sobota 11. prosince 2010

Malé zařízení Fujitsu Sklizně Oba solární a tepelné energie

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cS8qIgVaPg4/story01.htm:
destinyland píše "Fujitsu vybudoval zařízení, které mohou současně sklizeň energie buď světlo nebo teplo. Už snížení výrobních nákladů pomocí stejného levných organický substrát pro oba procesy přeměny a zároveň zdvojnásobení potenciální množství energie, které mohou být shromažďovány. 'Dříve mohli dvojí sklizeň energie bude probíhat pouze na základě kombinace dvou různých zařízení,' článek poznámky. - a zařízení solárního konvertoru se může i čerpat energii z vnitřní osvětlení, stejně jako přímé sluneční světlo Fujitsu předpovídá zařízení bude užitečná zejména pro napájení lékařské senzory, protože flexibilní podklad mohou být zahrnuty do monitorů, které odpovídají tvaru lidského těla. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Engadget Podcast 221 - 12.11.2010

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/engadget-podcast-221-12-11-2010/:
Google. Google, Google, Google, Google, Google! Takže předčasné o trapné doplnění. Oheň se Engadget Podcast Bingo stránky nebo IOS app a skočit začít víkend s horkou tech injekci plnou společnosti, která dělá mnohem víc než jen hledání, v těchto dnech, pokud víte, co máme na mysli.

Hostitelé: Joshua Topolsky, Paul Miller, Nilay Patel
Výrobce: Trent Wolbe
Hudba: Paranoid Android

00:00:55 - Nexus S recenzi
00:08:00 - Google Nexus S úředník, přichází 16.prosince do USA, Velká Británie 20. do (update: $ 199 o smlouvě, 529 dolar odemčený)
00:17:07 - Google velká týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení
00:22:00 - Google rolích se vybavený NFC-Místa podnikání sestavy, svaly na umístění-založené území v Portlandu
00:27:07 - LG vymýšlí fiktivní 1GHz procesorem požadavek říci, Optimus jeden nebude mít Perník
00:27:15 - LG táhne zpátky, 'bude hodnotit' upgrade Optimus série na perník, když specifikace a zdrojové kódy jsou veřejné
00:27:45 - LG se zavazuje, že modernizace Optimus Ones do perníku, zlobí hordy snižování
00:31:00 - Android 2.3 SDK odhalil, Perník zlepšení zvolal
00:31:30 - Android voštinová nadcházející 'příští rok,' dodává tableta podporu
00:32:30 - Google Andy Rubin live od D: Dive Into Mobile
00:47:50 - Live from Chrome akce Google!
00:48:50 - Google Chrome OS dostane detailní, první notebooky značky Acer a Samsung přichází v polovině-2011
00:49:10 - Google představil Cr-48, první Chrome OS notebooku
00:49:20 - Google Chrome Cr-48 notebooku náhled (update: in-hloubkové dojmy!)
00:49:30 - Google Chrome dema Web Store, kymácení mimo později dnes v USA (update: nyní žijí)
00:52:00 - Flash pracuje špatně na Google Cr-48? Adobe pracuje na tom
00:55:55 - Google spolupracuje s Verizon zdarma 3G data příspěvku s každým OS netbook Chrome
01:03:50 - Chrome Web Store, HTML5 a IPAD: symbióza v celé své kráse
01:16:50 - Mike Lazaridis live na D: Dive Into Mobile (s scénáře!)
01:18:00 - společnosti RIM Mike Lazaridis: QNX přichází na telefony BlackBerry, když dual-core procesory jsou připraveny
01:26:26 - Engadget Zobrazit vrátí příští pátek 17.prosince s televizory, roboty,

Chcete-li Federálové Přijmout 'Cloud První' IT Policy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0T8xMaUOdTs/story01.htm:
theodp píše "Bílý dům čtvrtek oznámila plány na restrukturalizaci IT konsolidací federální vlády datových center a aplikací, a přijetí takzvaný 'mrak první' politiky. Odhalit federální CIO Vivek Kundra, 25-bodový plán (PDF) žádá, aby řezání 800 + datových center do roku 2015, stejně jako práce na přesunu cloud computing systémy. nového 'Cloud První' politika uvádí schopnost Animoto.com měřítko vs vlády krátký-žil Cars.gov (Cash pro Clunkers), Google Trends sice naznačuje, to může být poněkud jablko-k-pomeranče srovnání pro doložení národní IT strategie. Pokud mluvíme mraky, tag cloud z 25-bodový plán zdůrazňuje, že Federálové se počítá spíše na IT Program a Správa smluv, nikoli informatiky čarodějnictví dodat 'zvýšení produktivity soukromého sektoru realizovala z oblasti IT.' Nebýt buzzkill, ale ti z vás, slavit CS školství týdne by mohlo být doporučeno zvážit MBA, pokud chcete federální IT kariéry. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by být asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Interval je Patent Suit Against the World Rozchod

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/foJfTfZdIUQ/story01.htm:
randall77 píše s aktualizací k příběhu jsme diskutovali v srpnu o oblek porušení patentu podané Interval Licensing, firma provozuje Microsoft co-zakladatel Paul Allen, před mnoha významných technologických společností na vágní a široce definovaný obchodní metody. Tohoto patentu oblek byl nyní propuštěn. Groklaw citovat: "Soud souhlasil s Google et al, že 'postrádá odpovídající věcné detaily k uspokojení diktátu Twombly a Iqbal a také' neposkytuje dostatečné skutkové podrobnosti, jak navrhuje Formulář 18 '. Soud nesouhlasí s Interval licencí Allena, že tyto dvě věci se nevztahují na patent stížnosti, ale to není ani potřeba tam jet: 'soud nepovažuje za nutné určit, zda Formulář 18 již není vhodné v rámci Twombly a Iqbal, protože žalobce stížnost nesplňuje ani výkladu Nejvyššího soudu ze dne článku 8 nebo 18 formuláře. ' Přejít Google. To byla jejich argumentace v jejich návrhu na zamítnutí, spolu s. AOL Google uvedl, že stížnost byla příliš vágní pro splnění tohoto standardu na základě Ashcroft v. Iqbal, 129 S. Ct. 1937 (2009) a Bell Atl. Corp. v. . Twombly, 550 US 544 (2007). Pak, po Interval licencí vychován nižší patent podobě standardních si myslel, by mělo platit místo, AOL skočil, když říká, stížnosti byla příliš vágní pod ještě, že standard, a soud souhlasil.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Námořnictvo je prototyp železničního zbraň projektil hity Mach 7 na 33 megajoulů, naše srdce přeskočit beat (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Železniční zbraně hrají hlavní roli v téměř každé vymyšlené bitvě o budoucnost, ať je to obří roboti bojují za kontrolu nad vnitřní koule nebo poslední zbývající člen týmu Noble bojování mimo Paktu invazi tak dlouho, jak je to možné. Jsou to věci z geeky snů, a to díky americké námořnictvo , že jsou blíže k nasazení než kdy jindy. Před třemi lety naše moře-nesená síly řízené 8 megajoule výbuch , nyní jeho výzkumníci se více než ztrojnásobily, že: 33 megajoulů urychlení střely pomocí magnetů. Tato pravomoc znamená rychlosti Mach 7 pro slimák a současný rozsah 100 mil, i když naděje je nejméně dvojnásobná, že v době, kdy tyto věci začít hledat sami namontovat na palubách bitevních lodí v roce 2025. Na tom místě oni budou snížit potřebu místnosti plné prachu poplatků a související nebezpečí, které přicházejí spolu s výbušnými shelly, ale budou muset dělat cestu pro to, co vypadá, že je sklad plný kondenzátorů. K dispozici je video, co v akci níže, a budete litovat, pokud jste si ho ujít.

[Díky, Jacob L.]

Pokračovat ve čtení námořnictva prototyp železničního zbraň projektil hity Mach 7 na 33 megajoulů, naše srdce přeskočit beat (video)

Námořnictvo je prototyp železničního zbraň projektil hity Mach 7 na 33 megajoulů, naše srdce přeskočit beat (video) původně objevila na Engadget na so. 11 prosinec 2010 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fox News | Poslat | Komentáře

Zpětného rozptylu X-Ray stroje snadno oklamat

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rNWQa4D7UA0/story01.htm:
Pinckney píše "papír Leon Kaufman a Joseph W. Carlson v časopise Journal of bezpečnost dopravy tvrdí, že x-ray zpětného rozptylu stroje nejsou příliš efektivní (PDF) i ve své určené role. Zatímco nedbale umístěné kontrabandu budou zjištěny, stroje do očí bijící blind-skvrny a mají problémy odlišit výbušniny z lidské tkáně. Jak píší, 'To je velmi pravděpodobné, že velká (15-20 cm v průměru), nepravidelně-formoval, cm-silná placka [z PETN výbušných] se zkosenými hranami , nahrané na břiše, bude neviditelný pro tuto technologii. ... Je také snadné vidět, že objekt, například drát nebo boxcutter čepel, nahrané na straně těla, nebo dokonce malou zbraň ve stejném umístění bude neviditelný. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kin Studio uzavření 31. ledna Verizon nabízí zdarma telefonů postižených zákazníků

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Ačkoli poslední hřebík v Microsoft Kin rakev musí být ještě poklepal na místo, software, který z pár nešťastný telefony podivně přesvědčivé brzy dostat sekeru. Přijďte 31. ledna Kin Studio bude více, účinně kastrovat stávající Kin telefony tím, že odstraní je z oblak. Budou i nadále moci volat, posílat SMS, e-mail, prohlížet web a dokonce streamovat hudbu přes Zune Pass, ale jejich dříve žít homescreens stane mrtvé, zbavené sociální sítě funkčnost - a zůstane ve skutečnosti přilepená na jejich velmi Poslední aktualizace stavu, podobně jako rozbité hodiny. Jejich on-line úložiště obrázků, videa a kontakty přestanou existovat, když můžete zálohovat do osobního počítače, pokud budete jednat nyní. Naštěstí, Verizon Zdá se, že chápe, že ne všichni zákazníci Kin budou spokojeni s zombiephone, a přijala drastická opatření, aby jim pomohla ven - přes 31 březen 2011, Kin mohou majitelé obchodu, v pro volný 3G telefon dle vlastního výběru . Jak milé. Najít plné Verizon FAQ na přechodu u nás větší pokrytí vazby, zatímco vy truchlit opuštěné zařízení.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Kin Studio uzavření 31. ledna Verizon nabízí zdarma telefonů postižených zákazníků

Kin Studio uzavření 31. ledna Verizon nabízí zdarma telefonů postižených zákazníků původně objevila na Engadget na So. 11.12.2010 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WPCentral | Poslat | Komentáře

Venezuelský vlade hledá internetového obsahu Bill

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qjiZ0Ml_0ek/story01.htm:
Ach, žádná z nich není více zbabělec! píše "Několik místních a mezinárodních východy zpráv zprávu, že naprosté většině pro Cháveze-venezuelské Národní shromáždění uvažuje o reformu jejich práva sociální odpovědnosti, aby zahrnovala internetového obsahu. Vedle předpisů o obsah pro dospělé a povinné vysílání vládní zprávy, stávající návrh zákona obsahuje široké zákazy proti 'destabilizovat' a 'zneklidňujících' obsah. Shromáždění má také návrh jednotného národního přístupového bodu k Internetu, 's ohledem na manipulaci s příchozí a odchozí provoz ve Venezuele.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Apple, Google Diss DoD Za Mobile Security

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KlfpTJ6P-zo/story01.htm:
Julie188 píše "Obrana agentura informačních systémů (DISA) dlouhodobě podporuje využívání smartphonů BlackBerry pro vojáky. Je postaven systém nazvaný Jdi Mobile pro zajištění bezpečné komunikace, školení a spolupráce aplikací na mobilní vojáků. DISA nedávno rozhodl přidat Android a iPhone na seznam schválených zařízení, kvůli vysoké poptávce ze strany uživatelů. Bohužel, tato volba se stal obří bolest v boku. Proč? Vzhledem k tomu, jak Apple a Google odmítnout DISA přístup k jejich zabezpečení API. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Android Market aktualizace zefektivňuje obsah, atomovky karty, demontuje 24-hodinový návrat politiky uklidnit vývojářů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Aktualizace byly přichází rychle a zběsile, aby je Google Android Market na pár týdnů, teď, ale to je největší posun ještě - to rezavé tab-rozhraní je venku, nahradit rotující kolotoč stahovatelný obsah, a jediné rolování tabule Informace pro každého app. A co víc, zdá se, že Mountain View slyšel výkřiky herní společnosti , zejména, jak je to tu pár velmi zvláštní změny, z velké části zaměřen na ně - velikost kryt na jednotlivé aplikace, byl zvýšil na 50 MB, a Android Market je slavný 24 -hodinový návratové politiky je už žádná. Budete ještě 15 minut na rozhodnutí, zda chcete software, nebo raději náhradu, snad dost dlouho na to, aby to základní test, ale tam už není dost času na dokončení hry v jednom sezení před lstivě dávat to pass . K dispozici je také několik za-the-scenes změny, které by měly pomoci ujistěte se, že uvidíte pouze aplikace zařízení, může skutečně běžet, založené na velikosti obrazovky, hustota pixelů a podporu OpenGL. Google tlačí aktualizace každých Android 1,6-a-nad přístrojem v průběhu několika příštích týdnů, takže můžete očekávat, že vaše aplikace nákup svět zase obrácený včas pro vánoční náladu.

Android Market aktualizace zefektivňuje obsah, atomovky karty, demontuje 24-hodinový návrat politiky uklidnit vývojáři původně objevila na Engadget na so. 11.12.2010 11:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři Blog | Poslat | Komentáře