čtvrtek 16. prosince 2010

Google Fiber Zpoždění Vysokorychlostní cenu do roku 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ScpWk0tBiJI/story01.htm:
coondoggie píše "jako odpověď na nabídkové, aby se stal testovací trh až na plánované Google vysokorychlostní širokopásmovou síť byla ohromující, a to natolik, společnosti dnes řekl, že by zpoždění udělení systému do roku 2011. Podle příspěvek na svých internetových stránkách, Google řekl 1.100 obcí a 194.000 osob reagovalo na její návrh. Google doufal, že zadání testovací program tohoto měsíce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Debian 6.0, které jsou vybaveny zcela zdarma jádra

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-pybcD3ufqQ/story01.htm:
dkd903 píše "Projekt Debian oznámil, že nadcházející verze - Debian 6.0 'Stiskněte' -. bude mít zcela zdarma pro jádro Linuxu, což znamená, že jádro Linuxu, které se dodává s Debian 6.0 nebude mít žádný non-free firmware projektu Debian. pracuje na odstranění non-free díly od poslední dvě vydání. S Squeeze, že jsou konečně uvědomují, že cíle. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kalkulačka sítě S CALCnet a dveří CS

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eRFF_LHzeHA/story01.htm:
KermMartian píše "Ve snaze, aby se svým věrným grafickým kalkulátorem více jako počítač, shellu nazvaný Dveře CS byl vyvinut, s integrovanou sítí stack, CALCnet2.2. Protokol je znázorněn v devět-kalkulačky-pong typ demo, a mnoho správu souborů, GUI, a jiné rysy Dveře CS může být viděn na zde. Všechny příslušný software je k dispozici ke stažení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Dell Místo Pro přijíždějící před Vánocemi, pokud jste si objednali od 14.

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/dell-venue-pro-arriving-before-christmas-if-you-ordered-by-the-1/:
Dell, nebyli byste hračky s našimi emocemi zase, že ne? Poslední oficiální aktualizaci z chlapců a dívek v Round Rock říká, že pokud se vám podařilo získat zakázku na Venue Pro v od 14. tohoto měsíce, jste zlaté pro příjem před Vánocemi - což je podstatně přátelštější odhad než dříve , kdy lidé byli někteří bylo řečeno 6. ledna. Pokud jste objednal od 14., společnost radí, že si "užívat Odhadované datum dodání pochopit, když dostanete to." Zatím, pokud váš Místo Pro již podařilo opustit sklad , doporučujeme vám využít této příležitosti a škodolibou radost v tomto post komentáře a tolik fór, jak můžete.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Dell Místo Pro přijíždějící před Vánocemi, pokud jste si objednali od 14. původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dell Společenství | Poslat | Komentáře

Opera 11 je nyní k dispozici ke stažení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/opera-11-now-available-for-download/:
Není skandinávské-themed video tentokrát, ale Opera Software právě vydala konečné, non-beta verzi svého webového prohlížeče Opera 11, která slibuje několik velkých změn a zabil dalších více drobných úprav. Mezi největší přírůstky jsou to, co Opera volá "kartu stohování", který umožňuje vytvářet skupiny pro správu záložek desítky otevřených webových stránek trochu efektivněji, a "vizuální gesta myši", což je něco jako mulitouch gesta, ale - vás know - s myší. Budete také nyní získat rozšíření, spolu s novou a lepší (a "bezpečnější") adresní řádek, a tak-zvané "mail panel", který je v podstatě e-mailový klient. Hlava na minulost přestávka na kompletní tiskovou zprávu, a udeřil se na níže uvedený odkaz k zahájení stahování.

