pondělí 7. února 2011

Lenovo ThinkPad X120e recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/lenovo-thinkpad-x120e-review/:
Většina věcí si zaslouží druhou šanci, že jo? Hele, když slibují zlepšení, tak si myslíme, a to je přesně to, co dáváme Lenovo ThinkPad X120e. Pokud si vzpomínáte, předchozí X100e bylo docela zklamání, a to je vlastně její uvedení spíše pěkně - nejen, že 11,6-palcový systém redefinovat pojem "lapburner," ale to se snažil na poslední 3,5 hodiny na nabití. Bylo to na hranici tragické, ale Lenovo je připraven na pravé všechny ty křivdy s X120e. I když má stále šasi a nádherné elegantní klávesnice beze změny, je to subbed se AMD Neo starší čip pro dlouho očekávaný Fusion Zacate APU . Na stejné platformě již ukázala být dost děsivý v pavilonu dm1z HP s téměř perfektní kombinaci síly, grafiky a vytrvalost, ale X120e využívat stejné výhody? Na 399 dolar ($ 579 naši recenzi jednotku), je ideální, cenově dostupné ThinkPad ultrapřenosný konečně tady? Lenovo má konečně dostali to pravé? A jak to v porovnání s ostatními novými Fusion dostupné ultraportables nebo notbooks , jak jsme si vzít na volání je? Máme tyto odpovědi v pořádku - hit přestávka pro naši celou recenzi.

Pokračovat ve čtení Lenovo ThinkPad X120e recenzi

Lenovo ThinkPad X120e přezkoumání původně objevila na Engadget na po. 07.02.2011 14:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Recenze knihy: OSGi a Apache Felix 3,0

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JGbG1lD5Ovo/Book-Review-OSGi-and-Apache-Felix-30:
RickJWagner píše "OSGi je rámec, Java, který je navržen tak, aby se zjednodušilo uplatňování nasazení ve sdíleném prostředí. Umožňuje použití s různými závislostmi spustit Side-by-straně ve stejné nádobě bez zkřivení dobu nasazení. Konečným výsledkem je, že vaše aplikace, která potřebuje FooLib v2.2.2 můžete spustit hned vedle mé aplikaci, která potřebuje FooLib v1.0, něco, co není často možné v dnešní aplikační servery. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání Rick.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Droid Bionic v FCC?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/motorola-droid-bionic-in-fcc/:
Je všeobecně známo, že Droid Bionic je někdy-tak-trochu-nižší-konec CDMA bratranec k mocnému Atrix 4G , chybí jen málo RAM a kompatibilita s zajímavým Laptop Dock. Jinak, když jste pořád ještě to krásné 1GHz Tegra 2 akce a Dual-Band 802.11n, který je vlastně, jak jsme dospěli k podezření, že toto zařízení, které právě prošly dnes FCC je opravdu Bionic. Dual-band WiFi podporu, je stále mimořádně vzácné - Atrix 4G má to, samozřejmě -, takže když přidáte, že se pomocí CDMA rádio, které nám dává mnoho důkazů o tom pracovat. Žádné slovo o datum vydání zatím pro tuto věc, ale doufejme, že to není cesta Atrix dlouhými, ne?

Motorola Droid Bionic v FCC? původně objevila na Engadget na po. 07.2.2011 14:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Alcatel-Lucent zmenší Mobile Cell Tower Pro malé Cube

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QylN2j3BoIg/Alcatel-Lucent-Shrinks-Mobile-Cell-Tower-To-Small-Cube:
pbahra píše "francouzské mobilní telefonní infrastruktury výrobce Alcatel-Lucent dnes představila technologii, která zmenšuje mobilních buněk věž na pole o velikosti kostky Rubik, případně změnou struktury celulární sítě, snížení emisí skleníkových plynů a uvedení mobilního širokopásmového připojení do nových oblastí. Podle Wim Sweldens, prezident bezdrátových aktivit pro Alcatel-Lucent, a to snížením technologie z něčeho velikost kartotéky, by se sítěmi snížit celkové náklady na vlastnictví o polovinu, stejně jako snížit globální emise CO2 z odvětví mobilních telefonů - v současné době odpovídá 15 milionů vozů ročně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


