pondělí 10. ledna 2011

Microsoft Server and Tools vedoucí Muglia, aby odstoupil

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BeNxQUAm1c0/story01.htm:
snydeq píše "Dlouholetí Microsoft manažer Bob Muglia, prezident společnosti Server and Tools Business, odstoupí ze své pozice později v tomto roce, podle sdělení Steve Ballmer vydal pondělí do zaměstnancům společnosti. Muglia byl s Microsoft za 23 let, vedoucí úsilí o rozvoj v Microsoft Office, Windows NT a on-line služeb podnikům. Více nedávno, Muglia shepherded Microsoft je vstup do cloud computing, vedení zavádění společnosti Azure platforma. Muglia odchod vyplývá, že Ray Ozzie, jehož výstup byl o to pozoruhodnější podle memo varování Microsoft začít přemýšlet nad PC. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




AMD CEO Dirk Meyer odstoupí, finanční ředitel Seifert přijme prozatímní roli

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/amd-ceo-dirk-meyer-resigns-cfo-seifert-takes-interm-role/:
Co den pro čip novinky, co? První NVIDIA a Intel zrušil svou rétoriku v bludném 1,5 miliardy dolarů kříž-licenční dohodu , a teď AMD se třese věci až na samém vrcholu. Nyní-bývalý CEO Dirk Meyer odstoupil v čem je společnost volá "vzájemnou dohodu" mezi ním a představenstvem. Prozatímní generální ředitel bude finanční ředitel Thomas Seifert, který si nepřál být považován za kandidáta pro příští šéf. Hledání výbor pro příští generální ředitel je v současné době vede předseda představenstva Bruce Claflin. Okolnosti, za odchodu Meyer zůstává záhadou, ale něco nám říká, že nemůže být tak směšné jako poslední hlavní CEO rezignace jsme viděli kolem těchto částí.

AMD CEO Dirk Meyer odstoupí, finanční ředitel Seifert přijme prozatímní roli původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 17:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ RahulSood (Twitter) | zdroje AMD | Poslat | Komentáře

Tevatron Chcete-li Vypnout Na konci roku 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0ILABMmckwA/story01.htm:
universegeek píše "Zdá se, Fermilab je Tevatron budou zavírat do konce roku 2011. Pověsti dnes potvrdila na ISP220 konferenci řekl, že ministerstvo energetiky popřel další finanční prostředky na projekt. Vypadá to, že LHC je naše jediná naděje v hon na Higgsův po všechny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Microsoft vyšetřuje potulný Windows 7 Telefon použití údajů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/microsoft-investigating-errant-windows-phone-7-data-use/:
Obavy o své Windows Phone 7 sluchátko chomping dolů megabajtů 3G data , kdy by mělo být spí nebo využití Wi-Fi místo? Microsoft slyší vaše telegrafoval obavy, a přislíbila detektiv takové podezření "fantomové údajů" okamžitě. I když Redmond by potvrdit, zda jeho operační systém byl zlobení až do výše 2 megabajty za hodinu , jako jsme slyšeli , že společnost BBC řekl, že by zjistili, brzy: "Jsme zkoumá tuto záležitost k určení příčiny a bude aktualizovat s informacemi a pokyny, jak budou k dispozici, "píše Microsoft prohlášení k této otázce. Jestli je to všechno pravda, tady je doufal, že jsme se podívat na nějaké náhrady nebo úvěry pro extra využití dat, taky.

Microsoft vyšetřuje potulný Windows 7 Telefon použití údajů původně objevila na Engadget na Po. 10.01.2011 16:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Zune HD Mac podporu tajně skrytý ve Windows 7 Telefon konektor software

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/zune-hd-mac-support-secretly-hidden-in-windows-phone-7-connecter/:
Byli jsme prosila Microsoft nějak přidat Mac kompatibilita s Zune roky, a vypadá to tam malinké paprsek naděje pohřben v jeho Windows Redmondu Phone 7 Konektor pro OS X: jednoduchý plist změna bude nechat to synchronizace Zune HD stejně. , Že opravdu by nemělo být žádné velké překvapení, protože WP7 mediální rozhraní je postaveno na vrcholu Zune, ale aspoň je to něco, co - i když jsme ještě doufat a chtějí pro celou škálu Zune (a Zune Pass), aby svou cestu na Mac jednou.

Zune HD Mac podporu tajně skrytý ve Windows 7 Telefon konektor software původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Zuneboards | Poslat | Komentáře

Kniha Pirátství - Méně DRM, více dat

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WSyjcuO3uzk/story01.htm:
macslocum píše "nejednoznačnost obklopuje skutečný dopad digitální knihy pirátství, upozorňuje Brian O'Leary v rozhovoru s O'Reilly Radar, ale všechny by bylo lepší, sloužil-li více dat byl rozdělen a méně úsilí bylo marné působící na DRM. 'publikování průmysl by měl pracovat tak tvrdě, jak jsme schopni vyvinout nové a inovativní obchodní modely, které uspokojí potřeby čtenářů. A jak vypadají ty by mohly být komunita-řízený. myslím, že Baen Knihy, například, který neklade žádné DRM omezení jejich obsah, ale je jedním z nejméně pirátských vydavatelů knih. Co se týče prodeje, Paulo Coelho je dobrý příklad. On doly pirátství údaje zjistit, jestli tam je rostoucí zájem o jeho knihy v konkrétní zemi nebo na trhu. Pokud ano, on buď pracuje, aby si jeho knihu v tištěné nebo přeložit na tomto trhu. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




4G na CES 2011: AT & T, Verizon a T-Mobile dělat velké kroky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/4g-at-ces-2011-atandt-verizon-and-t-mobile-make-big-moves/:
Tradičně, CES není obrovská mobilní událost - největší telefon novinky historicky byla uložena na MWC v únoru a CTIA v březnu - ale to se změnilo v obrovské způsobem tento týden. Vypadá to, že 2011 je tvarování až bude rok 4G, a jak dopravcům, tak výrobci podobně neztrácel čas na lyžích na humbuk rozjetého vlaku s řadou oznámení, které slibují, aby se v příštích několika měsících vzrušující ... a opravdu, opravdu rychle. AT & T zahájil věci se brzy v show, ale to byl jen začátek vytrvalé torrent mobilních novinek, která trvala několik dní a nakonec odešel nám s hromadou zařízení a sítě, upgrady, které by nás alespoň na poloviny roku . Přečtěte si o rekapitulaci!

