm, FCC píše: "Komise průběžné přezkoumání potvrdilo, že navrhovaná transakce, vyvolávají řadu otázek souvisejících, včetně, mimo jiné, otázky týkající se AT & agregace T spektra v celé zemi, zejména v překrývající se oblasti. V důsledku toho jsme dospěli k závěru, že nejlepším způsobem, jak zjistit, zda jednu nebo obě navrhované transakce slouží veřejnému zájmu, je považovat koordinovaným způsobem v této době. "

No, možná AT & T nesmí být příliš rádi, že, ale my jsme rádi, že FCC hodlá postupovat opatrně. Získání spektra těchto společností je koordinované úsilí AT & T. Je to neznamená, že AT & T má nějaký zlý duch spiknutí šroubu nás tím, že na celém světě jedna spektrum akvizice v době, ale že tyto nákupy by mohly nechtěně narušit inovace, zvyšovat ceny, a houf dalších mít fatální následky.

Pak znovu, může akvizice jen vést k mému AT & T iPhone dostat nějakou službu pro změnu.



Společnost:
T-MOBILE
IPO:
DT

T-Mobile je mobilní telefonní operátor se sídlem v německém Bonnu. To je dceřinou společností Deutsche Telekom. T-Mobile má 101 miliónů předplatitelů dělat to šesté největší na světě mobilních ...

Další informace

GROU.PS vám umožní vytvořit vlastní Facebook

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:
grou_ps-logo-2011

Sociální platforma groupware GROU.PS právě zavedla několik nových prvků, nejpozoruhodnější který je Facebook šablonu s názvem "theBook", která vám umožní vytvořit vlastní síť stejný vzhled jako je Facebook.

Podle zakladatele GROU.PS Emre Sokullu, použití šablony již zvýšila sazby angažmá ve skupinách o více než 50%.

Šablony navíc byl inspirován jedním z firmy soukromé skupiny, Lagbook , který používá podobnou šablonu pro vytvoření africké založené na sociální síť. Skupina vzrostla na 35.000 členů za pouhých šest měsíců, Sokullu řekl po zavedení tohoto návrhu.

K dispozici budou "sociální", návrhy na jejich cestě do budoucna, k doplnění šablony Facebook. Však bude nadcházející šablony být originální, připouští Sokullu.

Omlouvám se, ale je to legální?

Samozřejmě, že naše první otázka, na tom tato nová "theBook" šablony se o autorská práva. Koneckonců, není to, že návrh na Facebooku?

Sokullu řekl, že si myslím, že by byl problém. Zuckerberg je přítel , vtipkoval. Ve všech poctivost, se domnívá, že návrh Facebook je tak všudypřítomné nyní, měl by být považovány za veřejně přístupné. Nejsme si tak jistý, že Facebook bude souhlasit.

Ale jestli je problém, Sokulla řekl, že jej vytáhněte.

Hmm, kopírování Facebook ... Zní to jako způsob, jak získat nějaké jednoduché tisku. Oops!

White Label Mobile App

GROU.PS také právě uvedl na trh mobilní aplikace generátor pro jeho více než 200.000 sociální sítě tvůrci. Mobilní platformy jsou k dispozici těm, na firemních $ 29.95/month Platinum plánu.

Aplikace, která je jako bílé označené Beluga nebo GroupMe , umožňuje členům aktualizace po stavem, chat, sdílení fotografií, zkontrolujte, zda se do míst, kdo je poblíž a další. Členové mohou také přihlásit pomocí svého Facebook účtu pro snadný přístup.

Některé z budoucích verzí bude přidána podpora pro akce a tlačit oznámení.

Pro tuto chvíli, white label možnost je k dispozici na Android a jen BlackBerry. IPhone / iPad App je označen "GROU.PS" místo.

GROU.PS prošel několik transformací v posledních měsících. Loni na podzim získala Flux sítě , která provozuje sociální projekt , páteř sociální mnoha značek platforem , včetně MTV, Comedy Central, The Daily Show, Atom a TeenNick. To také upevní svou pozici jako obchodní SaaS a představil plány prémiové ceny.

