úterý 10. května 2011

Aktivisté května známky svých cílů '

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tjg1XsfN_K8/Activists-May-Use-Their-Targets-Trademarks:
lee1 píše: "Někdy politických aktivistů používat obchodní známku společnosti jako součást kampaně do rozpaků, nebo upozornit na problém. A někdy společnost žaluje, prohlašovat, že oni vlastní ochranné známky a jeho satirické použití je zakázáno. Teď soud Utah rozhodl že tyto obleky musí selhat, protože parodické užívání ochranné známky není komerční a je formou chráněných řeči. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android šéf Rubin Tipy na nové Nexus zařízení včas na svátky

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/htgR7nuBWEk/:
Řada

Domnělý sedmé generace iPod nano-tečkovaný, kompletní s 1,3 megapixelovým fotoaparátem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/purported-seventh-gen-ipod-nano-spotted-complete-with-1-3-megap/:
Je to Apple příští iPod nano ? To je, pokud si myslíte, že lidé z jeho internetových stránkách Apple.pro Tchaj-wanu, kteří, jak jste si možná vzpomenou, také nedávno dostal do rukou domnělé next-gen nano iPod podvozek , který se zdá tak, aby odpovídala kompletní zařízení na snímku nahoře. Jak můžete vidět, velká změna tady je přidání vestavěný fotoaparát, který je řekl, aby byl 1,3 megapixelů, což zřejmě také strčil klip z cesty, i když se zdá být slabý obrys, kde jeden mohl být. Samozřejmě, že Klíčovým slovem je zde domnělý - v jeho prospěch, některé stránky úniky skutečně osvědčil v minulosti, ale my bychom přesto doporučujeme užívat tento jeden s zrnko soli v současné době.

Domnělý sedmé generace iPod nano-tečkovaný, kompletní s 1,3 megapixelovým fotoaparátem původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Apple.pro | Poslat | Komentáře

Touchscreen prototyp přináší falešné hmyzu do života s bezprostřední pocity (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Laboratoř, která nás naučila všechny milovat znovu přes líbání stroj je zpět, a tentokrát, naštěstí, je to tu svou mysl na jiné věci. Kajimoto Labs na univerzitě v Tokiu Elektro-komunikace se chlubili prototyp pro dotykový displej mohou přenášet hmatové informace, jako je umístění na obrazovce ikon uživatele palmy, zatímco vrstva gelu umístěné za obrazovkou jí pomáhá odpovídat tvaru pocit- přijímající straně. K čemu by taková technologie sloužit? No, je tu jistě mnoho potenciálních zde - vzít například zrakově postižené uživatele, kteří nemají jinak získat spoustu informací z dotykové obrazovky. Méně ušlechtilý příklad byl nabídnut se zástupcem z laboratoře v podobě hry, kde si uživatel může cítit mravenci procházení na jeho nebo její ruku. Děsivé, a doufejme, že není kompatibilní s předchozí laboratoře vynález. Video z dotykové obrazovky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Touchscreen prototyp přináší falešné hmyzu do života s bezprostřední pocity (video)

Touchscreen prototyp přináší falešné hmyzu do života s bezprostřední pocity (video) původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DigInfo | zdroje Kajimoto Labs | Poslat | Komentáře

Google Hudba Beta versus titáni streamování hudby místo: tabulka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-music-beta-versus-the-titans-of-the-streaming-music-space/:
Vypadá to, jako by to bylo včera jsme mapovali streamování hudby krajiny , ale to už změnilo ve velkém stylu - Google je v osvalení na likes Rhapsody, Pandora a Amazon zejména s Google Beta hudby . Být schopen přijmout 20.000 osobních melodií, proud je přes web a cache je lokálně na vašem zařízení není funkce na kýchat, takže je čas, abychom aktualizovali naše grafy. Po přestávce, vidět, jak velký služeb datových proudů fronty.

Pokračovat ve čtení Google Hudba Beta versus titáni streamování hudby místo: tabulka

Google Hudba Beta versus titáni streamování hudby místo: tabulka původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Music Beta | Poslat | Komentáře

WebGL představuje nové bezpečnostní problémy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A0uMZ18yCBE/WebGL-Poses-New-Security-Problems:
Julie188 píše "Vědci varují, že norma WebGL podrývá stávajícího operačního ochrany bezpečnosti systému a nabízí nové útok povrchy. Chcete-li zapnout vykreslování náročných 3D animací, WebGL umožňuje webové stránky spustit shader kódu přímo na systému grafickou kartu. Tento systém může umožnit útočníkovi zneužít chyby zabezpečení v ovladač grafické karty a dokonce i vložení škodlivého kódu do systému. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V současné době nevíme, co bude cena v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to být cena, když přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Apple Diskutuje IOS otázky ochrany soukromí před Kongresem

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kWKCL2kWmzA/Apple-Discusses-iOS-Privacy-Issues-Before-Congress:
Anonymní čtenář píše: "Dřívější dnes, Apple viceprezident softwarové technologie, Guy L. Tribble 'Bud' předstoupil před parlamentní slyšení na mobil soukromí řešit problémy, které byly nejprve přinesl do popředí po 'pro sledování polohy' diskuse, které se objevily několik týdny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Zahájení hudební službu bez nálepky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJaxEgnhHHY/Google-Launching-Music-Service-Without-Labels:
fysdt píše "Google Inc je nastavena na spuštění on-line hudební skříňky služba umožní uživatelům ukládat a přistupovat k jejich písně, ať jsou kdekoli, podobný jednomu zahájila Amazon.com Inc v březnu. A jako Amazon Cloud hráč Drive, Google hudební služby je představen v úterý bez předchozího licenční smlouvy s velkými hudebními vydavatelstvími, po měsících neplodných jednání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Frankentablet: Windows a Android Mashup

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBNuIcaYQfc/The-Frankentablet-Windows-and-Android-Mashup:
GMGruman píše "Co se stane, pokud budete mít netbook, odstranit jeho klávesnice, dát Windows 7 v jeden oddíl, vlastní verzi Android 2.2 v jiném, hodit do bootloader Linuxu, a fyzická tlačítka, které odpovídají žádný z těchto? Získáte ViewSonic ViewPad 10, tvorba Frankenstein částí technologie těla, které prostě nemají do sebe zapadají. Jak ukazuje tento přehled InfoWorld, je to určitě 'byly dokonce myslí?' třídy výrobků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ICANN chce změnit pravidla pro gTLD

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w-FDPqoo_C8/ICANN-Wants-To-Change-Rules-For-GTLDs:
Anonymní čtenář píše: "10.května lhůta pro podání připomínek k. Čisté obnovení registru dohoda přišla s novou doménu změnil název sporu, že podpora společnosti. Místo UDRP, nová dohoda navrhuje doplnit jednotného, ​​rychlého suspenze (URS) procesu. čisté TLD. URS je rychlý 200 dolarů proces majitele ochranné známky zakázat a převzít vlastnictví domény. URS také snižuje panel velikosti od 1-3 osoby na jednu osobu. Stále můžete vyjádřit se k návrhu zasláním e-mailu na ICANN (čistá-dohoda-obnovení @). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google TV dostat Android 3.1 a na trhu letos v létě: Sony, VIZIO, Samsung a Logitech na palubě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-tv-getting-android-3-1-and-market-this-summer-sony-vizi/:
Google nedávno oznámil na I / O , že televizní Google bude upgradovat na Android 3.1 letos v létě, se přístupu na trh přichází "brzy". Podle Mike Cleron z týmu Android rozvoj, budou vývojáři moci použít vanilkový Honeycomb SDK budovat aplikace pro Google TV, a také oznámil hardwarových partnerů bude zahrnovat Samsung, VIZIO, Logitech a Sony (jak je vidět po přestávce) - žádné slovo o odpůrce, jako je Toshiba. Podívejte se na liveblog pro více informací.

Google TV dostat Android 3.1 a na trhu letos v létě: Sony, VIZIO, Samsung a Logitech palubní původně objevila na Engadget na út. 10.5.2011 12:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Google oznamuje Zmrzlina Sandwich za 4. čtvrtletí 2011, pro smartphony a podobně tablets

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-announces-ice-cream-sadwich-for-q4-2011-for-smartphones/:
"Jeden operační systém, který běží všude." Tady to máte, přátelé! Některé módní nové přírůstky jsou prokázána právě teď, včetně zaostření kamery přesouvá na rozpoznávání hlasu.

Rozvoj ... prohlédněte si naši liveblog na to jsem Google / O 2011 programovém prohlášení pro nejnovější.

Google oznamuje Zmrzlina Sandwich za 4. čtvrtletí 2011, pro smartphony a tablets podobně původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 12:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Vintage Kolekce Tech selhání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sjR8ZDYBdNk/Vintage-Collection-of-Tech-Failures:
StormDriver píše "Pro každý dobrý design existuje tucet nepodařilo pojmy. Nic ukazuje, že lepší než skvělé online vinobraní gadget kolekce, zveřejněné včera v týmu Microsoft Research. Kolekce je duchovním dítětem Bill Buxton, jeden z hlavních výzkumných pracovníků společnosti Microsoft, . chlápka, který byl přes 30 let nepřetržitého tech design Ocenění tři čestné doktoráty a několik odborných ocenění, Bill také ráda shromažďovat věci -. vinobraní, podivínský druh věcí, abych byl přesný Za ta léta, on se shromáždil působivé sbírka prototypů, asi nejlepší, co jsem viděl on-line. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Human Powered Vrtulník si klade za cíl lámat rekordy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-ppTy-NUaQU/Human-Powered-Helicopter-Aims-To-Break-Records:
Anonymní čtenář píše "tým 50 z University of Maryland vyvinul člověk-poháněl helikoptéru, 'Gamera,' který trval dva roky dokončit. Velikost vrtulníku je třetina z fotbalového hřiště. Vrtulníku je vyrobené z lehkých materiálů, jako je balza, mylar, karbonové vlákno a pěna a váží asi 210 kilo. týmu je mít to viset nejméně 3 metry nad zemí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.