úterý 31. května 2011

Free Software Tváře Test s Qt

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ttKQKMvWxb8/Free-Software-Faces-a-Test-With-Qt:
Anonymní čtenář píše se v článku TechRadar. Z článku: "Díky skok Nokia na Windows Phone 7, z pánve do ohně, jeho Free Software miláčku, toolkitu Qt, bylo ponecháno žije na neurčité sliby a shell-šokoval, duté nadšení Nokia se zavázala některé z nich. Pokračující investice, bonusy pro vývojáře, kteří zůstali u platformy a dokonce i telefon nebo dvě, které by mohly používat. Ale pravdou je, že Qt je zastaralý, že projekt zastavil, a jeho budoucnost je nejistá. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rychlý prohlížeč rozvojových problémů webové vývojáře

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M609zWAruns/Rapid-Browser-Development-Challenges-Web-Developers:
Esther Schindler píše "Pocit trochu ohromen změnou webových standardů a nové možnosti prohlížeče? Nejste jediný. Mozilly zahajuje vývoj stopy pro další dvě verze svého webového prohlížeče Firefox okamžitě, s nadějí, aby se zasadila i do vydání generála před koncem roku. To zatímco Microsoft náhledy Internet Explorer 10 na paty jeho IE9 vydání, a Google projekty Chrome 13 jen jeden rok po Chrome 7. Mezitím HTML5, příští verze primární jazyk webového, zdá se, že . vstoupil do fáze trvalého těhotenství píše Scott Fulton: Všechny nejasnosti výzva webové vývojáře položit tuto otázku: Co dělat, vyvíjíme naše stránky nyní proti "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Acer říká, že Microsoft je příliš 'řízení' na Windows tablets, omezení 'problematických'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/acer-says-microsoft-is-too-controlling-of-windows-tablets-res/:
Web o pověst a návrh byl se točil v posledních týdnech o novém tablet-orientovaná verze Windows. Ale když hlavní hráči, jako je Acer moanin start 'a complainin' o tom, jak to bude dělat hardware spustit nový OS, to je, když víte, něco se musí pěšky. Podle agentury Bloomberg generální ředitel společnosti Acer JT Wang mluvil se na Computexu nadávat za to, že Microsoft příliš omezující v tom, co se procesorů umožní provádět své nové dítě, říká, že je "opravdu ovládající celou věc, celý proces." A on nebyl jen mluvit za jeden Acer, protože on dodal, že čip dodavatelů a výrobců PC "všichni cítíme, že je velmi znepokojující." To vyvolává otázku, jestli Steve Ballmer je půjčování Apple přístup a stává posedlý kontrolou, proč ne jen jít celé prase a vybudovat Microsoft tablet od začátku do konce?

[Díky, Tiago]

Acer říká, že Microsoft je příliš 'řízení' na Windows tablets, omezení 'problematických' původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Patent podání odhalí Microsoft Zune Nano, nám připomíná ambiciózní minulosti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:
Vidět, že tam? To je naděje a sny, z nichž oba jsou zdánlivě nachází v nepopsatelný poli šest stop pod povrchem reality. Díky trochu kopat do lidí na Techie Buzz, patent společnosti Microsoft byla objevena podání obsahující obrázky a popisy přehrávač médií Bantam, ne na rozdíl od skic zde. Samozřejmě, první věc, která přijde na mysl, je iPod nano konkurenta, a člověk musí klást otázku, kdy přesně zástrčku byla stažena z takové iniciativy. Samotná aplikace byla původně podána v dubnu roku 2009, a byl právě zveřejněn v databázi USPTO dnes - poslední zařízení Zune být produkován byl HD (která přistála na podzim roku '09), a vzhledem Redmond trvá na tom, Windows 7 Telefon svém příštím Zune , my jsme hádat, tento malý chlapík nebude nikdy vidět denní světlo. Možná v jiném životě, ačkoli. Pro tuto chvíli, neváhejte a přidejte jeden tak, jak si myslíte, že to, co by jsem byl, a dát tento zdroj odkaz pytli, pokud jste dobře zadržují slzy.

Patent podání odhalí Microsoft Zune Nano, nám připomíná minulost ambiciózní původně objevila na Engadget na út. 31.květen 2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinRumors , Techie Buzz | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