Společnost, opírající se o Golden Horn Ventures, má nyní více než 9 miliónů registrovaných uživatelů na celém světě a více než 5 milionů měsíčně unikáty. Je to také právě dokončil neznámé kolo financování.

Můžete se dozvědět více o GROU.PS zde .



Seagate prodal 1 milion hybridních pevných disků

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-TeS4b13LU8/:
unnamed

Seagate má právě oznámili, že jsme prodali 1000000. Momentus XT solid-state/mechanical hybridní pevný disk, zajímavý vývoj pro výrobce pevného disku, zejména s ohledem na vzestup drahé SSD disky. Tyto hybridní pohony běží na 7200 RPM, téměř dvakrát rychleji než standardní mechanický pohon. Disky obsahují některé polovodičové paměti, stejně jako kompletní pohon a nabízejí zvýšení rychlosti na velmi nízké počáteční náklady.

Hybridní pohon je zajímavý technologický pokrok. Je to levnější než celý SSD disk, ale díky 4 GB mezipaměti, můžete číst a zapisovat na disk - alespoň teoreticky - skoro tak rychle, jak je možné s jednotkou SSD.

Aby bylo jasno, To není plné SD. Rychlost úspory jsou nakonec sníží závislost na mechanické části, ale cena - kolem 99 dolarů za 500GB model - je dost dobré i pro pohon 7.200 otáček za minutu.




Nokia: N9 nepřichází do Ameriky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:
Pokud jste už netrpělivě čekají na 23.září , takže si můžete chytit svůj vlastní Nokia N9 v Americe, společnost je první (a poslední) MeeGo Smartphone může být doprava v regionu po všem. Byli jsme, jak s Espoo v posledních týdnech ve snaze donutit k lodi US datum drop-mrtvých nádherný telefon, a hodně k našemu zklamání jsme dostali poněkud skličující odpověď:

"Po velmi pozitivní přijetí ke spuštění Nokia N9, produkt je nyní válí v zemích po celém světě. V této době nebudeme dělat to dostupný v USA. Nokia má na trhu na trhu přístupu k výrobku rollout, a každá země dělá jeho vlastní rozhodnutí o tom, které produkty jsou k dispozici od zavedení. rozhodnutí jsou založena na hodnocení stávajících a budoucích produktů, které tvoří Nokia rozsáhlé produktové portfolio a nejlepší způsob, jak řešit místní tržní příležitosti. "

Průšvih. Navíc se lidé po dobu Inquirer krmení přízračně podobá řádku, a datum odeslání ve Velké Británii, takže jsme se divit, kde přesně to, co se chystá ke startu. Bez ohledu na to, že jsme pořád dělají naši darndest dostat Ahold jednoho ke kontrole, ale je to stále o to víc zřejmé, že si sotva záležitost lidé nacházející se v USA A. A to, přátelé, je smutná událost.

Nokia: N9 nepřichází do Ameriky původně objevila na Engadget na út. 9.8.2011 10:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Cablevision Optimální je cca 2,0 hitů, přináší kabelová TV vysílání do iPhone, iPod Touch

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:
Cablevision udělal důležitý krok do budoucnosti již v dubnu, kdy se otevřela svou plnou kanál lineup pro prohlížení na tablet se Optimální pro iPad , a teď je to, že přináší zkušenosti s jinými iOS zařízení. Nová aplikace, jednoduše nazvaný Optimum, se táhne podél původní a pracuje na iPhone nebo iPod touch, přináší stejné kontroverzní možnost stream živého vysílání TV nebo přehrávat video na vyžádání - za předpokladu, že divák je ještě doma. To řetěz k vašim službám adresu zabírá většinu bot z prohlížení na mobilních zařízeních, ale nebudeme tvrdit, příliš o přidání dalších obrazovek bez dalších poplatků. IPhone na trh v versino 2,0, Funkce pro sdílení s nově aktualizované iPad App včetně schopnosti pracovat jako dálkové ovládání pro kabelové televize a plán DVR nahrávání vzdáleně. Hit zdroj odkaz níže chytit jeden z aplikace iTunes nebo se podívejte na tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Cablevision optimum cca 2,0 hitů, přináší kabelová TV vysílání do iPhone, iPod Touch

