čtvrtek 17. března 2011

Rusko VimpelCom kupuje Vítr Mobile v Kanadě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zxjWHORguG4/Russias-VimpelCom-Buys-Wind-Mobile-In-Canada:
silverpig píše "Vítr Mobile generální ředitel a předseda Tony Lacavera oznámil na vítr mobilních stránek, které VimpelCom se rozhodl koupit Vítr Telecom za 6 miliard dolarů. Dohoda by měla projít v polovině letošního roku a může Kanaďané levnější mezinárodní a poplatků za roaming, neboť stejně tak, že vítr nějaké extra vliv se svými dodavateli a výrobci mobilních telefonů. řešit je zvláště zajímavá, protože vítr je jeden pro nově vstupující do kanadské radiotelegrafista průmyslu a měl řešit otázky týkající se Kanady zahraničního vlastnictví pravidel. Očekávejte hodně kontrolou z CRTC, Bell, Telus, a Rogers. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Mrholení Hity obecné dostupnosti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j8qiMgHeZWA/Drizzle-Hits-General-Availability:
snydeq píše "MySQL vidlice mrholení byl propuštěn pro všeobecné dostupnosti, což společnosti životaschopná alternativa k Oracle-vlastnil MySQL, InfoWorld zprávy 'organizace, které byly hledají méně-drahá alternativa k značku Oracle MySQL. - nebo varianta bez funkce udit - mají nyní možnost, že mrholení tvůrci považují za připraven balíček v linuxových distribucích. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lynx rozšířená realita senzace kapky scantly oděné andělé na pozemních cestujících (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/lynx-augmented-reality-stunt-drops-scantly-clad-angels-on-terres/:
To není zrovna jarní kuře , ani je to především nový reklamní hry - Best Buy využil věci zpět v roce 2009, aby se zasadila elektroniku - ale novou reklamní kampaň, od mužných sprej dodavatel tělo Lynx (Axe v USA) dělá rozšířená realita téměř nevyhnutelné. Vytvořil BBH, globální reklamní agentury, video ukazuje cestující na vlak do Londýna je Victoria stanice a zíral na obří obrazovce se nacházejí přivítá skimpily oblečen padlého anděla. Senzace, která byla zahájena 6. března, kreslil hodně pozornosti od kolemjdoucích, a ve více než jednom případě vylákal některé docela dobře, odvážné chování. Až teď, rozšířená realita je většinou hrají věc z geek set - i předchozí inzeráty získávat takové taktiky vyžaduje slušné množství práce z publika - ale pokud tyto padlé anděly jsou jakékoli označení, mohli bychom všichni být posuvné více neskutečný svět velmi brzy.

[Díky, Ben]

Pokračovat ve čtení Lynx rozšířená realita senzace kapky scantly oděné andělé na pozemních cestujících (video)

Lynx rozšířená realita senzace kapky scantly oděné andělé na pozemních cestujících (video) se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sexuální delikvent Pohledávky Policie umístěné ho Animované emotikony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j0iOVVOTQT4/Sex-Offender-Claims-Police-Entrapped-Him-With-Animated-Emoticons:
60-rok-starý John Jacques se proti rozsudku odvolal své přesvědčení, za účast na sexuálně grafického on-line rozhovory s policisty vystupují jako 13-rok-bývalá žákyně, říká policie zachycené jej používat animované emotikony během chatování. Z článku: "Jacques tvrdí zástupci zatajila důkazy, když se jim nepodařilo využít počítačový program, který by ukázaly porotě animovaných emotikon, který on argumentoval, byl 'jasný důkaz lákadlo.' Nemá podporu svého tvrzení s právním základem, odvolací soud nalezen. 'Nedaří se nám vidět, jak prohlížení emotikony jako animace by vedlo porotu k závěru, že se stal obětí nadměrného podněcování,' soud napsal. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Další aktualizace na Post-Tsumami Japonsko

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dNQY3uV4x4/Further-Updates-On-Post-Tsumami-Japan:
DarkStarZumaBeach poukazuje na často aktualizované stránky z Mezinárodní agentury pro atomovou energii s aktuální informace o situaci na Fukushima japonské jaderné elektrárny, který vykazuje v lapidární, ale čitelné informace o nebezpečí a pokrok tam. Poslední aktualizace říká, že rostlina je jednotka 2 byla re-telegrafoval pro napájení, a inženýry 'plán připojit napájení k jednotce 2, jakmile budou stříkání vody na stavební jednotkou 3 reaktor je dokončena.' Přečtěte si o více informací o tsunami následky.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/navi-hack-uses-a-kinect-to-let-the-blind-see-wear-awesome-headg/:
NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video)
Jsou stále ještě možné, tyto Kinect hacky. Před dvěma dny to bylo vytváření 3D modelů ve volném prostoru- , dnes je to nechávat slepí vidí. No, vlastně ne vidět, ale lepší procházet a zůstat informováni o jejich životním prostředí, přinejmenším. Kinect je připojené k přilbě a připojení k batohu-nasedl na Dell notebooku. Také připojení k notebooku je Ardunio -kontrolovaný pás, který má tři samostatné oblasti vibrací a headset Bluetooth "nepříjemný chlap mluvil hlasitě k jeho akciový makléř ve vlaku" odrůdy. Konečně, díky trochu C #, celý balíček umožňuje někdo chodit po chodbě a obdrží ústní a taktilní oznámení překážek v cestě. Nositelé mohou také přijímat navigace do různých oblastí, a to díky ARToolKit identifikátory přilepená na stěnách, dokonce znamení přečíst na ně. Je to tzv. NAVI (navigačních pomůcek pro zrakově postižené), vytvořil Michael Zöllner a Stephan Huber na univerzitě v Kostnici, a to je vše prokázána pro vás níže. Dig, že klobouk, člověče. Dig, že klobouk.

