neděle 2. října 2011

TWCable TV App aktualizace přináší popisky, vyhledávání a rodičovské kontroly

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/twcable-tv-app-update-brings-captions-search-and-parental-cont/:
Time Warner je streamování živého TV iPad s TWCable TV cca od března a nejnovější aktualizace přináší ještě více tradiční televizní pohotovosti na tablet zkušenosti. Nyní žije v v2.5.0 je základní funkce vyhledávání (názvy nebo jména jen epizoda, klíčová slova, obsazení a posádka jsou již brzy), podpora pro skryté titulky a schopnost blokovat určité kanály na App pro rodiče. K dispozici je také několik oprav chyb pro ty, kteří zažívají se zvukem, nebo ne vidět jejich HD kanály v sestavě - odběratelé mohou podívat na oficiální blog pro více informací nebo jen chytit zdarma aplikace na iTunes.

TWCable TV App aktualizace přináší popisky, vyhledávání a rodičovský zámek původně objevila na Engadget na ne. 02.10.2011 16:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Time Warner Cable odmotaného , iTunes | Přeposlat | Komentáře

Ochrana osobních údajů Skupiny Zeptejte se FTC pro Facebook vyšetřování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I57HTrHuGf8/Privacy-Groups-Ask-FTC-For-Facebook-Investigation:
Anonymní čtenář píše: "10 ve veřejném zájmu skupiny požádal Federal Trade Commission vyšetřovat Facebook různých obchodních praktik Tento požadavek hned po dvou podobných těm v tomto týdnu:. Dvou amerických kongresmanů požádala FTC, aby prošetřila, jak Facebook koláčky se chovají, a Irsko dat Komisař pro ochranu souhlasil provést audit ochrany osobních údajů na Facebooku. Vzhledem k tomu, že sociální sítě mezinárodní ředitelství je v Dublinu, druhý je o to závažnější, tím, jak velká většina uživatelů webu mohou být ovlivněny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyjdi a panuj

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:
by Scoble

Poznámka redakce: Autor Host Aaron Levie je zakladatel a CEO společnosti Box.net.

Staré technologie stráž Silicon Valley se rychle vysazení. Z hodně staré čelí oscilující strategie a vůdce , nově staré přes vířící ředitelů tak rychle, jak mrtví bazén výrobků, zaměření celé společnosti na konkurovat Zuckerberg, nebo způsobit velké dezorientaci , jak se posunout do budoucnosti , nebo dokonce Starší, nové, s obsahem čepu nebo dva před přátelským přistání do Google a Facebook.

S tímto přechodem starých na nové a nové na staré, je neobyčejně vzácnou příležitostí k vybudování nové velké technologické převálcovat. Dnešní technologie otočné krajiny podpoří ty s předsudky vůči rychlosti, změna a narušení.

V posledních několika měsících sám, jsem slyšel o nové podniky, které stojí na radikálně transformovat, jak jsme ve styku se zdravotní péčí, úder otevřenou televizi spotřebu a zajistit, aby vzdělávací Mobile. A svěže, nepotřeboval jsem žádné modifikátory popsat tyto nováčky: nic o tom, "dívat se na televizi, zatímco Tweeting" nebo "usnadnění zdravotnictví s místními kupony." Ne, Ty mají potenciál stát se mění pravidla hry služeb od podnikatelů, které jste nastavili jejich oči na sen.

Marc Andreessen nedávno vyložil neuvěřitelně těsné argumentem, proč software bude do značné míry ovládnout svět . Nebo přesněji, jíst. Ale to bude jen tehdy, pokud pracujeme na opravdu světové vývoj technologií. Technologie, která nám pomáhá komunikovat, zachránit a zlepšit život, nebo lépe rozhodovat v našich podnicích, rychleji.

Uvádí na narušit a Demo před několika týdny mě přemýšlet o tom magické fázi životního cyklu spuštění: místo ve stavebním procesu, kde nic a všechno je možné. Musíte ale udělat první pivot, nemohli jste odmítli více než pár VCS, a jsem si jistý, že tým dynamický je jen copacetic. Ah, slavné časy.

No, než se dostanete mnohem dál, zde je několik nevyžádaných hodiny jsem myslel, že podíl po pěti letech horské dráze v údolí:

Ujistěte se, že neustále děláte něco, co nebylo možné před 3 lety

Pouze podniky, jejichž hodnota začíná v tomto odvětví jsou ty, které nemohly existovat v jiné době. A s rychlostí změny na internetu dosažení únikové rychlosti se měří v dobách čtvrtletí, ne roky. Pokud si nejste s využitím některé zcela nové Enabler, jste toast. Možná, že výhodou je řádově změny v cenách a dostupnosti infrastruktury, protože oblak (Cloudera, DotCloud, Twilio) nebo nyní všudypřítomný přístup k mocným "inteligentní" zařízení (náměstí, Uber, KNO, vzdušné Labs) , nebo změna v sociálním chování, v práci i doma (stěžovat si, Jive, HealthTap), nebo všechny tři. Cílem je, aby neustále sahá po okraj, co je možné, rozšířit hranice toho, co se očekává a otáčením román do zvyku. Pokud to neuděláte, nebudete vystupovat, nebudete získat trakci, a nebudete vyhrát. Jako Andy Grove připomíná, pokud si nejste vytvoření 10X zlepšení rozměru nákladů, efektivnosti, nebo výhody pro spotřebitele,

Boston Dynamics Alpha Dog je Alyx Vance PET pohled jako hračka (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Boston Dynamics BigDog je jedna z našich nejoblíbenějších šílené úrovni DARPA projektů robotický balení-mule, která může nést 400 liber na kit pro vojáky. Na nějakém místě, Massachusetts mechaniky rozhodl bot by bylo mnohem lepší, kdyby se jednalo o velikosti býka, nebo víte, SUV. Pes Alpha ztrácí un-kradmé bzukot zvuk jeho předchůdce, má rozsah 20 kilometrů a mohou trvat mnohem větší trest. Pokud jste Podívejte se na video po přestávce, uvidíte dva lidi, se neúspěšně pokusí Takedown na téma - Half-Life 2 zpátečníků, může dojít boje flashback při pouhém pohledu na to. AT-AT Jr Očekává se, že testování v terénu vidět někdy v příštím roce, kdy nebude mít testovací hornin vypořádat se, ale US Marines. Značka naše slova: Očekáváme, že 'em se objevit v každé děsivá dystopie 2020s, a se dívá roli v nadcházející Robopocalypse .

Pokračovat ve čtení Boston Dynamics Alpha Dog je Alyx Vance PET vypadají jako hračka (video)

Boston Dynamics Alpha Dog je Alyx Vance PET pohled jako hračka (video) původně objevila na Engadget na ne. 02.10.2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE Spectrum | zdroj Boston Dynamics | Přeposlat | Komentáře

Samsung Stratosphere stanoví, že všechno se spec listů léčbě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:
Nadcházející Samsung Stratosféra pro Verizon Wireless je stěží tajemstvím, ale kromě pár detailů se říká , že specifikace tohoto LTE vybavený QWERTY jezdce zůstali tak trochu záhadou. Nyní vše, co se změnilo, a to díky ve velké části k jeho úniku spec listů z Big Red - stačí se podívat po přestávce. Bude to balení 4-palcový AMOLED displej s WVGA rozlišením, a (pravděpodobně) jednojádrový procesor 1GHz, spolu s 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměti a 4GB microSD kartu, která je pre-nainstalovány. Je zvláštní, že to bude první LTE telefonů Verizon začlenit Micro SIM místo větší, tradiční nabídku. Jiné, než to, vypadá to, že spekulace o Android 2.3, spolu s jeho 5MP zadní / přední kamery 1.3MP byli mrtví na. K dispozici bude také LED blesk v závěsu, ale pro zachytávání videa je omezena na poměrně všední 480p. To znamená, že pokud jste žízní po rychlosti, ale potřebují klávesnici, ve stratosféře je vypadat jako vaše zřejmá (i když jen) volby.

Pokračovat ve čtení Samsung Stratosphere stanoví, že všechno se spec listů léčbě

Samsung Stratosphere stanoví, že všichni se s léčbou list spec původně objevila na Engadget na ne. 2.10.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Droid život | Přeposlat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Jak využít Post-šedého ultrafialové vidění?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Igs3li8Zr8/Ask-Slashdot-How-to-Exploit-Post-Cataract-Ultraviolet-Vision:
xmas2003 píše: "Nedávno jsem měl operaci šedého zákalu s implantátem Crystalens. Se svými jasno žloutnutí (UV-filtr), přírodní čočka odstraněna, vidím svět v jiném světle (více o tom za chvíli), protože vše je jasnější a barvy jsou . živé ... a v centru pozornosti Jako typický čtenář Slashdot, jsem krátkozraký od dětství, takže je skvělé, aby nemusel nosit brýle / kontakty pro distanční zajímavá zvláštnost je, že nyní mohu vidět ultrafialové světlo. - zdá se, , že existuje několik lidí, kteří mají pod 400 nm fotoreceptory citlivé na UV spektru jsem udělal několik testů s černým světlem a UV filtr potvrdit to, ale rád bych, aby se více průkazné vyšetření, jako např. pomocí monochromátoru -. kdokoli Boulder, Colorado prostoru mají přístup k jednomu? a nějaké návrhy od čtenářů Slashdot, jak mohu dále zkoumat tento jev? když nevidím mrtvé lidi, myslím, že mám "velmoc" ... i když si nejsem jistý ve středním věku suburbanite táta měl Don fialové kalhoty a mys, aby se stal zločin-bojovník! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bezpečnostních nedostatků HTC zařízení se systémem Android

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aUYBDQjgXVM/Security-Vulnerabilities-On-HTC-Android-Devices:
revjtanton píše: "V posledních změnách v některé ze svých zařízení, HTC představila sadu nástrojů, které protokolování získaných informací. mnoho informací. partií. Ať už je důvod byl, ať už pro lepší pochopení problémů na zařízení uživatele, jednodušší vzdálenou analýzu nebo firemní zla - na tom nezáleží. " To proto, že "jakékoliv aplikaci na postižená zařízení, která požaduje jeden android.permission.INTERNET (což je normální pro všechny aplikace, které se připojí k internetu nebo zobrazuje reklamy)" na jednom z těchto telefonů nyní mohou chytit nejrůznější zajímavé kousky z přihlášeni data.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Psystar ztrácí odvolání ve věci Apple

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DI2oK7thz68/Psystar-Loses-Appeal-In-Apple-Case:
Spor mezi Mac a Apple Psystar Cloner byla dlouhá a klikatých jeden, nyní čtenář UnknowingFool píše, že "Minulý týden v USA devátý obvodní soud žádostí rozhodl, většinou proti Psystar v senátu jejich případě Apple Účetní dvůr zjistil, pro. Apple v tom, že neměli zneužití autorských práv tím, že podmínky v OS X licence. Psystar vyhrál na jeden bod, ve kterém některá rozhodnutí soudu by nebyly uzavřené. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lhůty Facebook Nemá ...

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7g5fDl4W6vM/:
article_graphics_28

Poznámka redakce: Facebook lhůty jsou jen začátkem. V tomto host příspěvek, Jim Pitkow a Adrian Aún nastínit, jaké lhůty by mohl vypadat, kdyby se vztahovala na všechno. Auon je výkonným ředitelem stealth spuštění Wavii , která pracuje na podmnožinu z problémů uvedených níže, a Pitkow je poradce.

Minulý týden Facebook psali dějiny. Po sběru dat o svých uživatelů několik let, Facebook obrátil na návrháře Nicholase Felton , který se rozhodl, že nastal čas, aby se tato data na další úroveň a představit si to - a časová osa se ​​narodil. Ale co, co se děje se zbytkem světa, a to nejen mé přátele ... Proč ne Facebook má včasnost, že?

Budeme odpověděli, že ve chvíli, ale nejprve, proč to ještě záleží? Ze stejného důvodu čtete tento článek, lidé chtěli zůstat až do dnešního dne široké spektrum informací, sociální, lokální, místní, národní, globální a všichni nenávidí chybět důležitý nový příběh. S informacemi, takže snadno přístupné cítíme povinnost zpracovat více informací, než kdy předtím. Facebook je průkopnický způsob, jak získat informace o našich přátel, ale bohužel, nástroje pro zbytek světa zprávy zatím dohnaly.

Ale my jsme neřeknu nic, co již znáte. Miliardy dolarů Otázkou je, co s tím mám dělat? Věříme, že informace, spotřeba je dnes připravena na otřesy, se tato technologie vyvíjí, aby odpovídala naše chování. Takže jak se tato proměna nastane?

Boj zahlcení informacemi

Co bylo kdysi jednoduché cvičení pro snímání jednoho nebo dvou novinách denně zajímavé titulky a články týkající se vystupňoval do opakovaných kontrol v průběhu dne více on-line zpravodajských zdrojů (Facebook krmiva, tweety, RSS kanály, on-line novin a blogů). A v mnoha případech různých zdrojů pouze opakovat stejný příběh znovu a znovu, takže zdánlivý množství možností zavádějící. Takže zatímco širší výběr, je často lepší, tady je to prostě přetížení nás.

Například, když Kate Middleton se vzal Prince William, si mohli přečíst tisíce článků o tom. Kupodivu, čtení tradičních tištěných médií, je ve skutečnosti účinnější než to, protože příběh je zmíněno pouze jednou za papír. V současném stavu "přetížení", zobrazí se stejný článek tweeted, sdílené na Facebook, tlačil na váš zdroj RSS, atd. A v mnoha případech vydavatelů zatáčku na perverzní motivaci senzační titulky odlišit své cookie-cutter obsahu disku více prokliků. Proto je obtížné se vyhnout zkreslení a pochopit, co se skutečně děje, nebo dokonce vědět, jestli jste alre

Engadget Mobile Podcast, žít na čtrnáct hodin ET!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/the-engadget-mobile-podcast-live-at-2pm-et/:
Páteční odpoledne prostě nejsou stejné, bez mobilního podcast poslouchat, ale doufejme, že si v neděli odpoledne je nyní mnohem lepší heckuva o tomto víkendu. Ukázalo se, že čtrnáct hodin ET byla perfektní okna času Myriam a Brad se dostat Jejich řečnění v pořádku a rozřezat naprosto gigantického týden bezdrátové dění ve stejnou dobu. Přidejte se k nám zvláštní vydání neděli Engadget Mobile Podcast, žít na čtrnáct hodin ET (PT 11 hodin, osmnáct hodin GT)!

