pondělí 14. března 2011

Čistá vidí zemětřesení poškození, trasy kolem něj

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8TPpTAV_Ds/Net-Sees-Earthquake-Damage-Routes-Around-It:
davidwr píše "japonské internet výpadky většinou hojil se během několika hodin Zatímco některé kabely, zůstávají, většina počítačů, která ztratila spojení se znovu z blogu James Cowie je:.. 'inženýři, kteří stavěli Japonska Internet vytvořil hustou síť domácích i mezinárodních připojení, které je . patří mezi nejbohatší a nejrozmanitější na světě, jak se sluší kritické bránu pro globální konektivitu a ven z východní Asie V této chvíli to vypadá, že jejich práce může mít povoleno na internetu k tomu, co umí nejlépe: cesta kolem katastrofální škody a udržovat pakety proudí přes hrozný chaos a nejistotu. ' Poslechněme si, že pro nadbytečnost a dobré plánování. " Čtenář Spy Handler poukazuje na další článek o tom, jak propouštění a dobré plánování brání katastrofu na problémové japonské jaderné reaktory, a to navzdory mediální-fueled spekulace a panika o opaku.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak AT & T Naprosto flubbed 4G

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Dbzdg_t9yI/How-ATampT-Totally-Flubbed-4G:
adeelarshad82 píše "Ukazuje se, že AT & T mohou být ležící asi 4G. společnost Dvě '4 'telefony a '4 G' G modem neposkytují 4G ani AT & vlastní T standardy. Ve skutečnosti, výsledky testů ukazují, že společnost je dodává '4 G 'zařízení, která jsou vlastně pomalejší než dopravce vlastní 3G zařízení. Tak, jak je možné se dostat pryč s tím? No, původně Mezinárodní telekomunikační unie definované 4G jako banda super-rychlé technologie, nikdo se zatím nepoužívá, ale ITU rozpadlo pod tlakem různé společnosti mobilní telefon a nyní definuje 4G jako všechny mobilní sítě Internet, který je rychlejší než to, co bylo považováno za nejrychlejší technologie v roce 2009. Mezi revidované 4G normy a trochu drobným písmem ve svých reklamách, AT & T je schopen legálně odškodnit se proti tomu, že jeho aktuální 4G tvrzení je naprosto bezcenný. Zatímco jiné letecké společnosti také tvrdí, že mají 4G sítí, Verizon LTE je jedinou technologií, která se blíží ke skutečné 4G. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson Xperia Španělsko potvrzuje Hrát za € 649 1. dubna

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericsson-spain-confirms-xperia-play-for-649-on-april-1st/:
Zřejmě ve snaze snížit zmatek a vyřešit situaci jednou provždy, Ericsson španělskou základnu má Sony převezen do drátů dnes vyjasnit ceny a dostupnosti situace Xperia Přehrát tam: € 649 z smlouvu a odemknout (který vyjde na zhruba 907 dolarů), 1. dubna. Které více či méně linek s tím, co jsme slyšeli v jiných evropských lokalitách , i když ve Španělsku, bude mít Vodafone 15-denní exkluzivní na bílém modelu - ostatní dopravci budou mít přístup pouze k černé na první, a žádný z dopravci přišli s čistou podrobnosti o-cen kontraktu ještě ne. Je jasné, že 900 dolarů je nesmírně těžké prodat, ale slabý dolar nikdy pomáhá tyto situace - budeme muset čekat na slovo na americké maloobchodní obrázek před máme celý příběh.

Sony Ericsson Xperia Španělsko potvrzuje Hrát za € 649 1. dubna původně objevila na Engadget na po. 14.březen 2011 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget španělštině | Poslat | Komentáře