Cablevision Optimální je cca 2,0 hitů, přináší kabelová TV vysílání do iPhone, iPod Touch původně objevila na Engadget na út. 09.8.2011 10:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Optimální pro iPhone / iPod Touch , Optimální pro iPad | Přeposlat | Komentáře

Panasonic DY-PS10 Server Pocket přehrává hudbu na iPhone, se vejde do kapsy, jak inzeroval

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/panasonics-dy-ps10-pocket-server-streams-music-to-your-iphone/:
Jak se dostat všechny zábavního obsahu, který chcete na váš iPhone? Pokud žijete v Japonsku, mají volný kapse a nevadí ostřelování z 14.800 jen ($ 191), by měl Panasonic Pocket Server DY-PS10 stačit. Sluchátko velikosti zařízení může streamovat obsah z vestavěného slot pro SD karty do vašeho iPhone / iPod touch přes bezdrátové připojení. Kapesní Server zvládne H.264 soubory JPEG a MP3, a baterie by vám měl poskytnout zhruba 10 hodin přehrávání. Přístroj se začne prodávat 15. září v Japonsku. My ostatní jsme mezitím budou muset najít jiné naplnit naše kapsy.

Panasonic DY-PS10 Server Pocket přehrává hudbu na iPhone, se vejde do kapsy tak, jak výrobce původně objevila na Engadget na út. 09.08.2011 11:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashgear | zdroj Panasonic | Přeposlat | Komentáře

1,5 miliardy dolarů Star Trek Theme Park příchodu do Jordánska

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P1e3vJVqKAc/15-Billion-Star-Trek-Theme-Park-Coming-To-Jordan:
MikeChino píše "jordánský král Abdalláh (kdo byl jednou navíc v epizodě Star Trek: Voyager). Dal zelenou 1,5 miliard dolarů hvězdy zábavního parku Trek, který odvážně se Jordánu, kde žádný stát zálivu nevydal Zatímco Zábavní park bude napájeno krystaly dilithium, bude využívat technologie šetrné k životnímu s cílem snížit svou uhlíkovou stopu - veškerou vyrobenou elektřinu bude vyrobené z obnovitelných zdrojů ". Jen pár týdnů před Sheikh Hamad Bin Hamdan Al Ahyan vytesané jeho jméno v poušti, takže to mohlo být vidět z vesmíru. Vypadá to jako sci-fi se konečně dostal až na Blízkém východě. Nemůžu čekat, až se objevit Firefly.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Technologie vinu za pomoc UK výtržníci

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C4XXws_0Q9k/Technology-Blamed-For-Helping-UK-Rioters:
Hugh Pickens píše "The Wall Street Journal uvádí, že po tři noci výtržnosti a rabování v Londýně, Blackberry zasílání zpráv síť a sociálních sítí je obviňován politiků policie a mediální organizace pro pomoc vzbouřenci v aplikaci Word šíření Londýně o další hot spot. Je to "zašifrované, velmi bezpečný, bezpečný, rychlý, levný, volný, jednoduchý způsob, jak nespokojené městskou mládež šířit zprávy o další cíle," říká Mike Butcher, editor TechCrunch Evropy a digitální poradce starosty Londýna. Ale Ian Maude, analytik společnosti Enders Analysis, řekl, že je nespravedlivé svalovat vinu na techniku. "Jistě, je to mnohem jednodušší pro lidi navzájem komunikovat v reálném čase prostřednictvím některé z těchto služeb, ale to je fakt o život. Jsou to není dobrý nebo zlo samy o sobě, své účely, pro které lidé používají. " Městská policie, známé jako Scotland Yardu, říkají, že jsou kontroly sociálních sítí jako jsou Facebook a Twitter. Research In Motion Ltd (RIMM), výrobce smartphonů Blackberry, říká, že "se seznámil s orgány pomoci v žádném případě my můžeme. "anonymní čtenář uvádí, že vzbouřenci nejsou jediní, s použitím technologií. Policie v Londýně začaly Posílání obrázků na Flikr lidí, které bych rozhovoru po nepokojích v posledních několika dnech.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google členům skupiny Použití rozpoznání obličeje identifikovat Londýna výtržníci

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Iykau62gSp0/:
riotsum_1965965b

Nový Google skupina s názvem " Nepokoje v Londýně rozpoznání obličeje "se objevil na internetu, v důsledku nepokojů, které otřásly hlavním městě Velké Británie o víkendu. Cílem skupiny je použití technologie rozpoznávání obličeje, k určení lupiči, kteří se objeví v on-line fotografií.

Všichni se promyšleně s ohledem na jeho akce, vlákna s názvem " etické otázky , "a" udržet věci právní , "například. Už také uvedla, že "je důležité, používáme pouze legální zdroje pro obrázky."

Nicméně, je tu velké "creepy" faktorem, který tento podnik, také. Myšlenka, že skupina lidí, kteří by se spojí on-line použití (zneužití?), Technologie rozpoznávání obličeje, tímto způsobem, a to zejména mimo profesionální kanály činných v trestním řízení, vypadá jako moderní přijmout justice Vigilante stylu, kde se baterky zlobí vesničanů se proměnily do API a algoritmy.

V jednom z novějších nit, začal právě dnes ráno, komentátor nabízí svou pomoc při budování nástroje pomocí Face.API , což by mohlo pomoci identifikovat lidi fotografie zveřejněné na Facebook, Flickr nebo Twitter. Hovoří se dokonce o používání Facebooku Graph API a Twitter API spolu s Face.com, kdo pomůže lépe identifikovat zločince.

I když jasně, nemáme nic proti zločincům, že byli postaveni před soud, tam ještě může být určité obavy spojené s tímto typem chování online. Jak bylo zde na Hacker zprávy , může tato metoda trestního stíhání lidí, kteří se neúčastní, ale byli diváci, nebo prostě se snaží dostat domů. Zda jsou jejich činy jsou zde legální, či ne zahrnovat veřejné fotky, otázka zní - chceme crowdsource justice tímto způsobem?




Toshiba zprávy brýlí 3D notebook mnohem Radost

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D notebooku je nyní k dispozici pro ty, kteří chtějí žít ve 2D světě, ale - a jen občas - může chtít dívat se na věci ve 3D. Laptop používá "15,6 palcový full HD TruBrite ® displej s aktivním objektivu" pro zobrazení ve 2D i 3D obrazy (ukázka zde nemusí představovat skutečný displej, vaše výsledky se mohou lišit, poradit se s lékařem dříve, než hrát 3D hry, 3D hry může způsobit bolesti hlavy, nevolnost, pocit, že 3D je BS, záď, náhodného požití svatební prsten, tanec, Gary Oldman je nemoc, ocas zakrnělý růst).

Notebook běží Intel ® Core ™ i7 a NVIDIA GeForce 540M a umožňuje HD videa a Blu-ray disků.

Laptop bude začínat na 1700 dolar, když je k dispozici v polovině srpna. Klikněte pro přes celou tiskovou zprávu.

Produktové stránce

Toshiba Příkopy brýle s vyhlášením první světové brýlí 3D Laptop

Qosmio F755 3D zahajuje nový způsob prožívání 3D zábavy, první notebook se současně zobrazovat 2D a 3D brýlí obsahu na jedné obrazovce

IRVINE, Kalifornie - (BUSINESS WIRE)-Toshiba je digitální výrobky Division (DPD), divize Systems společnosti Toshiba Americe Information, Inc, dnes oznámila, USA, ceny a dostupnost Qosmio ® F755 3D laptop, svět je první notebook schopen zobrazovat brýle bez 3D a 2D obsahu současně na jednom screen1. Začátek v polovině srpna, bude 3D zábava nadšenci mají možnost "příkopu brýle" a vychutnat si nejnovější 3D obsahu a zároveň se těší veškeré vybavení špičkové, vysoce výkonný notebook.