Pokračovat ve čtení NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video)

NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video) se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje University of Konstanz | Poslat | Komentáře

FastMac U-Socket recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/fastmac-u-socket-review/:
FastMac je U-Socket mohou mít otočil nebezpečně přiblížit vaporware území po tom, co se zdálo jako nekonečná série zpoždění, ale nakonec začala lodní ven zpět v lednu na těchto pacientů natolik, aby pověsit na své pre-order, a my se nedávno dostal do rukou jeden uvidíme, jestli to byl opravdu stojí za to počkat. Krátký to je to, že skutečně funguje, jak jsem slíbil, že jakmile se dostanete nainstalován, i když tento proces nemusí být zas až tak bezbolestná, jak jste očekávali. Přečtěte si o naší plné hodnocení.

Galerie: FastMac U-Socket

Pokračovat ve čtení FastMac U-Socket recenzi

FastMac U-Socket recenzi se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Gtk 3.2 vám umožní spouštět aplikace v prohlížeči

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jDlZWbXrygU/Gtk-32-Will-Let-You-Run-Applications-In-a-Browser:
Anonymní čtenář tvrdí této zajímavé sousto:. "Gtk + 3.2 vám umožní spouštět libovolné aplikace v prohlížeči díky nové HTML5 backend gdk To znamená, že budete schopni spustit GIMP, Gedit, video editor nebo cokoliv, na dálku (nebo na stejném počítači), pomocí webového prohlížeče. Jen si představte, možnosti! " V tomto bodě, "říká v článku, je možné pouze s Firefox 4.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nexus S Beats iPhone 4 v 'skutečný svět' Procházení webu Testy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hTDemMxtPyk/Nexus-S-Beats-iPhone-4-In-Real-World-Web-Browsing-Tests:
bongey píše "V sérii měřených real-svět testů web zatížení, Android-založené Nexus S telefonem plácnutý iPhone 4. telefonu Android a iPhone 4 střední zatížení časy byly 2.144s a 3.254s resp. Velikost vzorku byla 45.000 stránku zatížení, přes 1000 webových stránek. Z toho rovněž vyplývá pověsti, že Apple je záměrně zpomaluje webových aplikací, aby se jejich nativní aplikace příznivější. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tesla Model S bude podporovat třetí-party aplikací a text-to-hlas, bude červená světla nikdy nebude stejný

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Teď, když skoro každý věcička z telefonu do TV aplikace k dispozici pro to, co je dalším logickým hranice? Samozřejmě, vaše auto! Včera, Tesla generální ředitel řekl Elon Musk Cleantech fórum návštěvníků v San Francisku, že nadcházející Model S bude skutečně přijde s podporou pro třetí-party aplikací, které běží na 17-palcový monstrum infotainment konzole . Jsme rád, že se společnosti podpořit, aby vývojáři, že Tegra čipu dobře využít, i když nemůžeme pomoci, ale bát se o nesčetné rozptýlení, které by mohly přijít spolu s ním. Samozřejmě, že jsme stále ve tmě, co OS je napájení celého shebang, ale jsme si jisti, že bude přístavu ptáků rozhněvaných , než budete moci přijít do úplného zastavení.

Tesla Model S bude podporovat třetí-party aplikací a text-to-hlas, svítí červeně se nikdy nebude stejný původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 13:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje VentureBeat | Poslat | Komentáře

Má Android Mít Linux Copyright problém?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-yBrquhT-C8/Does-Android-Have-a-Linux-Copyright-Problem:
Anonymní čtenář píše "TheRegister říká Google pokusu očistit autorských z hlavičkových souborů zavedla mobilní vývojáři hrozí, že budou nuceni odhalit svůj vlastní zdrojový kód, podle právních odborníků. Tentokrát to není patenty nebo Android je reinterpretace Java, který způsobuje problémy, ale kód Linuxu, který sestavuje dolů do Android sám. diskusi začal s článkem Huffington Post advokát IP Edward Naughton, který má vážné pochybnosti o přístup Google k hlavičkové linuxového jádra soubory. On zase odkazy na blog autorského práva profesor Ray Nimmer je příspěvek na zveřejňování informací o rizicích copyleft platformách. A IP blogger Florian Mueller věří, Google čelí vážným Linux problém s autorskými právy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NYTimes představila Online Plán předplatného

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bgcnRplc_wc/NYTimes-Unveils-Online-Subscription-Plan:
Anonymní čtenář píše "NYTimes oznamuje své tři cenové úrovně pro digitální přístup zajímavá poznámka:. 'Čtenáři, kteří přicházejí do Times články prostřednictvím odkazů z vyhledávání, blogy a sociální média, jako je Facebook a Twitter bude moci přečíst tyto články, a to iv případě, oni dosáhli jejich měsíční limit čtení. U některých vyhledávačů, budou mít uživatelé denní limit volných odkazy na články Times. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.