čtvrtek 31. března 2011

Po Quake Japonska, Tchaj-wan pomáhá Vyplňte IPAD 2 Supply-Chain Mezery

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6w-Tijo4alE/After-Japans-Quake-Taiwan-Helps-Fill-iPad-2-Supply-Chain-Gaps:
RedEaredSlider píše "Stejně jako mnoho výrobců zařízení, může Apple se zdá, že uniknout zásobování obavy v důsledku pokračující krize v Japonsku. Společnost doufá, že AU Optronics se zaplnit prázdnotu vlevo společnosti jako Hitachi a Toshiba, z nichž oba byly ovlivněny podle série katastrof, které otřásly Japonskem. Poškození mnoho továren od zemětřesení a pokračující jaderné katastrofy narušil dodavatelských řetězců a způsobil velké zpomalení ve výrobě elektronických komponentů životně důležité. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Native Instruments Traktor vyjela 2, Maschine 1.6 update

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/native-instruments-rolls-out-traktor-2-maschine-1-6-update/:
Není žádný hardware, který z vás udělá lepšího (nebo peklo, dobrý) DJ, i když jsme se vždy zdá, že zapomenout na to vždy, když vidíme, jedním z trvale mysli-vyfukování Native Instruments 'ukázky produktů. Pokud jste na úrovni DMC-DJ, to jistě vypadá jako nově dostupné Traktor 2 bude vyhovovat všem vašim potřebám pěkně. Pokud si nejste? No, vždy můžete těšit DJ Craze jít volně na video po přestávce (doporučeno, nicméně, že F-bomba klesne o triliony časů na věc, takže to nemusí být bezpečné místo pro své pracoviště). A když už jsme u toho, pokud máte vlastní NI je Maschine, 1.6 software, který se poprvé dostal Podívejte se na počátku února je k dispozici: spuštění NI servisní středisko app pro upgrade.

Pokračovat ve čtení Native Instruments Traktor rolích 2, Maschine 1.6 update

Native Instruments Traktor vyjela 2, Maschine 1.6 update původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Native Instruments | Poslat | Komentáře

AP schvaluje Firefoxu 'Not Sledovat', další na cestě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gbn-FHG7l88/AP-Adopts-Firefoxs-Do-Not-Track-Others-On-the-Way:
theweatherelectric píše "Jak uvedla Mozilla Blog, AP Novinky kanceláři je prvním velkém měřítku podpůrných služeb pro Not Track (DNT) vlastnost Firefoxu 4 a Internet Explorer 9. Píší, 'Associated Press (AP) je první společnost, která nasadit DNT ve velkém měřítku, a to trvalo jen pár hodin po dobu jednoho inženýra realizovat. AP Novinky registru stopy 1 miliardy dojmy z obsahu zpráv, s 175 miliony unikátních návštěvníků měsíčně, a má členství v EU s více než 800 stránek. Když spotřebitelé posílat DNT preference prostřednictvím prohlížeče při prohlížení příběh v jedné z jeho vydavatele stránkách, AP Novinky registru již stanoví veškeré cookies. předchozí řešení bylo pro uživatele opt-out prostřednictvím odkazu na centrální opt- Stránka se odkazuje v každé ze zúčastněných zpravodajský web Zásady ochrany osobních údajů. Oni ještě spočítat celkový počet zobrazení pro každou aktuální novinky ze světa, ale souhrnné údaje o zákaznících pro ty, kteří DNT v non-identifikovatelné cestě. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft podrobnosti Windows Phone 7 čísly: 11.500 apps, 36.000 vývojáři

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-details-windows-phone-7-by-the-numbers-11-500-apps-3/:
Už jsme viděli reálné číslo na Windows Phone 7 statistiky , ale Microsoft je nyní pryč, a za předpokladu řádného retrospektivní pro první výročí svého debutu na konferenci MIX10 v loňském roce. Standout postava, jako obvykle, je počet aplikací, které nyní činí 11.500 - číslo, které Microsoft je připravený poukázat na to není "uměle nafukuje" do seznamu tapet, kategorie, nebo zvýšit přidáním konkurenta aplikace pro zvýšení "tonáž". Microsoft také uvádí, že zatímco Windows Mobile Developer Tools byly staženy 1,5 milionu krát, to je si vybírat místo toho se soustředit na počtu členů komunity AppHub jako přesnější měření počtu vývojářů pro tuto platformu - nyní celkem 36.000. To je také ukázal, že Windows 7 Telefon uživatelé mohou stáhnout aplikace dvanáct každý měsíc v průměru, že je to v současné době dodává 1.200 nových vývojářů tento týden, a to 1.100 z aplikací v Marketplace jsou ad-podporované a generování výnosů, s jeho reklamní platformu Control. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro zbytek statistiky.

Microsoft podrobnosti Windows Phone 7 čísly: 11.500 apps, 36.000 vývojáři původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 15:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Windows Phone pro vývojáře Blog | Poslat | Komentáře

HTC Přijeďte recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:
Ačkoli to byl škádlen koncem loňského roku - ve stejný den, kdy HTC oznámila svůj vůbec první Windows 7 Telefon zařízení, ve skutečnosti - společnosti QWERTY-balení 7 Pro vzala svůj sladký čas, aby se k americkým rozhlasového vysílání, v procesu , je to pryč přes změnu jména a zvedl první velké platforma aktualizace od společnosti Microsoft . Telefon nyní známe jako Přílet je konečně k dispozici od Sprint, stávat se první Windows Phone 7 zařízení k dispozici v síti CDMA. V těchto dnech, je to docela nezvyklé, sluchátko HTC - nebo sluchátko na případný americký dopravce, opravdu, bez ohledu na výrobce - aby se tak dlouho, aby to do rukou předplatitelů 'po oznámení, ale v tomto případě, Sprint svázané ruce : Microsoft prostě nepodporoval CDMA zpočátku, což vysvětluje, proč se obě AT & T a T-Mobile se těší výběr modelů od Samsungu, LG, Dell, a podobně, zatímco HTC Sprint a Verizon byly trpělivě pohrávání jejich palce.

CDMA sucha je u konce, i když, Přijeďte známky jen první, co by mělo být několik Redmond-poháněl telefonů v průběhu roku 2011. Je to první pokus kování? A jak je to tarif proti modely, GSM, který porazil ji na trh? Čtěte dále.

Pokračovat ve čtení HTC Přijet recenzi

HTC Přílet přezkoumání původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 15:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Android 3.0 je stékající V, ale jsou Apps?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EX6nzxhpa8U/Android-30-Is-Trickling-In-But-Are-the-Apps:
jhernik píše "ve formě tablet, založený na nové verzi Plástové z Android zdá, kritici se ptali Google se stěhuje do prosadit standardní platformu Android, a řekl, že může být jak nemnoho jak 20 'skutečný' aplikací pro zařízení. Motorola Xoom tablet je kvůli se objeví ve Velké Británii příští týden spolu s Eee Transformer, ale jejich schopnost soutěžit s nedávno-vypustil Apple iPad 2, může být zraněn nedostatek tablety-optimalizované aplikace Android. Mezitím se zprávy, že Google chce standardizovat Android hardware jsou způsobují poplach. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


