sobota 5. února 2011

Brooklyn autobus jezdci dostat v reálném čase-autobus sledování přes mobil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
New York je Metropolitní dopravní autorita zahájila pilotní program o několik měsíců zpět, aby nabídl autobus jezdci nějaký Real-time informace o sledování, ale to je nyní rozšířena, co se zcela novým programem na trase B63 v Brooklynu. Tato služba je v současnosti dostupné přes mobilní-přátelské webové stránky nebo textové zprávy, a smartphone uživatelé mohou také skenovat stačí zasunout obraz čárových kódů (pravděpodobně QR kód ) na autobusové zastávce, aby ihned odbavit na umístění v příštích pěti autobusy že dorazí na zastávce. A co víc, na rozdíl od předchozího programu, je tento nový systém založený na open source platformě vyvinuté s pomocí OpenPlans, a MTA je vlastně povzbudivé vývojáři kopat do API a rozvíjet své vlastní řešení - což by jistě zajímavé, jak dostat program je rozšířen po celém městě (Staten Island autobusová linka je next up). Hlava na minulost přestávka na tiskové MTA, a udeřil se na níže uvedený odkaz na službu vyzkoušet přímo v prohlížeči.

Pokračovat ve čtení Brooklyn autobus jezdci dostat v reálném čase-autobus sledování přes mobil

Brooklyn autobus jezdci dostat v reálném čase-autobus sledování přes mobil původně objevila na Engadget na So. 05.02.2011 12:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hromadné dopravy | zdroje MTA BusTime , OpenPlans | Poslat | Komentáře

Téměř 100.000 uživatelů P2P žaloval v uplynulém roce

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2cN6ei4uc0I/Nearly-100000-P2P-Users-Sued-In-the-Past-Year:
Anonymní čtenář píše "lavinu soudních porušení autorských práv ve Spojených státech, hlavně proti stahování uživatelů, se chystá zasáhnout pochybné milník. Celkem 99.924 obžalovaní byli žalován za posledních 12 měsíců a nové případy jsou uloženy u rychlým tempem. dospělé společnosti, zejména přijali ziskový pay-nahoru-nebo-jiného programu, kdy desítky milionů dolarů, jsou v sázce. " Ačkoli, jak ostatní čtenáři poukázat, jak soudci a kabelové společnosti jsou unavení z nekonečného obsílky v P2P porno případech.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia údajně plánuje 'organizačních změn,' mobilní telefony exec na výstupy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Vypadá to, že Den kapitálových trhů je tvarování až bude zcela barnburner Nokia. V důsledku zprávy, že Microsoft a Nokia může mít nějaký druh tie-up v pracích, Německo týdeník Wirtschaftswoche hlásí, že nově jmenovaný generální ředitel Stephen Elop bude nabízení adieu na řadu vysoce postavený úředníků. Citovat "společnost zdrojů," papír uvedl, že Mary T. McDowell , velké zvíře v mobilních telefonech jednotky, stejně jako Niklas Savander, manažer trhů jednotky, by mohla být na výstupy. Kromě toho může Kai Öistämö (ředitele pro rozvoj) a Tero Ojanperä, manažer zodpovědný za služby a mobilní řešení, také se těší jejich finální víkendy jako zaměstnanci Nokia. To vše je součástí strategie monumentální posun, a pokud to všechno pánve ven, bude to Elop je první hlavní tah od nástupu do funkce generálního ředitele v září loňského roku . Samozřejmě, Anssi Vanjoki více či méně odešel na jeho vlastní vůle , a společnost má v podstatě propracovalo dopředu s malý k žádné změně, neboť. Jsme řekli, že Nokia si najal Headhunters aby vyhledávaly špičkoví lidé vyplnit řekl sloty, ale je těžké říct, proč se domnívá, že Elop nové mozky jsou potřebné. Zde je doufat, že to je začátek něčeho ... konkurenceschopné.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Nokia údajně plánuje 'organizačních změn,' mobilní telefony exec o neúčasti původně objevila na Engadget on So. 5.2.2011 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nokia Blog | zdroje Wirtschaftswoche | Poslat | Komentáře