Pokračovat ve čtení Opera 11 je nyní k dispozici ke stažení

Opera 11 je nyní k dispozici ke stažení původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Opera Software | Poslat | Komentáře

Nexus S byl zakořeněn, ať šílenství začíná!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/nexus-s-has-been-rooted-let-the-madness-commence/:
Naši dobří přátelé v-developers xda nedrží nás dlouho čekat. Root přístup na Nexus S bylo dosaženo na telefonu den vydání , a úplné pokyny o tom, jak můžete replikovat, jsou k dispozici na zdroje odkaz níže. Nexus S je hrdý a doposud jediný dopravce Google nejnovější a nejlepší software Android , jste v podstatě dostat neomezený přístup k nejlepším Mountain View může tak nabídnout. Hit tohoto zdroje odkaz. Udělej to.

[Díky, Brad]

Nexus S byl zakořeněn, ať šílenství začíná! původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 17:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Redmond Pie | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to být cena, když přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Chrome Hází Flash Do Sandbox

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-szpmQeHuk/story01.htm:
wiredmikey píše "Google dnes oznámila, že bude prodloužení Chrome sandboxing technologií, aby zahrnovala Flash Player plug-in. 'Sandboxing' technologie je metoda izolace aplikace od zbytku operačního systému a pevně řízení svých zdrojů. Podle Google , nový sandboxing funkce přidává další vrstvu ochrany a pomůže chránit uživatele před nebezpečnými stránkami, které se pokoušejí unést systémů nebo krást informace ze systému. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Průzkum ukazuje, že Fox News dělá méně informovaní

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RqYILVtcpNQ/story01.htm:
Průzkum amerických voličů světového veřejného mínění ukazují, že Fox News diváci jsou výrazně vyšší než špatně spotřebitele zprávy z jiných zdrojů. Jeden z nejzajímavějších otázek bylo asi rodiště prezidenta Obamy. 63 procent diváků Fox domnívají, že Obama se nenarodil v USA (nebo že to je nejasné). V roce 2003 podobná studie o válce v Iráku ukázala, že Fox diváci byli opět méně znalý na toto téma, než je průměr. Nechte přestřelka může začít!

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Motorola 'stadiony' rady přihlášky ochranné známky na zařízení s herní / fitness funkce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
Není to přesně ton jít dál, ale v poslední době přihlášce ochranné známky podané Motorola pro slovo "stadiony" má alespoň otevřel několik zajímavých možností. Zatímco (dosud neexistující) zařízení v pochybnost je zdánlivě telefon-související s ohledem na výrobky a služby společnosti Motorola, je doufat, že se vztahuje, žádost rovněž výslovně zmiňuje "hru zařízení v povaze ručních jednotek pro hraní elektronických her pro použití s externími displej nebo monitor, "spolu s počtem fitness-souvisejících funkcí, jako je srdeční tep, rychlost, kalorie a monitorování. Že tento kousek je dále podpořena samostatnou "stadiony" přihlášce ochranné známky podané Motorola již v listopadu, které se konkrétně vztahuje "zařízení fitness sledování." Co to všechno znamená? Kdybychom měli hádat, bychom, že je to nějaký druh fitness příslušenství určené pro použití s telefonem (případně s nějakými hra-jako rysy). Bohužel, hádání se o vše, co můžeme udělat v tuto chvíli.

Motorola 'stadiony' pokyny k použití ochranné známky na zařízení s herní / fitness funkce se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 13:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow , telefon Arena | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

OnLive herní systém hodnocení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/onlive-game-system-review/:
Jsme stále kousek od úplně jedno použití přenosných počítačů , které vše v oblaku, ale pokud vše, co chci, je zcela virtuální herní konzole připojena k televizoru, můžete si koupit právě teď. Osm let po Phantom pomalu dostal se zasmál z povrchu planety, OnLive MicroConsole plní stejné základní slib: je to pole méně než palec vysoký, že proudy hry z výkonných vzdálených serverů. Už jsme ti, co očekávat od jeho herní systém OnLive, ale teď, když jsme jim to naše vůbec, můžeme vám pomoci najít odpověď na jedinou zbývající otázka: stojí za to vaše finanční prostředky?

Pokračovat ve čtení OnLive herní systém hodnocení

OnLive herní systém hodnocení se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře