pondělí 8. srpna 2011

Battlefield 3 nepřichází na páru, ale EA je skutečný důvod

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oox77khBSBU/battlefield-3-not-coming-to-steam-ea-provides-good-reason.ars:

Hráči mají starosti nějakou dobu jde o jejich schopnost koupit Battlefield 3 z páry a EA nyní poskytl oficiální vyjádření k této záležitosti: Do ventilu změní svou politiku, bude hra není k dispozici nejoblíbenější digitální distribuční služby ve Spojených státech. Podle EA, to není jejich volání, je to způsobeno tím, že ventil se omezovaly na to, jak je možné sdílet obsah na hrách prodávaných přes Steam.

I když to nemusí být to, co chcete slyšet, EA má pravdu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Nový Google + Extension přidává Real-Time kód spolupráci za účelem hospůdky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/G_AdR5yzVrQ/:
google_plus_logo

Vývojář, který již dříve nám známým Facebook Exportér , Mohamed Mansour, vytvořil nový, experimentální Google Chrome rozšíření, které přidá textové možnosti spolupráce na dokumentech pro Google + hospůdky. Pro ty z vás ještě zběhlý ve všech G + terminologie, hospůdky jsou multi-funkce osoby, video chat v sociální síti Google je služba, podporuje až 10 lidí najednou.

Díky této nové Hangout rozšíření, nyní můžete udělat víc, než jen chat - můžete spolupracovat na souborech textových taky. Mansour navrhuje, by to bylo skvělé rozšíření pro vývojáře k použití pro kód spolupráci, například.

Buggy, ale funguje

Několik námitek, předtím, než budeme pokračovat: Toto rozšíření je "strašně buggy" (Mansour slova, ne moje). Je to alfa produkt měl být Technology Preview, a ne něco, co byste měli očekávat, že použití v reálném světě, nebo kritické situaci, v žádném případě. Nezdá se pracovat na počítačích Mac, a to buď. Při pokusu načíst rozšíření na můj MacBook Pro mi chybové hlášení. Na mých Windows 7 PC, ale fungovalo to.

Rozšíření byl vyvinut bez přístupu k oficiálním Google + API (Application Programming Interface), protože něco takového ještě neexistuje. Jinými slovy, stejně jako všechna rozšíření Google Chrome + K dnešnímu dni je to nepovoleného hack.

Je také velmi úžasné.

Technické detaily

Mansour říká, že hospůdky jsou v současné době napájen pomocí odkazu Google Wave technologie a jQuery pomocí Google pokojů. Chcete-li vytvořit rozšíření, on napodobil Hangout YouTube Gadget a zachytil všechny zprávy z Google Wave do prodloužení. Rozšíření vysílání jedinečný identifikátor, který je uložen v Wave, že každý účastník může číst, když se připojí. , Že ID je trvalá pro danou relaci Hangout pouze.

Je to trochu složitější hack, Mansour připouští. Naštěstí pro nás, on Napsal kód GitHub , takže ostatní mohou přispívat.

Jak používat

Chcete-li použít rozšíření, musíte nejprve nainstalovat doplněk z webového obchodu Chrome , pak zamiřte na Google + a začít putyka. Není nic, co musíte udělat - úpravy textu rozhraní se objeví přímo v okně Hangout nad video obrazovky.

Ale k tomu, aby ostatní účastníci možnost vyměnit Hangout kód s vámi, i oni budou muset nainstalovat rozšíření.

Rozšíření bylo možné s podporou John Barrington Craggs a Jake McCuistion, Mansour říká. Pokud si to zkusit, dejte nám vědět, jak dobře se dařilo za vás.



Produkt:
Google +

Khosla, Greylock, Andreessen Horowitz Put $ 16.5M V Enterprise Cloud správa aplikací spuštění Okta

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Enterprise cloud aplikací management společnosti Okta zvýšil 16,5 milionů dolarů v sérii B financování ze Greylock Partners, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz a stavidlem. To přináší společnosti celkových finančních prostředků na 28 milionů dolarů.

Okta je cloud aplikací Management Service. Okta platforma umožňuje firmám mít kontrolu nad jejich uživatelů, aplikací a dat jak v mraku a za firewallem. Po spuštění byl založen Todd McKinnon , bývalý viceprezident pro inženýrství z nejúspěšnějších cloud společnosti aktuální, Salesforce.

