neděle 30. ledna 2011

Engadget Zobrazit Live! s Steve Wozniak

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-live-with-steve-wozniak/:
Lidi, mějte oči naladěni na tento post - protože v 6:00 PM ET, budeme od Engadget Zobrazit žít s Apple co-zakladatel Steve Wozniak, k nám na večer upřímný, oko-otevření a všichni-kolem úžasné konverzace. Tam bude mysl-vyfukování zařízení, bláznivé dárky, a mnohem, mnohem víc! Dokonce jsme dostali od hudby Zen Albatros. Jste vážně nechci nechat ujít.

Pokračovat ve čtení Engadget Zobrazit Live! s Steve Wozniak

Engadget Zobrazit Live! Steve Wozniak se původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 17:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Google by Beat Bing ohrožena, říká Wolfram

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UFGc0G6N9jo/Google-Would-Beat-Bing-At-Jeopardy-Says-Wolfram:
destinyland píše "Stephen Wolfram, fyzik za Wolfram Alpha 'odpovědět motor,' se domnívá, že Google by porazil Bing v jakékoliv soutěži na základě otázky ohrožení. 'Wolfram vzal vzorek stopy Ohrožení a krmil jsem je do vyhledávačů,' vysvětluje jednu Technologie blog. 'Když to přišlo na první stránku, Google získal 69 procent v pořádku, jen bití Zeptat se s 68 procenty a Bing na 63 procent. ... K tomu, aby to do kontextu, průměrný člověk soutěžící dostane 60 procent odpovědí správně, zatímco mistr Ken Jennings má rekord 79 procent. ' Zajímavé je, Wikipedia přišla v posledním, zaznamenávat 23%, ačkoli oni mohou mít více co do činění s tím, jak zvládá Wikipedia hledání. Za dva týdny, bude IBM Watson počítač soutěžit o obvinění proti dvěma přehlídky je all-čas lidské šampionů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MSI GT680 herní notebook přezkoumáno: silný u 720p, některé životnost baterie příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/msis-gt680-gaming-laptop-reviewed-potent-at-720p-some-battery/:
MSI je volání této GT680R nejrychlejší herní notebook. Spoiler upozornění - to není - ale pokud si kapka 1.650 dolarů na jednu výchozí nab tento týden, budete určitě dostat nějaké muziky za ty prachy jako první. Důvěryhodné Recenze a Hot Hardware nedávno dostal do rukou Sandy Bridge -vybavený přenosný monstrum o herní plošinu, a tato zkušenost docela vyhovuje v celku. Ačkoli Hot Hardware zjistil, že 2,0 GHz Core i7-2630QM čip a NVIDIA GeForce GTX 460 grafika nebyla docela schopné hratelných framerates iv těch nejnáročnějších DX11 tituly v nativním rozlišení 1080p, snížit rozlišení na 720 řádků obvykle dělal trik, a když Stalo se syrové procesoru Core i7 záchytných bodů, které držel jeho vlastní i proti last-gen procesorů pro stolní počítače s trochu potíže mluvit. A co víc, který je vybaven devíti-článková baterie Trusted Recenze podařilo vyrovnat tři hodiny života v základní produktivity test, prakticky neslýchané pro notebook této třídy, i když předpokládáme, že jste pravděpodobně nebudou nosit to 7,7 libra zvíře kvůli přenosných tabulek, co? Hit se náš zdroj odkazy pro další podrobnosti.

MSI GT680 herní notebook přezkoumána: silný u 720p, některé životnost baterie také původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Důvěryhodné Recenze , Hot Hardware | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Čidlo měří v případě ruky ovladač je opilý

