neděle 10. dubna 2011

Larry Turn

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JbPk6Gmxlpw/:
Řada

Výzkumníci Budovat nošení generátory

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4VrsaEykrm4/Researchers-Build-Wearable-Generators:
schliz píše "Z itnews článek:. 'Bioengineers z University of Auckland vyvinuli levné, lehké gumy generátory energie, která by mohla sklidit až Wattů síly, pokud vložený do boty vědci postaven na" dielektrikum elastomerů generátor "technologie, která používá pohyby flexibilní, non-vodivého materiálu vybudovat poplatku připojené elektrody. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nové uživatelské rozhraní Symbian hvězd vytáhl promo vid, trvá tři UK pro závratná rotace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Něco se děje v Espoo, a YouTube jen nám dal velmi dobrou představu o tom, co by to mohlo být - s pouhými dvěma dny zbývající do Londýn oznámení Nokia , nový Symbian UI je vyskakování v propagačních videí vedle elegantní X7 a stylový E6 . Bohužel, tři takové videa jsou všichni uvedeni jako soukromé nyní, ale podařilo se nám sebrat jediné správné před tím, než dostal v konzervách, demoing lepší Symbian s plynulé posouvání, že následuje něčí prst, prohlížeč údajně třikrát rychlejší a portrét QWERTY klávesnice - ano - vše s laskavým svolením zástupce Tři UK. Najít zbývající dva (v současné době neaktivní) videa po přestávce, a dejte nám vědět, pokud si na ně podívat probudil z kryo-spánku, prosím!

Pokračovat ve čtení Nový Symbian UI hvězd vytáhl promo vid, trvá tři UK pro závratná rotace

Nové uživatelské rozhraní Symbian hvězd vytáhl promo vid, trvá tři UK pro závratná rotace původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 15:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Weird Science nápoje se k smrti, aby se zabránilo infarkt

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Upping chlast příjem je čistá výhra: Co se stane, když populace konzumace alkoholu stoupá náhle? Finsko byl tak laskav a udělat experiment pro nás tím, že upustí daně z chlastu zhruba o třetinu. Nyní vědci spustit čísla v letech následujících po přechodu. Alkohol-příbuzné smrti se nahoru mezi středního věku, s největší podporu přichází u žen mezi 50 a 70, kde je sazba vyšší o 40 procent. Nicméně, množství alkoholu-přiměl úmrtí za měsíc byl malý, takže celkový přírůstek je asi 7 úmrtí na 100.000 lidí za měsíc. To je snadno vyrovnáno přínosem pro seniory, ačkoli, pokud tato více než 70 viděl velký pokles úmrtí na kardiovaskulární problémy.

Blind, žijící v jeskyni, a nespavostí, ale stále dominantní: To je dominantní geneticky. Spousta druhů, které se přizpůsobují životu v jeskyních se zabránilo spalování energie spojené s podporou oko, které nebude nikdy použit. Mexické jeskyně ryby jsou skvělý model pro studium to, protože oni se vyvinuli z druhů, které jsou stále přítomen na povrchu místě a mohou křížit. Ukazuje se, jeskyně populace jsou insomniacs , alespoň ve srovnání s jejich povrchu příbuzných, a pokud budete chovat hybridy, tato zvířata jsou také insomniacs-nízké spánku požadavky jsou zřejmě geneticky dominantní. Zvláštní na tom je, že různé populace jeskyně Zdá se, že různé skupiny mutací, které nechal ujít spát.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Gillmor Gang 4.10.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N74venaUDgU/:
Řada

Jak Obavy jsou spotřebitelé o ochraně soukromí?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hDe3aH03_DM/:
Řada

HTC S recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/htc-desire-s-review/:
Tentokrát v loňském roce, HTC měl dva chytré telefony Android pro hlavní proud: 3,7-palcový Desire , vybavena nejnovější a nejlepší, a 3,2-palcový Legenda, který byl střízlivější v specifikace, ale nabídl novinku unibody hliníkovou konstrukcí . Poté, co viděl, že strategie bohatě vyplatí, společnosti vrátí v roce 2011 s podobným návrhem. 4-palcový Incredible S je nyní vyšší-end zařízení, zatímco 3,7-palcový Desire S je menší, hliník-skořápky sluchátko. Co je zvědavý tentokrát však je, že Desire S má stejný 1Ghz uvnitř, stejná grafika, stejné rozlišení WVGA, a stejný 768MB RAM jako Incredible S. Hoď v tom, že přichází s předinstalovaným Perník a několik nových vylepšení, aby Sense UI a musíš se ptát, jestli to nemusí být větší, um, žádoucí nového dua HTC Android. Jen jeden způsob, jak zjistit, že jo? Úplný přezkum po přestávce.