Jak McKinnon nám říká, Okta poskytuje platformu pro společnosti pro správu podnikového IT. Vysvětluje, že tradiční zabezpečení a řízení platforem nebude pracovat s oblak. Při pohybu v oblaku, IT administrátoři čelit výzvě týkající se zabezpečení a řízení přístupu uživatelů a, zjednodušení přijímání a úpravu těchto aplikací, a zároveň ujistit, že podnikání je optimalizace aplikací v cloudu.

Společnosti, které používají cloud-based aplikace, jako jsou Google Apps a Salesforce potřebují identity a adresářové služby v prostředí internetu jako místo, kde si mohou ukládat uživatelské profily a další. Okta umožňuje IT manažerům schopnost udržet jeden centrální adresář a zopakovat to, aby všechny cloud aplikací.

Společnost zahájila výrobek veřejnosti Janaury. McKinnon tvrdí, že on původně myslel, zákazníci by se malé a střední podniky, ale v poslední době viděl vychytávání ve velkých firem, které využívají Okta. Společnosti využívající Okta jsou Enterasys Networks, Pandora, TDWilliamson, AMAG Pharmaceuticals a další. Firma tvrdí, že použití on-demand služby Okta to je to zvýšila dramaticky moc nad 1 milion autentizace za měsíc.

McKinnon a předpokládá větší říši cloud správy IT služeb, které "dávají podnikům k odstranění překážek cloud přijetí."

Ben Horowitz, který vedl společnost série kolo , řekl v Okta: Okta původní výrobek si klade za cíl vyřešit problém Cloud identity. Líbí se mi problém, protože to je vážně liší v mraku, než je on-premise a pro nové firmy, jiné se rovná dobré. Belivees si, že trh je obrovský příležitosti ", protože mrak identity na trhu se může objevit mrak řízení tržních . Vzhledem k tomu, že tyto trhy jsou aktuální spojení mezi $ a $ 10B 20B (v závislosti na tom, co se spolehnout), bude výsledná trh extrémně velký. "

Nové finanční prostředky budou použity pro obchodní a marketingové aktivity, tak i pro distribuci stupňovat. V rámci této transakce, se David Weiden z Ventures Khosla stal poradcem představenstva a Aneel Bhusri, spoluzakladatel a Co-CEO pracovního dne, se stane členem představenstva Okta rady.



Společnost:
OKTA
Web:

Pomoci této firmy se rozhodnout mezi Harvardu a jeho Startups (hlasování zde)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Někdy, když tváří v tvář důležité rozhodnutí, hodit mincí nechat možnost určit výsledek prostě nebude dělat. Místo toho, když život se dostáváme na křižovatku, kde se dvě cesty rozcházejí a oba vypadají stejně pochůzné se nejčastěji obrátit na rodinu, přátele, a důvěryhodných poradců, kteří nám pomohou čelit skutečnosti a vybrat co nejlépe. Nebo některé další Cavalier u nás by se mohly rozhodnout pro "Magic 8-ball" přístup. Samozřejmě, je to jen vhodné, aby v digitálním věku, kde jsme Facebook stěny, Twitter potoků a volebních místností, je důležité životní rozhodnutí, nyní vzít v úvahu naší sociální graf - nebo mohou být prostřednictvím nějaké rychlé on-line crowdsourcing.

Druhý přístup je ten Mike Moradian bere s ohledem na velmi obtížné rozhodnutí, které je v současné době čelí. Moradian byl přijat na Harvard Business School v prosinci, takže mu závidí mnoho aspirujících postgraduálního podnikatele a obchodníky. Harvard obchodní škola je nepřetržitě patří mezi top 5 v téměř každé publikaci, která sleduje tyto pozice, je břidlice Pozoruhodné absoloventky, a pírko za kloboukem jakékoliv pokračovat.

Na druhou stranu, Moradian je zakladatelem CampusBuddy a CollegeBudget , z nichž oba jsme se vztahuje na několika příležitostech , včetně nedávného uvedení na druhé .

CampusBuddy , který nabízí studentům vysokých škol sociální platformu, kde mohou také přístup k oficiálním ročníku záznamů a zobrazení kompletní recenze o profesory, tříd, oddělení a areálů, současně prohlašuje, přes 200 tisíc měsíčně aktivních uživatelů, s více než 1,5 milionu bodů celkem, a při spuštění se příjmy čtyřnásobně za poslední rok. A s obrovskou popularitu skupiny Nákup a denně zabývá, CollegeBudget , která zahájila minulý týden, aby tyto dvě věci velmi vysokých školách po celé zemi, mohla mít dlouhou životnost a pár dolarů příjmů potenciálně v obchodě.

CollegeBudget, zejména, je to, co Moradian je nejvíce nadšený, je to vlastně hlavní důvod, proč je s ohledem na ne chodit Harvard, protože je to myšlenka, že bude vyžadovat hodně terénní výzkum stavět na legitimní podnikání, zatímco CampusBuddy je více stabilní, řekl .

Tak, jeden může začít vidět, že Moradian má těžké rozhodování před sebou: Má opustit svou začínající vzadu a zadejte Harvard je MBA program, nebo se mu bohužel odmítnout Harvard nabídku a pomoc při budování své firmy do něčeho, co by mohlo být několik milionů Podniky dolar?

Moradian, který byl zařazen (společně s CampusBuddy) jako Nejlepší americké mladé podnikatele v roce 2010 podle Bloomberg BusinessWeek, mi říká, že ví, že nemůže dělat oba, kdyby se pokusí rozdělit svůj čas, on by byl tím medvědí službu jeho začínajících a Harvard. Tak on se rozhodl obrátit se k rozhodnutí masy přes crowdsourcing. A bez ohledu na dav rozhodne, bude pokračovat na jejich výběru. Je to vážný

Apple čelí žalobě za porušování patentu rychlé bootování, kdysi patřící LG

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Apple čelí v dalším porušení patentu soud - tentokrát na Floridě, kde společnost s názvem Řešení pro operační systémy (OSS) je s cílem rychle OS X Zavedení provozu. Podle soudních dokumentů, žalobce tvrdí, že Cupertino funkci (nejvíce viditelně na letošní MacBook Air refresh ) poruší alespoň jednu chráněné tvrdí, která podrobně ve čtyřech krocích metodu pro rychlé bootování a zahrnuje soubory jako config.sys a AutoExec. BAT (vážně). Zajímavé je dost, byl patent v otázce původně poskytnutých LG Electronics, v roce 2002, ale v současné době ve vlastnictví málo známé OSS. Je stále nejasné, zda se LG má nějakou spoluúčast v obleku, ale budeme vás podrobnosti, jakmile se objeví. Do té doby můžete hit pokrytí odkaz níže kopat do plné stížnosti.

[Díky, Lucian]

Apple čelí žalobě za porušování patentu rychlé bootování, kdysi patřící LG původně objevila na Engadget na po. 8.8.2011 10:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Apple zjevně | Přeposlat | Komentáře

Pašeráci používají zip linky a prak propašovat Tablety do Shenzhen

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:
zip pašeráků linky Čínské pašeráci se obrátil k poměrně low-tech metoda pro získání hromadu rozhodně high-tech Tablety a iPhone přes hranice do Shenzhen, v systému, aby se peníze z regionálních daňových rozdílů. Neschválený vývozci vystřelil prakem z výškové budovy v Hongkongu, přetahování zip řádek dolů do malého domu přímo naproti Sha Tau Kok řeky. Ty pak poslal plátno tašky nabitý gadgets letí noční oblohou po projektilu, umístěné kabel - alespoň do orgánů všiml zařízení řítí do vzduchu, to je. Policie zpět o 46.000 dolarů za produkty Apple (a čtyři pachatele), když zjistili, na konci 300-m čára. Podívejte se na video níže trochu čínského jazyka zpravodajství příběhu a pohled jednoduché, ale geniální, pašování plošinu.

Pokračovat ve čtení pašeráci používají zip linky a prak propašovat Tablety do Shenzhen

Pašeráci používají zip linky a prak propašovat Tablety do Shenzhen původně objevila na Engadget na po. 08.8.2011 10:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget čínské (přeloženo) | zdroj MIC Gadget | Přeposlat | Komentáře

Cam-ovládat RC auta použít pro vyšetřování silničních bomb, zachraňuje životy v Afghánistánu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:

Americká armáda utrácí miliardy dolarů každý rok zabývalo otázkou posílení válečných tech , ale low-budget hackoval RC auto v poslední době sloužil jako nepravděpodobný hrdina, zachraňovat životy šesti vojáků v Afghánistánu. Amatérsky vyrobená plošinu, která zahrnovala bezpečnostní bezdrátové kamery namontované na Stampede Traxxas dálkově řízené vozidlo, stojí kolem 500 dolarů, když byl postaven v roce 2007. Od té doby, armádního personálu Sgt. Christopher Fessenden použil je k nalezení bomby, až zakopl výbuch snímač během hlídky minulý měsíc, pak úspora Fessenden a ostatními vojáky od příchodu hlava-k-hlava s 500 kilogramy výbušnin. Bohužel RC CAM nepřežil útok, tak Ernie, voják bratr, který stavěl první model, je v současné době pracuje na náhradu. Jistě, půl-Grand zdát jako směšná suma v porovnání s roční rozpočet Pentagonu, ale pokud je prokázáno, gadget dostává dost pozornosti, snad hraček vyrobených v Číně budou hrát roli v zábavné naše děti, a chránit naše vojáky.

Cam-ovládat RC auta použít pro vyšetřování silničních bomb, zachraňuje životy v Afghánistánu, původně objevila na Engadget na po. 8.08.2011 10:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj ABC News | Přeposlat | Komentáře

Je Google nejlepší dny za sebou?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGf6BWKT2_o/Are-Googles-Best-Days-Behind-It:
snydeq píše "InfoWorld Neil McAllister se ptá, zda zpomaluje vývoj produktu, právní strasti a rostoucí byrokracie bude signál se snaží časy pro Google." s rychlým růstem společnosti Google přišly nové výzvy. To stojí silná konkurence ve všech svých hlavních trzích, i když to vstupuje do nové. jeho novější iniciativy, se často snažily dosáhnout zisku. musí odpovídat několika probíhajících soudních problémy, nemluvě o antimonopolních sond ve Spojených státech a Evropě. obhájců soukromí obviní ho z provozu tvrdý nátlak na práva jednotlivce. důsledku toho je to čím dál opatrnější a averzi vůči riziku. Ale nejhorší ze všech, jak to roste stále větší a těžkopádné, to může být ztrácí svůj apel na vysoce vzdělané, vášnivý pracovníků, její vnitřní síly znalostní ekonomiky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


E-commerce platforma pro obchodníky Plimus Získané firma PE Za $ 115 milionů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z_h65y7FA10/:
plimus

Plimus, společnost, která poskytuje SaaS k moci e-commerce pro maloobchodníky, získaly private equity partnerů společnosti velký kopec 115 miliony dolarů. Primus již dříve zvýšil 18.000.000 dolarů z vlastního růstu Susquehanna.

Plimus staví a spravuje on-line podnikání pro tisíce vydavatele softwaru, Web hostingové společnosti a on-line prodejců. Podnik může zvolit Plimus hostitelem aplikace, která pokrývá celý životní cyklus e-Commerce, nebo může nasadit "Plimus Prodám Anyware" API, které umožňuje maloobchodníkům integrovat technologie se stávajícími řešeními.

Pomocí software Plimus, mohou obchodníci poskytovat informační bulletiny zákazníkům, kupony a propagační akce, v reálném čase zprávy, live chat a další. Plimus má uživatelskou základnu s více než 6500 malých a středních podniků a podniků po celém světě.

Plimus závodník BigCommerce jen zvýšil 15.000.000 dolarů do nových fondů.



Společnost:
Plimus
Datum spuštění:
15/3/2002
Financování:
$ 18M

Plimus začal s jednoduchou myšlenkou, když v roce 2001 - pomáhá společnostem rozvíjet jejich e-podnikání prostřednictvím efektivní, flexibilní a nákladově efektivní e-Commerce páteř.

Další informace

Curation nástroje Storify partnerům Nejnovější zprávy MSNBC Pro zdrojů zpravodajství

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Jak možná víte, obsah Curation platformu Storify, která byla zahájena na TechCrunch Disrupt na podzim loňského roku, sdružuje tweety, Facebook aktualizace stavu, videa a další od sociálních sítí pro vytvoření reálného pohledu na příběh, nebo problém. Dnes, po spuštění se oznamuje první svého druhu partnerství s nejžhavější novinky, MSNBC, vlastní Twitter rukojetí a webových stránek v reálném čase aktuální informace o přerušení novinky ve světě.

Zde je návod, jak Storify funguje. Storify vám umožňuje vytvořit a vložit příběh kolem setkání tweety, Flickr, Facebook aktualizace stavu, YouTube videa a další v rámci platformy Storify se můžete jednoduché hledání a přetáhnout obsah do vašeho Storify příběhu. Po vytvoření příběh s kurátorem této obsah, pak můžete vložit vlastní příběh do svého blogu nebo redakčním systému pomocí jediného podobné Javascript.

