středa 29. prosince 2010

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Soudní dvůr rozhodl, webové stránky nemá Chcete-li odebrat urážlivé komentáře

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sTJXRY8tuYk/story01.htm:
DustyShadow píše "V případě Blockowicz v. Williams, americký sedmý obvod odvolacího soudu odmítl platnost zlodějna zprávu odstranit údajně pomlouvačné poznámky posta uživatelem. Zlodějna Zpráva je dobře-propagoval no-takedown politiky, a to iv případě, že autor chce odstranit své místo, takže zlodějna zprávě odmítl. Blockowiczs pak tvrdil, že zlodějna zprávy porušil FRCP 65 (d), protože zlodějna zpráva byla 'v aktivní koncertní nebo účast' s počáteční plakátů tím, že odmítne příkaz na odstranění .. Aby okresní soud (a odvolací soud), nesouhlasil s Blockowiczs Chybějící 'aktivní koncertní nebo účast,' web byl mimo soud nemůže ovlivnit zlodějna zprávu vydala prohlášení týkající se této věci:. 'V souladu s naší hlavní Posláním ochrany řeči v plném rozsahu práva, jsme se rozhodli, že to nebylo jen naše právo, ale i naše povinnost klást otázky a kopat hlouběji, než jsme mohli v souladu s tímto cílem. Jiná místa tvrdí, že podporuje svobodu projevu, ale když horší časy, budou se obvykle chrání jejich spodním řádku spíše než ústavní práva a svobody této země byla založena na. Na rozdíl od jiných lokalit, i když je zapojen řeč je tvrdá nebo negativní, a to iv případě, naše postavení občas vytváří negativní tlak na nás, Myslíme si, že první dodatek vyžaduje, abychom naše zásady dát před naším peněžence a boje proti cenzuře. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Playstation 3 pro podpis kódu Cracked For Good

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v6jtjAg_psQ/story01.htm:
ReportedlyWorking píše "Zdá se, že Sony PS3 byla smrtelně ohrožena. Na Chaos sdělení kongresu v Berlíně, tým s názvem 'fail0verflow' ukázal, že oni měli vypočítané soukromé klíče, který by nechal, nebo kdokoliv jiný, generovat podepsal software pro PS3 . Dále, oni také tvrdí, že metoda jailbreaking PS3 bez použití Dongle, který je současným způsobem. Pokud jsou všechny tyto výroky jsou pravdivé, to otevírá dveře k vlastní firmware, a homebrew software. Za předpokladu, že Sony doesn 't vzít radikální opatření a zánik jejich soukromé klíče, mohlo by to znamenat, že je životaschopné Jailbreaking na všech PS3, bez ohledu na jejich firmware Z článku:!' Přibližně půl hodiny v, tým ukázal svou novou PS3 tajemství, chvíli jsme se všichni Čekali. Jedním z hlavních upozorní zde byl, dongle-méně jailbreaking tím přetékání bootu NOR flash, dávat úplnou kontrolu nad systémem. dalších významných výkon, byl výpočet veřejného a soukromého klíče (kvůli zpackané zabezpečení), které umožňují uživatelům možnost přihlásit své vlastní SELFs V návaznosti na toto, tým prohlásil Sony jistota, která má EPIC FAIL! '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Intel SSD 310 mSATA ví, že velikost oblasti, vejde 80GB do méně místa než kreditní karta

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/intel-310-msata-ssd-knows-that-size-matters-fits-80gb-into-less/:
Dejte si pozor, Toshiba, váš malý SSD moduly nejsou jediná hra ve městě pro směšně malé flash úložiště už. Intel právě oznámila novou SSD 310 řádek, který nabízí neobyčejně minimální 51 mm do 30 mm do 5 mm rozměry, při zachování X25 -třída výkon (až do 200Mb / s čtení a 80MBps rychlostí zápisu). Chcete-li udělat si představu o tom, co znamenají ty měření, průmysl-standard 2,5-palcový tvarovým faktorem, již maličký stopa, je osmkrát větší, než tyto moderní skladovací čipy. 40GB a 80GB SSD varianty 310 arů lodní ven k OEM a už Lenovo potvrdila, že plány na zavedení těchto do své další obnovování úctyhodný linie notebooku ThinkPad. Ceny jsou stanoveny na 99 dolarů a $ 179 (v závislosti na velikosti), když si koupil v dávkách 1.000, i když přímý prodej koncovým uživatelům předvídatelně mimo stůl nyní. Lepší začít šetřit se na další, které ultratenkých notebooků chcete-li jeden.

