středa 23. února 2011

iBike Dash promění váš iPhone nebo iPod touch do cyklistiky počítače

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:
Tam to není přesně to, žádný nedostatek způsobů, jak připojit váš iPhone nebo iPod touch na kole, ale je tam rozhodně méně možností, které skutečně proměnit své IOS zařízení do full-rozvinutou cyklistiku počítač, který je schopen nahradit ty z likes Garmin . Tento nový iBike Dash zařízení slibuje udělat právě to, ačkoli. Je to nejen domy, přístroj je ochranné, nepromokavé pláště, ale zahrnuje ANT + snímač otáček a je kompatibilní s ostatními ANT + zařízení, takže můžete měřit srdeční frekvenci a kadenci. To také má prostor pro další dobíjecí baterii k prodloužení svého běhu, a to samozřejmě využívá bezplatná aplikace, která využívá své schopnosti iPhone GPS (ne vestavěný GPS sem pomoct dotek uživatelům iPod). Samozřejmě, vše to znamená, že tento jeden také stojí výrazně víc než jednoduché kolo hora - pohled na základní model, aby vám zpět $ 199, zatímco luxusní balíček (včetně kadence a HR monitory spolu s extra baterie a nabíječka) provozuje 329 dolar .

Pokračovat ve čtení iBike Dash promění váš iPhone nebo iPod touch do cyklistiky počítače

iBike Dash promění váš iPhone nebo iPod touch do cyklistiky počítač původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iBike Dash | Poslat | Komentáře

Stuxnet dědictví: Získejte Back to Basics, nebo si Vlastněné

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UA8wtVLpym4/Stuxnets-Legacy-Get-Back-to-Basics-or-Get-Owned:
Gunkerty Jeb píše "útoky, jako např. Stuxnet, operace GhostNet Aurora nebo nejsou to, co většina podniků a organizací, musí být znepokojen. Holý fakt je, že většina organizací je zdaleka nepřibližuje v oblasti ochrany proti stejným hrozbám, že jsem stál na posledních 10 let. SQL injection, phishingu, škodlivého příloh, sociální inženýrství. Starý, každý jeden z nich. A přesto, přesto neuvěřitelně efektivní v ohrožení sítí v některé z nejlepších-známé a teoreticky nejlepší-chráněný společnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


eBook knihovna zahájen

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/467Bglz7aGo/eBook-Lending-Library-Launched:
Anonymní čtenář píše "Open Library zahájila eBook úvěrového programu. Mecenáši této Internet Archive-vedl skupiny knihoven může půjčit až pět knih najednou, po dobu až dvou týdnů. Stejně jako tisk knihy, může být na eBooks úvěr pouze na jeden patron najednou. organizace vnímá tento model poskytuje více muziky za babek knihovny '. knih jsou většinou 20th-století tituly. Někteří knihovníci knihy, které jsou příliš křehké a vzácné pro poskytování úvěrů a skénujeme pro eBook půjčování. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Šachové hry přeložen do hudby

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8l6kvjPRWfM/Chess-Games-Translated-To-Music:
Anonymní čtenář píše "Blogger Jonathan W. Stokes používá algebry na mapu známé šachové hry na klavír, a pak outputted výsledky ve formátu mp3. Vytvořil melodie jsou překvapivě poslouchatelné."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dell rolích se aktualizace Froyo pro AT & T a Rogers Streak 5 uživatelů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/dell-rolls-out-froyo-update-for-atandt-and-rogers-streak-5-users/:
Dell už tlačil své Froyo aktualizace pro uživatele odemčený Pruhy cestu zpět v listopadu , a vypadá to, že ty, které si koupil jejich Streak 5 od AT & T nebo Rogers nyní mohou konečně dostat na akci také. Společnost právě začal válet aktualizace pro ty uživatele, nad-the-air dnes, a to s sebou přináší všechny funkce, které jsme již viděli na odemčené Pruhy, včetně podpory Flash, Dell etapa UI a samozřejmě podpora pro veškeré aplikace, které vyžadují Android 2.0 nebo novější. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz na kompletní informace o upgradu.

