středa 15. června 2011

FTC Okays Sociální Media pozadí Zkontrolujte, zda společnost

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H2pKSlag3Ls/FTC-Okays-Social-Media-Background-Check-Company:
nonprofiteer píše "FTC klesla jeho vyšetřování nové společnosti, která provozuje sociální média na pozadí probíhající kontroly a internet / sociální média sledování zaměstnanců, určuje jeho souladu s Fair Credit Reporting Act. Takže se ujistěte, že zbraň fotky jsou soukromé, a že jste 're není součástí žádné' legalizovat marihuanu 'skupiny Facebooku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


BlackBerry scénáře hity UK jeden den dopředu plánovaným termínem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/blackberry-playbook-hits-uk-one-day-ahead-of-schedule/:
BlackBerry scénáře hity UK jeden den dopředu plánovaným termínem
Jsme již věděli , že RIM scénáře byl na jeho cestě do Velké Británie v sobotu 16. června, ale antsy BlackBerry fanoušci mohou nyní dostat jejich ruce na kartě jeden den dřív. Telefony 4u právě oznámila, že je to osazení 7-palcový břidlice ve dvou cihla-a-malta obchody dnes - jeden den před oficiálním vydáním. Pokud si prostě nemůžu dočkat na další sekundu, a shodou okolností v okolí buď na prodejce Tottenham Court Road a Oxford Street místech v Londýně, mohli byste mít scénáře v-ruka v momentech. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení scénáře BlackBerry hity UK jeden den dopředu plánovaným termínem

BlackBerry scénáře hity UK jeden den dopředu plánováno původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 15:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Telefony 4u | Poslat | Komentáře

DataBot myši a HDD koncepcí dávají váhu soubory, povzbudit data čistky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Myši byly výpočetní základ, protože dost blízko k úsvitu PC, ale oni nenabízejí mnoho, pokud jde o informace o on-screen dat jste interakci s. Co když vystupoval fyzické zpětnou vazbu tip tě k věci, jako je velikost souborů, které se pohybujete v okolí? Dvou německých studentů na tuto otázku odpověděl pravděpodobně ještě předtím, než měl šanci se zeptat. Výsledkem je sice chladné koncept, který zpomaluje role myši, čímž soubory pocit hmotnosti na základě velikosti jejich obsah. "Dýchat" funkci lze také vodítko vám na tom, kolik daný soubor byl použit. Také stojí za zmínku je jejich DataBot Pevný disk koncept, který rozšiřuje a smlouvy na základě množství prostoru je vyčerpána. Video podivně realistické periferií po přestávce.

Pokračovat ve čtení DataBot myši a HDD koncepcí dávají váhu soubory, povzbudit data čistky (video)

DataBot myši a HDD koncepcí dávají váhu soubory, povzbudit data čistky (video) původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 16:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Roman Travnaté | Poslat | Komentáře

Senátního návrhu zákona mohl dělat to nezákonný Upload Lip-Synchronizováno Videa

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Q75Wn-nmRw/Senate-Bill-Could-Make-It-Illegal-To-Upload-Lip-Synced-Videos:
Anonymní čtenář píše: "Podle právníka Copyright Ben Sidbury, Senát návrh zákona 978 by mohla trestný čin pro někoho synchronizace rtu k písni a po zmíněné video na Youtube, i když jsou uvedeny kreditů. 'Způsob, jak zákon je psán ... Bylo by teď někdo trestný čin, který provádí chráněného díla, což je v podstatě v dnešní době nějakou píseň pod sluncem. teoreticky přinejmenším, nahrávacích společností nebo ministerstvo spravedlnosti by mohlo jít po 9-letý nebo 12 let nebo 30 let pro předvádění veřejně píseň. ' řekl Sidbury. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Franken Bill bude chránit spotřebitele lokalizačních údajů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hiHd-geVuGM/Franken-Bill-Would-Protect-Consumers-Location-Data:
GovTechGuy píše "senátor Al Franken (D-Minn.) představila nový návrh zákona ve středu, která by vyžadovala firmy jako Apple a Google získat souhlas od spotřebitelů před shromážděním a sdílení jejich dat smartphone místě s třetími stranami. Zákona by zahrnovat všechny mobilní zařízení, včetně tablets a požadovat, aby podniky informovat spotřebitele při shromažďování dat a umožní jim smazat, když požádal. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Drupal Web Services

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dtZWFTjcbi4/Book-Review-Drupal-Web-Services:
Michael J. Ross píše "Ve vývoji webu, jeden z nejvýznamnějších vylepšení byl obecný přechod od statických webových stránek založena pouze na HTML na dynamické stránky založené na skriptovací jazyky. Ale i pak, každý web byl podobně jako silo , bez zveřejnění obsahu za předpokladu stránky na místě. To vše se začalo měnit s syndikace obsahu prostřednictvím RSS, a vývoj webových aplikací API. současné době roste počet organizací, jsou publikování obsahu on-line prostřednictvím webových služeb, jako stejně jako náročné obsah zveřejněné ostatními uživateli. Tyto stránky mohou být postavené používání Drupalu, open-source systém pro správu obsahu (CMS). Drupal Web Services, kniha autora Trevor James, má za cíl pomoci webové programátory dělat takové vývoje. " Níže si můžete přečíst na zbytek přezkoumání Michaela.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Více Malware-Nakažení Apps Nalezeno v Android Market

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMYYe_maOLM/More-Malware-Infected-Apps-Found-In-Android-Market:
Trailrunner7 píše "Již potřetí v posledních několika měsících, Google má odstranit zabil malware-infikovaných aplikace z Android Market a pozastavit některé vydavatele. Deset Android aplikace v Úředním Android Market je známo, že jsou nakažené, ale mnoho Další by mohla být obětí Plankton Trojan. tvrdí Výzkumník Xuxian Jiang, že časné varianty Trojan se vyhnuli odhalení tak dlouho, jak dva měsíce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


USA DOJ greenlights Google 900 milionů dolarů nabídku pro patenty Nortel, Apple, RIM také zájem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/us-doj-greenlights-googles-900-million-bid-for-nortel-patents/:
Vypadá to, že Google bude moci ucházet o patentové portfolio Nortel je po všem, teď, že ministerstvo spravedlnosti má zváženo v této záležitosti. Podle Wall Street Journal, El GOOG je 900 milionů dolarů nabídka prošel vládní antimonopolní recenzi, jen pár dní před příští týden aukce. Soupeři jako Microsoft, AT & T a Verizon předtím podala stížnost u DOJ, argumentovat, že prodej 6.000 patentů Nortel to by nespravedlivou výhodu na aukci vítěze tím, že to s čerstvým arzenálu pro patent-porušení soudním sporům. Google však tvrdí, že potřebuje portfolio bránit proti právním problémům, protože má poměrně málo patentů na své jméno. DOJ zřejmě nevidí nic nezákonného s tímto argumentem, co zjistily, že singulární práva duševního vlastnictví, Nortel to by nepředstavují žádnou hrozbu pro konkurenci na trhu. To je samozřejmě hudba k uším Google, ale bitva ještě není u konce. Zdroje říci, že oba věstníku RIM a Apple se zajímají o podání vlastní nabídky pro patenty, a již začaly projednání s ministerstvem spravedlnosti. Žádná ze zúčastněných společností se vyjádřily k příběhu, ale to bude všechno jít dolů na 20. června, kdy konečně dostane aukce probíhá.

USA DOJ greenlights Google 900 milionů dolarů nabídku pro patenty Nortel, Apple, RIM také zájem původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Nepolapitelný Galaxy tab 8,9 bít severských zemích v září

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/elusive-galaxy-tab-8-9-hitting-nordic-countries-in-september/:
Samsung dnes vydal zabil tiskové zprávy oznamující příchod nových tablets ve Švédsku, Finsku, Dánsku a Norsku. Novinky, přirozeně, zaměřuje na společnosti honosné Galaxy tab 10.1 , které dorazí v těchto zemích v srpnu. Co je opravdu zajímavé, tady je však zmínka o kompaktnější Galaxy tab 8,9, který byl ven reflektoru jak pozdní, údajně kvůli Problémy s obrazovkou . Otázky (pokud tam opravdu jsou) jsou zřejmě vyřešeny, a 8.9 je připravený být propuštěn v uvedených severských území, v září - buď to, nebo to bude trvat další měsíc se holit palec a změna z těchto Zbývajících 10,1 modely.