Bychom měli mít právo být Zapomněli Online?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpcWUQtRhHc/Should-We-Have-a-Right-To-Be-Forgotten-Online:
rsmiller510 píše "Existuje rostoucí hnutí v Evropě, pokud jde o právo na který se nezapomíná online. Je to pojem, který může znít na první pohled atraktivní, ale může mít nezamýšlené důsledky pro mrazivý historický rekord."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je to Pi den. Víte, co 3,1415926535897932384626433832795 Zní to jako?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/its-pi-day-do-you-know-what-3-1415926535897932384626433832795/:
To nemusí být na většině kalendářů, ale pokud jste matematický blbeček (či nerd obecně -, které jsme sami počítat, samozřejmě), víte, co je 14.března. Je to 3 / 14, jinak známý jako první tři číslice Pi . To je od té doby stala menší geek dovolenou druhů, a přiměl některé docela unikátní oslav v průběhu let. Jedním z posledních pochází z muzikant Michael John Blake, kdo interpretoval Pi na prvních 31 desetinných míst, jako hudební noty a změnil to na píseň - hráli na 157 tepů za minutu, ne méně (nebo polovinu 314). Jak to dopadá, nicméně, Blake nebyl první, kdo přišel s nápadem - skladatel Lars Erickson psal jeho vlastní "Pi Symphony" pár let zpátky, a teď se zažehl trochu autorských plivl na YouTube nad tím, kdo skutečně vlastní práva k Pi v hudební formě. Hlava na minulé přestávce vyzkoušet obě verze pro sebe.

Pokračovat ve čtení to Pi den. Víte, co 3,1415926535897932384626433832795 Zní to jako?

Je to Pi den. Víte, co 3,1415926535897932384626433832795 vypadá? původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pi den , iTunes Náhled , Pi symfonie | Poslat | Komentáře

NASA pracovník spadá do jeho smrti na odpalovací rampě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BDippChUKKI/NASA-Worker-Falls-To-His-Death-On-Launch-Pad:
RedEaredSlider píše "Tragédie zasáhla NASA jako organizace oznámila raketoplán dělník spadl na jeho smrt na podložku startu Endeavour dnes ráno. NASA řekl, že Spojené Space Alliance pracovník klesla na přibližně 07:40 východního na NASA Kennedy Space Center na odpalovací rampě 39A. "odrazovým můstkem" je v současné době drží raketoplánu Endeavour, který je kritizovaný startu na 19. dubna. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Solr 1,4 Enterprise Search Server

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/osvn3soLbAM/Book-Review-Solr-14-Enterprise-Search-Server:
MassDosage píše "Solr 1,4 Enterprise Search Server napsal David Smiley a Eric Pugh poskytuje podrobný pokrytí open source server vyhledávání Solr. V některých ohledech této knize se čte jako chybějící referenční příručce pro pokročilé využití Solr. Jeho cílem je čtenáři již znají Solr a související vyhledávání pojmů, jakož i těch, které mají nějakou znalost programování (konkrétně Java). Kniha pokrývá spoustu důvodu, někteří to docela náročné, a dává ty, kteří pracují s Solr hodně hands-o technických rady, jak používat a jemné ladění-mnoha částech této výkonné aplikace. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání MassDosage je.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android a Marvell, aby spojily síly v Nixeus Fusion média XS streamer

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:
Android a Marvell aby se připojily k mediální streamer hru v Nixeus Fusion XS
Android 's již hit set top box svět s TV Google , ale to není pravda Android. To je, balení Android 2.2. Nebo alespoň to bude, když to někdy lodě směrem k polovině roku. Je to Nixeus Fusion XS, Marvell 88DE3010-poháněl media streamer s 2 GB flash paměti a 512 MB ​​RAM, a bohužel trochu ventilátoru procesoru, že snad nedělá příliš velký hluk. To je stejné Armada procesor, který řídí OnLive MicroConsole a doufejme, že to dám dost Oomph pro Froyo sloužit až HD video obsahu, včetně BD-ISO podporu a cokoliv jiného málo, eben věc může táhnout dolů přes USB nebo Ethernet, plivat to zpět přes kompozitní a optický zvukový výstup, nebo na jednom řetězci HDMI. Vypadá to spíše méně výkonné, než podobně Android-poháněl Xtreamer PVR , ale jeho předpokládané náklady $ 170 by měl být dobrý kousek nižší. Jo, a nemůžeme se dočkat, co dělat s hackery to buď.