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C3Su77amOT4/Sensor-Measures-In-Fingertips-If-Driver-Is-Drunk:
Hugh Pickens píše píše "Hospodářský Times zprávy o první pracovní prototypy nové technologie, která by měřit obsah alkoholu v krvi ve řidiče ruky, pomocí sofistikovaných dotek-založené senzory nachází v volanty a zámků dveří a inženýři říkají, že na rozdíl od soud-objednával dech-analyzátor zapalování zámky, které vyžadují ovladač k ránu do zkumavky a počkejte několik sekund na výsledek, budou jejich systémy analyzovat řidiče krev-obsahu alkoholu v době kratší než jedna sekunda. Anti-řízení v opilosti křižáci se domnívají, že téměř 9.000 silnici úmrtí při dopravních nehodách může být zabráněno každý rok, pokud zařízení alkohol detekci byly použity ve všech vozidlech, aby se zabránilo alkohol-postižené řidiče od řízení svého vozidla. 'Věříme, že by to mohlo otočit auto do lékem na odstranění řízení pod vlivem alkoholu,' říká Laura Dean- Mooney, prezident Mothers proti opilému řízení. Ale ne každý je zamilovaný do zařízení, které by mohly být k dispozici automobilů v osmi až 10 let. 'Pro obyčejné, zákon-dodržující občané, je to invaze do jejich soukromí,' říká Christen Varley, prezident větší Boston Tea Party ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PSA: Změňte svůj starý Amazon.com heslo pro lepší bezpečnost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/psa-change-your-old-amazon-com-password-for-better-security/:
Amazon má údajně bezpečnostní chybu, kdy hackeři mohou najít své heslo mnohem jednodušší, než by tomu jinak, andt tady už opravit na místě. Ale si to - budete pravděpodobně muset změnit heslo pro opravu projeví, pokud jste tak již neučinili v posledních několika letech. Podle Reddit uživatelům, Amazon.com systému přihlášení bude skutečně přijímat žádné fráze tak dlouho, jak to začne s heslem, jako například "password123", pokud je magické slovo je prostě "heslo", sama o sobě. Že prý je to, že mnohem jednodušší pro počítač uhodnout hesla přes hrubou silou metody, bez ohledu na to, jak pult-intuitivní, že se zdá, takže pokud vám jednoduše změnit okamžitě - a na něco jiného než "heslo", prosím - jste 'll mít mnohem zdravější sny.

PSA: Změňte svůj starý Amazon.com heslo pro lepší bezpečnost původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 15:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Konzumní , Kabelové | zdroje Reddit | Poslat | Komentáře

New Hampshire Bill mohl vést k přijetí hlasování schválení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvLmX8nOyuw/New-Hampshire-Bill-Could-Lead-To-Adoption-of-Approval-Voting:
Okian Warrior píše "lidé na zprávy FreeKeene: Čtyři 'republikánské státní zástupci mají sponzoroval zákona, který by nahradil first-minulost-post-hlasování s hlasováním schválení pro všechny státní úřady a prezidentských primárkách Podle tohoto systému by voliči vybrat každý zájemce. se schvalují (bez ohledu na strany), a kandidát s nejvyšším celkovým vyhraje hlasování celkem. Tím se snižuje strategického hlasování, a by často snazší volby pro střední a liberální kandidáty. zákona, HB240, bude mít veřejné slyšení úterý února první, s Domem volební komise právo. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Homebuilt UAV pronásleduje vodíku balónky, ohňostroj plameny ohně (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/homebuilt-uav-hunts-down-hydrogen-balloons-fires-firework-flame/:
Rozšířená realita je bobtnat, nenechte se nám špatně, ale to nemůže nahradit skutečnou věc - zvlášť když je ta věc pořádné tricopter vybavený porota-zmanipulované ohňostroj dělo pršet miniaturní pekla. Švédská R / C nadšenci vybudovali tento first-person létající vynález uskutečnit jediné poslání - zničit série vodíku-plněné balóny - která, doufejme, bude tvrdý-kódovaný do budoucna automaty taky. Koneckonců, mohl sloužit jako balóny vynikající rozptýlení, když nevyhnutelně přijdou pro vás . Přesto není třeba se obávat docela dosud, tak kick zpět a vychutnat si video výše, zatímco vy přemýšlet lidstva je konec.

Homebuilt UAV pronásleduje vodíku balónky, ohňostroj plameny ohně (video) původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 14:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | zdroje RCExplorer | Poslat | Komentáře

Zobrazit Engadget se vrací dnes večer v osmnáct hodin ET se Steve Wozniak!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Zrušit večeři plány, protože dnes v 6:00 PM ET, nenapodobitelný co-zakladatel společnosti Apple Steve Wozniak bude s námi na první Engadget Show 2011! Bude to noc pamatovat jako Woz připojí na nás večer upřímný, oko-otevření, a všichni-kolem úžasné konverzace. Budeme vysílání živě v 6:00 odp. od Rose Auditorium Cooper Union a máme zhruba 200 míst k dispozici na nejprve-přijít, nejprve-podával základ, pokud chcete, aby se k nám osobně. Budeme mít také hudba z talentovaných Zen Albatross a obvyklé bláznivé dárky. Věřte nám, když říkáme, že tato epizoda bude epos.

UPOZORNĚNÍ: Zobrazit se budou konat v krásném novém místě, Rose Auditorium v New unie Cooper akademické budovy (tj. ne TimesCenter), který se nachází na Manhattanu na 41 Cooper Square . Sezení je velmi omezená, takže se tam dostat brzy!

Vstupenky jsou - jako vždy - k dispozici všem, kteří by chtěli zúčastnit, ale počet míst je omezený, a vstupenky budou dřív přijde, ten dřív mele ... takže se tam dostat brzy! Zde je aktualizovaný info na našich nových jízdenek politiky, která byste měli vědět:
  • Neexistuje žádný vstupné - vstupenky jsou zcela zdarma
  • Akce je všechny věkové kategorie
  • Lhůta pro vystavení letenky bude začínat na Cooper Union Nové akademické budovy v 2:00 PM dnes večer, v neděli 30.ledna bude otevřené dveře pro sezení na 17:15, a show začíná v 18:00
  • Máme nyní účelově sezení, takže první lidé, aby si jejich lístky dostanou přednost sezení. To také znamená, že jakmile se dostanete lístek, je zaručeno své místo - nebudete muset vrátit v souladu získat dobré místo.
  • Nemůžete vyzvednout jízdenky pro přátele nebo rodinu - každý, kdo by chtěl přijít, musí být přítomen získat vstupenku
  • Počet míst k sezení je omezený (jen asi 200 míst v divadle), a jednou jsme plno, že jsme plně
  • Místo konání se nachází na 41 Cooper Square New York, NY 10003 (mapa po přestávce)
  • Přehlídka délka je asi hodinu
Bohužel, nebudeme provozovat obvyklé text-k-vyhrát loterie pro tuto epizodu (my víme, že to naštve, ale je to v našich rukou), takže pokud chcete místo budete muset ukázat osobně. Pokud jste členem média, která si přeje účastnit se, prosím, kontaktujte nás na adrese: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] cz a my se pokusíme vyhovět vám. Všechny ostatní non-média dotazy lze zasílat na adresu: engadgetshow [at] Engadget [dot] cz.


Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Přihlásit se na výstavu přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Engadget Zobrazit krmiva (M4V) do vašeho agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Zobrazit Engadget se vrací dnes večer v osmnáct hodin ET se Steve Wozniak! původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Example.com změnila

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5xQAIvwn_LA/Examplecom-Has-Changed:
Anonymní čtenář píše "známý doméně example.com, vyhrazené pro soukromé testování, byla aktualizována Návštěva domény ve webovém prohlížeči se již nezobrazuje žádný obsah;. Namísto toho, návštěvníci přesměrováni na stránky vysvětlující na internetových stránkách IANA na adrese iana.org / domény / příklad /. Jiné oblasti, jako jsou například example.net jsou také affected.Is to špatný změnu? Bude přesměrování způsobit problémy pro někoho? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Atomovou Disguise Dělá Helium vypadat vodík

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SfjoqED1YmA/Atomic-Disguise-Makes-Helium-Look-Like-Hydrogen:
Anonymní čtenář píše: "V feat. moderní-denní alchymie, atom tinkerers se zmást atomy vodíku do přijetí atom hélia jako jeden z jejich vlastních, zprávy New Scientist. Donald Fleming z University of British Columbia ve Vancouveru v Kanadě, a jeho kolegové se podařilo zamaskovat atom hélia jako atom vodíku nahrazením jedním z jeho oběžné dráze elektronů s mion, která je daleko těžší než elektron. maskovaný atom se chová chemicky, jako je vodík, ale má čtyři krát hmotnější než normální vodík, což předpovědi pro jak atomová hmotnost ovlivňuje reakční rychlosti má být podrobena zkoušce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Koutek Barva je nyní ve výši 250 voštinová deska

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wF4h0AWZxZ8/Nook-Color-Is-Now-a-250-Honeycomb-Tablet:
Barnes & Noble trhy kout Barva jako e-reader s tablet funkcí hravě postaven v roce, ale toto označení undersells to trochu - je to prostě tak jednoduché, vidět to jako tableta Android se 7 "multitouch displejem a Cortex A8 procesor se stane, aby měli silnou knihu-čtení rysy. porovnání se stávajícím velké jméno v 7 "Android tablet, Samsung Galaxy Tab, je to docela underspec'd (bez fotoaparátu nebo GPS přijímač, Wi-Fi, ale bez 3G), ale také náklady pouze 250 dolarů. Před pár dny, Android hackerům podařilo dát Android 3.0 (voštinová) na barvy, i když v většinou zmrzačeného státu. Nyní Liliputing upozorňuje, že jsem jim povolili hardwarové akceleraci. Docela hezké, že jeden z nejlevnějších kapacitní displej-tablet můžete získat zpracovává operační systém, který pár týdnů zpátky se očekávalo, že vyžadují těžší železo. Jako komentář v bodě z Engadget, není to úplně nejhladší výkon, ale to je brzy stavět nadšenci, a nevypadá tak špatný. Vývojáře oznámení portu poukazuje na to, že se jedná o práce v průběhu: "Co je to nefunguje ... skoro všechno ostatní, ne akcelerometr, ne wlan, žádný zvuk Copak začal pracovat na takové věci ještě.."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Connecticut AG rozhodne pro vyrovnání Street View, aniž by viděli dat

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ESc0ZUKdzCA/Connecticut-AG-Opts-For-Street-View-Settlement-Without-Seeing-the-Data:
theodp píše "Ověření dat společnosti Google snare je rozhodující pro posouzení trest a zajištění ne opakovat, 'řekl Connecticut generální prokurátor Richard Blumenthal v prosinci loňského roku v reakci na Google' accidental 'sběru hlasových dat ze sítí WiFi.' Budeme bojovat přimět Google kápnout božskou-poskytování přístupu k mé kanceláři nesprávně shromážděné materiály a ochrana důvěrnosti údajů, jak společnost provedla v Kanadě a jinde. ' To bylo tenkrát. Naštěstí pro Google, je tu nový AG ve městě, a Blumenthal nástupce George Jepsen pátek prohlásil, že jeho úřad zahájí jednání o narovnání s firmou bez přezkumu ukradli data, které společnost Google vytrvale odmítá sdílet s ním. ' To je dobrý výsledek pro lidi Connecticut, 'Jepsen uvedl v prohlášení. samostatné Jepsen tiskové zprávě navrhl část viny za zásady ochrany osobních trestných činů uvedených s oběťmi Google, které bylo doporučeno, aby' vypnout bezdrátovou síť, když víte, nebudete používat 'zmařit ty, kteří' může být sledování vaší internetové aktivity bez vašeho vědomí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chrysler ukazuje Ram plug-in hybridních elektrických kamion, nebude prodávat to na vás

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Je tu už několik hybridních nákladních vozů na trhu (zejména z GM), ale je to pravda plug-in hybridních elektrických vozíků jsou zcela jiná věc. Chrysler nyní podle všeho na změny, které však - alespoň v malém - s jeho novou Ram plug-in hybrid, který je nastaven na dojezdu k provozovatelům vozidel letos v létě. Bylo to jen odhalen u Washingtonu DC Auto Show, a to páry 12 kWh baterie z kanadského baterie-výrobce Electrovaya s vlastním Chrysler 5,7-litrový HEMI V-8 motor, který Electrovaya říká, že umožní až 20 kilometrů jízdy na jen elektřiny. Bohužel, není ani slovo o nějaké plány skutečně udělat vůz k dispozici pro jednotlivé spotřebitele, ale Chrysler nezdá se, že alespoň optimisticky hybridních nákladních vozů obecně, se mluvčí společnosti konstatuje, že polovina-ton malé dodávky jsou samozřejmě mnohem lépe při realizaci baterie, než auto, a že kamiony lépe pracovat jako hybridní vozidlo platformy.

Pokračovat ve čtení Chrysler ukazuje Ram plug-in hybridních elektrických kamion, nebude prodávat to na vás

Chrysler ukazuje Ram plug-in hybridních elektrických kamion, nebude prodávat je na vás původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Edmunds | Poslat | Komentáře