X-47B bezpilotní stealth bombardéru dokončil svůj první let (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/x-47b-unmanned-stealth-bomber-completes-its-first-flight-video/:
Zlo géniové na Northrop Grumman úspěšně dokončila první let svého X-47B bezpilotní stealth bombardéru před několika dny na Edwards Air Force Base v Edwards v Kalifornii. Ve vzduchu pro plný dvacet devět minut, tailless, bojovník-velké UAV letěl do 5.000 stop a dokončil několik závodní dráhy-psát vzorce, před přistáním bezpečně v 14:38 PST. Letadlo se bude i nadále podrobit zkouškám na Edwards AFB, než se vydáte na námořní vzduchová stanice Patuxent River, Maryland, později v tomto roce. Konečným cílem je, aby si to zlý chlapec vzlétat a přistávat na americké nosiče námořnictva. Dopravce zkoušky jsou v současné době plánován na někdy v roce 2013. Video, PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení X-47B bezpilotní stealth bombardéru dokončil svůj první let (video)

X-47B bezpilotní stealth bombardéru dokončil svůj první let (video) původně objevila na Engadget na po. 7.2.2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung oznamuje PL20 a ES80, přináší kapesní fotoaparát 2011 lineup na 12 celkem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/samsung-announces-pl20-and-es80-brings-2011-pocket-camera-lineu/:
Připrav se, Samsung má nové point-and-natáčení vyplnit to málo, co kapsách konzumu nebyly překvapený žádné společnosti pět střelců CES ... nebo i dalších pět oznámil jen několik týdnů později. První na řadě je PL20 (na snímku vlevo). 14 megapixelovým CCD snímačem, 27mm širokoúhlý objektiv, 5x zoom, digitální stabilizace obrazu, 720p HD video 24 snímků za sekundu s inteligentní filtry. Že jeden vyjde v březnu pro penny za $ 120, s možností výběru ze stříbrné, růžové, černé a červené rajče (Sammy je popis). U ES80, odečíst dvě megapixelů od senzoru, NIX nahrávání HD, držet barev, bump datum vydání jednoho měsíce a odečíst 20 dolarů. Dostanete nápad. Veškeré podrobnosti a tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung PL20 vyhlašuje a ES80, přináší kapesní fotoaparát 2011 lineup na 12 celkem

Samsung oznamuje PL20 a ES80, přináší kapesní fotoaparát 2011 lineup až 12 celkem původně objevila na Engadget na Po. 07.02.2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

USB Autorun Útoky proti Linuxu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8Cy4IHwy2us/USB-Autorun-Attacks-Against-Linux:
Orome1 píše "Mnoho lidí si myslí, že Linux je imunní vůči útokům typu Autorun, které trápí Windows systémy s malware v průběhu let se však, tam bylo mnoho pokroků v použitelnosti Linuxu jako desktop OS -. Včetně přidání funkcí, které může dovolit Autorun útoky. Tato prezentace Shmoocon Jon Larimera od IBM X-Force vyrazí s definicí autorun zranitelnosti a některé příklady z Windows, pak skočí rovnou do boku Linux věci. Larimera vysvětluje, jak útočníci mohou zneužívat tyto funkce k získání přístup k živému systému pomocí USB flash disku. On také ukazuje, jak USB jako využití platformy mohou umožnit snadné obejít ochrany mechanismy jako ASLR a jak se tyto útoky mohou poskytnout úroveň přístupu jiných fyzikálních metod útoku ne. " Jsem připojený na video, pokud jste zvědaví. Přeskočit prvních 2 minut, pokud je vám to jedno, kde ztratil a našel je.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LG Optimus 2X recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/lg-optimus-2x-review/:
Svět vykřikl pro dual-core a smartphone LG a NVIDIA odpověděli na volání. Vlastně, svět jen někdy snil o vícejádrových architektur mobilní až do konce loňského roku, ale někdy to je vše pro to, aby si ty zany inženýrů inženýrství. Tak jsme tady, na začátku února 2011, hledíce na světě je první smartphone postavený na dual-core procesor, Optimus 2X . To je mezník sluchátko více způsoby než jednu, nicméně, jak jeho přítomnost na signály trhu LG je první vpád do upřímné Android high-end. Ačkoli společnost měla dvě důkladně příslušné zařízení pro platformu s Optimus S a T v roce 2010, oni byli velmi definici mid-range smartphonů a pravdou je, že Samsung, HTC a Motorola byli odešli bojovat mezi sebou pro ty nejnáročnější hard-vydělané Android uživatelů 'rublů. Takže teď, že LG se připojil své pozice, byl za to počkat?