"Qosmio F755 3D notebook není jen průlom v oblasti mobilní zábavy, ale skvělým příkladem neustálé snahy společnosti Toshiba pro otáčení technologických inovací do reálné, využitelné produkty"
"Qosmio F755 3D notebook není jen průlom v oblasti mobilní zábavy, ale skvělým příkladem neustálé snahy společnosti Toshiba pro otáčení technologických inovací do reálné, použitelné produkty," řekl Carl Pinto, viceprezident pro vývoj produktů, Toshiba Americe informační systémy, Inc . Digital Products Division. "Jsme velmi rádi, aby tuto špičkovou technologii pro spotřebitele, protože opravdu nic podobného. Unikátní schopnosti notebooku 3D zobrazení, aby se těší 3D obsahu i pohodlné a bezproblémové. Je to něco, co jste ještě nikdy neviděli. "

Zlom ve vývoji spotřebitelské technologie 3D

K dosažení 3D pohledu bez pomoci speciálních brýlí, nové Qosmio F755 3D laptop používá nejnovější auto-stereoskopických zobrazovací technologie. Vybaven brilantní 15,6-palcový full HD TruBrite ® displej s aktivním technologii čoček, dvojité paralaxy displej je schopen projekt dva soubory snímků najednou, je rozdělení mezi pravé a levé oko k vytvoření 3D efektu. Toshiba Face Tracking intuitivní technologie pak proniká do notebooku integrovanou webovou kamerou pro další perfektní projekci obrazu tím, že reaguje na pohyb a pozici diváka, poskytuje širokou sledování oblasti, ze kterých si zobrazit 3D obsahu. Konečný výsledek pro zákazníky je možnost zobrazení a vychutnat si skutečnou 3D - bez brýlí potřeba.

2D nebo 3D? Volba je na vás

Qosmio F755 3D notebook nabízí až dva displeje v jednom, a tím dává uživatelům volnost při prohlížení obsahu ve 2D nebo 3D - nebo obojí najednou. Jako jediný notebook svého druhu, který nabízí současné zobrazení 2D a 3D obsahu na jediné obrazovce, poskytuje uživatelům možnost sledovat 3D obsah v zobrazení na celou obrazovku nebo kondenzovat to menší okno, pr

Nielsen Analytics získá marketing, as

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5zHDXBHb-Fc/:
nielsen-logo

Dnes Nielsen oznámila, že je získání Marketing Analytics, as, lídr v oblasti analýzy a pokročilé plánování software. Společnost v současné době má 52 zaměstnanců, z nichž všechny se k týmu připojí Nielsen. Dohoda také zahrnuje pořízení dalších aktiv, včetně softwaru a probíhající klientských projektů.

Tato akvizice si klade za cíl umožnit Nielsen lépe poskytovat prodejci spotřebního zboží s "nejúplnější a nejvčasnější ohledem na vliv médií a marketingu," uvádí společnost na vydání . To by bylo výhodou při tvorbě marketingových plánů na kanálech, včetně online i offline reklamy, in-store promotion a spotřebitelské promotion.

"Rychloobrátkového spotřebního zboží obchodníci vyžadují pokročilý, v reálném čase, prediktivní analytický pohled," říká John Lewis, prezident a CEO, spotřební Severní Americe, Nielsen. "Spojením Nielsen globální dosah s odbornými znalostmi Marketing Analytics a pokročilé modelování a plánování scénářů aplikací, můžeme je vyšší hodnotu pro naše globální klienty, kteří hledají optimální marketingového mixu a výše výdajů o maximalizaci prodeje."

Marketing Analytics, která byla založena v roce 1991, sídlí v Evanstonu, Illinois je historicky pomáhá společnostem měřit dopad svých marketingových plánů "tím, že kombinuje hluboké odborné znalosti v oblasti modelování softwarových aplikací.

Podmínky dohody nebyly zveřejněny.



Společnost:
NIELSEN
IPO:
26/1/2011, NLSN

Nielsen je měření sledovanosti společnosti, která sleduje TV, internet a rádio použití po celém světě.

Další informace

iOS 5 beta 5 konečně dostane jeho útěk z vězení, jezdí domů v limuzíně gangstera

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/ios-5-beta-5-finally-gets-its-jailbreak-rides-home-in-a-gangste/:
Numero Cinque trvalo mnohem déle, než crack předchozí beta verze . Jsou Dev-Team kluci začínají bojovat, nebo se prostě těší se na slunci? Ať tak či onak, je to stále jen uvázané, a nebude to fungovat na iPad 2, ale je to sakra hodně lepší než dvoře. Útěk z vězení vývojáři aplikací mohou získat plné ruce práce s redsn0w 0.9.8b5 přes zdroj odkazu.

[Díky, Jeff a Kyle]

iOS 5 beta 5 konečně dostane jeho útěk z vězení, jezdí domů v limuzíně gangstera původně objevila na Engadget na Út. 09.08.2011 09:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Redmond Pie | zdroj iPhone Dev-Team | Přeposlat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Delkin na CF karty zvládnout každého počasí, a tak přestal yo 'posmívat Jabber

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/delkins-cf-cards-handle-all-weathers-so-quit-yo-jibber-jabber/:
Delkin ušklíbne na měkoty, kteří sedí celý den diskutuje, zda je horší být příliš horký nebo příliš studený. Jeho nový 32GB a 64GB robustní CompactFlash karty vychutnat oba extrémy, s prohlašoval rozsahu provozních teplot od -40 do +85 ° Celsia. Dosahují tím, že se vyhýbá levnější multi-level cell design namby-pamby proudu karet ve prospěch jednotlivých úrovni buňky, které trvají až dva miliony cyklů a max na 105MB / s čtení a 95 MB. / S zápis. Chtěli bychom se držet nic jiného v našem SnoMote . Úplné podrobnosti v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Delkin je CF karty zvládnout každého počasí, a tak přestal yo 'posmívat Jabber

Delkin na CF karty zvládnout každého počasí, a tak přestal yo 'posmívat Jabber původně objevila na Engadget na út. 09.8.2011 09:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

ASUS Eee Pad transformátor stojí a adaptéry plocha na Amazon Německo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:
Máme pocit, jako když se chystáte koupit Eee Pad transformátor , můžete i na jaře ve výši 150 dokovací stanice - víte, co dělá tablet tak pozoruhodný. A my nepotřebujeme, aby vám připomněl, že je shodou okolností také pevné hodnotové propozice: doku přináší nejen plnohodnotnou klávesnici, ale dva USB porty, čtečka SD karet, a až sedm hodin delší životnost baterie. Musí být někteří lidé spokojit s jen břidlice, ačkoli, protože ASUS je vyvalit trio doplňků, které nabízejí kusy dokovací stanice funkčnost. Hlavou se k Amazon Německo a najdete jednotlivé USB a SD karty za € 19 (27 dolarů), pop. A i když to není uveden s adaptéry, NetbookNews také všiml € 29 Euro ($ 41) stojan s USB port, SD slot a konektor pro sluchátka. Než se příliš nadšeni, když Amazon říká adaptéry budou k dostání jedno až tři měsíce ode dneška, který vás nechá docela dost času, abychom ušetřili za plnohodnotnou klávesnicí doku. Jen říkám, lidi.

ASUS Eee Pad transformátor stojí a adaptéry plocha na Amazon Německo původně objevila na Engadget na út. 09.08.2011 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NetbookNews | zdroj Amazon Německo | Přeposlat | Komentáře