Dell rolích se aktualizace Froyo pro AT & T a Rogers Streak 5 uživatelů původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Direct2Dell | Poslat | Komentáře

Zaměstnavatel požaduje Facebook Password prašném

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FlUWdpsbo_M/Employer-Facebook-Password-Requests-Suspended:
Hugh Pickens píše "The Washington Post uvádí, že Maryland je ministerstvo veřejné bezpečnosti a vězeňské služby pozastavila zhruba rok-stará praxe požádat budoucího zaměstnance, aby dobrovolně prozradit své uživatelské jména a hesla do sociálních médií weby jako je Facebook. V prohlášení, oddělení uvedeným žádostem pro uživatelská jména a hesla byla dobrovolná, a nebyly vzaty v úvahu při hodnocení uchazečů o zaměstnání. Nicméně, 've světle těchto obav, které ACLU, a protože se jedná o nově vznikající oblast v zákoně, oddělení pozastavil proces žádá o sociálních médií informace po dobu 45 dnů k přezkoumání postupu a ujistěte se, že se používá důsledně a správně. '"Jsme na které se vztahuje tento příběh zpět, když ACLU vzal věci.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Bezpečnostní informační a Event Management implementace

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XtFyJefhzAM/Book-Review-Security-Information-and-Event-Management-Implementation:
brothke píše "S mnoha různými typy log a auditu dat, bezpečnosti informací a správy událostí (SIEM) pokusí se opravit, že v součtu, korelace a normalizuje protokolu a auditní data. Konečným výsledkem je jediné obrazovce, která představuje všechny různorodých . údajů do společného prvku sice skvěle v teorii, ďábel je v detailech;. a existuje spousta detailů v nasazení SIEM na podnikových sítích a bezpečnosti informací a správy událostí implementace poskytuje solidní úvod, přehled a analýzu toho, co SIEM (také známý jako SIM, SEM, Seim a další) je, a co je potřeba jít do toho pro efektivní nasazení a provozu. " Níže si můžete přečíst na zbytek přezkoumání Benova.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nejistá budoucnost NYC je poslední pasáž

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hASwtC1jJGA/The-Uncertain-Future-of-NYCs-Last-Arcade:
HansonMB píše "V okolí téměř ve stejnou dobu každý rok, pověsti začít plodin se, že čínské čtvrti veletrh, poslední milovaný pozůstatek video New Yorku je pasáž zlatý věk, bude již brzy čeká její poslední dny. Stalo se to znovu minulý týden, kdy tweets a blogu reignited mluvit o legendární pasáž je hrozící vyloučení. Aniž by se mluvit s nikým, mohli byste měli pocit blížící se hrůzy jako hráče všech věkových kategorií podílela jejich obvyklého tlačítka-bušení kratochvíle. Ale veletrh, který se zastavil v jednom ročníku nebo další na Mott ulici jen kousek od kanálu od roku 1950, nebude se bez boje. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MacBook Pro specifikace děravý, IPAD události 2.března

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGpfz4x7FPQ/MacBook-Pro-Specs-Leaked-iPad-Event-March-2:
Stoobalou aktualizace nás na různé zvěsti Apple, říkat, "Snaps bezprostřední aktualizace Apple na MacBooku Pro řadu byly unikly, což potvrzuje většina pověstí dělají kola." Light Peak Vypadá to, že se bude jmenovat Thunderbolt. 13 "bude obsahovat 2,3 GHz Dual Core i5s a 4 giga RAM. Kromě MacBook Pro fámy, které IPAD aktualizace pověsti byly potvrzeny, s pozvánky chodit na formální oznámení na 2. března.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


SlingPlayer Mobile pro iPhone a iPad aktualizován s video-out podpora

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/slingplayer-mobile-for-iphone-and-ipad-updated-with-video-out-supp/:
Máte-li iPod, iPhone nebo iPad s SlingPlayer Mobile app, nyní máte Slingbox jít, protože byl právě aktualizován app s podporou pro video výstup přes komponentní kabely v režimu vysoké kvality. Verze 2.1 obsahuje i několik nespecifikovaný opravy chyb, ale my jsme přemýšlením možnost sledovat televizi, televizi s vysokým datovým tokem v tocích je více než dost, aby si uživatelé rmutování, které se aktualizují tlačítka a kopání jejich nevyužité konektory.

