čtvrtek 4. srpna 2011

Využití Interference Pro rychlejší Bezdrátový přenos dat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WOp41pmWARo/Harnessing-Interference-For-Faster-Wireless-Data:
holy_calamity píše "Inventor of the QuickTime kodeku Steve Perlman představila novou bezdrátovou technologii Tvrdí, že může přinést tisíc krát větší šířku pásma pro mobilní zařízení, než stávající technologie. Každý uživatel je podáván několika vysílačů, které vysílají vlny pečlivě navrženy tak spojit do datového signálu pouze na zařízení nachází. tato technika umožňuje každému uživateli se zaměřit se signálem se stejnou celkovou šířku pásma, která by obvykle sdílena více uživateli, říká Perlman. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
A jsme zpátky! No, někteří z nás minimálně. Tim se při podcast z tohoto týdne, ale nebojte se - Brian se připojí likes Darren Murphy, Richard Lawler, a Dana Wollman. Nalaďte si - to bude legrace jeden!

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET!

Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET! původně objevila na Engadget na čt. 04.08.2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

NASA oznámila objev slané vody na Marsu <wbr> ... Možná

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cez7p3YLnrU/NASA-Announces-Discovery-of-Salty-Water-On-Marsnobr-wbrnobr-Maybe:
Dnešní slíbil tajemství oznámení od NASA nakonec byl vyrobený: dotancohen píše: "NASA Orbiter zjistila možné důkazy pro vodu na povrchu Marsu, která teče od sezónních vody pravděpodobně by slané, v souladu s slaném prostředí Marsu.." Přidá anonymní čtenář: "Dark, prst-jako rysy se objevují a rozšiřují se některé svahy Marsu během pozdního jara přes léto, v zimě zmizí a vrátí během příštího jara, NASA říká, a opakovaná pozorování sledovat sezónní změny v těchto opakujících se funkce na několika strmých svazích ve středu zeměpisných šířkách na jižní polokouli Marsu. " Více najdete na tvrdil, naleznete na NASA TV.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Xamarin První vydání Mono - Životní zkouška!

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0wwRgv7dsTc/Xamarins-First-Mono-Release---Proof-of-Life:
mikejuk píše "po vyškrtnutí na vlastní bývalý Mono týmu, nyní reorganizovaný jako Xamarin, právě vydala své první verze Mono. Jedná se především o menší verzi se spoustou chyb, ale je to důkaz života na projektu Mono po klesla o Attachmate. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Saúdská Arábie Stavba nejvyšší stavbou světa

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6M-GAoPCss/Saudi-Arabia-Constructing-Worlds-Tallest-Building:
kkleiner píše: "1000 metrů, nebo 3280 stop. Je to two-thirds kilometru. Je-li království věž, postavená na okraji Jeddah, bude Saúdská Arábie nejen stane nejvyšší stavbou na světě, bude to rozbije starý rekord . Celkové náklady na věž je přibližně 1,2 miliardy USD. Má hotelu Four Seasons, Čtyři roční období apartmány, luxusní byty, prvotřídní kancelářské prostory, a svět je nejvyšší observatoře. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vzácné země placení objeveny v USA

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u_l8O2PMsKk/Rare-Earth-Deposit-Discovered-In-US:
s31523 píše "s Čínou, které mají 97% podílu na trhu prvků vzácných zemin, mnohé země jsou nervózní, že možnost získat dodávky klíčových prvků potřebných pro high-tech zařízení. Quantum vzácných zemin Vývoj Corp. oznámila, že objevili obrovský potenciál zdrojem prvků vzácných zemin, přímo ve středu USA, zatímco USGS hlásí, že USA odhadoval 13 miliónů metrických tun, k dispozici pro těžbu (asi 1 / 3 zásob v Číně), najít další pravidelný zdroj má zásadní význam pro globální stabilitu. Potenciální výnos vkladu, našel v Nebrasce, by mohl být svět je největší zdroj niobu a jiných prvků vzácných zemin. Mohlo by to být další zlatou horečku? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Příběh posledních Patent reformu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sPuVck9EYDU/The-Story-Behind-Recent-Patent-Reform:
rmstar píše: "V článku nazvaném" Spoilsmen: Jak Kongres Poškozený Patent reformy, "Huffington Post zpravodaj Zach Carter se podívat na příběh nedávné úsilí patent reforma je zajímavý a děsivý popis, jak rozbité legislativního procesu. je, pokud jde o duševní vlastnictví. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Smart Power Grid Může způsobit katastrofu na sobě