S Nejnovější zprávy partnerství mohou uživatelé přidávat Storify aktualizace @ BreakingNews Twitter účtů, stejně jako další aktualizace informační agenturou. Takže Nejnovější zprávy, je teď zdrojem, podobně jako Twitter, Facebook, YouTube a další.

V čem je partnerství, unikátní je, že na BreakingNews.com, můžete vytvořit Storify příběh přímo z zprávou. Storify vytvořila speciální tlačítka (podobně jako Tweet tlačítko nebo jako funkce), která umožňuje komukoliv vytvořit a vložit Storify příběh z převratné novinky kus.

Spoluzakladatel Burt Herman vysvětluje, že toto je první obousměrný partnerství pro Storify, kde vydavatel integrovaný nástroj pro vytváření na svých internetových stránkách. A on se dívá na podobné formě zdrojového partnerství s dalšími hlavními vydavateli.

Storify, který v poslední době zvýšil 2 milionů dolarů od Khosla Ventures, se již používá celá řada zpravodajských organizací, včetně Al-Jazeera.

Storify je ve veřejné beta verzi od 25. dubna a chystá se přes 100 tisíc vytvořil příběhy, a je v průměru 6,5 milionu příběh zobrazení měsíčně po všech stránkách.

My jsme vložené příklad Storify reportáž níže.



Společnost:
STORIFY

HTML5 Hra vidět nejen na Apple TV

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ihh2sUi9nwM/:
appletv

Hacker se podařilo získat HTML5-založená hra pracuje na Apple TV (2G), poté, co nejprve jailbroken zařízení a nainstalovaný Couch Surfer aplikace. (Couch Surfer poskytuje webový prohlížeč pro jailbroken televize Apple).

Hra je jednoduchá karetní hra BlackJack, a upřímně řečeno, není to moc na pohled. , Ale navíc je pozoruhodná, protože ukazuje, že Apple TV je funkční platformu pro aplikace založené na HTML5.

Samozřejmě, zda se Apple chce otevřít Apple TV podporuje širokou škálu HTML5 hry a aplikace je úplně jiná věc. Ačkoliv HTML5 bude poskytovat alternativu k jednoduché Flash-založené hry, ale také by mohla být atraktivní alternativou nativních aplikací Apple App Store v čase, také. (AppleTV nemá v současné době běží aplikace, ale to se říkalo, že to bude nakonec.)

Zde je video ze hry v akci:

přes RedmondPie




Slevy na vzdělávání pouze iMac se objeví, je vám přejeme si, že otevření institut vyššího vzdělání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/discount-education-only-imac-appears-makes-you-wish-youd-opene/:
Nový 999 dolarů iMac se objevovaly na stránkách Apple je v tomto týdnu - skvělá zpráva, pokud vy nebo někdo z vašich blízkých vlastní vzdělávací zařízení. Levné vzdělání pouze all-in-One se pyšní 21,5 palcovým displejem, 3.1GHz Intel Core i3 procesor a 250GB úložného prostoru. Jak MacRumors upozorňuje však na to, není žádná zmínka o portu Thunderbolt mezi uvedené specifikace, takže možná to celý běh věcí školy není vše, co je v reklamě být.

Slevy na vzdělávání pouze iMac se objeví, je vám přejeme si, že otevření institut vyššího vzdělání původně objevila na Engadget na Po. 08.08.2011 09:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac Pověsti | zdroj Jablko | Přeposlat | Komentáře

Čína ztratí částečný přístup k telefonu Windows 7 Tržiště, Great Firewall na vině?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
Je dobře známo, že Čína je velká Firewall není příliš přátelský s některými zahraničními on-line služby, a bohužel, zdá se, že můžeme nyní novou oběť spojení likes Facebook, Twitter a někdy, Android Market. Podle Windows omáčka Telefon blogger Kane Gao, mnozí Windows Phone 7 uživatelů v Číně měli omezený přístup na trh v posledních několika dnech - mohou stahovat žádnou aplikaci, ale oni mohou ještě procházet obsah a přijímat oznámení o aktualizaci.

Zatímco Microsoft je služba zatím ostrý provoz v Číně, čínští uživatelé stále nákupu aplikace změnou všech svých nastavení, umístění profilu do USA. Bohužel, tento trik je k ničemu teď, když je to nepravděpodobné, že Microsoft je viníkem - to by nemělo smysl blokovat skutečné americké uživatele, kteří jsou na návštěvě Číny. Naštěstí Kane neměl problém dostat na trh v USA přes VPN, což je velký sdělovač znamení o tom, že velká Firewall rozhodla barikády WP7 je vlastní aplikace na trhu. Důvod? Nikdy se nedozvíme, a není vyprávění o tom, zda jde o trvalý zákaz, a to buď. Nokia, je velký hráč v této zemi , určitě doufá, že ne .

[Díky, JagsLive a Rahul]

Čína ztratí částečný přístup k telefonu Windows 7 Tržiště, Great Firewall na vině? původně objevila na Engadget na Po. 08.8.2011 09:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | zdroj Windows Phone omáčkou | Přeposlat | Komentáře

Huawei Vision hity FCC, útočí na smysly promo video

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/huawei-vision-hits-the-fcc-assaults-the-senses-with-a-promo-vid/:
Huawei dnes ráno nabídl světu video žalobníček vrchol Vision , jeho "nejelegantnější smartphone ještě," a jako hodinky, co se vynořil - byť ne tak křiklavě - na stránkách FCC. Sice hladký vypadající telefon balení Gingerbread, 1GHz procesor a 3,7 palcový dotykový displej kapacitní do rámce unibody je to 9,9 mm v nejtenčím. Pokud jde o to "3D rozhraní" firmy mluvili, můžete vidět, že v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Huawei Vision hity FCC, útočí na smysly promo video

Huawei Vision hity FCC, útočí na smysly promo video původně objevila na Engadget na po. 08.08.2011 09:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

S & P 2 biliony dolarů Matematika Mistake

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/et6Fp4tn4HM/SampPs-2-Trillion-Math-Mistake:
Minulý pátek Moody S & P oznámila, že oni snížila úvěrový rating USA na (což vedlo k poměrně velké diskuse na Slashdot mohu přidat). Od té doby další zajímavé novinky má vyjít, suraj.sun píše: "V dokumentu poskytuje ministerstvo financí v pátek odpoledne, Standard and Poors (S & P) předložila rozhodnutí o úvěrový rating Spojených států, který byl založen na 2 biliony dolarů chybu. Po ministerstvo financí upozornil na tuto chybu - základní matematické chyby značnou důležitost. - S & P ještě rozhodl pokračovat s jejich chybný úsudek pouhou změnou jejich hlavní důvody svého rozhodnutí ratingové z ekonomického, kdo politickou S & P nesprávně dodal, že stejný 2,1 biliony dolarů . ve snížení schodku na úplně jinou výchozí kde uvážení na financování růstu se nominálního HDP v průběhu příštích 10 let vztahující se k tomuto alternativní léčbou, bude rozpočet zákona o kontrole ušetřit více než 4 biliony dolarů více než deset let - a více než 2 biliony dolarů více, než S & P vypočtené . S & P uznal tuto chybu - v soukromých rozhovorech s financí v pátek odpoledne a pak veřejně v sobotu ráno Do té doby, oni rozhodli se vydat na downgrade ratingu úvěru USA "..

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel Podrobnosti New Ultrabook referenční návrhy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tmQRg1_mEok/Intel-Details-New-Ultrabook-Reference-Designs:
MojoKid píše: "Na začátku tohoto roku Intel představil svůj plán na definici pojmu PC kolem ultra tenký a lehký podvozek připomíná MacBook Air a se standardní CPU TDP pouhých 15W. Intel představila referenční specifikace pro ultra ". Ultrabooks". notebook výrobky jsou levnější volání ultra-model notebooku bude 21 mm silná s rozpisky (kusovníku) mezi $ 475-650 druhý, tenčí model (18 mm silné), bude mít kusovník mezi $ 493 - 710. Na rozdíl od netbooků se Ultrabooks cíl celé řady spotřebitelských notebooků s velikostí obrazovky v rozmezí 11-17 palců. Reporty jsou povrch, že nový systém bude vyhýbat použití modulů na bázi komponent ve prospěch přímé pájení některých komponent na základní desce . Další zjištění vyplynulo, že Intel a jeho partneři prozkoumány alternativy k hliníkové šasi s materiály jako skleněné vlákno čekal, že ovládá segment. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.