pondělí 27. prosince 2010

Putin Objednávky ruské Přesunout do GNU / Linux

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YLEir6pgFQg/story01.htm:
Glyn Moody píše "Vladimir Putin podepsal usnesení vyzývající k ruské federální orgány, aby přechod na GNU / Linux, a pro vytvoření 'jednoho úložiště svobodného softwaru používaných ve federálních orgánů výkonné moci.' Tam byli množství ruských projektů na zavádění svobodného softwaru, a to zejména v sektoru vzdělávání, ale nikdo zatím opravdu vzlétlo. S podporou Putina, mohlo by to být průlom svobodného software byl čeká? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jen mám telefon Android? Nejlepší aplikací, doplňků a tipů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/just-got-an-android-phone-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Užívání telefonu z krabice poprvé může vyvolat širokou škálu emocí, počínaje nefalšované vzrušení, které může rychle přejít do panika, chaos a zmatek: co vás teď? Jak si udělat to úžasné? Jak se vám vyzařovat ovzduší "cool" na metro pomocí aplikace speciálně navržena tak, aby vás vypadat pořádné? No, nebojte, nově-razil Android smartphone majitel: jako vždy, máme záda. Přečtěte si o všech aplikací, doplňků a tipů, měli byste být vyšetřování právě toto velmi sekundu.

Pokračovat ve čtení Jen mám Android telefon? Nejlepší aplikací, doplňků a tipů

Jen mám telefon Android? Nejlepší aplikací, doplňků a tipů původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 17:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

8 mm kamery Vintage app bude vaše vids vypadat starší, retro, a tak, tak chladič

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Víte, kdo jste, Páskové. Vy jste typ člověka, který není spokojen s pouze s fotkou svého Pabst Blue Ribbon se svým iPhone 4 : musíte dělat to staré timey před pípání to, Facebooku to, Instagram to, vytisknout a pošty fyzickou kopii do svého nejlepšího přítele ze třetí třídy ... Ale počkejte, to poslední je jen nás. No, máte štěstí: nyní můžete předstírat, že jako své zbrusu nové, vysoké def videa jsou také od dávných časů, stejně jako vaše faux staré timey fotografií. Nové aplikace, tzv. Vintage 8mm kameru přidá prach, škrábance a věk pro vás během několika vteřin prostřednictvím zábavy soubor 'unikátní' filtry. Zní to jako sranda, že jo? Je k dispozici za $ 2 v App Store teď pro IOS zařízení. Víte, to chceš. Video demo po přestávce.

Pokračovat ve čtení 8mm Vintage Kamera app bude vaše vids vypadat starší, retro, a tak, tak chladič

8 mm kamery Vintage app bude vaše vids vypadat starší, retro, a tak, tak chladič původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 16:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadget Lab | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Použití LED Stropní svítidla pro digitální komunikaci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wahmQBidp_w/story01.htm:
PatPending píše "Minnesota start-up společností, LVX, vyvíjí výrobky podle několika patentů a asi tucet dosud projednávané žádosti, např. 'Budování osvětlení přístroje s integrovanou komunikaci, bezpečnost a řízení spotřeby energie,' že dal shluky LED diody v standard- velké stropní svítidla. LED diody jsou v optické komunikaci se speciálními modemy připojené k kancelářských počítačích. První generace systému LVX bude přenášet data rychlostí asi tří megabitů za sekundu, zhruba stejně rychle jako rezidenční DSL linku. LVX generální ředitel důstojník John Pederson řekl druhý-generace systému, který bude dojezdu zhruba za rok bude povolení rychlosti na stejné úrovni jako komerční Wi-Fi sítí. umožní mimo světla, který může být naprogramován tak, aby změny intenzity a barvy. Pederson řekl, že příští generace Systém by měl získat ještě účinnější, neboť stát vybavení 'inteligentní', takže světla by potemní, jakmile jasného slunečního světla přichází oknem, nebo když konferenční místnosti nebo chodby je prázdný Překážky:.. rychlost a náklady na instalaci Ani slovo o spolehlivost a bezpečnost tohoto systému. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Apple potvrzuje, že je prodal jeden milion nových Apple TV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/apple-confirms-its-sold-one-million-new-apple-tvs/:
Apple uvedl minulý týden , že očekává jeho nové Apple TV k překročení jednoho milionu ochranné známky v prodeji před Vánocemi, a to je teď tiše potvrdil, že je to podařilo udělat právě to. Pro ty, poměřování, to znamená, že je prodal milion za tři měsíce, což je jistě impozantní za něco, co Apple stále popisuje jako "hobby", ačkoli tento popis má zvláštní sklon k poněkud nižší očekávání. Jak jste si možná vzpomenou, Roku také minulý týden oznámil, že očekává, že prodat milión kusů do konce tohoto roku, a její generální ředitel poznamenal, že zavedení nového Apple TV skutečně vypadá, že vedla k ostrému zvýšení prodeje svých vlastních mediální streamery.

Apple potvrzuje, že je prodal jeden milion nových Apple TV původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 16:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Všechny věci D | Poslat | Komentáře

Inhabitat Týdne v zeleném: raketového paliva, recyklovaný džíny, a elektrický pohon úhoře vánoční strom

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/inhabitats-week-in-green-rocket-fuel-recycled-jeans-and-the/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Eco dopravy vyrazil tento týden vědci objevili ve Švédsku novou molekulu , která by mohla dělat raketového paliva o 30 procent účinnější. Máme také dohonil plány Ruska vybudovat nový vysokorychlostní železniční systém pro 2018 světového poháru, a viděli jsme několik významných výrobci automobilů, aby svá vozidla zelená upgrady - Ford oznámil, že to bude izolovat jeho 2010 Focus s recyklovaným džíny , a Chevrolet představil plány na transformaci 100.000 libra z použitého oleje boomu do části pro Volt.

Minulý týden také viděl jasné obzory úsvitu pro obnovitelné zdroje energie jako největší parabolické solární elektrárny koryto obdržela 1,5 miliardy dolarů DOE úvěru. Svět spotřebitelů tech byl poháněn sluneční paprsky jako Toshiba představila nový sluneční-poháněl e-book reader a jeden designér vyvinul sluneční-hnané odsolování systém, který by mohl vést trosečníci přežili na moři naživu. Také vás přivedl výtvarník Michael McKean plán střílet duhy na obloze bude na jeho sluneční-poháněl generátor duha .

Když už mluvíme o rozšiřování obnovitelných fandit, tento měsíc Japonska Enoshima Aquarium představila jako první na světě vánoční strom poháněné elektrickým úhoře . FAA také dostal do vánoční atmosféra, protože schválila next-gen Santa sáně , které přináší dary 53% rychleji, a když rozbalil nový herní systém v tomto roce, možná vás bude zajímat, aby věděli, že Nintendo Wii byl nedávno korunován nejvíce energeticky účinné-next-gen herní konzoli . Konečně, jestliže zimní počasí cítíte dolů, jen se podívat uvnitř této supermasivní hangár vzducholodi , přeměněna za rok-round tropický ostrov útěk.

Inhabitat Týdne v zeleném: raketového paliva, recyklovaný džíny, a elektrický pohon úhoře vánoční strom původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Old Facebook Apps Stále loupeži vaše soukromí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7WtD9pk8trQ/story01.htm:
tcd004 píše "Pokud jste přidali YouTube Facebooku app před rokem 2009, budete mít volný přístup na YouTube téměř všechny údaje ve svém profilu (stejně jako mnoho z vašich přátel). Ale pokud si nainstalovat stejný app dnes, to dostane velmi omezený přístup. Starší verze aplikace Facebook, to dopadá, ještě 'grandfathered' přístup k údajům, že sociální síť je omezena na nové aplikace. Pokud jste na ochranu vašeho soukromí, mohlo by to být dobrý nápad odstranit a znovu nainstalovat všechny starší aplikace ve vašem profilu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Víme, že jste si to Steampunk Etch-a-Sketh na Vánoce, ale pravděpodobně budete chtít to teď, ne?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Co hledáte na výše je reálný, skutečný objekt nachází v hmotném světě. Je to Etch-a-Sketch tak upravené, jak vypadat jako slavná pozůstatek z minulé éry, které nikdy nebylo. Co éry, ptáte se? Oh, viktoriánské éry - pojmenovaný tak pro nejdelší ve Spojeném království panovníka - s velkou trochou fantazie přidaných do směsi. Mluvíme alternativní historie, lidé! Historie tak nádherné, tak krásné, že pokorný červeného plastu Etch-a-Sketch může skončit i složité a nadměrně těžké hledat. Vyrobil pracovitý mládí jako vánoční dárek pro kamaráde, nemohli bychom si představit lepší způsob, jak tento nudný starý gadget vypadat tak veselý i sváteční. Hurá!

Víme, že jste si to Steampunk Etch-a-Sketh na Vánoce, ale pravděpodobně budete chtít to teď, ne? původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 15:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink UberReview | zdroje HaloKitty na Reddit | Poslat | Komentáře

iPhone nano hodinky dostane srazil, má malou se starat o to

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Tam jsou běh-of-the-mlýn KIRFs , nad-průměrné KIRFs, a to. I když jsme určitě byli zasvěceni do několika komickým iPhone / iPod knockoffs v průběhu let, je tu určitá vrstva rozpustilost na tento jeden, který prostě nemůže být porazit. IPod nano hodinky není ani originální výrobek Apple, ve skutečnosti je to prostě mod, který je tak snadné, vaše maminka by asi vytáhnout ho s minimálním úsilím. , Která jasně nezastavil továrny v Shenzhenu od chrlit hodinky iPod nano knockoff, kompletní s 1,8-palcový odporovou dotykovou obrazovkou, vestavěná Slot pro SIM kartu, Bluetooth, microSD slot, FM rádio tuner, stranu-nasedl na obrazový snímač fotoaparátu a reproduktor pro správnou míru. Budete dokonce dostanete chuť "Slide se k odemknutí" displej, než budou moci kopat do základní UI, ale to potažený barevným kartounem plastové poutko na zápěstí, ale všechny zničí žádném ohledu to bylo doufal, že sbírat. Naštěstí, jednotka jste peering na výše je nazván "inženýrské prototyp," s konečnou verzí Očekává se, že se mohou pochlubit 3,5 mm jack pro sluchátka a špetku self-hodnota. Uvidíme, ne?

iPhone nano hodinky dostane srazil, má malou se starat o to původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 14:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje M8Cool | Poslat | Komentáře

DIY třetí osobě fotoaparát soupravy vám umožní věnovat pozornost tomu, co je nejdůležitější: vy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Nyní, je to divný projekt uskutečnit, určitě - ale to neznamená, že to nezajímavé. A zajímavé to rozhodně je. Více než na Instructables, můžete nyní najít krok-za-krokem návod na to, jak vytvořit svůj vlastní fotoaparát nastavení, které vám umožní prohlížet si nářadí kolem ve třetí osobě. Divný, že jo? Celá instalace se skládá z kamery zmanipulované na záda z dálky dostatečně daleko, aby vás film zezadu, dvojice video brýle nosit, jak si o toulat, a volitelně, radiový vysílač, který umožňuje vzdálený diváka, aby se připojily k zábavy a sledujte spolu s vámi. Jak to funguje? Trochu znepokojivě pokud se zeptáte nás, ale je to něco, co bychom určitě zvážit zavedení zkusit, i když jen jednou. Hit se ve zdrojovém kódu instrukce, jakož i dojmy z praxe. K dispozici je video po přestávce.

Pokračovat ve čtení DIY třetí osobě fotoaparát soupravy vám umožní věnovat pozornost tomu, co je nejdůležitější: vy

DIY třetí osobě fotoaparát soupravy vám umožní věnovat pozornost tomu, co je nejdůležitější: jste původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Instructables | Poslat | Komentáře

Dobrý den, Android třetí vydání

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mJxFzG9awTc/story01.htm:
eldavojohn píše "Třetí ročník Dobrý den, Android přináší knihu až do dnešního dne verze Android 1,5 až 2,2 (Froyo). Kniha je převážně vázána na prostředí Eclipse editaci se několik stránek věnovaných snímků obrazovky z IDE. Vzhledem k tomu, název napovídá, tato kniha si klade za cíl poskytnout uživateli ekvivalent "Hello, world!" aplikace v Android, a uspěje v tom, že nebere však čtenáře mnohem dál. Od vytvoření sudoku aplikace s rostoucí podporou se pustily do OpenGL ES, kniha je primární publikum jsou lidé, kteří vědí, trochu Java (bez averzi k Eclipse) a XML, ale absolutně žádné Android. naleznete zdroje pro všechny příklady. " Pokračujte ve čtení pro zbytek eldavojohn o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




ComScore: Facebook předstihuje Yahoo, je nyní třetí nejnavštěvovanějších stránek na světě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - společné metrika slouží k měření internetového provozu - je předvádí některé působivé statistiky v těchto dnech. V měsíci listopadu, například Facebooku předjel Yahoo! poprvé v celosvětových provozu, se sociální sítí nabbing 648000000 unikátních návštěvníků, zatímco portálu pojmenoval je Gulliver cesty vytáhl na 630 milionů. Co to znamená pro? No, poukázat na zjevné, zdá se, že zatímco Facebooku pokračuje ve své epické růst, relativně plochý stav s provozem Yahoo! 'prostě není dost, aby si ponechal třetí místo za místo stránkách Google a Microsoft, který se umístí jednu chytit a dva důsledně. Jedna poznámka o těchto ComScore statistiky, jen v případě, že jste přemýšlel o tom, že poslední: 'skupiny' lokalit spolu spíše než počítat jednotlivé adresy URL, takže například Microsoft lokalit se na místě číslo dvě en masse. V podmínkách provozu v USA, Facebook stále zaostává Yahoo! bitů, s 152 miliony návštěvníků a 181 milionů EUR, respektive, takže pokud jsou opravdu doufal, že na ovládnutí světa, mají své práci jako stvořený pro ně. Díváme se na vás, Marku!

ComScore: Facebook předstihuje Yahoo, je nyní třetí nejnavštěvovanějších stránek na světě, původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 13:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

TV-Na Laser lovy datli z vesmíru

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ar6dU8YbTAQ/story01.htm:
University of Idaho vědci zjistili, efektivnější způsob, jak sledovat datel populace, než po nepřetržitý smích. Jsou to pomocí laseru na palubě kosmické sondy Icesat určit, kde ptáci by mohl být život. Z článku: "NASA Icesat satelit byl původně určen pro měření ledovcové plochy na zemským pólům, ale ukázala být velmi účinná při měření vegetace také družice laseru odrazí lesních markýzy, kmeny stromů a země dělat důležité charakteristiky o. lesních snadno měřitelné. Například, lesní hustota určuje relativní množství světla se vrátil versus ten, který se vrací ze země. Jakmile ideální datel lokality jsou označeny 'jsme vlastně chování zemi-založené datel průzkumy v těchto místech také ověřit , 'říká člen týmu-Patrick Adam. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.