FSF naznačují, že Google Gmail zdarma Javascript

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bAQi9x76CVc/FSF-Suggests-That-Google-Free-Gmail-Javascript:
Phoe6 píše "Zdá se, že FSF se volat to 'JavaScript Trap' a chce 'užitečné internetové stránky', jako je Gmail a jiné, jako je Twitter, Facebook, aby propustila jejich Javascript kód, pod licenci svobodného software, takže uživatelé mohou důvěřovat jejich služby."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google pracuje na app rozpoznávání obličejů, která vede k vaší osobní informace, co by mohlo eventuálně pokazit?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-working-on-a-face-recognition-app-that-leads-to-your-pers/:
Než jsme se všichni dostat se rozzlobit o tom, Google byl velmi horlivý zdůraznit, že rozpoznávání obličeje app je to vývoj bude pracovat na přísně opt-in základě. To znamená, že pokud nechcete, aby skenovat všechny Facebook, Flickr a zbytek obrovské hromady společnosti Google znalosti internetu, najít si, identifikaci a třídit své jméno, telefonní číslo a e-mailovou adresu do šikovný list, je nebude. V pořádku? Takže teď odpočívat, všechno je v pořádku. Vážně ačkoli, Google nejnovější výzkum podnik zní jako brilantní krok do minového pole soukromí se týká, protože se zaměřuje na využívání tváře lidí okamžitě rozpoznat a poskytnou mu veškeré informace o nich výběžku. Vedoucí projektu Hartmut Neven, jehož společnost Neven Vision byla zhltnul se společností Google v roce 2006, říká, že tým je velmi opatrná v tom, jak to řeší spíše apt lidí obavy, ale on trvá na tom, že je skutečně velkou hodnotu v tom, že tvář-rozpoznávat a data-miningu app. Velkou hodnotu pro uživatele app, možná, ale my radši držet vizitek, pokud se zeptáte nás.

Google pracuje na uznávání app tvář, která vede k osobní údaje, co by mohlo eventuálně pokazit? původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 14:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNN | Poslat | Komentáře

Kongresman chce YouTube Video překryty

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o6VXbasLPEs/Congressman-Wants-YouTube-Video-Covered-Up:
Hugh Pickens píše píše "Examiner uvádí, že Wisconsin Republikáni tvrdí, že nikdo jiný nemůže publikovat video Spojené státy zástupce Sean Duffy (R-WI) stěžují, jak on je 'snaží' se dostat do jeho 174.000 dolarů plat bez jejich svolení, i když původně povolený video na YouTube pro celý svět vidět a teď GOP se snaží učinit právní kroky k zastavení někdo jiný z publikování videa. páska způsobil rozruch na Duffy, první termín-konzervativní nejlépe známý pro jeho minulosti jako televizní reality show hvězda na MTV Real World po demokratů označené komentáře o jeho daňový poplatník-financovaný plat, který je téměř trojnásobek průměrného příjmu v Wisconsin a kritiky začaly proudit Duffy cesta. Zde je jeden-minutový klip, excerpovaných od zhruba 45 minut videa z veřejných radnice Duffy, že Polk County GOP nechce nikoho vidět. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google je Představujeme +1 tlačítka

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g1pN3fOFsd8/Google-Is-Introducing-the-1-Button:
Anonymní čtenář píše: "Zdá se, že Google odmítá vzdát a snaží se tlačit znovu svou cestu do sociálního prostoru, zavedením nové funkce nazvaná +1, že to bude v podstatě stejné funkce jako tlačítko Facebooku 'jako' (podíl doporučené obsah s ostatními lidmi). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Přes 10B Sociální sítě účty vytvořené již

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9W-gRckTcDw/Over-10B-Social-Network-Accounts-Created-Already:
siliconbits píše "analytik firmy In-Stat odhaduje, že i více než 10 miliard sociálních sítí a svět online účty byly vytvořeny do konce roku 2010 se téměř polovina z nich (4,5 mld. Kč) je stále aktivní. růst volného sociálních sítí webových stránek, jako je Facebook Twitter nebo mohou být připsány k exponenciálnímu nárůstu počtu takzvaný účty SNÍH.-li dříve, virtuální světy byly říši platil-pro předplatné-založené služby, jako je hraní World of Warcraft, všudypřítomnost a snadný přístup k nováčkům Znamená to, že více lidí vytvářet účty online než kdy předtím. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bývalý řidič kamionu Přetvoří A-bomba

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_0-5fZVRoM/Former-Truck-Driver-Reconstructs-A-bomb:
mdsolar píše "Coster-Mullen naučil, jak budovat A-bombu. 'tajemství atomové bomby,' říká, 'je to, jak snadno se mají dělat.' Jeho nálezy jsou k dispozici v knize, kterou on neustále aktualizuje a zveřejňuje sám volal atomové bomby: Přísně tajné Vnitřní příběh malého chlapce a Fat Man, který získal nadšené recenze z National Resource rada obrany: 'Nic jiného v literatuře Manhattan projekt přijde blízko k jeho náročné rozdělení bomby části. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.