Android a Marvell, aby spojily síly v Nixeus Fusion média XS streamer původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 13:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AnandTech | Poslat | Komentáře

Apple patent uchází s příběhy ultra-slim audio konektory pro sladce tenké zařízení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:
Apple patent uchází s příběhy ultra-slim audio konektory pro ultra-tenké zařízení
Jsme ještě daleko od dosažení bodu, kdy naše gadgety nemůže dostat tenčí a, zatímco 8,7 mm iPod Shuffle je jen asi král kopce pro tuto chvíli, Apple je už vize budoucnosti, kdy, kde pokorný 3,5 mm audio jack, je příliš silná. Nedávno odhalil patentovou přihlášku s názvem "Low Profile Plug Džbán" popisuje několik různých způsobů, jak vytvořit audio porty, které jsou tenčí než současné modely, ale přesto nebude trvat nás zpět do zlověstný miniUSB adaptér dnů z dávných dob. Jedním z možných řešení je "semi-flexibilní" bydlení, který expanduje ochotně přijímat neohrabané vašich sluchátek 'pozornosti, zatímco jiný je zapuštěný pod křídla dveří, které otevřeném telefonu, aby se prostor, když je vložena zástrčka. Jako vždy se s těmito aplikacemi není žádný důvod se domnívat, že bude někdy objevit se v spotřebitele zařízení, ale to neznamená, že nemůžeme snít o budoucnosti, kdy zlacený jack na buňky je silnější než neforemný část telefonu.

Apple patent uchází s příběhy ultra-slim audio konektory pro sladce tenké zařízení původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5 Mac | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Kinect self-uvědomění Hack

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rv98wrf8_LI/Kinect-Self-Awareness-Hack:
Lze si pouze představit, jak rozzuřený Kinect by bylo, kdyby se zjistilo, že měl zlomené ToS.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Život kyberkriminalitě řešitel

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl1465Iqs8w/The-Life-of-a-Cybercrime-Investigator:
Anonymní čtenář píše: "Steve Santorelli dostane počítačových odborníků a strážci zákona spolupracovat v globálním boji proti organizovanému zločinu Internet Tento článek hovoří o roli činných v trestním řízení při odhalování a boj proti online hrozbám, které se mění a vyvíjejí Citovat:.. 'Obyčejný moudrost o hackingu a počítačové kriminalitě, je podle názoru Santorelli to, hrozně zastaralý Říká, že zločinci nejsou osamělé vlky;. jsou financovány a režie mezinárodní zločinecké syndikáty ... Organizovaný zločin má také obrovské prostředky získané od svých tradičních operací. financovat nájem kvality hackeři na celém světě. Tam je dokonce prokázáno, že některé syndikáty jsou investice do výzkumu a vývoje, snaží vytvořit vlastní, příští-generace hackerské nástroje, Santorelli říká. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hands-on Face-off: IPAD 2 V Motorola Xoom

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e1zhNX_MnI4/Hands-on-Face-off-IPad-2-V-Motorola-Xoom:
GMGruman píše "Je IPAD 2 vše, co je v reklamě být? Nebo první voštinová Android tablet, Xoom, ještě zvednout? Jsem strávil intenzivní víkend srovnávat dvě tablety, podrobně v této recenzi, jak každý hraje v baterii testů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gates 'Budoucnost školství přímo z 60. let

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7p1Ky5Cpr6o/Gates-Future-of-Education-Straight-Out-of-60s:
theodp píše "Bill Gates opravdu měla mít mluvil spíše s ex-Microsoft CTO Ray Ozzie. Zatímco Khan akademie nový self-chodil po cvičení, možnosti trenér řízení a herní mechanika (zásluhy odznaky / bodů) vyzváni Gates se stříkat na high-válce na Salman Khan je TED Talk, že 'zrovna pohled do budoucnosti vzdělávání,' Ozzie je vidět tento film dříve, mít psaný podobně vybavený-PLATO výukový jako student v Illinois. V 70. letech. Na plazmě terminály. s dotykovým displejem. Před padesáti lety minulý pátek, 27-rok-starý EE PhD zázračné dítě Don Bitzer a partner Peter Braunfeld demonstroval vznikající Plata systému shromáždil hodnostáře na 'fakultní konference prezidenta na zlepšení našeho záměru vzdělávání v šedesátých letech.' Ahoj, vše staré je opět nová Gates je stěží jen tech svítidla, kteří don't know--moc-o-PLATO-historie -!. CS Prof Daniel Sleator se cítil nucen do školy na webu zakladatelé na Plata v '94 "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.