[Díky všem, kdo poslal to v]

SlingPlayer Mobile pro iPhone a iPad aktualizován s video-out podpora původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 12:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IPAD , iPhone | Poslat | Komentáře

Phononic Zařízení zvyšuje $ 10 milión k Turn Tepelná odpad na energii

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8DU5Aalvyqs/:
Řada

Mobilní Spyware konferencí do vašich hovorů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cU6eyHxA1rI/Mobile-Spyware-Conferences-Into-Your-Calls:
wiredmikey píše "Zprávy o více Varianty Android Virus 'Hong Tou Tou' se objevují, který hlavně pracuje na své cestě přes alternativní smartphony cca tržiště. Dnes jsme viděli zprávy o nové varianty spyware" Spy.Felxispy "cílení Symbian zařízení, která byla identifikována Národního programu počítačové Virus Emergency Response centra v Číně. Více než tucet variant spyware se objevily po první byl spatřen, a poslední má vliv 150.000 + zařízení. Po instalaci, bude spyware zapnout konferenci volání funkce zařízení bez vědomí uživatelů '. Když jsou uživatelé telefonování, spyware automaticky přidá se na výzvu ke sledování konverzace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple drží IPAD 2 události 2. března ... budeme tam žít!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/apples-holding-an-event-on-march-2nd-well-be-there-live/:
Hele, podívej na to! Pověsti byly pravdivé. Apple uspořádá mediální akci 2. března ... Engadget a budou tam žít pokrývající celou věc. Jak můžete říct, na obrázku výše (zasílají se pozvat), to bude vše o tablet - iPads, abych byl přesný.

Apple drží IPAD 2 události 2. března ... budeme tam žít! původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 11:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung Captivate aktualizace Froyo zavěšen na zítra 24.února (update: HTC Aria update přichází 'velmi brzy')

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:
Jeden falešný poplach , je dost špatné, ale dvě by byly pozitivně zlo, ne? Jsme opatrně optimističtí, že společnost Samsung a AT & T vážné tentokrát o vyslání Captivate je update na Android 2.2 od zítřka, což je další krok v Sammy dlouhé, tažené-out cestě k získání všech jeho slibované Galaxy S upgrady ven ze dveří. Jsme si jisti, že majitelé se chystáte ocení některé z jednoduchých radostí v životě, že Froyo (a Perník ) vlastníci začali brát jako samozřejmost, jako je schopen se pohybovat aplikace na externí úložiště ... a je to všechno jen hodiny cesty. Můžete cítit vzrušení?

Update: v oficiální video Facebooku právě přidali , AT & T se zmíní, že je to již v procesu testování upgrade Froyo pro HTC Aria také - a to by mělo být příchod "velmi brzy".

Samsung Captivate aktualizace Froyo zavěšen na zítra 24.února (update: HTC Aria update přichází 'velmi brzy') původně objevila na Engadget na st. 23.únor 2011 11:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ GalaxySsupport (Twitter) | Poslat | Komentáře

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo jednotky multitouch trackpads - ale vy ne

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:
Byli jsme zklamaně se objevit , že naše hodnocení jednotka notebooku dokovací stanice pro Moto je 4G Atrix neměl multitouch schopnost, takže rolování poněkud staromódní záležitost - a vzhledem k tomu, že na ploše vybudovat čísel Firefoxu prominentně v jeho schopnosti Webtop, rolování je něco, co budete dělat docela dost. No, to je místo, kde se dostane divné: počet lidí na xda-vývojáři diskutují o skutečnost, že v obchodě-demo jednotky Laptop Dock Zdá se, že záhadně mít multitouch přidal, a alespoň jeden plakát konstatuje, že zástupce společnosti Motorola, který navštívil jeho místním obchodě chvíli zpět multitouch měl fungovat tak dobře. To znamená, že jedna ze tří věcí: buď tyto jednotky jsou fyzicky jiný hardware, jsou to běžící předprodejní firmware, nebo že mám funkci, která byla stažena na poslední chvíli, snad proto, že nefungoval dobře. Bohužel, toto se zdá být reálné, protože Motorola uvedla, že k nám Laptop Dock hardware nepodporuje multitouch, a to není něco, co můžeme očekávat, že bude přidán do dolů na silnici - ale můžeme doufat.

[Díky, Caleb]

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo jednotky multitouch trackpads - ale vy ne původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 11:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře