úterý 8. února 2011

Samsung Rains kniha Letadla z vesmíru

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ZdUE8wXgtw/Samsung-Rains-Paper-Airplanes-From-Space:
itwbennett píše "Poznámka pro Samsung: Pokud chcete dokázat, jak spolehlivé SD paměťové karty jsou, ne pronajmout 'přední britský papírové letadlo profesionální' stavět vám speciální papír 100 letadel A pak rozhodně nepoužívejte obří hélium. balón jim poslat 122.503 stop do vesmíru. Protože i když některé z letadel bude létat, pokud jde o Sydney a Bangalore, je pravděpodobné, že všechny tiskové dostanete se o kousek šílené a nikdo nebude pamatovat, co o SD karty. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Thunderbolt dostane krabičky od Wirefly, Verizon zpoždění startu?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
Třetí-party mobilní prodejce Wirefly právě vydala sedm-minutové video popisující HTC Thunderbolt je unboxing postup v nádherné detaily, něco, co může učinit jen čekat na potenciální kupce ještě více nesnesitelný. Když už mluvíme o čekání, slovo na ulici, je to, že telefon může být odloženo z jeho předtím-rumored den zahájení Valentine; zlověstné screen shot více než na Droid život říká, že je "žádný ETA v tomto okamžiku," fakt potvrzuje jeho odstranění Amazonka datum startu na stránce produktu Thunderbolt. A co víc, ve kterém ohlásila svůj unboxing, Wirefly jen říká, že to bude "začít prodávat Thunderbolt brzy" aniž by se nabízela den - tak jo, všechny znaky jsou poukazující na open-skončil zpoždění zde. Doufejme, že zůstane v nejbližší hranice února, eh? Postupujte podle přestávka na plné video.

Pokračovat ve čtení HTC Thunderbolt dostane krabičky od Wirefly, Verizon zpoždění startu?

HTC Thunderbolt dostane krabičky od Wirefly, zpoždění zahájení Verizon? původně objevila na Engadget na út. 8.2.2011 15:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje Droid život , Wirefly | Poslat | Komentáře

Pouze 39% Prokletí u počítače?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sXUu7JQ5vrs/Only-39-Curse-At-Their-Computers:
netbuzz píše: "To je to, co máme věřit na základě průzkumu mezi 14.284 osob vedených dodavatel bezpečnostních řešení Avira. Tento průzkum ukázal, že 39 procent respondentů 'prokletý nebo křičel na počítač nahlas.' A žádný počítač je potřeba pro výpočet důsledků:. 61% z těch, které se účastní průzkumu jsou přesvědčeni, že si ani jednou pronesl vulgární výrazy nebo zvýšil svůj hlas ve směru poruchy stroje je většina z nás skutečně vlastnil takové pozoruhodné samostatně -ovládání? Nebo může některé z těchto self-ohlásil stoics bude vykonávat trochu selektivní paměť? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sigma zahajuje DP2x kompaktní digitální fotoaparát, kompletní s Foveon X3 senzor

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Měli jsme pocit, že nového segmentu fotoaparátů byl představen na veletrhu Photokina zpět, a to určitě vypadá, jako kdyby Sigma je v pro jízdu. Následující Fujifilm pevné-zoom Finepix X100 a Olympus 'Zuiko-vybavené kompaktní prototyp , Sigma představuje high-end kompaktní jeho vlastní v DP2x. Tento kapesní střelec má olbřímí čidlo uvnitř - ve skutečnosti, 14 megapixelů Foveon X3 je podobný těm nalezený v této společnosti (úplně masivnější) SD15 a SD1 DSLRs. Sigma tvrdí, že snímač je zde asi 12x větší než to, co je obecně nalezené v této velikosti fotoaparátu, která umožňuje snímat daleko bohatší barvy a kvanta světla. Pevná 24,2 mm F2.8 objektiv nebude dělat žádné zoomování, ale ti, kteří rádi hráli si lze využít vestavěný manuálním režimu a jeho schopnost zachytit snímky ve formátu JPEG nebo RAW. Je to docela jasné, že režim filmování byl nápad - to bude log klipy na 320 x 240, což je právě tolik, aby se vám plakat, když přemýšlel o tom, co by jsem byl. Není stabilizace obrazu mluvit, devět-bod systém automatického ostření a rozsah ISO 100 až 3200, s 1600 a 3200 k dispozici pouze při fotografování ve formátu RAW. Budete se muset poskytovat své vlastní SD / SDHC / SDXC karty a váš odhad je stejně dobrý jako ten náš, pokud jde o poměr cena / uvolnění.

Sigma zahajuje DP2x kompaktní digitální fotoaparát, kompletní s Foveon X3 senzor původně objevila na Engadget na Út. 08.02.2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Serveru dpreview hodnocení | Poslat | Komentáře

Plextor M2 řada SSD SATA III-balení je nyní k dispozici

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/plextor-m2-line-of-sata-iii-packing-ssds-available-now/:
Právě jsme obdrželi zprávu od pokuty lidi na Plextor, že M2 série SATA 6Gb / s SSD disky (které jsme viděli včera se svými evropskými označení, M2S) jsou nyní k dispozici pro americký nákup. Stejně jako jejich protějšky starého světa, tyto špatné kluci rock Marvell 88SS9174 správce a mohou se pochlubit sekvenčního čtení rychlostí až 480Mb / s, sekvenční zápis rychlostí až 330 mb / s. Nyní k dispozici ve 64GB, 128GB, a 256gigabajt kapacity za $ 180, 330 dolarů, a 700 dolarů, resp. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Plextor M2 linii III-balení SSD SATA nyní k dispozici

Plextor M2 linie III-balení SSD SATA nyní k dispozici původně objevila na Engadget na Út. 08.2.2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

USA hledá práva veta přes Nové TLD

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCWj_yb-QuE/US-Seeks-Veto-Powers-Over-New-TLDs:
suraj.sun píše "Obamova administrativa se tiše hledá sílu pro to, a ostatní vlády, aby veto budoucí top-level domény jména, pohyb, který vyvolává otázky o svobodě projevu, národní suverenitu, a role států při utváření budoucnosti Internet. V sázce je, kdo bude mít moc nad další vlnu přípony doplnit úctyhodný. com,. org, a. síť. nejméně 115 návrhy se očekávají v letošním roce, včetně. automobilů. zdravotnictví,. nyc. filmu , a. webu, a aplikace proces by mohl být dokončen na zasedání v San Franciscu příští měsíc. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Westone ES5 vlastní In-Ear monitory recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/westone-es5-custom-in-ear-monitors-review/:
Pokud jste na high-end audio zařízení a především vlastní řešení, jste pravděpodobně slyšeli o společnost s názvem Westone. V provozu od roku 1959, firma má desítky let zkušeností v tvorbě-sluchátka do uší a audio zařízení, a to nevypadá, jako by to zastavení v dohledné době. Měli jsme šanci dostat naše uši tvarovaná záda na veletrhu CES, takže jsme mohli vyzkoušet společnosti top-of-the-line model, ES5, a teď jsme měli nějaký pořádný čas, aby jim prostřednictvím kroků a zjistit, zda jsou žít až humbuk - hlava kolem přestávka na natvrdlý kostrbatý.

Pokračovat ve čtení Westone ES5 vlastní In-Ear monitory recenzi

Westone ES5 vlastní In-Ear monitory přezkoumání původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Verizon LG revoluce na podporu voice over LTE střední-rok

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (jako většina operátorů) je zatím zdrženlivý o svých plánech pro kolejová z hlasové volání služeb na svém LTE sítě , z části proto, že hlas není jádrem LTE služby - vše je prostě považován za data, což znamená, dopravci potřebné k Mull své možnosti a rozhodnout, jak (a kdy) přidat hlas do mixu. Bychom dostali neurčitý dojem z Verizon LTE slavnostního zahájení koncem loňského roku, že 4G hlas nebyl ve společnosti 2011 plány, ale ukazuje se, že to není pravda: že jsem teď přišel z říci, že LG revoluce - oznámení Na veletrhu CES minulý měsíc - bude Verizon první volte přístroj přijde na trh v polovině-rok. Přirozeně, bude to padat zpátky do hlasové CDMA, když jste mimo rozsah LTE, ale pohyb bude reprezentovat dopravce první dítě krok do 4G hlas říše, ale budeme nabízet vyšší kvalitu zvuku, než jste zvyklí u tradičního mobilní i pevné volání (blízký HD Voice , máme představit), která bude jedním ze svých prodejních míst, když na trh. Každý údaj je, že to bude pomalý přechod glacially - to bude trvat roky, než pro mobilní telefony na podporu standardu v širokém měřítku a LTE stopy rozšířit na vnitrostátní úrovni, nevadí inter-nosič call kompatibilita - ale je to velký krok nicméně . Podívejte se na další zprávy o této na MWC příští týden.

[Díky, Ravi]

Verizon LG revoluce na podporu voice over LTE střední-rok původně objevila na Engadget na út. 8.2.2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNN | Poslat | Komentáře

Ballmer se obrátí k Geeks k záchraně

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xcWQHQJpgI8/Ballmer-Turns-To-Geeks-For-Salvation:
jfruhlinger píše "Jedna z kritik Steve Ballmer jako generální ředitel společnosti Microsoft je, že jako člověk, který přišel přes prodeje, on není opravdu dostat to, co běží inovační technologická firma asi s představenstvem společnosti začíná pochybovat o jeho výkonu. - on nedostal svůj bonus v loňském roce kvůli debaklu Kin, například - se zdá, že Ballmer v plánu instalovat inženýrů na vysokých místech se obrátit na společnost kolem. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Dell slibuje 10-palcový Windows 7 tablet později v tomto roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Máme jen velmi málo informací tady, ale Dell právě oznámila, že plánuje podat 10-palcový Windows 7 tablet na trh později v tomto roce. Podle tiskové zprávy, bude zaměřen na obchodní a podnikové trhy. Zní to povědomě ? Jo, to zní jako HP Břidlice v rozhodování, ale doufejme, že tenhle je rychlejší a trvá na svém harmonogramu přepravy . Máme žádné jiné údaje pro teď, ale budeme doufat, aby vykopat více na "Dell prostředky Business" událost , která by měla být počínaje každým okamžikem. Zůstaňte naladěni pro více informací ...

Pozn.: obrázky výše byli staženi ze strany společnosti Dell o Win 7 tablet (úplný obrázek krásné PowerPoint po přestávce) - předpokládáme, že to, co hardware bude vypadat, ale snažíme se dostat do rukou nějaké lepší fotky.

Pokračovat ve čtení Dell slibuje 10-palcový Windows 7 tablet později v tomto roce

Dell slibuje 10-palcový Windows 7 tablet později v tomto roce původně objevila na Engadget na út. 8.2.2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Dell rozšiřuje obchodní sestavě s novým Latitudes, OptiPlex desktopy, a Precision

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-expands-business-lineup-with-new-latitudes-optiplex-deskto/:
Abychom nezapomněli, Dell je významným hráčem podniku, a dnešní náklad nového hardwaru oznámení by mělo dále upevnit, že pojem věci ve vašem mozku. K dispozici je 24 nových "řešení v oblasti podnikové výpočetní techniky" ve všech, ale malovat širší obrázek ... spousta notebooků a stolních počítačů. Na mobilní frontě, Latitude E5000 série (E5420 a E5520 pro rozpočet-vědomé profesionální start na $ 859) a "business drsné" E6000 série (E6220, E6320, E6420 a E6520 ATG) se mohou pochlubit Intel 2. generace Core lodí, Podsvícená klávesnice a "Latitude shodnosti" přes 26 modelů. Mobilitu, která není zájem? Nové desktopy OptiPlex (990, 790 a 390; začíná na $ 650) má procesor Intel vPro a malé stopy. Přesné pracovní stanice T1600, který má druhý-generace Intel ® Core ™ / Xeon a AMD / NVIDIA, začíná na 840 amerických dolarů. Zájmy uražený? Víme, že jsme přehlížet mnoho více obchodu-y detaily, takže pokud jste ochotni se dozvědět více, tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Dell rozšiřuje obchodní sestavě s novým Latitudes, OptiPlex desktopy, a Precision

Dell rozšiřuje obchodní sestavě s novým Latitudes, OptiPlex desktopy, a Precision původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Zobrazil: KIRFers ráj

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/visualized-kirfers-paradise/:
Zobrazil: KIRFers ráj
LA milovníci věcí, které Keep it Real Fake , najít si další knockoff by mohla být o něco těžší, než se předpokládalo. Los Angeles policie zatkli jen sklad plný knock-off, věci jako GiPhones , iPhoncs , PNPs a poops . Mezi to všechno haraburdí, někteří $ 10 milión hodnoty, dva chlápci nalezeny a zatčen - dva chlápci, kteří se záznamy, z nichž více než $ 7 milionů v zisku. Zdá se, že KIRFing se vyplácí, za chvíli alespoň.

Zobrazil: KIRFers ráj původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 12:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje Kult Mac | Poslat | Komentáře

IDC říká, že 100.9M smartphony prodal ve čtvrtém čtvrtletí, PC outsold poprvé

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
V případě, že jste měli veškeré přetrvávající pochybnosti, že telefon je nový osobní počítač, stačí podívat se na IDC nové globální prodejní čísla smartphone za čtvrté čtvrtletí roku 2010, kdy jsme se dozvěděli, že někteří 100,9 milionů jednotek byly tlačeny do tří-měsíční období - - až neuvěřitelných 87,9 procenta meziročně. Tento údaj srovnání s 92,1 milionu počítačů prodaných během stejného čtvrtletí , který, ačkoli záznam pro počítačový průmysl, byl opuštěn v prachu smartphone je stratosférických vzestup. Toto označí první čtvrtletí v historii, že smartphony mají outsold tradiční počítačů - a vzhledem k tomu, že obě trajektorie průmyslová odvětví jsou v, byli bychom překvapeni, pokud se někdy flip-flop znovu. Kdyby nic jiného, IDC a další analytické firmy možná muset upravit názvosloví ve svých zprávách za pár let, pokud (nebo-li) konvergence platforem jako Atrix 4G s jeho start notebooku Dock získat trakci. Samozřejmě, Bill Gates a jiní, tato technologická kříž-pollination přijde jako žádné překvapení - a opravdu, kdo může tvrdit, že se handheld PC moc balení?

IDC říká, že 100.9M smartphony prodal ve čtvrtém čtvrtletí, PC outsold poprvé původně objevila na Engadget na út. 08.2.2011 12:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ReadWriteWeb | zdroje IDC | Poslat | Komentáře

TI Plány Minority Report UI pomocí ARM SoC + projektor

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zuzb3UUuqj4/TI-Plans-Minority-Report-UI-Using-ARM-SoC--Projector:
siliconbits píše "Texas Instruments chce dodat Minority Report-jako uživatelské rozhraní tím, že kombinuje to jen oznámil-OMAP 5 platformu, která je založena na dvou jádrech Cortex A15, s jedním ze svých vlastních pico projektory DLP a kamery. polovodičových USA obří chce propagovat používání takzvaný příští generace přirozené uživatelské rozhraní přidáním hardwarovou podporu pro stereoskopické 3D, gestikuloval včetně snímače vzdálenosti a interaktivní projekce. Toto je připomínající SixthSense, nositelná zařízení vynalezl Pranav Mistry, který byl v roce demoed března 2009 pak-PhD student MIT Media Lab tekutin Rozhraní skupiny na TED. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.