pondělí 19. září 2011

Zapojte se do Engadget Podcast HD žijí na Ustream v 5:30 odp.

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/join-the-engadget-hd-podcast-live-on-ustream-at-5-30pm/:
Je pondělí a my jsme pořád tady pomoci tím, že umožňuje nahlédnout do záznamu Booth, když Engadget HD podcast jde do mp3 v 5:30 hodin. Jsme zpátky v naší pravidelnou dobu, a tak se podívat na live stream, chat a seznam témat po přestávce.

Pokračovat ve čtení Připojte se k Engadget Podcast HD žijí na Ustream v 5:30 odp.

Zapojte se do Engadget Podcast HD žijí na Ustream v 5:30 odp. původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 17:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Bionic majitelé otrávený tím, pronikavý kňučet, zdroj zvuku stále záhadou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/bionic-owners-peeved-by-high-pitched-whine-source-of-the-sound/:
Bionic sluchátka
Zprávy prosakují na pár dní se to Droid Bionic majitelé slyšeli pronikavý pískot při přehrávání média zpět do sluchátek. No, vypadá to, že to je bezpečné říkat, že je to závažný problém. Motorola Diskuzní fóra jsou plná příběhy tónu piercing pozadí a hlasité cvakání audio hardware požáry a vypne. Ve skutečnosti, najdete příkladů nahraných zvuků u zdroje odkaz. Zatím je nejasné, zda je problém hardware nebo software související, a Motorola neměl mnoho co říct, že ještě ne. Jsme si jisti, že budete pohybovat poměrně rychle řešit problém ačkoliv před Verizon obchody jsou zaplaveny vrací telefonů.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Bionic vlastníků otrávený tím, pronikavý kňučet, zdroj zvuku stále záhadou

Bionic majitelé otrávený tím, pronikavý kňučet, zdroj zvuku stále záhadou původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 17:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Motorola Majitelé Forum | Přeposlat | Komentáře

Atlanta rostoucí kamerový systém

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rS4fXI76FsY/Atlantas-Growing-Video-Surveillance-System:
McGruber píše: "Atlanta novinové zprávy o města" Center Video integrace ", která umožňuje Atlanta policejní oddělení ke kontrole více než 100 veřejných a soukromých fotoaparátů." Úředníci říkají, stovky nebo tisíce dalších soukromých kamery se nakonec promítnou do centra. " Podle policie Atlanta Foundation, "To bude růst mílovými kroky v průběhu let. Cílem samozřejmě je, že celé město pokryta [s kamerami]."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden s Google Wallet (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/a-week-with-google-wallet-video/:
Bezkontaktní platby jsou něco jako kuriozita na trhu kreditních karet. MasterCard PayPass je byl asi pro lepší část desetiletí, ale obchodníci a banky, stejně tak se zdá váhají přijmout technologie potřebné pro fungování systému, a nekonzistentní rozšíří zmatek - zejména pro zákazníky. Google je nový mobilní telefon na bázi Peněženka služba má potenciál změnit technologii z aktuálního stavu jako transakce Turecko, aby v budoucnu jako checkout vítěz. Ale bude to fungovat? Strávili jsme týden s Peněženka s podporou 4G Nexus S pomocí přístroje zaplatit vždy, když jsme se setkali MasterCard PayPass terminálu. Bohužel, to nebylo dost často, což omezuje nás jen pár obchodů v prvním týdnu. Přesto se s Google teprve začínají na zavedení služby a pouze omezený výběr partnerů startu připraven, není možné dodat kompletní verdikt zatím. Skok přes přestávku pro vnitřní pohled na Google Wallet , včetně video služby v akci, a krátký pohled na to, co svět bezkontaktní platby může vypadat v budoucnu.

Pokračovat ve čtení týden s Google Wallet (video)

Týden s Google Wallet (video) původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Arduino ARM jde

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2hhRb10vjOc/Arduino-Goes-ARM:
. mikejuk píše: "Celý svět, zdá se, v rukou je směr Nová verze Windows 8 poběží na ARM procesorech, Malina Pi je 25 dolarů ARM zařízení a nyní open source Arduino platforma má nového člena - ARM založené Arduino Vzhledem oznámeno na Maker Faire v New Yorku. Díky využívá SAM3U Amtel paže na základě procesu, který podporuje 32-bitové instrukce a běží na 96Mhz. důsledku bude mít 256KB Flash, 50 KB SRAM, pět SPI autobusy, . Dva I2C rozhraní, pět sériových portů, 16 12-bitových analogových vstupů a to je mnohem silnější než současný Uno nebo Mega ale to není všechno získat. - provozní napětí 3,3 V a různé I / O porty jdou vytvořit nějaké problémy s kompatibilitou. Intel Možná by se měl začít bát o dolním konci procesor světa. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Atlas bere teplo pro tání ledovců Reklamace

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l_6-vvHaXus/Atlas-Takes-Heat-For-Melting-Glacier-Claim:
dtjohnson píše: "" Times atlas světa "tvrdí, zatímco zveřejnění jeho nejnovější vydání, že globální oteplování se ukázalo 15 procent bývalých grónského ledu pokryté zemi" zelenou a bez ledu. " Nyní však vědci z Výzkumného ústavu Scott Polar říct těchto údajů, na základě údajů z národních sněhu a ledu Data Center, se mýlí. "Poslední satelitní snímky z Grónska, aby bylo jasné, že jsou ve skutečnosti ještě mnoho ledovců a věčný led porostem, nové doby Atlas zobrazuje stav bez ledu a vznik nových zemí, "Říká se, že v dopise, který byl zaslán Times. Jiní poukázali na to, že v případě 15 procent ledu Grónska krytu byl ztracen, pak moře hladiny by zvýšily o 1 meter ..., které se nestalo. Možná, že další diskuse je vaření klimatu. " Aktualizace příběhu Sciencemag.com tečky pravděpodobný zdroj chyb: 2001 map z NSIDC ilustruje grónského ledového příkrovu centrální bez zobrazení některého z periferních ledovců. Atlas redaktoři mohli vidět v levé části mapy a to chybně. Říká: V článku "Teď glaciologists zbývá snaží vymyslet, jak se podceňují význam rozsahu ledovce tát, a zároveň opravuje chyby."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vuzix Zabalte 1200VR brýle lze sledovat pohyby hlavy když si hru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kYxGEk0rbC8/:
Wrap 1200VR - Head-on

Hledáte hezký nové brýle? Jak je to s brýlemi, že máte pocit, jako se díváte na 3D obsah 75-palcový displej? No, to je docela zvláštní žádosti, které jste provedli, ale Vuzix má to, co hledáte. Firma dnes oznámila svůj nový pár brýlí virtuální reality, říká zábal 1200VR.

Ty jsou téměř totožné s zabalte 1200 3D brýle jsme viděli v srpnu , ale speciální head-tracking možnosti pro hráče. WVGA displeje před každým jsou 800 × 480, ale může zpracovat video vstup v 720p, a může být individuálně zaměřená pro každé oko. Uživatel může také polohu displeje k účtu pro své jedinečné mezi pupilární vzdálenosti.

Pokud jde o to head-tracking technologií jde, přichází s kompasem a devět snímačů. Nové brýle podporují více než 100 titulů pro 3D video a / nebo hlavy sledování, včetně titulů jako je COD: Moderní válčení, Fallout 3 a strach.

Nosíte-li brýle nebo kontakty, žádný strach. Vizux Zabalte 1200VR vejde "pohodlně" nad většinou předpis brýlí. A stejně jako když jdete do kina a plácnou, Super cool pár RealD specifikace, bude vaše kontakty zůstávají nedotčeny.

Brýle připojit téměř jakýkoli notebook nebo desktop Windows, s podporou Windows 7, Vista a XP v obou 32-bit a 64-bitové verze. Volitelná rozhraní umožňují i ​​připojení k zařízením komponentního videa, jako je PlayStation 3 a Xbox 360.

Pokud máte 600 dolarů, kterou kolem sebe a žádný strach, aby vypadaly jako gadgets geek, podívejte se na Vuzix zabalte 1200 VR brýle nyní k dispozici na Vuzix.com .



AT & T údajně mluvil s rivaly o prodeji majetku ve snaze zachránit T-Mobile obchod

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
Je příliš brzy na to, psát si to, samozřejmě, ale AT & T navrhované akvizice společnosti T-Mobile čelí některé poměrně významné překážky, které by mohly vyvolat velký klíč v plánech společností - v neposlední řadě, což je soud ze Americké ministerstvo spravedlnosti. Nyní, podle Blooomberg, AT & T se aktivně mluvit s řadou menších soupeřů o prodeji některých svých aktiv (zejména "spektra a účastníky"), ve snaze zachránit dohodu. Zatímco rozhovory jsou popisovány jako "předběžné", AT & T má údajně již oslovili MetroPCS, Leap Wireless, mísa sítě, CenturyLink i Sprint, ale Bloomberg uvádí, že takové výprodeje možná stále ještě nejsou dostatečně prosím ministerstvu spravedlnosti. Jak se dalo očekávat, všechny tyto společnosti jsou ostatní maminky v této oblasti.

AT & T údajně mluvil s rivaly o prodeji majetku ve snaze zachránit T-Mobile se zabývají původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bloomberg | Poslat tuto | Komentáře

Shogun Bros aktualizace Chameleon X-1 myš / gamepad, hodí se pro předběžnou objednávku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Dokonalost je nepochybně vysoký cíl, ale to je přesně to, co Shogun Bros se snaží o, s čerstvě oznámila aktualizaci svého Chameleon X-1 Gaming Mouse. K dispozici ve třech různých barvách, společnosti "Perfect verze" svých gamepad / myš se může pochlubit zvýšenou pogumovaný povrch pro lepší uchopení, nový layout pro dálkové ovládání a možná nejlepší ze všech, delší výdrž baterie. Jiné, než to, je to v podstatě stejné zařízení, jak jsme viděli již v prosinci, s 5-ti stupňový nastavitelný 1600dpi optický senzor, plný břidlice 16 tlačítek a silou zpětné vazby podpory. Shogun Bros nebude uvolňovat to perfektní periferní až do 1. října, ale můžete předem objednat se na Amazon, za 60 dolarů. Hit se zdrojem odkaz, aby nákup, nebo plátek přes přestávku na velmi stručné tiskové zprávě.

Pokračovat ve čtení Shogun Bros aktualizace Chameleon X-1 myš / gamepad, hodí se pro předběžnou objednávku

Shogun Bros aktualizace Chameleon X-1 myš / gamepad, hodí se pro předběžnou objednávku původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Zobrazit Engadget se žít zítra, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon, a další!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Chlapec, máme akcí nabité show pro Vás zítra! Někdo by mohl říct, že je to trochu akční, ale ne my, muži. A ano, budeme dělat to znovu žít, protože to, jak jsme se válet. Jsme fotografování zítra v osmnáct hodin ET, a pokud nejste štěstí / local stačí připojit se na zábavu osobně v New Yorku, můžete sledovat z domova na tomto webu zde.

Budeme se zúčastní také hudebník / internet pocit Jonathan Coulton, kteří budou diskutovat o jeho virové svah k vrcholu kytarová hra YouTube mas a ošetřování nám známé nebo dvě písně.

Budeme také cestovat do Maker Faire v New Yorku se podívat na roboty, závodní želví krunýře, dýchání ohně železné draky, a mnoho 3D tiskáren. A Značka: Živé co-hostitelé Matt Richardson a Becky Stern se k nám žít ve studiu diskutovat o některé z jejich oblíbených projektů DIY.

Pak se budeme věnovat návštěvě tvůrci Keepon, diskutovat o původu jejich roztomilá taneční "bot. Tim bude mít cestu přes střední ulicích New Yorku na milosti jednoho elektrického kola a Brian se pop podle umístění Žabí Manhattan podívat na na nejnovější průmyslově-definované vzory.

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Objednejte si zobrazit přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Zobrazit zdroj Engadget (M4V) do agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Zobrazit Engadget se žít zítra, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon, a další! původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

RMS: "Je opravdu zdarma software Android?"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xSSHz8EEs1w/RMS-Is-Android-Really-Free-Software:
Anonymní čtenář poukazuje na článek Richard Stallman v The Guardian, který se táže, zda Android by měly být označeny jako "bez" nebo "Open." Citovat: ". Google splnil požadavky GNU General Public License pro Linux, ale licence Apache na zbytek Android nevyžaduje zdroj uvolnění Google uvedl, že nikdy nebude publikovat zdrojový kód Android 3.0 (až na Linux ), i když jsou spustitelné soubory byly zveřejněny. Android 3.1 zdrojový kód je také odepřen. Tak Android 3, na rozdíl od Linuxu, je non-free software, čistý a jednoduchý. ... Android je důležitým krokem směrem k etické, user-řízené, free-software mobilní telefon, ale tam je dlouhá cesta. Hackeři pracují na Replicant, ale je to velký úkol pro podporu nového modelu telefonu, a tam zůstává problém s firmware. I když Android telefony jsou dnes mnohem lepší, než Apple nebo Windows smartphone, nemohou být řekl, respektovat vaši svobodu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PETA Chcete-li spustit webové stránky pornografie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Zfle-VrDsk/PETA-To-Launch-Pornography-Website:
Lidé pro etické zacházení se zvířaty je v plánu zahájení dospělého orientované webové stránky pro ochranu zvířat přes mix záznamu utrpení zvířat a porno. Nejsem si jistý, jak se smísením obou získá srdce, mysl, nebo zlobivé kousky, ale Lindsay Rajt, PETA je náměstek ředitele kampaně, si myslí, že je to dobrý nápad. Ona říká: "Doufáme, že se k celé nové publikum lidí, z nichž někteří budou šokováni tím, grafické obrázky, které možná nečekali vidět, když šli do PETA triple-X serveru."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), než je 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Hledání "Snoopy" Apollo 10

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AwfhCwGxYZE/The-Search-For-Apollo-10s-Snoopy:
astroengine píše: "A ve Velké Británii vedl tým astronomů budou používat své komety a asteroid, lovecké schopnosti sledovat kus historie Apollo. V roce 1969, Apollo 10 dělal všechno První přistání na Měsíci (Apollo 11) se s výjimkou pozemků, na . měsíčním povrchu během Apollo 10 mise, lunární modul, přezdívaný "Snoopy" byl upustil a poslal na sluneční oběžné dráze - to je ještě věřil být venku, 42 let poté "Čekáme hledání oblouku nahoru. na 135 milionů kilometrů ve velikosti, což je obrovské množství místa na pohled, "britský amatérský astronom Nick Howes řekl Discovery News." Jsme si vědomi rozsahu a závažnosti tohoto problému, ale mít dvojče Faulkes obory pomoci lovu , spolu se školami, a to, že budeme nepochybně objeví mnoho nových najde, jako komety a asteroidy je to velký vědecký projekt také. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung plánuje bloku iPhone 5 V Koreji

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XW0GuZ-ownk/Samsung-Plans-To-Block-the-iPhone-5-In-Korea:
c0lo píše "ve zdánlivém odvetu jeho americký rival je neustálé patent problémů na globálních trzích, Samsung Electronics hledá úplný zákaz prodeje nadcházející Apple iPhone 5 v Koreji. Jedná se o jednu z několika Samsung nedávno otevřel frontách v patentu světě Wars: Apple byl žalován ve Francii ve dnech 3. a technických patentů proti žaloval v Austrálii za 7 Technické patentů (poté, co Apple "útok" dočasně zablokován Galaxy tab na australský trh) ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.