AMD Sázení Budoucí Na GPGPU

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z38Of06TAg8/AMD-Betting-Future-On-the-GPGPU:
arcticstoat píše se v rozhovoru manažer bit-tech "AMD na trh softwaru Fusion Terry Makedon ukázalo, že 'AMD jako společnost se velmi, velmi velkou sázku, když to koupil ATI:. že věci jako OpenCL bude úspěšná Myslím, že jsme sázky vše, co na to. ' Rovněž dodal: 'Dám vám k tomu, že nemáme žádné významné aplikace v tomto bodě, které se chystáte revoluci odvětví a aby si lidé myslí, "ach, já musím mít tuto" samozřejmost, ale my jsme pracuje velmi tvrdě na tom. Jak jsem řekl, je to velká sázka na nás, a je to sázka, že jsme jisti. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kanadská hudební průmysl Copyright třídy akce Vyřízeno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cQ5lOcXCcmU/Canadian-Music-Industry-Copyright-Class-Action-Settled:
rozhýbat píše "největšího kanadského autorského práva žaloby, bylo osídleno za 50.000.000 dolarů pachatelé čtyři label tvoří kanadská asociace nahrávacího průmyslu -.?.. EMI, Sony Music, Universal Music a Warner Music Ehm" Podmínek řešení jsou kompromisem - kdokoliv s prací na probíhající seznamu mohou získat odškodnění, zatímco hudební průmysl je zproštěn dalšího ručení. Dvou hlavních kanadských licenční agentury (CMRRA a SODRAC) bude mít za úkol zlepšit proces udělování licencí, aby se zabránilo budoucímu zneužívání.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zachycení Femtosekundové Snímky molekulární procesy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N63LrYTk4uE/Capturing-Femtosecond-Snapshots-of-Molecular-Processes:
umarkalim píše "Zaměstnanci Scientist Apurva Mehta říká: 'Po celých 40 let ve Stanfordu synchrotronové záření jasu, byli jsme s velmi vysokým rozlišením-fotografie-fotografie atomů v molekulách a krystalech a elektronických struktur. Ale teď chceme dělat filmy.' On a jeho kolegové se rozvíjejí nové 'čerpadlo-sonda' zařízení, které slibuje rozšířit SSRL schopnosti a doplňují ustanovení X-ray laser SLAC je, LINAC Koherentní zdroj světla. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jonathan Coulton odpoví na vaše dotazy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bTfK4NFyzUs/Jonathan-Coulton-Answers-Your-Questions:
Minulý týden jste dotázáni an několik otázek hudebníka a programátor Jonathan Coulton. On odpověděl vaše dotazy, týkající se hudební průmysl, video hry, a je ex-kód opice. Přečtěte si níže a uvidíte, co on musel říct.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Č. Měsíc potřebné mimozemského života

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uwd4RkRsKTo/No-Moon-Needed-For-Extraterrestrial-Life:
sciencehabit píše "Vzhledem k všeobecně přijímané myšlence o tom, jak Zemi dostal jeho velký měsíc - přes dramatické kolizi s Marsem-klížil tělo, které vyrazil obrovský kus země volné - astronomové odhadují, že pouze 1% všech Země-jako planety ve vesmíru může mít ve skutečnosti takový statný společník. To by znamenalo, planety přechovávání komplex život by mohl být poměrně vzácné. Ale vědci nyní provádějí velké množství podrobných numerických simulací 'měsíc-méně Zemí,' které ukazují, že následky jsou méně hrozivé, než je obecně předpokládá. Podle simulací, by tyto planety mají dostatek času pro pokročilé půdy život vyvíjet. V důsledku toho se počet Země-jako extrasolárních planet vhodných pro přechovávání moderní život může být 10 krát vyšší, než se předpokládalo až nyní. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Seniory Podšívka Až potřeb Fukushima

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Qjv5COLsBJ8/Senior-Citizens-Lining-Up-to-Tackle-Fukushima:
Někteří mají ve srovnání s nimi kamikadze, ale více než 200 starších dobrovolníků, kteří chtějí uklidit moc Fukushima stanice říkají, že jsou zrovna praktické. 72-rok-starý vysloužilý inženýr Yasuteru Yamada říká:.. "Já jsem 72 a jsem v průměru pravděpodobně 13 až 15 roky odešel žít i kdyby mi vystaveni záření, mohou rakovinu trvat 20 nebo 30 let nebo déle rozvíjet proto nás starší mají menší šanci dostat rakovinu. " Zatím vláda váhá nechat dobrovolníků do elektrárny, ale Yamada a jiní byli lobbingu pro nárok na podporu v uklidit. On říká:.. "V tuto chvíli mohu říci, že jsem mluvil s mnoha klíčových vládních a TEPCO lidí, ale je mi líto, nemohu říci nic víc v této chvíli je na cestě, ale je to velmi, velmi citlivé problém politicky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Pentagon říká Cyberattacks mohlo být považováno za akt války

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6DwS-6pZGwc/Pentagon-Says-Cyberattacks-Can-Count-As-Act-of-War:
suraj.sun tipy zprávu, že Pentagon se rozhodl počítač sabotáž pocházející z jiné země, může být kvalifikován jako válečný akt. "Pentagon je první formální počítačové strategie, nezařazené porce, které se očekává, že dostanou na veřejnost příští měsíc, představuje první pokus zápasit s měnícím se světě, v němž hacker může představovat jako významnou hrozbu pro americké jaderné reaktory, podchody nebo potrubí jako nepřátelské armádě země. " Tato zpráva přichází jen několik dní poté, co čínská armáda připustila existenci týmu kybernetických bojovníků. "Zpráva bude také rozpoutat diskusi nad řadou citlivých otázek Pentagon vlevo neřešila, včetně toho, zda v USA může někdy být jisti útok na původ, a jak určit, kdy počítač sabotáž je natolik vážné, se jedná o akt války. Tyto otázky již byly tématem sporu uvnitř armády. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.