Pokračovat ve čtení LG Optimus 2X recenzi

LG Optimus 2X přezkoumání původně objevila na Engadget na po. 07.2.2011 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nové technika pro JPEG obrázky Copy-patrná

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndqDfCP37e4/New-Technique-For-Making-JPEG-Images-Copy-Evident:
Gunkerty Jeb píše "dny přemýšlel, zda jsou tyto opilých fanoušků sex party jsou opravdu Olsen Twins, nebo jestliže oni jsou jen Mary-Kate a Ashley tváře foto-nakupovali na orgánech Lindsay Lohan a Amy Winehouse jsou starší! Skupiny vědečtí pracovníci na univerzitě v Cambridge vyvinula novou techniku pro výrobu obrázky ve formátu JPEG kopie-evidentní, takže uživatelé mohou zjistit, zda obraz byl recompressed a kopírovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


TI OMAP oznamuje 5: dva vysoce-výkon a dva minimum-energie jádra, zařízení příští rok

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/:
Stále čekáme na první OMAP 4 zařízení narazí na trhu, ale TI plánování dopředu - cesta vpřed - s jeho oznámením dnes OMAP 5 platformu, která opravdu kopy věci na plné obrátky. Titulek funkce by se začlenění dvou Cortex-A15 jádra, každý běh až na 2GHz, Cortex-A15 je nejrychlejší architektury ARM oznámila, k dnešnímu dni, představovat výkon zhruba o 50 procent lepší než Cortex-A9 na stejné frekvenci. A co víc, tam jsou další dva procesory Cortex-M4 podél za svezení, připraven převzít méně náročné úkoly při mnohem nižší spotřebu energie s cílem zlepšit zařízení reagovat. Platforma podporuje až čtyři kamery provozu ve stejnou dobu, nabízí 3D přehrávání, nahrávání, a 2D Převzorkování na rozlišení 1080p, a ovládat až 8 GB RAM. Čipy start odběru vzorků na výrobci zařízení v druhé polovině tohoto roku se maloobchodní zařízení se očekává v druhé polovině roku 2012. Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení TI OMAP oznamuje 5: dva vysoce-výkon a dva minimum-energie jádra, zařízení příští rok

TI OMAP oznamuje 5: dva vysoce-výkon a dva minimum-energie jádra, zařízení příští rok původně objevila na Engadget na po. 07.02.2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TI | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Takara Tomy je Ningen Gakki hudební hračky umožňuje vašim přátelům plácnutí do rytmu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/takara-tomys-ningen-gakki-musical-toy-lets-you-smack-your-frien/:
Takara Tomy je Ningen Gakki hudební hračky umožňuje vašim přátelům plácnutí do rytmu (video)
Pokud chcete dostat své tělo vodivý orchestr děje, které již nepotřebujete 15 bikiny modelů a spoustu vodivé barvy. Stačí Ningen Gakki, přichází letos v létě od Takara Tomy . Má čtyři vodivé skvrny na končetinách jeho nejasně anthropomorphized tvar. Pokud se dva lidé každý dotek jeden z náplasti a pak se dotýkat každého jiný okruh je vytvořen a poznámka je hrána. Až čtyři lidé mohou hrát písničky nebo bubny do tleskání rukou, nebo, jak můžete vidět na videu níže, obecně plácat navzájem kolem. Bere na vědomí, nezdá se dostat hlasitější těžší hit, ale možná to je nejlepší.

Pokračovat ve čtení Takara Tomy je Ningen Gakki hudební hračky umožňuje vašim přátelům plácnutí do rytmu (video)

Takara Tomy je Ningen Gakki hudební hračky umožňuje vašim přátelům plácnutí do rytmu (video) původně objevila na Engadget na po. 07.2.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo TV | Poslat | Komentáře

Wikileaks 'Assange Začíná bitva o vydávání osob

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_pFp4W2AzYo/Wikileaks-Assange-Begins-Extradition-Battle:
arisvega píše "Wikileaks zakladatel Julian Assange začala jeho soudní bitvy proti vydání z Velké Británie do Švédska. On čelí obvinění ze sexuálního útoku proti dvěma ženami, který popírá. pan Assange, 39, tvrdí švédský státní zástupce neměl právo vydat příkaz k jeho zatčení, protože dosud nebyl obviněn z nějakých trestných činů. Na vydávání jednání v Belmarsh magistrátního 'soudu v Londýně, jeho právníci jsou také náročné pohybovat v oblasti lidských práv důvodů. pana Assange právní tým pod vedením Geoffrey Robertson QC, tvrdí, že pokud jejich klient je nucen vrátit se do Švédska že by mohl být vydán do USA, nebo dokonce Guantanamo Bay, čelí obvinění týkající se samostatné zveřejnění tajných dokumentů Wikileaks. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.