Nepolapitelný Galaxy tab 8,9 bít severských zemí v září původně objevila na Engadget na st. 15.červen 2011 12:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Samsung Hub | zdroje Samsung (1) , (2) , (3) , (4) | Poslat | Komentáře

Righthaven ztrácí

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/41W61kQcX6o/Righthaven-Loses:
Před měsícem jsme konstatovat, že právní systém dal Righthaven v pořadí, ale teď redwolfe7707 poznamenal, že "federální soudce v Nevadě říká, že Las Vegas advokátní kanceláře zaměřené na neoprávněné obsahu na internetu, nemůže žalovat ostatní na novinky společnosti autorská práva. Las Vegas ne. v úterý propuštění soud autorským vymahač Righthaven LLC proti stránkách demokratické Underground. americký okresní soud hlavní soudce Roger Hunt říká, že autorská práva žalobce musí kontrolovat práva k materiálu, aby se žalovat za porušení autorských práv. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google a Slooh vysílat Zatmění Měsíce

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-mgRm_g_2m4/Google-and-Slooh-To-Broadcast-Lunar-Eclipse:
Anonymní čtenář píše: "Dnes Google a Slooh, on-line prostoru Camera, jsou živé vysílání on-line zdroj na úplné zatmění Měsíce začíná v 2:00 EDT. Živé krmení je přístupná na misi rozhraní Slooh a také jako uváděný video stream na kanálu Google na YouTube. Live audio vyprávění o astronomii odborníků bude doprovázet živý přenos. této online astronomie spolupráce umožní lidem na celém světě se dívat na tento vzácný nebeský událost. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/console-vs-pc-redux-how-mobile-gaming-will-reshape-the-industr/:
Konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět)
Jsou to rostoucí hrozbu, tyto jednoduché hry s jednoduchými vzory, jednoduché ovládání a jednoduchou grafiku. Oni nenabízejí plnou, prémie zkušenost, že skutečnou hráči chtějí. Oni nejsou hardcore dost. Oni nejsou natolik vážné. Jsou prostě příliš ... ležérní.

V 90. letech to byly všechny stížnosti se používá k popisu posílení konzole hrozbou. Tehdy mladší mi plýtval jeho skrovný příjem na místní Babbage nebo Electronics Boutique, obchody plné PC hry v lepenkových krabicích - konzole tituly sestup do několika málo polic. Nebylo by to trvat dlouho, pro ty, kteří konzole převzít obchody a, podél cesty, celý průmysl. Mezi roky 1998 a 2006 jen konzole prodeje softwaru více než zdvojnásobil, z 2,5 miliardy dolarů do 6,7 miliardy dolarů, zatímco objem prodeje PC her klesla z 1,8 miliardy dolarů na 970 milionů amerických dolarů. Dokonce i FPS, kdysi výhradní doménou PC, konzole je nyní podnik, s Call of Duty: Black Ops zahajuje na 4,9 milionu prodeje na Xbox 360 a PS3. PC verze, zatím, prodal méně než 400.000 kopií (NPD koncentrovaný je v prodeji s Nintendo DS a Wii verze).

Kdo se stará o dávné historii? Pokud jste hráč, měli byste, protože se to děje znovu. Tentokrát však její hráči konzole lobbing stejné bědování na Angry hráčů Bird, slova Přátelé narkomany, a někdy-záludný ovoce Ninjas. Jak smartphony a tablets získat silnější, specializovaný herní stroj vypadá víc a víc kuriózní. Kde kdysi software podporovaný hardware v jedna velká šťastná rodina, to je vše stále spíše ... nesouvislý. Pro hráče, jako jsem já, to je trochu znepokojující. Pokud app herní konzole, co dělá pro ty konzole jsem na PC scéně před deseti lety, hodně divoké zvěře studia budou mít problémy, a mnoho hráčů se bude toužit po dobré 'ol dnů.

Pokračovat ve čtení konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět)

Konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět), původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Je to zlatý věk Hacking?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hMRMWLpNo70/Is-This-the-Golden-Age-of-Hacking:
Barence píše "S zdánlivě nepřetržitý vlně útoků bít veřejného a komerčního sektoru, tam nikdy byl více podivuhodný období pro hackery, tvrdí PC Pro. Co vedlo k náhlému vniknutí boom? Snadný přístup k nástrojům také vedl k explozi v počtu lidí, kteří aktivně hledají společnosti s oslabenou obranou, podle bezpečnostních expertů. Mezitím recese opustil tisíce vysoce kvalifikovaných IT pracovníků z práce a zoufalý za peníze, a zároveň lisování společnosti 'bezpečnosti IT rozpočtů. Tlak se dostat funkční a pracující systém co nejrychleji také znamená, že sítě nejsou uzamčeny tak pevně, jak by měly být, což může nechat zadní dveře otevřené pro hackery. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.