Galerie: HTC S recenzi

Pokračovat ve čtení HTC S recenzi

HTC S přezkoumání původně objevila na Engadget na ne. 10.4.2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv

Zeptejte se Slashdot: Jaké země Nejlepší e-mailem zákony na ochranu soukromí?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Wwmuh-48sa8/Ask-Slashdot-What-Country-Has-the-Best-Email-Privacy-Laws:
Anonymní čtenář píše: "Vzhledem k tomu, že vše se děje s možností vlády jít přes můj email, pokud je na třetí-party server, byl jsem přemýšlel: co země mají nejlepší zákony na ochranu soukromí a jaké jsou některé dobré hostitelů použití? Raději bych platit za symbolickou cenu, aby bezpečné soukromé e-mail, než mají členové vlády schopen přečíst si ji, jakmile je to 180 dnů, pokud jsem se udržet na můj e-mailu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung uvolnit dvě Bada 2,0 telefony s NFC ve 4. čtvrtletí, aktualizace softwaru v červenci?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Někteří z vás Samsungers pravděpodobně očekávat elegantní Wave 578 má vyjít v květnu nebo červnu mimo USA, ale smutnou zprávou je, že nebudou dodány s nadcházejícím Bada 2.0 OS. Nezoufejte, i když, jak ruská blog Bada světa tvrdí, že získat nějaké šťavnaté detaily, které budete fandit až Bada fanatici. Výše snímek - zřejmě pocházel z Francie konference Samsung od několika dny - seznamy pár nových, ale nejmenované mobilních telefonů, které si balení nový software, spolu s 7,2 Mb / s HSDPA, Bluetooth 3.0 a zdánlivě trendový NFC . Rozdíl mezi těmito dvěma telefony? Jeden z nich se zdá být vlajkovou lodí Bada 2.0 model, který očekává, že zahájí září 3,65-palcový displej HVGA, 5 megapixelovým fotoaparátem hlavní, plus druhý fotoaparát VGA. Druhé zařízení bude následovat o měsíc později, sportovní menší 3,14-palcový QVGA displej a jen 3 megapixelový snímač.

V související zprávy, TNW Indie hlásí, že Bada 2.0 bude "první zkušenosti v Indii" přibližně v červenci, i když žádný hardware je uvedena zde. To by mohlo znamenat, že stávající uživatelé Bada v Indii - tam, kde Samsung na výzkum a vývoj vyvíjí 30 procent žádostí Bada - může být jedním z prvních získat 2,0 aktualizaci, a neměl by být dlouho předtím, než zbytek světa si svůj podíl tohoto potrubí horké koláče. Tak či onak, být ujištěni, že budeme držet naše oči vyloupané otevřené pro více Bada 2,0 zpravodajství - to bude zajímavé vidět, kde Samsung je další velký tlak bude nás.

Samsung uvolnit dvě Bada 2,0 telefony s NFC ve 4. čtvrtletí, aktualizace softwaru v červenci? původně objevila na Engadget na ne. 10.04.2011 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bada světa , TNW Indie | Poslat | Komentáře

FBI zprávy doklad potvrzující Roswell UFO

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6Tdym-QMI4/FBI-Releases-Document-Confirming-Roswell-UFO:
schwit1 píše "vyšetřovatel pro letectvo uvádí, že tři takzvaný létající talíře byly vráceny v Novém Mexiku. Byly popsány jako kruhový tvar se zvýšeným centra přibližně 50 stop v průměru. Každý z nich byl obsazený třemi orgány lidského tvaru , ale jen 3 nohy vysoký oblečený v kovové oblečení velmi jemnou texturou. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pokud to, co Amerika porazil Sověty do prázdna?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6HKCAeWc7Hc/What-If-America-Had-Beaten-the-Soviets-Into-Space:
MarkWhittington píše "April 12 je 50. výročí první sovětský kosmonaut Jurij Gagarin letu do vesmíru. Příchod méně než čtyři roky po Sputnik, Gagarin orbitální prostor plavba pozinkované Spojených státech a vedl k prezident Kennedy oznámil závod k Měsíci šest týdnů později. Vyvstává otázka: co kdyby Amerika porazil Sovětský svaz do vesmíru místo "?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: Battlefield: Play4Free, Super Mario 2, Minecraft ve třídě

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Iwl77pw2tQU/week-in-gaming-battlefield-play4free-super-mario-2-minecraft-in-the-classroom.ars:

Tady je to, co jsem se naučil tento týden: nedávají Petr Jasný úkol, pokud se chcete dostat ven obsah včas. Požádal jsem o několik set slov o novém volný-k-play Battlefield titul brzy odpoledne, ale on to nenáviděl tolik, že se obrátil na několika stránkách žlučových zaměřených na to, co dokázal být ošklivý, unfun peníze uchopit. Jistě, to přišlo celý den pozdě, ale pokud budete číst tuto funkci, myslím, že budete souhlasit, že stálo za to.

Pan Jasný je skvělý spisovatel, když je naštvaný. Což je docela hodně po celou dobu.

Také jsme se podíval na to, jak jsou multiplayer recenze napsané, PopCap nové studio a 3D fotografii s 3DS. Podívejte se!

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Týden v Apple: patentových sporů, neoprávněného příslušenství tvůrci, a další

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1O_bUtPMyYc/week-in-apple-patent-disputes-unauthorized-accessory-makers-and-more.ars:

Naše top Apple novinky z minulého týdne součástí diskuse o klesly vyzývá AT & T, kalendář synchronizace na Outlook pro Mac, a možná iPhone 5 "zpoždění". Apple také vyšla vítězně v patentovém sporu Cover Flow, a nyní se bude po neoprávněným tvůrci iPod příslušenství. Přečtěte si o úplné shrnutí:

WebKit nejlepší volbou pro Camino jako Mozilla Gecko kapek vložení : Vývojáři za webový prohlížeč Camino plánují přejít na WebKit-založené rendering po Mozilla táhnul zástrčku na jádru Gecko vkládání. Co to znamená pro budoucnost prohlížeče je nejasný.

AT & T iPhone 4 uživatelů zpráva více než dvakrát tolik klesla volání : Nejnovější výsledky průzkumu tvrdí, že Verizon iPhone-4 uživatelů a všichni uživatelé Verizon-trpí daleko méně, než požaduje klesly AT & T uživatelů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku