úterý 30. listopadu 2010

Poslední zastávkou kosmické stanice-svázal Software

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MfOvyJw4jrI/story01.htm:
Normálně jsem se vyhnout slide show články typu, ale tohle je vlastně docela zajímavé. Začíná "Tato laboratoř NASA obsahuje rekreaci počítačových systémů našel na palubě Mezinárodní vesmírné stanice. Je to místo, kde se finále chybu zkoušení se koná před Software je nahrán na stanici a tam, kde softwarových inženýrů znovu chyby, které se vyskytují na palubě stanice pokus o pomoci opravit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




GNU Savannah kompromitovaných webových stránek

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OW5AVsuG1H0/story01.htm:
Trailrunner7 píše "místo, které patří do Savannah GNU svobodného software archiv byl napaden v poslední době, což vede k ohrožení šifrovaných hesel a umožňuje útočníkům přístup omezen projektu materiálu. Kompromis byl výsledek útoku SQL injection proti savannah.gnu. org webu v posledních pár dnů a místo je stále offline nyní. upozornění na webu říká, že skupina dokončila proces obnovení všech dat z čistého zálohování a vychovávat přístup k některým zdrojům, ale je stále ve středu upravit jeho nastavení zabezpečení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Motorola rozdělit zábaly do 4. ledna

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/motorola-split-wraps-up-on-january-4th/:
Jen v čas na CES , co? Věděli jsme, že to bylo děje na nějakém místě v lednu , a Motorola právě oznámila, že bude formálně rozdělena na dvě společnosti od 4.01.2011. Vlastně to není technicky přesné: Motorola Mobility - telefon a set-top box kluci - bude se točil pryč do své vlastní jednotky, zatímco mateřská společnost změní své jméno od společnosti Motorola Motorola Solutions, zodpovědný za firemní infrastruktury podniků . Akcionáři současné společnosti k 21.prosinci obdrží jednu akcii mobility pro každý osm akcií, které mám v držení právě teď, zatímco zbytek společnosti bude přijímat 1-pro-7 reverzní split, jako ze 4. , budete se dívat na dva symboly akcií: MMI pro mobilitu a MSI na řešení. Takže ... kdo je nákup? Postupujte podle přestávka na oficiální tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Motorola rozdělit zábaly do 4. ledna

Motorola rozdělit zábaly do 4. ledna původně objevila na Engadget na út. 30.listopadu 2010 17:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Místo konání Pro dělá krátký vzhled na internetových stránkách společnosti Dell: $ 150 on-smlouvy, 14.prosince startu?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/venue-pro-makes-brief-appearance-on-dells-website-150-on-cont/:
Neexistuje žádný znak vlevo to teď, ale vypadá to, že nikdo jiný než Venue Pro dělal krátký vzhled na webových stránkách společnosti Dell dneska, doplněný několika klíčových informací o zařízení. A sice, že to bude zřejmě spustit $ 150 na dva-leté smlouvy, nebo 500 dolarů pryč-smlouva (která je trochu jiný, než je požadovaná cena byla v obchodech Microsoft), a to, že začne lodní dopravy v prosinci 14th. Samozřejmě, že je docela možné, že Dell vytáhl stránky tak, aby některé změny těchto údajů - a vzhledem k Venue Pro spuštění tak daleko , že by dokonce mohlo být pravděpodobné.

Místo konání Pro dělá krátký vzhled na internetových stránkách společnosti Dell: 150 on-smlouvy, 14.prosince spuštění? $ původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 17:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Pocket Nyní , Dell (neaktivní) | Poslat | Komentáře

Student společnosti Google sám, shledá, že on je obviněný z vraždy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vkMtglBAuZw/story01.htm:
University of Florida student Zachary Garcia byl více než trochu překvapený, on byl chtěl za vraždu po Googling jeho jméno. Ukazuje se, policie hledá jiný člověk, ale omylem použit Garcia foto. Z článku: "Vyšetřovatelé původně vydán řidičský průkaz foto Zachary Garcia - hláskované s 'A' - ale to bylo Zachery Garcia - hláskované s 'E'-kdo byl obviněn v souvislosti s trestnou činností."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




WikiLeaks odhalí velké banky skandál

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HZzsIUiAXUE/story01.htm:
Atmanman píše: "Když WikiLeaks oznámil, že to bylo uvolnění 251.287 americké diplomatické kabely, jsme všichni mysleli, že jsme věděli, co znamená jeho dřívější slova, že zlověstné, 'V následujících měsících bude vidět nový svět, kde je nově definována globální historii.' Nyní se zdá, organizace sedí na pokladnicí informací tak velký, že se přestal užívat podání. Mezi údaje, které budou uvolněny, jsou desítky tisíc dokumentů z hlavních firmy americký bankovní a materiálu z farmaceutické společnosti, finanční společnosti a energetické společnosti . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Fingerist promění váš iPhone do iKeytar, je nyní k dispozici

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/the-fingerist-turns-your-iphone-into-an-ikeytar-available-now/:
Pamatujte si Fingerist , kytara vřeteník-themed reproduktor a případ pro váš iPhone nebo iPod touch? Víte, ten s popruhem přes rameno pro veřejnost (i soukromých), vystoupení s všechny vaše oblíbené hudební tvorby aplikací? No, zdá se, že to je konečně k dispozici ve Spojených státech. Opravdu, tam bylo tak málo fanfárou za tímto oznámením, že společnost, která odpovídá, Evenno, nemá dokonce uznal, že na svých stránkách. Ale nebojte se: našli jsme tento zlobivý chlapec za $ 150 na Amazonu. A pokud to nestačí, iLounge udělal sérii hands-na fotkách (viz další pokrytí odkaz níže). Nebo, pokud jste stejně jako my, můžete přeskočit věc úplně a drážkou Rick Wakeman po přestávce. Máme ještě jednu věc říct o Fingerist, ale: alespoň to není schválila toho chlapa .

Pokračovat ve čtení Fingerist promění váš iPhone do iKeytar, je nyní k dispozici

Fingerist promění váš iPhone do iKeytar, je nyní k dispozici původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 14:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Evenno , Amazon | Poslat | Komentáře

Dell Inspiron Duo recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-inspiron-duo-review/:
Když Dell první demoed Inspiron Duo a jeho vertikálně rotující obrazovky na scéně IDF v září , naše ústa téměř dopadl na podlahu. Vypadalo to jako obyčejný starý netbook až do jeho 10,1-palcový dotykový displej kapacitní udělal kouzelný backflip a sklopit přes jeho klávesnici morph do tablet. Bylo to jako nic, co bychom nikdy neviděli. A my vlastně napadlo, že by se ten druh systému, který by zůstat zavřený v jeho laboratořích společnosti Dell, ale když jeho specifikace byly odhaleny - dual-core Atom N550 procesor, 2GB RAM, a Broadcom Crystal HD akcelerátor - to stalo se zřejmé, že netbook / tablet hybrid byl skutečný obchod. S operačním systémem Windows 7 Home Premium a Dell nové etapy rozhraní, 550 dolarů netvertible má potenciál úspěšně leží oba netbook a tablet světě. To také má skutečnou šanci na bytí ideální zařízení pro ty váhající mezi nákupem a netbook tabletu. Opravdu, je Duo naplněné až po okraj s potenciálem, ale co je ta věc opravdu chcete použít? Strávili jsme v posledních několika dnech s Duo (a jeho Duo Audio Station), aby zjistil, tak hit přestávka na úřední přezkoumání Engadget!

Poznámka redakce: Tento přezkum jednotka Dell nám poslal byl hardware výrobní jednotky, ale dozvěděli jsme se software byl asi 95 procent udělal. Budeme aktualizovat tento přezkum s našimi dojmy z poslední jednotky, když jsme jej obdrželi.

Pokračovat ve čtení Dell Inspiron Duo recenzi

Dell Inspiron Duo revizi původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Facebook 'Like This' tlačítko je sledování můžete

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ftzL_xaXF38/story01.htm:
Stoobalou předložila příběh o některé z nejvíce zřejmý výzkumu, který jsem viděl ve chvíli ... "Výzkumník z holandské univerzity je varování, že Facebook je 'Like This' tlačítko sleduje každý váš pohyb. Arnold Roosendaal, který je doktorandem na Tilburg University pro právo, technologie a společnost, varuje, že Facebook je vystopování a sledování každého, zda používají sociální síti, nebo ne. Roosendaal říká, že Facebook je chapadla dosah daleko za hranice svých vlastních webových stránek a předplatitelů, protože stále více stránek třetích stran jsou pomocí 'Like This' tlačítko a Facebook Connect. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Pivo jen pro psy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BS9Zm9rhew0/story01.htm:
Každý majitelů psů ví, že není nic víc než ubohé sledovat svého psa prosit o doušek své výborné pivo. Nyní, díky některým pivovarům dopředu přemýšlet, můžete si konečně pít se svým psem. Australský pet deli a butik tlapky Point, a americký pivovar Psí hvězda společnost vaření, navrhli piv zejména pro psy. Obě piva jsou non-alkoholické, non-perlivý, a infuze s masem chuť, což je méně než ideální pro všechny, ale nejvíce znepokojující rodiny Vánoce.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.