neděle 2. ledna 2011

Vrátí Storm Botnet jako součást Nového roku Útoky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rykTwxmT5hQ/story01.htm:
Trailrunner7 píše "novou kampaň, spam, který se objevil krátce před Novým rokem, je součástí nové úsilí posádky za Storm / Waledac botnet a používá některé poněkud základní taktiky - v kombinaci s fast-flux - k pokusu o kompromisu nic netušící uživatele. nového útoku se objevil koncem minulého týdne a je v čele s docela lame spam kampaň, která je posílání milionů e-mailů, které se zdají být dovolená e-karty, jeden ze starších a více odřená techniky v tomto konkrétním hře. Podle analýza útoku výzkumníci Shadowserver Foundation, oběti, kteří kliknou na odkaz v e-mailu je zaměřena na jednu z mnoha ohrožena domén, které pak přesměruje uživatele na jinou stránku, která zobrazí zprávu s dotazem uživatele ke stažení falešný Flash player. To samozřejmě nainstaluje kus malware na stroji oběti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Patentů společnosti Microsoft Vypadá-Jsou-Vše Seznamka

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6gzKJXbNbA/story01.htm:
theodp píše "šroub, který eHarmony kompatibility systému pro porovnávání nesmysl. 'Fyzický vzhled je obecně považován za jeden z nejdůležitějších kritérií vyhledávání mezi uživateli online dating služby,' podle patent udělený úterý až pět Microsoft Research Asie vynálezců. jejího image-Na obličej Vyhledávací technologie umožňuje nejen lidem specifikovat 'pohlaví, věk, etnický původ, umístění, výška, váha, a jako' jejich kořisti, vysvětluje Microsoft, ale také jim umožňuje 'poskytnout dotaz obraz tváře, pro které by chtěli hledat podobné tváře. ' Takže, i když nemůžete mít skutečný Angelina Jolie nebo Natalie Portman, bude společnost Microsoft opravu vás se podívat-podobný. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Cibule: Novým generálním ředitelem se diví, jak Radio Shack je ještě v obchodě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Mezi jeho pochybné marketingové rozhodnutí , dekor, který dýchá jakási počátku 90. let galerie atmosféru slevu, a zoufalý zaměstnanců (i když jsou zdrojem telefonu úniků buňky se čas od času), když děláme, aby bylo na Radio Shack je to vždycky spíše ponižující zkušenost. A stejně jako The Onion upozorňuje, že nejsme první, kdo si všiml. Opravdu, podle internetových stránek, společnost Nový generální ředitel "řekl v pondělí, že on ještě má 'tušení,' jak domácí obchod s elektronikou se podaří zůstat otevřené." Ale zdá se, že společnost je horní-úroveň řízení je vážně snaží rozluštit kód:
[T] heories o pokračující solventnost RadioShack to zahrnuje svatební DJs, nouzové nahrazení kabel, a off-značky mobilních telefonů. Další teorie předpokládá nespočet RadioShack dárkové karty, které sedí nesplacených v peněženkách jejich příjemců '. Den dokonce domníval, že obchod je "stále dobíhající na" obrovské bohatství z vozů dálkové ovládání-hračka v roce 1970 střední-.
, Který nám připomíná: musíme zasáhnout Shack později dnes vyzvednout 90 minut rozšířený rozsah kazetu pro naše stereo dual-dabovat kazetový magnetofon.

Cibule: Novým generálním ředitelem se diví, jak Radio Shack je ještě v obchodě původně objevila na Engadget na ne. 02.01.2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Onion | Poslat | Komentáře

IBM Soubory Patent Patent Troll

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tzOOVi5iei0/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Je to všechno, nebo nic, než v IBM jako firma jde na zlato a soubory patent troll patent. Zapomeňte na patent hypertextový odkaz nebo vypnutí POS patent, IBM chce patent patent. Jeho myšlenka je soustředěno kolem přístup k řídit patenty od vynálezce školení podáním a strategií ochrany, včetně konkurenčních sledování. Alespoň teoreticky, by mohly IBM dostat souhlas k vlastní představu, jak řídit patenty a dělat podnikání z IP. příště podat patent, můžete Chcete se s nimi, protože můžete potřebovat licenci k souboru pro podání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




MSI Wind Top AE2420 3D all-in-one recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-wind-top-ae2420-3d-all-in-one-review/:
Když MSI staví "all-in-one" PC, to není nepořádek v okolí - MSI Wind Top AE2420 3D má všechno, ale dřezu usazený v plastovém rámu. Tam, kde většina konsolidované počítačů usilovat o nejmenší společný jmenovatel s low-výkonové součástky, MSI klesl high-end multimediální bomba zde - 23,6-palcový, 120Hz, 1080p, LED-podsvícený dotykový LCD panel spárován s desktop-třída 2,53 GHz Core i7-860S procesor, Mobility Radeon HD 5730 grafikou, Blu-ray disk, 4 GB RAM, a terabajt skladování. Aktivní brýlemi vyplivnout 3D obrázky do očí, zatímco THX reproduktory (a vestavěný subwoofer) vyčerpat džemy, a 802.11 b / g / n Wi-Fi, Bluetooth a USB 3.0 konektory kola ven připojení dlouhý seznam. Je tu spec list zemřít a stejně smrtící 1.800 dolarů cena - ale je AE2420 3D více než kbelík primo díly? Stojí to za vaše peníze?

Pokračovat ve čtení MSI Wind Top AE2420 3D all-in-one recenzi

MSI Wind Top AE2420 3D all-in-one přezkoumání původně objevila na Engadget na Ne. 02.01.2011 12:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Proč zveřejněného výzkumu nálezy jsou často falešné

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjEWNY_GMjg/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Jonah Lehrer má zajímavý článek ve zpravodajské New Yorker, že všechny druhy dobře-stanovených, násobit potvrdila nálezy ve vědě začali hledat stále nejisté, nemohou být replikována. Tento jev ještě nemá oficiální název , ale je to vyskytující se v celé řadě oblastí, od psychologie k ekologii a v oblasti lékařství, fenomén se zdá velmi rozšířený, ovlivňuje nejen anti-psychotics, ale i terapie od srdeční stenty na vitamin E a antidepresiva. 'Jedním z můj instruktorů mi řekl, že můj skutečný omyl se snažil kopírovat své práce, 'říká výzkumník Jonathon Schooler.' Řekl mi dělá, že právě nastavení jsem se na zklamání. ' Pro mnoho vědců, účinek je obzvláště znepokojující, protože to, co odhaluje o vědecký proces. 'Pokud replikace je to, co odděluje přísnosti vědy od pseudovědy squishiness, kam dáme všechny ty pečlivě ověřeny zjištění, že již nemůže být prokázáno ? ' píše Lehrer. 'Které výsledky bychom měli věřit?' Francis Bacon, brzy-moderní filozof a průkopník vědecké metody, kdysi prohlásil, že pokusy jsou nezbytné, protože nám umožnila 'dát přírodě na otázku', ale nyní se zdá, že příroda často nám dává různé odpovědi. Podle John Ioannidis , autor Proč Most Publikované výsledky výzkumu jsou nepravdivé, hlavním problémem je, že příliš mnoho výzkumníků zabývat v čem on volá 'význam pronásleduje,' nebo najít způsoby, jak interpretovat data tak, aby to projde statistický test významnosti-devadesát pět -per-cent hranici vynalezl Ronald Fisher. 'Vědci jsou tak touží projít tento test kouzelné, že začnou hrát si s čísly, se snaží najít něco, co se zdá hodný,' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Tesla ujišťuje $ 57k Model S bude zisková, sexy pohledu příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla ujišťuje $ 57k Model S je zisková, sexy pohledu příliš
Cesta k dostupnosti pro automobily budoucnosti je protkána zátarasy, výmoly, a opravdu IED - stále dražší vývoj. To bylo naposledy viděn s Karma Fisker dostat cenu zvýšit až na 95.900 dolarů, statný skok přes počáteční odhady 80.000 dolarů, ale Tesla bere tuto šanci dát nové ujištění, že její model S sedan má cenu 57.000 dolarů, je pohodlné. To je do značné míry díky menším Li-Ion akumulátorů, které jsou podobné těm, které používají v přenosných počítačích a lze tu a tam najít asi jako žvýkací rozinky v tomto hliníku cookie. Jsou mnohem levnější na výrobu než velké, monolitické balení, používaná ve Nissan Leaf nebo Chevy Volt , asi 200 dolarů za kWh oproti 750 dolarů pro Nissan. , Že je levný dost pro Tesla ujišťovat, že to může ještě vydělat na Model S, přes jeho náklady byly stanoveny na zhruba polovinu Roadster . Bude to ještě v případě, když to udeří produkce v roce 2012? Nemůžeme se dočkat, jak to zjistit.

Tesla ujišťuje $ 57k Model S bude zisková, sexy vypadající příliš původně objevila na Engadget na ne. 02.1.2011 10:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Online napodobování Nyní nezákonný v Kalifornii

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JMYcd7hCdmU/story01.htm:
theodp píše "TechCrunch Michael Arrington zprávy, že návrh zákona, Kalifornie kriminalizovat online napodobování nabyl účinnosti dne 1. ledna. 'Musí existovat úmysl ublížit, zastrašit, ohrožovat, nebo podvod vůči jiné osobě - nemusí být nutně osoby, kterou vydává,' vysvětluje Arrington . 'Svoboda projevu otázek, včetně satira a parodie, které nejsou uvedeny v textu zákona. Soudy budou pravděpodobně to vyřešit.' Takže, Fake Steve Jobs, musíš se ptát sami sebe jednu otázku: '? Mám pocit štěstí No, to tě punk' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Některé Hotmail účty vymazán

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ub75AcAiuaA/story01.htm:
.. Tomhudson píše "časopisu PC Magazine uvádí, že mnohé služby Hotmail účty ztratili všechny své e-maily Uživatelé '. Celý e-mail historie se zřejmě ztratila' Uživatelé se mohou ještě přihlásit bez problému však dorazí do prázdný příchozí poštu: žádné vlastní složky, žádné zprávy "Odeslané" nebo "vypouští," nic. Jako by se dalo očekávat, co se týče prudkosti (a nečekaností) o očištění opustil některé z uživatelů dlouho-době Hotmail je trochu ve tmě. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.