Pokračovat ve čtení Engadget Mobile Podcast, žít na čtrnáct hodin ET!

Engadget Mobile Podcast, žít na čtrnáct hodin ET! původně objevila na Engadget na ne. 02.10.2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Ruské Software společnosti tvrdí, že její aplikace může Crack BlackBerry bezpečnosti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gHBjDe4iUj4/Russian-Software-Company-Says-Its-App-Can-Crack-BlackBerry-Security:
AZA43 skoky do řad přijatých zadavatelů, psaní "ruské bezpečnostní software prodejce Elcomsoft vydala aplikaci, která tvrdí, určit BlackBerry handheld hesla. Softwaru údajně hacky heslo BlackBerry prostřednictvím moderního ručního nastavení zabezpečení, který je určen k šifrování dat uložených na informace o paměťové kartě. hacker A ani nemusí mít BlackBerry zjistit heslo, jen paměťovou kartu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson půjčuje ruku FreeXperia DEVS, ukazuje lásku k CyanogenMod 7.1

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Ukázalo se, že Sony Ericsson je opravdu přichází kolem k poznání, že Android telefony jsou jedna velikost pro všechny návrh. Po přijetí oznámení o týmu FreeXperia o neúnavné úsilí CyanogenMod 7.1 SE některých zařízení, společnost je nyní " táhne Samsung "tím, vyslovuje podporu k příčině. Firma poskytla skupina s přibližně 20 telefonů, spolu s ladění a znovu fotoaparát knihovna binárky pro zajištění správného uživatele. Nekončí, Sony Ericsson doufá, že tyto kousky k dispozici všem vývojářům podle zvláštního EULA v blízké budoucnosti. Samozřejmě, že společnost i nadále připomíná svým uživatelům, že není specificky omlouvat uvolnění zavaděč - která stále vede ke ztrátě záruky - i když je ochoten pomoci udělat právě to.

[Díky, Thorsten]

Sony Ericsson půjčuje ruku FreeXperia DEVS, ukazuje lásku k CyanogenMod 7,1 původně objevila na Engadget na ne. 2.10.2011 12:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Sony Ericsson Svět vývojářů | Přeposlat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), než je 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Kanadský soud shledá Web Škrábání porušuje autorská práva

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dH7Ff7K2yCc/Canadian-Court-Finds-Website-Scraping-Infringes-Copyright:
Poprvé přijal zadavatel rozbitý píše: "Rozsudek soudu z Britské Kolumbie v Kanadě, zjistila, že Zoocasa, realitní hledat stránky provozované Rogers Communications, porušení autorského práva škrabkou realitách a fotografie z 21 století Kanady. Rozhodnutí důkladně zkoumá otázky internetových stránek škrábání, Podmínky používání, "balíčkové" a "klikněte zabalte" Dohody, robots.txt soubory a autorských důsledky odkazování. pro americké čtenáře slouží k několika milionů dolarů škody, soud zde získal $ 1000 (1000 dolarů ) za porušení Century 21 stránek Podmínky používání a zákonné Copyright škody v celkové výši 32.000 dolarů ($ 250 za porušení nemovitostí foto). Více analýzy na blog Michael Geist, a Globe & Mail. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týdenní Sledujte zaokrouhlit nahoru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9getOPVYO1g/:
Dedgumo-watches-12

Každý víkend pořádáme rychlé kolo, do hlavních sledovat novinky. Proč? Vzhledem k tomu, hodinky jsou zatraceně cool.

Dievas Vortex Professional sledovat dostane přezkoumána . Odolné titanové pouzdro a snadno čitelné volbu pro lidi, kteří jen potřebují vážnou hodinky (pro seriózní práci a zábavu).

Při pohledu na moderní klasiky, velmi unikátní klasika. Gerald Genta Gefica Bi-Retro Safari hodinek se to pamatoval a doporučil jako sběratelskou.

Láska, že Japonci dekonstruktivistické steampunk vzhled? Dedegumo hodinky byly vyrobeny na zakázku ručně a ne příliš drahé.

Pro trochu víc komentář, podívejte se Hourtime hodinky Podcast .

Klikněte pro zobrazení prezentace.