Pokračovat ve čtení 4G na CES 2011: AT & T, Verizon a T-Mobile dělat velké kroky

4G na CES 2011: AT & T, Verizon a T-Mobile dělat velké kroky původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 15:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nemocnice bezdrátové sítě, může být upravena pro zdravotnické prostředky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zDuYqdKfyrg/story01.htm:
Lucas123 píše "V nemocnicích nadále připojit pacienta monitorovacího zařízení, lékař PDA a notebooky k bezdrátovým sítím, a pak kolaps těchto údajů cesty na tradiční IT sítí, blíže americký Úřad pro potraviny a léčiva přijde upravují podle Computerworld. Zaměření z FDA nařízení je ve své nedávno dokončila 80.001 až 1 standard, že zavedené postupy řízení rizik pro tyto sítě, dodržování, které mohou být dobrovolné, ale bude určovat Medicaid a Medicare náhrad. 'Nemáte-li v souladu, pak máte dvě volby. Ty mohou mít federální vlády přijít a prohlédnout si nemocnici, nebo se můžete rozhodnout, že nebudou přijímat peníze od Medicare a Medicaid. Dobrovolné někdy není úplně dobrovolné, 'řekl Rick Hampton, bezdrátové komunikace manažera pro partnery systému zdravotní péče v Bostonu . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kalifornie nejvyšší soud říká, že neoprávněným vyhledávání textových podezřelých 'zprávy jsou legální

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/california-supreme-court-says-warrantless-searches-of-suspects/:
Plánování na získání zatčen v Kalifornii v dohledné době? Radši ujistěte se, že text archivy jsou bez jakéhokoli usvědčující informace státní Nejvyšší soud nyní rozhodl, že legální pro policii , pro kontrolu missives složky bez nutnosti rozkazu. Ospravedlnění pro toto soukromí vniknutí je, že telefon je hledání "vedlejší" k zákonné zatčení a jeho obsah, podobně jako obsah vaší kapsy nebo tašky, spadají do oblasti rozumné vyhledávání. Dva ze soudců ve věci přece nesouhlasit s jedním poznamenat, že "nikdy předtím to bylo možné provést tolik osobních informací nebo v kapse nebo kabelce," který ona argumentuje by si dovolit svůj iPhone, Droid nebo BB vyšší úrovni ochrany soukromí, než, řekněme, balíček gumový medvědi máte v druhé kapsy. Co si myslíte?

Kalifornie nejvyšší soud říká, že neoprávněným vyhledávání 'text zprávy jsou podezřelí právní původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 15:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroje Yahoo! Novinky | Poslat | Komentáře

Mars věstník Vydání inspiruje Stovky One-Way výlet Dobrovolníci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J-86G0bBbPk/story01.htm:
Velcroman1 píše "meziplanetární výlet na Mars by mohlo trvat jen 10 měsíců, ale vracet by bylo prakticky nemožné. -? Dělat cestu forma self-exilu ze Země na rozdíl od nic jiného v historii lidstva Co by se inspirovat někoho, kdo by dobrovolně zvláštní vydání časopisu Journal of kosmologie podrobné přesně tak, jak soukromě-financoval, jednosměrný mise na Mars by mohla odletět co nejdříve 20 let. - a to podnítilo více než 400 čtenářů se dobrovolně jako kolonisté 'jsem měl hlubokou Touha prozkoumávat vesmír od té doby jsem byl dítě, a pochopil, co raketa byla, 'řekl Peter škvarky, otec tří dětí, a jack-o-všechny-obchody, kteří začali svou vlastní motocykl odeslání společnost a opravy počítačů a motorů straně. 'jsem si představit život na Marsu má být ohromující, děsivý, osamělý, velmi stísněné a zaneprázdněný,' řekl. ohledem na obtíže mise, Lana Tao, redaktor věstníku, řekla, že byl překvapen reakcí. 'Nejdříve jsme si mysleli, e-maily byly vtip ... pak jsme si uvědomili, byli naprosto vážně.' "Samozřejmě, že bych jim konkurovat tisíce z vás, kdo říkal, že jste si jít.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Apple iPhone 3GS kapky klesne na 49 dolarů na kontraktu, my předstíráme načasování je náhodné

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/apple-iphone-3gs-drops-to-49-on-contract-we-pretend-the-timing/:
Hej, telefon Apple představil zpět v roce 2009 (že bych se iPhone 3GS) nyní prodává - úplně nové s dva-rok přenos hlasu a dat smlouva - za $ 49, a to jak u AT & T a přes Apple přímo. Samozřejmě, mohli byste dostat mnohem schopnější iPhone 4 pro slušné množství více, nebo můžete počkat, až zítra , takže byste vlastně mít možnost, pokud jde o dopravce. Váš hovor, samozřejmě.

Apple iPhone 3GS kapky klesne na 49 dolarů na kontraktu, my předstíráme načasování je náhodné původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje AT & T , Apple | Poslat | Komentáře