středa 22. prosince 2010

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Bankovky Přejít Elektronická přelstít Ďáblova dílna

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9lyHYDcNTPY/story01.htm:
suraj.sun píše "Moderní bankovky obsahovat až 50 anti-padělání rysy, ale přidáním elektronických obvodů naprogramován k potvrzení pravosti poznámka je možná konečný odrazující, a také by přispěla k zjednodušení sledování bankovek Z článku:. 'tým německých a Japonští vědci vytvořili pole tenký-filmovat tranzistory (TFT) a pečlivě uloží zlato, oxid hlinitý a organických molekul přímo na poznámky přes vzorované masky, budování vrstvu po vrstvě TFT. Výsledkem je nepoškozená bankovka obsahující asi 100 organických TFT, z nichž každý je menší než 250 nanometrů silná a může být provozována s napětím jen 3V. Takové malé napětí může být bezdrátově externí čtečku, jako je například druh, který komunikuje s RFID tagy nalézt na mnoha výrobků. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Net Neutrality je opravdu nutné?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUCuzaOY2Nk/story01.htm:
darrad píše "názor na kus nad Wall Street Journal stanovuje alternativní teorie o tom, proč jsme se nové předpisy od FCC na Net Neutrality. Tam je hodně mluvit o tomto tématu, a to zejména u tech odvětví. Většina z diskuse centra kolem brání společnostem z poplatků více k provozu, nebo černé prorážení jiný provoz. Nicméně otázka, by měl být požádán, je poskytnutí ovládání přes internet, aby političtí pověřenci způsob, jak jít? Bez ohledu na vaše politického hlediska by nemělo zůstat internetu bez regulace? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Chrome pro Příčina tabulky výsledky: dobrou vůli všech kolem (ale většinou na očkování)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/chrome-for-a-cause-results-tabulated-good-will-all-around-but/:
Líbilo se vám zapojit do Chrome pro Příčina? 1 milion dolarů na kartu-těžká kampaň přišla a odešla (s 250 kartu za den maximálně, hodně k našemu klikněte-horečné zděšení ), a Google shodoval se konečné skóre. Z téměř 60,6 milionu karet "daroval", 16.2m šel na očkování, 14,8 m nášivky na stromy, 14,1 m pro vodu ... 8,6 m na 6,8 m pro knihy a přístřeší. Trochu zajímavé rozdíly, existuje. Byli ti dva ne stejně, prezentované v příspěvku menu? Líbilo se vrátit (0,4 čtverečních stop za den nejvíce), nezdá být tak velký jako počet stromů byste mohl rostlinu? Google knihy ? Je to všechno ještě pořádný kus změny pro každou z pěti partnerských charit. Úplný rozpis na blog Chrome - a ne, že rozšíření deaktivovat, pokud chcete maximalizovat své Reddit závislost na další charitativní jít-kolem.

Chrome pro Příčina tabulky výsledky: dobrou vůli všech kolem (ale většinou na očkování), původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 15:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Chrome blog | Poslat | Komentáře

Acer Android tablet (a jeho gyroskop) náhledu na video

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Zatímco Acer nebyl ochoten nechat nás moc na jeho nadcházející Android tablety na své tiskové konferenci minulý měsíc , vypadá to, že firma prostě nemá stejný druh kontroly nad svým partnerům nebo zaměstnancům. Tři videa z toho, co se zdá být Acer 10-palcový Android tableta se vynořil na YouTube, a ne jen je břidlice zapnutý, ale záběry poskytuje docela jasný pohled na některé z vlastních Android aplikací je Acer. Celá UI vypadá, že je stále v beta fázi a video samo o sobě vypadá, že je nějaký interní test demo - nezapomeňte Acer hodlá loď s těmito Voštinové v dubnu - ale společnost se zdá být umazávání asi s gyroskop-založil stránku otočí a některé unikátní zoom gesta ve fotografii / e-reader aplikaci. Jsme za předpokladu, že tableta se systémem Froyo jako tam rychle podívat na úvodní obrazovce a app zásobník na první video, ale jinak, než že jsme opravdu na rozpacích, podrobnosti zde. Hit přestávka na trio videa a vidět to všechno na sebe. Jo, a Acer, pokud nám zašlete jedno, slibujeme snazší jít na obrazovce (viz 0:12 video tři), než je tato dáma ... prostě říct '!

Pokračovat ve čtení Acer Android tablet (a jeho gyroskop) náhledu na video

Acer Android tablet (a jeho gyroskop) náhledu na video původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 16:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget čínských | Poslat | Komentáře

New Tech Sliby Levné Gene sekvenování V zápisu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n8Cpn9Q58gM/story01.htm:
Zothecula píše "Sekvenční celý genom je v současné době velmi složitý, časově náročný proces--. DNA musí být rozděleny do segmentů a replikovaných s využitím chemikálií, které ničí původní vzorek Vědci z Imperial College London, nicméně, právě oznámila vývoj o prototyp zařízení, které by mohly vést k technologii schopnou sekvenování lidského genomu během několika minut, za cenu pouhých pár dolarů. Naopak, když sekvenování genomu Dr. James Watson (co-objevitel struktury DNA) byla dokončena v roce 2007, to trvalo dva roky a stál nás $ 1 milión. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kodaks 'Patent Spat vyhrožuje stránky Foto webu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9Y6KS6pwBw4/story01.htm:
Alain Williams píše "Podle BBC:. 'Kodak tvrdil, že vlastní patenty týkající se on-line zobrazení obrázků, které je porušena Shutterfly foto-stránky pro sdílení spory tyto nároky, a zahájila proti oblek, ale významný případ může mít následky. pro jiné populární online foto weby jako Flickr Yahoo a Google Picasa. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sharp Mobiflip kanály Sidekick LX je vibrace pro Mobilicity

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/sharp-mobiflip-channels-sidekick-lxs-vibes-for-mobilicity/:
Myslel zahájení Kin ONEM a TWOm bylo divné? Zde je další zvláštnost s Microsoft tie-in: Kanadský startup Mobilicity právě oznámila "Mobiflip," telefon, který je dopravce vlastní tisková zpráva volá jako bytí "podobný Sidekick LX . " Je to jasné, zda to, co zbylo z nebezpečí bude podporovat zařízení - line Sidekick v podstatě průkopníkem mobilní cloud computingu, po tom všem - ale to, co vidíme na rozhraní, rozhodně rezonuje věrný Sidekicks starých časů. To běží CAD 99,99 dolar ($ 98) smlouva-free, která je celá sakra hodně levnější než jeho americký dvojník zahájen - $ 250 na kontrakt, pokud si vzpomínám. Yowza! Postupujte podle přestávka na tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Sharp Mobiflip kanály LX je nálada Sidekick pro Mobilicity

Sharp Mobiflip kanály LX je nálada Sidekick pro Mobilicity původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mobilicity | Poslat | Komentáře

Tajemství sovětu-éra laserových tank se objeví v Ivanovská oblast

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/secret-soviet-era-laser-tank-pops-up-in-the-ivanovo-oblast/:
Pokud jsme se dozvěděli něco z bývalého Sovětského svazu, je to, že se zhroutila říše spoustu úžasné tech jen layin 'kolem. Nedávno jsme slyšeli příběh o někom, kdo našel zbytky SSSR lunární program pod plachtou kdesi, a nyní ruské internetové stránky odhalil některé docela špatný-ass fotky 1K17 samohybný komplex Laser. První nasazení v roce 1992, vůz je vybaven laserovým systémem, který by mohl být použit, jako stroj překládaného dokumentu říká, s cílem "anti-opto-elektronických sledovacích systémů" iv "nejdrsnějších klimatických a provozních podmínek na brnění." (Jinými slovy, lasery narušit nepřátelské elektroniky a optiky, a to iv bezútěšné ruské zimy.) Zdá se, že program byl přerušen docela rychle kvůli vydání, s hardwarem nakonec být odeslány do Vojenského technického muzea v Ivanovo Oblast.

Tajemství sovětu-éra laserových tank se objeví v Ivanovská oblast původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Otvaga | Poslat | Komentáře

IPAD noviny od News Corp zvěstí v lednu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PNH-l9frL-c/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "News Corp plánuje zahájit svou říká IPAD-pouze noviny 17. ledna podle posledních zpráv. Vysloužil přezdívku" Daily ", bude papír údajně využívají nové" push "předplatné funkci od Apple v němž mohou uživatelé zvolit které mají být automaticky účtovány za jeden týden-dlouhý nebo měsíc-dlouho předplatné. Po nastavení, bude nové vydání publikace se zobrazují na uživatelově iPads každé ráno. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Klingon Christmas Carol

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n_BB0fsxFn4/story01.htm:
Už jste vždy chtěli, aby vánoční klasiky jsou zapsána v Klingon? Pokud ano, pak divadlo v Chicagu byla jen věc pro vás, "Christmas Carol" v thIngan Hol, jazyk závodu Klingon. Napsal Christopher O. Kidder a Sasha Walloch, hra nabízí anglický Supertitles, a narativní analýza od Vulcan Ústavu kulturní antropologie. "Příběh Ebeneezer Scrooge je věčný a univerzální. Ale to samo o sobě není, co to udělá. Také Star Trek pracoval svou cestu do struktury americké popové kultury natolik, že dokonce i ti lidé, kteří nejsou Trekkies (nebo , Trekkers) pochopit, co se děje, "říká Kidder.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.