Pokračovat ve čtení Intel 310 mSATA SSD ví, že velikost oblasti, vejde 80GB do méně místa než kreditní karta

Intel SSD 310 mSATA ví, že velikost oblasti, vejde 80GB do méně místa než kreditní karta původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 15:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Starosta Newark, New Jersey začíná Twitter vánice vyčištění snowpocalypse revoluce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/mayor-of-newark-new-jersey-starts-twitter-blizzard-cleanup-snow/:
Newark, New Jersey je populární starosta, Cory Booker, má román reakci na problémy Blizzard je příčinou pro jeho lid: on je naslouchat jim, a snaží se pomoci. Šokující, víme. Ještě zajímavější je, samozřejmě, je skutečnost, že on je používat Twitter , aby tak učinily. Zatímco telefonní linky po celé České tri-oblast státu zůstávají vtip (zkuste volat letecké společnosti nebo veřejné horká linka), Twitter předložila Newark starosta s jedinečným, a neuvěřitelně přímý způsob interakce s lidmi, kteří potřebují pomoc se vším, co od získání jejich ulic orání dodávat pleny - osobně v mnoha situacích. I když to není přesně tolik, aby nám zvážit přechod na Newark, je to určitě působivé.

Starosta Newark, New Jersey začíná Twitter vánice vyčištění snowpocalypse revoluci původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cory Booker (Twitter) | Poslat | Komentáře

Barnes & Noble kout ochranných známek aplikace nabízejí spekulace krmiva spousta

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Takže jste Barnes & Noble a jste úspěšný produkt jako kout - co dělat? Známka sakra z názvu, samozřejmě. Jak PocketNow poznamenal, společnosti podal řadu kout-souvisejících ochranných známek během několika posledních měsíců, která může nabídnout některé náznaky budoucího hardwaru kout, software nebo obojí. Že nepřekvapivě zahrnuje žádost o "Nook2", která byla poprvé podána již v červnu, jakož i jeden pro název "kout Smart" (možná v souvislosti se stávajícími kout obor platforma vzdělání?), a jeden pro neuvěřitelně chytlavé "kout Cook . " Bohužel, to není jasné, které (pokud existuje) z těchto by ve skutečnosti mohly být název nového zařízení kout - je tam i přihlášky ochranné známky pro "kout děti" s popisem podobné "Nook2," například, ale to může dobře být jen pro firmy kout děti ukládat a IPAD app. Poslední ze všech podání je jedna pro "Nooksellers", který se zdá být pro kombinace in-store kiosku a on-line služba, která by nabídl osobní doporučení a různé sociální sítě tie-inů. Samozřejmě, není nic víc než přihlášek ochranných známek jít na v současné době, ale to se jistě jasné, že název kout je tady k pobytu.

Barnes & Noble kout ochranných známek aplikace nabízejí spekulace krmiva spousta původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 16:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PocketNow | Poslat | Komentáře

Netflix CEO: 'budeme pokračovat v naší mezinárodní expanze v příštím roce'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Tři měsíce poté, co napadl Netflix Kanady s bizarní kombinace placených herců a 8 dolarů instantní streaming plány , generální ředitel Reed Hastings prohlásil pohybovat úspěch a říká, že společnost bude rozšiřovat své služby do jiných zemí v roce 2011. "Na počátku úspěchu Netflix.ca budeme pokračovat v naší mezinárodní expanze v příštím roce a budeme alokovat významné dolarů na to," řekl Canadian Press, aniž by upřesnila, které území nebo kolik by mohla být pokryta s vojáky albánské další. Nicméně, Kanaďani a jiní doufal, že si zážitek zcela na stejné úrovni jako původní služba Spojených států by neměl zadržet dech, jak Hastings říká, že neexistuje žádné plány na vytvoření filmu fronty pro streamování-jediná služba, volat to "strategické rozhodnutí . "

Netflix CEO: 'budeme pokračovat v naší mezinárodní expanze v příštím roce' původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel , CNET | zdroje Canadian Press (CBC News) | Poslat | Komentáře

Verizon na demo Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES, zahájit pilotní v Jersey příští měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Vypadá to, že domácí automatizace může být nakonec s dítětem kroky k proudu - Verizon to prostě oznámil, že to bude demoing, že dlouho-rumored Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES 2011, s plánovaným beta rollout v New Jersey následovat. Systém umožní uživatelům vzdáleně zobrazení bezpečnostních kamer, zámek dveří a kontrolek, termostaty, a zařízení prostřednictvím jejich smartphony nebo FiOS TV boxy - stejné schopnosti většiny ostatních automatizační systémy nabízejí, ale s větší výhodu bytí integrované a instalovány Verizon. Pilotní domovů v Jersey obdrží čtenář energie, inteligentní spotřebiče spínače a termostaty, dveřní a okenní zámky, prodlužovací kabel, pohybová čidla, vnitřní pan-and-náklon fotoaparátu, a fixní venkovní kamera, když systém spustí další měsíc, ale Verizon říká, že je jen začátek. My jsme řekli, systém použije Z-Wave bezdrátové ovládání jednotek a WiFi bezpečnostní kamery, takže jsme hádat, že bude centrální box, který integruje vše - a máme pocit, že tohle všechno je založen na 4Home (na obrázku nahoře), který byl právě získaný Motorola Mobility. Zjistíme více na CES - zůstaňte naladěni.

Pokračovat ve čtení Verizon demo Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES, zahájit pilotní v Jersey příští měsíc

Verizon na demo Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES, zahájit pilotní Jersey v příštím měsíci původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Drupal 7 Modul rozvoj

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/St9Y7x8v8WM/story01.htm:
Michael J. Ross píše "I když je možné vytvořit jednoduché webové stránky pomocí základní instalaci Drupalu, skutečná síla tohoto redakčního systému je dosaženo díky použití modulů, které mohou být myšlenka jako" Add-on, které rozšiřují Drupal schopnosti ve specifických cestách. - častokrát ve spojení s dalšími moduly Tyto moduly jsou vyvíjeny a přispěl programátory PHP, kteří pochopili, jak používat jeden nebo více Drupal rozhraní pro programování aplikací (API) pro přístup k informacím uloženým v databázi Drupal, jako jako obsah, uživatelské profily, nastavení a téma. Tyto API se změnila s Drupal verze 7, a tak Drupal kodérů by mohly těžit z knihy, která vysvětluje, jak vytvořit Drupal 7 contrib moduly. " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Michaela.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Paul Allen soubory znění stížnosti, poukazuje na to, kde přesně se skrývá porušení patentu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Vlevo se jen dva týdny vysvětlit, jak přesně sedm web největších vlastnosti (a tři dodavatelské řetězce kancelář) porušil jeho společnosti patenty Interval , Microsoft co-zakladatel Paul Allen přišel na to plán - 'právníci Intervaly jsou kreslení velké, barevné rámečky kolem velkých segmentů reálného údajně porušuje stránky 'panství. Ve vší vážnosti, může být mnoho firem Allen dluží spoustu peněz, pokud Interval má opravdu případ, protože Interval prohlašuje, že má patentovaný ne méně než schopnost pro webové stránky, aby uživatel-vybrané části obsahu, a navrhnout další související kusů obsahu, který by vás mohlo zajímat. Jo, a on je také zřejmě patentovaný pop-up okna a widgety, jako většina cokoliv, co zobrazuje informace "nenápadné způsobem, který zabírá periferní pozornost uživatele" je stále stejné zacházení. Vesele se zdá, že co-zakladatel společnosti Microsoft neposkytl jeho právníci se základní technologie skenování, protože PDF exponátů, které nahráli na webových stránkách soudu je jen epically špatný - podívejte se na všechno, co říkají, že porušuje v galerie níže.

Prohlášení: Měli bychom poznamenat, že AOL patří mezi společnosti, které jsou žalovány Allen a interval, a že Engadget je ve vlastnictví AOL. Takže víte, jen přemýšlet o tom, že parta, nebo tak něco.

Paul Allen soubory znění stížnosti, poukazuje na to, kde přesně porušení patentů se skrývá původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Stížnost (PDF) | Poslat | Komentáře

MSI škádlí Killer NIC integrace v Big Bang desky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Nebudete barvení nás překvapil zde - když jsme mluvili s Bigfoot sítě CEO Michael Howse zpět na Computexu , neváhal přiznat svůj zájem o zakotvení Bigfoot je síťové technologie do základní desky a GPU budoucnosti. A teď se zdá, že budoucnost je tady. Na základě záludný, nepopsatelný verzi, po přestávce, to vypadá, jako kdyby Bigfoot a MSI budou hákování na CES příští týden představit moderní verzi desky Big Bang . Oznámení nepřijde správné, a to říkám, ale za to, že alespoň jedna deska MSI bude "planoucí Killer 2100 výkon," my bychom říct, že je spravedlivé číst mezi řádky. Howse je také citován jako pověst, že on je "potěšením spolupracovat s MSI," a až do teď, tam bylo žádné veřejné partnerství mezi oběma firmami. Podle něj Killer 2100 herní síťové karty "je perfektním doplňkem k rodině MSI Big Bang ze základní desky řešení," a můžete se vsadit, budeme o honu na název modelu, cena a datum vydání, hned jak jsme hit Vegas.

Pokračovat ve čtení MSI škádlí Killer NIC integrace v Big Bang desky

MSI škádlí Killer NIC integrace v Big Bang desky původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | | Poslat | Komentáře

Amazon Cloud dost velké, aby Federálové a WikiLeaks

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMiLYfA2GXc/story01.htm:
theodp píše "Dave Winer už naštvaná, že Amazon Web Services (AWS) táhnul zástrčku na WikiLeaks pro vysílání utajované americké vládní dokumenty. Tak, on byl zrovna nadšeni, přijímat e-maily o tři týdny později z Flack AWS PR chlubí, že ' Americká federální vláda i nadále jedním z našich nejrychleji rostoucích segmentů zákazníků 'píše Winer:.' to dává smysl, že vláda USA je velký zákazník služeb na webu Amazon To také dává dokonalý smysl, že Amazon nebude chtít nic dělat. ohrozit tohoto podnikání. Tam nemusí mít dokonce zavolat, možná to nebylo nutné. ' Amazon, který nadchnul Bílém domě s jeho schopnosti v poměru video slideshow místo Animoto, byl schopný dostat jeho nohu do dveří Spolkové jako subdodavatel redesign Recovery.gov. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Samsung telefonní divize nyní také na starosti PMPs, Galaxy Player přichází ve 2. čtvrtletí 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Ano, CES 2011 bude se zdobí přítomnost nového Samsung 4-palcový Galaxy Player , ale naše kapsy, se zdá, možná bude muset čekat na to trochu déle. The Wall Street Journal dnes hlásí, že, zatímco Samsung má v úmyslu zavádění nových Android PMP ve svém domovském trhu v Koreji krátce po CES příští týden, zbytek světa je nepravděpodobné, že budou moci koupit, dokud "období duben až červen . " Odhlédneme-li od nedostatku funkcí telefonu a Super AMOLED panel, nový Galaxy Player je téměř totožná replika společnosti divoce úspěšný smartphone Galaxy S, který zřejmě již žádná nehoda. WSJ také umožňuje nám na vědomí, že telefon Samsung divize převzal odpovědnost za budování a prodeji svých přenosných přehrávačů médií rozsah, tedy důvod, proč jsme dnes svědky, jako hlavní se mezi těmito dvěma kategoriemi - něco, co by mohlo velmi dobře pokračovat do budoucnosti.

Samsung telefonní divize nyní také na starosti PMPs, Galaxy Player přichází ve 2. čtvrtletí 2011 původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Evropských normalizačních orgánů formalizovat micro-USB nabíječka mobilních telefonů standardu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/european-standardization-bodies-formalize-micro-usb-cellphone-ch/:
Je to už více než rok, co Nokia, Apple, RIM, Motorola a jen o každé jiné hlavní mobil výrobce dohodli na micro-USB nabíječka standardní mobilní telefon pro Evropu, ale dva klíčové evropské normalizační orgány, které právě nyní konečně navázal na svůj konec z výhodné koupě. CEN-CENELEC a ETSI dnes zveřejněny harmonizované normy pro univerzální nabíječku na mobil micro-USB, která má nyní dal míč zpátky u soudu výrobci 'skutečně vyrábět telefony, které se spoléhají na nově standardizované nabíječky. Podle Evropské komise, první z nich se očekávají, že dorazí někdy "v prvních měsících roku 2011," a očekává, že nabíječky být "dominantní" do dvou let. Hlava na minulost přestávka na oficiální oznámení.

Pokračovat ve čtení evropských normalizačních orgánů formalizovat micro-USB nabíječka mobilních telefonů standardu

Evropských normalizačních orgánů formalizovat micro-USB nabíječka mobilních telefonů standardní původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 13:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Evropská komise | Poslat | Komentáře