ACLU je Mobile Developer Challenge Ochrana osobních údajů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/McpzsoSONMs/ACLUs-Mobile-Privacy-Developer-Challenge:
Anonymní čtenář píše: "Ochrana osobních údajů skupiny oznámil mobilní soukromí developer výzvu včera. Soutěže, vytvořit pro soukromí, výzvy mobilní aplikace vývojářům vytvářet nástroje, které pomáhají běžných uživatelů mobilních zařízení rozumět a chránit jejich soukromí. Je to sponzorované ACLU severní Kalifornie, ACLU ve Washingtonu, a Tor projekt, s pomocí Ontario informace a komisař pro ochranu soukromí úřadu. Uzávěrka přihlášek je 31 května 2011. Vítěz bude vyhlášen v srpnu 2011 na akci v Las Vegas, který se shoduje s DEFCON a Black Hat bezpečnostní konference. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sputnik moment nebo ne, vědu veletrhy jsou pozadu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pRs1EjQqx40/Sputnik-Moment-Or-No-Science-Fairs-Are-Lagging:
Anonymní čtenář píše "NY Times je spuštěn příběh o odpověď od nějaké vysoké učitele výuky přírodních věd na státní Obama adresy odboru. Je hezké, že chce na oslavu vědy reálné vítězů, oni říkají, ale jeho posedlost se standardizovanými matematiky a čtení testů znamená, že oni nemají čas naučit studenty základům, jak dělat vědu. 'Mám tolik státních norem musím učit koncept-moudrý, to vyžaduje určitý čas pryč od toho, co jsem najít nejcennější, které je nechat zeptat na světě, 'řekl jeden učitel. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Archos 70c barevný e-čtenář nyní se na pre-order americký

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/archos-70c-color-e-reader-now-up-for-pre-order-stateside/:
Co dostanete, když budete procházet přes Atlantský oceán s Archos 70b barev e-reader ? Abecední posun na jednom místě, zdá se. Android 2.1-poháněl kniha nahradit s 7-palcový 800 x 480 TFT displej má vyskočila na pre-order na JR.com. Žádný obraz (i když předpokládáme, že je to skoro stejné jako 70b), 149,99 dolarů cenovka, a žádné konečné datum vydání. Dotyková obrazovka, 600MHz CPU, 4GB paměť, WiFi, slot pro SD kartu, a 10-hodinová untethered záchranné lano. Mnohem levnější, než kout barvy , ale je stále přitažlivá mezi ještě sladší soutěž ? To je váš hovor.

Archos 70c barevný e-čtenář nyní se na pre-order americký původně objevila na Engadget na So. 05.2.2011 08:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink EBook Reader Blog | zdroje JR.com | Poslat | Komentáře

Sarah Palinová se snaží ochranné známky Her Name

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HICFjd-9t98/Sarah-Palin-Seeks-To-Trademark-Her-Name:
Hugh Pickens píše "LA Times uvádí, že bývalý guvernér Aljašky a 2008 republikánský vice kandidát na prezidentský úřad Sarah Palin podal papírování s USA patentového úřadu v listopadu na ochrannou známku její jméno. Na její původní žádosti, Palin uvedené použití ochranné známky pro webové stránky zobrazují informace o politických otázkách;. vzdělávací a zábavní služby, včetně motivační mluvení v oblasti politiky, kultury, obchodu a hodnot Právní experti říkají, že to je poměrně neobvyklé, aby politici oficiálně ochranné známky jejich jména, protože oni jsou obecně nejsou spojeny s komerčně hodnotných výrobků či služeb, a že ochrannou známku jméno je více obyčejné pro celebrity v oblasti zábavy, módy a sportu. 'Sarah je někdo, kdo je teď z vlády a vykonává jiné činnosti, zejména mluvení závazky ... a vypadá to jako ona hledá, aby ji ochránil jméno s těmito činnostmi, 'říká právník Claudia Ray. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zavře Viacom MTV Games

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0YQ9NzjUeZE/Viacom-Closes-MTV-Games:
eldavojohn píše "Escapist hlásí, že MTV Games rozdělení Viacom je uzavřen. Po odprodeji Harmonix pro údajný ekvivalent jednoho Red Lobster Gift Card, se ukazuje, že Viacom divize známé jako MTV Games má jen malý odešel na své desce . Existuje nějaké rozepře ohledně minul výkon-založené plateb, a MTV Games nedokázal zajistit zveřejnění řešení pro všechny Rock Band her v Evropě -. která se zdála být poslední hřebík do rakve pro ně "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iTunes darování podfukář čištění z britské bankovní účty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
Dne 25. ledna registr hlásil, že jeden nešťastný kluk viděl jeho bankovní účet vyprázdní přes sérii iTunes měsíčních nákupů dárek zaslat neznámého účtu služby Hotmail. Byl informován o krádeže e-mail od společnosti Apple, říká jeho dar koupě byla potvrzena, ale bohužel, on by již byla přijata ve výši 1.000 liber. Je to již více než týden, protože příběh se objevil, ale účty i nadále nalít do podpory zákazníků společnosti Apple fóra v návaznosti na obvinění vznesená do rejstříku - a chlapec jsou lidé šílený. Zdá se, že zákazníci hledají Apple pomoc obdrželi pat odpověď, že to zní strašně známé : zrušit vaší kreditní karty a zprávy na váš bankovní poplatky. My jsme ještě neslyšel o této události kdekoli mimo Spojené království, ale jsme stále zájem vidět, jak velký iTunes loupeži třese se. Pokud podezřelé Hotmail účtu je sání vás v suchu, chceme všechny tříděné údaje.

iTunes darování podfukář čištění z britských bankovních účtů původně objevila na Engadget na So. 05.02.2011 06:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje Apple Podpora | Poslat | Komentáře

UK-Sdílení souborů Právníci ACS: Právo Shut Up Shop Před soudu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vX87RmIO5s/UK-File-Sharing-Lawyers-ACSLaw-Shut-Up-Shop-Ahead-of-Court:
nk497 píše "Sporný právní firmy ACS zákon, a jeho jediným souboru-sdílení klient Media CAT zavřeli své podniky, dny před vynesením rozsudku je splatná v případě, že přinesl do Velké Británie patentového soudu. ACS zákona je neslavný pro rozesílání dopisů na údajnou nelegální soubor sharers, náročné platby a ohrožuje práva obleky. Teď, ACS má případ před soudcem, že se snaží pokles případů, a nyní úplně zavřel jeho dveře. advokátů obžalovaných 'se snaží udržet věci v chodu, aby bylo možné požadovat vrácení nákladů. " To zní přímo v souladu s dalšími nedávnými ACS události, od získání upbraided soudce, aby se na černé listině ISP, a dokonce i uvedení brzdy na soubor-sdílení případů sami.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Alienware M11x začíná na pouhých $ 599, ale ne na dlouho

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/alienware-m11x-starting-at-just-599-but-not-for-long/:
Alienware M11x je byl nikdy nechutně ceny - alespoň ne ve srovnání s Dell Adamo XPS - ale je to prostě něco krásného tajně v rámci této magické 600 dolarů ochranné známky. Právo kolem roku poté, co byl poprvé představen, na světě je nejúčinnější je ultrapřenosný shrbený na pouhých 599 dolar v předpokládané snaze vyklidit zásob. Dell neposkytuje žádné kosti, o tom, že je "omezené množství prodeje," se základním modelem sportovní 2GB DDR3-800 pamětí, 64-bitové kopie systému Windows 7 Home Premium, 160GB 5400RPM pevný disk, 1,3 GHz Core overclockable 2 Duo SU7300 , 11,6-palcový panel WLED (1366 x 768), 1,3 Mpx webkamera, integrovaná síťová karta 10/100 a 1 GB NVIDIA GeForce GT 335m GPU. Přirozeně, Sandy Bridge modely vás bude stát víc, ale pokud jste košer s nákupem včerejší nejlepší, tento zdroj je odkaz, kde je třeba na hlavu, STAT.

[Díky, Benson]

Alienware M11x začíná na pouhých $ 599, ale ne na dlouho původně objevila na Engadget na So. 05.2.2011 04:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Alienware | Poslat | Komentáře

Mozilla oznámila Game On Vylosovaní výherci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IJZSw_waQts/Mozilla-Announces-Game-On-Competition-Winners:
Anonymní čtenář píše "Mozilla oznámila vítěze hry na soutěž, soutěž na podporu rozvoje hry založené na webových technologiích. V různých soutěžních kategoriích Daleko 7 won nejlepší technologie, Sketchout vyhrál Nejlepší Estetika, Favimon vyhrál Most Original , Websnooker vyhrál Most Leštěné a roboty jsou lidé příliš vyhrál největší legrace. Z-Type vyhrál volby Společenství kategorii a Marble Spustit získal cenu za nejlepší web-Iness a nejlepší celkově. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google vyhledávání Kopírování obvinění Nazvaný 'hloupý'

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r1zjJ-g8TR4/Googles-Search-Copying-Accusation-Called-Silly:
itwbennett píše "Google Bing bodnutí, reportoval v Slashdot jen několik dní před a následně popřel Microsoft, je nyní nazýván 'hloupé' a 'drobné' analytiky vyhledávání průmyslu a execs důvod:. to by bylo nemožné pro Microsoft použít kopírování výsledky zpětně analyzovat Google vyhledávací algoritmy. A ve skutečnosti to je více pravděpodobné, že Microsoft řídil konkurenční výzkum. Charlene Li, zakladatel technologie výzkumná a poradenská firma výškoměr Group, viděl Google akcí jako zavádějící reakci na skutečnou hrozbu od konkurenta své hlavní obchodní vyhledávání. 'Google není zvyklý mít konkurenci. Díváte se na tento incident a budete divit, proč to dělají. Vypadá to amatérský způsobem, druh', že nehrajete spravedlivý 'přístup' řekla. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.