středa 5. ledna 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Bude Facebooku Staňte Net SSO?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L84ts0TR4jQ/story01.htm:
lordDallan píše "Simson Garfinkel v MIT Recenze technologie přemítá o myšlenku svého účtu Facebook stává 'Internet Řidičský průkaz', přemítání o myšlenku jednotlivce přihlášení Facebooku stává jejich single sign-on pro web. říkám NE DÍKY!"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Vylepšený iPhone 4 díly objevil: anténu opravit, Verizon iPhone, nebo nejlepší KIRF vůbec?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/tweaked-iphone-4-parts-discovered-an-antenna-fix-verizons-iph/:
To je docela bizarní video, ale dívali jsme se na celou věc a my jsme připraveni se vyjádřit: je to dost bizarní video. Lidi na GlobalDirectParts nějak Ahold iPhone náhradních dílů (obyčejný příběh v úniku Apple zařízení ), a že jsem vyslán důkladný video, které ukazuje rozdíly mezi tímto novým souborem a pravidelné iPhone 4 díly. Zajímavé je, že nemá nic společného se majorly štípnout, ale je tu velké množství drobných vylepšení, primární ve vnitřní elektroinstalace. Nejpozoruhodnější jsou antény, úpravy, které jsou buď anténu opravit, nebo, více pravděpodobný, úpravy, aby antény pracovat s různými frekvencemi, že Verizon CDMA síť funguje na . Ostatní vylepšení jsou větší hlavu scratchers, včetně slot SIM karty (což by nemělo být nutné pro Verizon, ale neuškodí ani nic), a odstranění zadního fotoaparátu otvoru (možná extra SKU pro podnikové využití?). GlobalDirectParts není jediný, který obdrží vylepšil části, SmartPhone Medic dělal podobné skóre, tak alespoň víme, že to není jednorázový žert. Budeme držet poškrábání našimi hlavami, zatímco vy se podívejte na video, který se nachází po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vylepšený iPhone 4 díly objevil: anténu opravit, Verizon iPhone, nebo nejlepší KIRF vůbec?

Vylepšený iPhone 4 díly objevil: anténu opravit, Verizon iPhone, nebo nejlepší KIRF vůbec? původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9 - 5 Mac | zdroje GlobalDirectParts (YouTube) , SmartPhone Medic | Poslat | Komentáře

Zajištění Smart Grid

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FmxEJJKTQto/story01.htm:
brothke píše "Zajištění Smart Grid: Další generace rozvodnou síť pro bezpečnost, autoři Tony Flick a Justin Morehouse poskytují komplexní a prvotřídní přehled o inteligentních sítí technologií a co je potřeba, aby se zajistilo, že je vyvinut a zaveden v spolehlivý a bezpečný způsob . problémem je, že inteligentní sítě má značné množství humbuk kolem toho, včetně slibu, že to bude dělat energie dostupnější, efektivní a zelené. S tím, slibuje kolem bezpečnost a soukromí jsou často těžko k získání. " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Benova.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Intel vlny kolem Razer je Sixense pohybu-snímání hole, hraje Portal 2 na velké obrazovce (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/intel-waves-around-razers-sixense-motion-sensing-sticks-plays/:
Pro všechny nové periferní uspět na trhu, potřebuje zabiják app. Vypadá to, že Razer našel jeden - na tiskové konferenci společnosti Intel na veletrhu CES 2011, se dostal do demo Portal 2 s Sixense motion controller. Byli jsme na ruce to vidět v akci, a vypadá to, že hra je šitý na míru, aby využili svého přesnost paže-mávání, pohybující se v pravé páčky ovládání vlečného paprsku, který vyzařuje z portálu Gun, například, že váš hrdina může dosáhnout když se tyto hry-kroucení wormholes bez lepení krku ven. Ale neberte nás za slovo - přesvědčte se sami po přestávce!

Pokračovat ve čtení Intel vlny kolem Razer je Sixense pohybu-snímání hole, hraje Portal 2 na velké obrazovce (video)

Intel vlny kolem Razer je Sixense pohybu-snímání hole, hraje Portal 2 na velké obrazovce (video) původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Xpand ukazuje přizpůsobitelné 'You'niversal 3D brýle, iPhone app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/xpand-shows-off-customizable-youniversal-3d-glasses-iphone-ap/:
Xpand již pomohl tlačit dopředu 3D doma s brýlemi, který pracoval s 3DTVs od všech výrobců , a není to zdá se, že dalším krokem bude 3D brýle design, aby se přizpůsobily všem lidem. Kromě toho, že lehčí a má nový design, Youniversal brýle je uvolnění v roce 2010 funkci Bluetooth nebo USB konektivitu pro iPhone nebo Android zařízení, které umožňují jejich výkon musí být kalibrován pro konkrétní uživatele specifikace. Neměli jsme šanci testovat je ven na tiskové konferenci, ale jak můžete vidět v galerii, může věci jako přechodnou dobu být upraven s cílem zlepšit nebo snížit jas stínů. Ani slovo o ceně ale zatím společnost očekává, že tyto být u high-end na trhu ve srovnání s jeho současnou 129dolar X103s , když dorazí v dubnu. Jo, a pokud jste skákání na pasivní brýle rozjetého vlaku jako jeho starý kamarád VIZIO ? Tam byly některé ostrá slova pro technologii tam, prohlašovat, že to dělal vysílání 3D pohled SD s jeho ztrátou usnesení, pozorovací úhly a snížené kvalitě na 2D HD obsahu.

Pokračovat ve čtení Xpand ukazuje přizpůsobitelné 'You'niversal 3D brýle, iPhone app

Xpand ukazuje přizpůsobitelné 'You'niversal 3D brýle, iPhone app původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 11:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

LG oznamuje super tenký černý s Optimus NOVA displejem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/lg-announces-optimus-black-with-nova-display/:
To může mít již naklonila její ruku, ale LG má nyní jen dostal zcela oficiální s nejnovější vlajkové lodi telefonu Android, Optimus Black, který balení 4-palcový displej, který Nova slibuje, že se obě světlé (700 nitů) a energeticky úsporné. A co víc, přesto, že je jen 9,2 mm tenký, telefon má také balení 1500 mAh baterií, která slibuje celý den užívání, a dostanete 2 megapixelový fotoaparát front-čelí kromě jednoho kola zpět, že to bude dělat 1080p video. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Rozvoj ...

Pokračovat ve čtení LG oznamuje, super tenký černý s Optimus NOVA displejem

LG oznamuje super tenký černý s Optimus NOVA displejem původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 11:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Společnost Toshiba nevzdává na netbooky, oficiálně oznámila Mini NB305 a NB505

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/toshiba-doesnt-give-up-on-the-netbooks-officially-announces-mi/:
Kdo říká, že netbooky a tablety nemůže žít v harmonii? Kromě jeho nejmenovaný tablet , Toshiba přinesl po dvou 10,1-palcový netbook na CES. První - Mini NB505 - je opravdu žádné překvapení, a podobně jako jeden povolený v zámoří , má Intel Atom N455 procesor, 1GB RAM, Windows 7 Starter, a 250GB pevný disk. Na 300 dolarů, to je oficiálně Toshových nejlevnějších netbooků, ale my vlastně říci strakaté, gumové víčko, které je k dispozici v pěti barvách, je pěkný doplněk. Na vyšší netbook konec - ano, tam je ještě taková věc - Toshiba aktualizovala Mini NB305 s modrým, hliníkové víčko a dual-core Atom N550 procesor. Za $ 380, dostanete 250GB pevný disk, 1GB RAM, a že stejně velký elegantní klávesnice a touchpad combo. V pořádku, takže není Libreto W105 obnovit, ale hej, nemůžete říct, Toshiba chybí v mobilním možností oddělení výpočetní techniky.

Společnost Toshiba nevzdává na netbooky, oficiálně oznámila Mini NB305 NB505 a původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 11:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platformy, sítě, Blu-ray přehrávače a HDTV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Díky pár pečlivě naplánovaných klouže přes v Jižní Koreji, sotva něco o LG CES 2011 je apt, aby vás úplně překvapením. Ale pokud si jen tak náhodou odpojit přes prázdniny, budeme přestávce to všechno tam dole, aby vám zůstaly pevně ve smyčce.
  • Pro začátek, oblečení vypadá zatraceně hrdá na své nové platformy SmartTV. naznačil minulý měsíc, tento systém umožňuje HDTV, Blu-ray přehrávačů a dalších zdrojů pro přístup ke všem druhům streaming médií, aplikací a dokonce poskytuje uživatelům cestu k surfování web. Čtyři hlavní části jsou uvedeny - TV Live, prémiový obsah, TV Apps a Launch Bar - a pro TV modely, budou majitelé ovládání věci s mávnutím ruky (čti: Magic Remote). SmartTV navazuje tam, kde NetCast skončili, nabízející přístup k Vudu, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon Video on Demand, NHL Gamecenter, NBA Live a hry MLB.tv. Tato funkce je tady pečená do docela málo oblečení je 2011 HDTV, ale mělo by vlastní starší model ...
  • Pak je tu všichni-nový SmartTV upgrader ! ST600 je nepatrná set-top box, který si klade za cíl přeměnit jakýkoli televizor do SmartTV. Tak dlouho, jak vám sada má vstup HDMI, budete mít přístup k obsahu výše uvedené. Ale, samozřejmě, je to na vás ke zdroji své vlastní Magic Remote.
  • Pokud je to all-nové televizní hledáte, je společnost rovněž odhaluje svou 2011 LED a LCD HDTV line. Nární jeden je jiný než ty, které jsme slyšeli minulý týden , ale alespoň si můžete nyní klidu s vědomím, že LW9500 a LW7700 Nano Full HD 3D modely budou opravdu vidět americký vydání tohoto měsíce. Nejlepší zprávou je zde použití polarizačních brýlí - nic z toho bolesti hlavy-Indukční aktivní závěrky nepořádek. K dispozici je 13 nových LED LCD modely ve všech, s devíti 'em dopravy s platformou SmartTV vložené. Bohužel, LG není rozdávat cenové informace o těchto špatných chlapců ještě ne.
  • Není to tak zájem o nástup LCD? plazmové ještě žije, víš! LG kolejových své 1080p Infinia PZ950 a PZ750 linky tady na veletrhu CES, s oběma k dispozici v 50-palcový a 60-ti palcové velikosti. Obě linky jsou vybaveny platformou SmartTV, gesta-založené Magic Návrh vzdálené andl jako volný Android / iPhone app, pokud chceš raději používat telefon jako dálkové. 50 - / 60-palcový PZ550 je zatěžování s NetCast 1,0, ale to - spolu s PW350, PZ950 a PZ750 linky - zvládne 3D užívání metafor. Je smutné, že LG je také bloudění od poskytování cenových informací o nich.
  • Balicí věci do pořádku, je společnost debutující jeho 2011 řadu síťových disků Blu-ray přehrávače a systémy domácího kina. BD690 podporuje 3D BD přehrávání a lodě se zabudovaným 250GB HDD a platformy SmartTV. Většina line LG také zahrnuje WiFi, DLNA streaming podporu a funkci MusicID Gracenote, který umožňuje spotřebitelům hrát píseň z filmu TV show rmutování jediného tlačítka na dálkovém ovladači. BD670, BD650, BD640, BD630 a BD650 jsou také vidět na denním světle, s druhým bytím první LG BD přenosné sadě.
  • Konečně, LG snuck v obrazu (vidět nahoře) 3D mobilní televize prototyp. My jsme vůbec žádné podrobnosti jít dál, ale můžete si být jisti, že budeme drhnout podlahu show při hledání právě to.
Pro více informací o všechny výrobky zde hlava na minulost přestávka na plné verze. Neočekáváme, že najít žádné informace o cenách, ačkoli.

Pokračovat ve čtení LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platformy, sítě, Blu-ray přehrávače a HDTV

LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platformy, sítě, Blu-ray přehrávače a HDTV původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 11:01:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

První PlayStation 3 Vlastní Vytvořeno Firmware

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vr1hoqGJ4IA/story01.htm:
Stoobalou píše "Hot na paty objevu PlayStation 3 soukromé kořenového klíče, a jeho následné těsnosti iPhone hacker geohot, první vlastní firmware pro dříve inpenetrable konzole byl propuštěn. Kódu wrangler známý jen jako Kakaroto odhaduje, že vytvořil jako první na světě vlastní firmware pro populární konzole -. i když, pokud jste očekával, že vám pomohou hrát pirátské hry, mohli byste být trochu zklamaný "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Živě z CES LG 2011 tisková konference

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/live-from-lgs-ces-2011-press-event/:
Jsme vstupující den liveblog zde na CES se všemi hlavními výrobci elektroniky konečně připraven, aby se jejich velké šplouchnutí oznámení na rok 2011. LG je téměř jisté, že pokles nějaké znalosti o nás o své nové triumvirátu smartphonů Android , zatímco 3DTVs, jak mobilní a supervelkých odrůdy, se očekává, že rys silně stejně. Pojďme se neztrácel čas prognózování, ale - je tam soubor dobře udržovaných korejských pánové připraveni udělat přímo u nás se jistě úžasné prezentace. Proč se držet je čeká? Skočit minulosti přestávce pro všechny kouřící-horký liveblog akce.

Pokračovat ve čtení Živě z CES je LG 2011 tisková konference

Živě z CES je LG 2011 tisková konference se původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 10:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Rozlil kávu na 777 kokpitu vede k neúmyslné unést varování, FAA-mandátem Sippy poháry vzhled pravděpodobně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Rozlil kávu na 777 kokpitu vede k inadvertant unést varování, FAA-mandátem Sippy poháry dívat se pravděpodobně
Pokud jste někdy rozlil kávu na kus elektroniky, možná klávesnice či dokonce notebook , náhradní myšlenka pro pilot letu United Airlines 940, odchozí z Chicaga a míří do Frankfurtu. Nedlouho po vzletu pilot zřejmě dumpingové šálek Joe na komunikační panel v kokpitu a věci se rychle šel z kopce. Posádky nechtěně poslal kód 7500, což naznačuje, že letadlo je uneseno a jak si dokážete představit, že vedl k hodně nežádoucí pozornost. To není jasné, zda zařízení nefungovala a poslal kód nebo pilot, pravděpodobně potýká s opařený kolo, tuk-ohmatal věci na panelu. Ať tak či onak, let odkloněn do Toronta a spíše tragicky, byly všechny cestující poslán zpět do Chicaga a zkuste to znovu další den.

Rozlil kávu na 777 kokpitu vede k neúmyslné unést varování, FAA-mandátem Sippy poháry vypadat pravděpodobně původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Airliners.net | zdroje AD | Poslat | Komentáře