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Ggm9ZtqGs4/Smart-Power-Grid-Could-Wreak-Havoc-On-Itself:
MrSeb píše: "Inteligentní energetické sítě sledování, který vám umožní vybrat si přesně nejlevnější čas spuštění myčky nádobí nebo dobít elektrický vůz může dát příliš mnoho moci (tak mluvit) v rukou spotřebitele, podle nové studie MIT. Výzkumníci říkají, že uživatelé obdrží minutu po minutě informace o cenách by cyklu mimo špičku spotřeba energie rychleji než nástroje lze cívku své elektrárny. Jinými slovy, je to v pořádku, pokud jste jedinou osobou, nabíjení Chevy Volt ve 2 hodiny ráno v ráno, ale když celé město to přesně ve stejnou dobu ... bude záležitostí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Stanford &quot;Úvod do AI&quot; kurz nabízen zdarma Online

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQv3G8GcAHg/Stanford-Intro-To-AI-Course-Offered-Free-Online:
Anonymní čtenář píše: "IEEE Spectrum hlásí, že Stanford je CS221 kurzu" Úvod do umělé inteligence "budou nabízeny on-line zdarma. Každý si může zaregistrovat a absolvovat kurz, spolu s několika stovkami Stanford undergrads. Instruktoři Sebastian Thrun, známý pro jeho vlastním řízení auta, a Peter Norvig, ředitel výzkumu ve společnosti Google. on-line studenti budou skutečně dělat vše stejnou práci jako studenti Stanford. Tam bude alespoň 10 hodin týdně studia, spolu s týdenním odstupňované domácí úkoly a střednědobé a závěrečné zkoušky. instruktoři, kteří budou k dispozici pro zodpovězení otázek, vydá potvrzení pro ty, kteří dokončí kurz, spolu s posledním ročníku, který lze přirovnat k ročnících studenti Stanford. kurzu, který bude 10 týdnů, začne 2. října a on-line registrace je již otevřena. " Na otázku, jak by jednat s 10.000 studenty, profesor Thrun odpověděl: "Budeme používat něco jako Google Moderator se ujistěte se, že Peter a já odpovědět na nejpalčivější otázky Naše hypotéza je, že i ve třídě 10.000, bude tam jen. být pevný počet skutečně zajímavých otázek (jako 15 týdně). Existují nástroje, je najít. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DOS, backdoor, a Easter Egg Nalezeno v Siemens S7

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I83EdHNOOtY/DOS-Backdoor-and-Easter-Egg-Found-In-Siemens-S7:
chicksdaddy píše o post v ohrožení Post. Z článku: "Dillon Beresford používá prezentace na Black Hat brífinky ve středu na detail software více chyb ovlivňujících průmyslové regulátory od Siemens, včetně vážného vzdáleně zneužitelnou zranitelnost odmítnutí služby, více pevně administrativní hesla, a dokonce i easter egg Program pohřben v kódu, který běží průmyslových strojů a zařízení po celém světě. V rozhovoru v úterý večer, Beresford řekl, že má o 18 samostatných problémů, které Siemens a úředníky na ICS CERT, Computer Emergency Response Team pro řízení výrobních odvětví. Siemens uvedl, že se chystá patch pro některé z děr, včetně jedné, která by umožňovala vzdálenému útočníkovi získat kontrolu nad správním zařízení ovládat některé modely svých Krok 7 průmyslové řídicí software. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA Mars Briefing na Nový nález dnes odpoledne

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K6xH7FYLrBM/NASA-Briefing-on-New-Mars-Finding-This-Afternoon:
ipsender píše s oznámením NASA: "NASA bude hostit novinky instruktáž na čtvrtek 4 srpnu, v 11 hod. PDT (2 EDT), o nové významné Mars Science nalezení briefing se bude konat v ústředí NASA ve Washingtonu.. Nový objev je založen na pozorování Marsu NASA Reconnaissance Orbiter, který byl na oběžné dráze rudé planety od roku 2006. " Můžete chytit briefing on-line na stránkách NASA TV.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.