sobota 3. září 2011

Denní Crunch: strážní věž

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/seRkWePaCxY/:
1413

Zde jsou některé z včerejší příběhů na TechCrunch Gadgets:

Evul Todai: relaxační Lighthouse lampa pro obývací pokoj
Nike se omlouvá za problémy Nike +, slibuje opravy, Nová platforma brzy
Terrahawk prostě musíte je mobilní strážní věž v pochybně vypadající Van
Video: "Der Kritzler," Automatická čmárání stroje
Amazon Kindle je tablet je velmi reálná. Viděl jsem to, pohrával si s ním.



Sense 3.5 přichází na Desire HD HTC, neoficiálně

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/sense-3-5-comes-to-the-htc-desire-hd-unofficially/:
HTC Sense 3,5
Poté, co viděl screenshoty a video instruktáž o 3,5 Sense , máte pocit, že jste chybět? Nás také. No, štěstí, lidé v držení HTC Desire HD nemusí čekat ani minutu, za předpokladu, že jsou pohodlné blikající vlastní ROM. Šikovní lidé po dobu XDA-Developers Forum vzali unikly verzi softwaru od nadcházející Bliss a přenést ji do Desire HD. Jak lze očekávat, tam jsou nějaké chyby, s touto 2.3.4 na základě ROM - Bluetooth nefunguje vůbec, údajně - ale to vypadá jako malá cena za bydlení na špici kůže Android. Hit se zdroj odkaz či oheň ROM Správce Stáhnout. Koneckonců, proč by některé anonymní žena se stříbrnými nehty měli bavit?

Sense 3.5 přichází na Desire HD HTC, neoficiálně původně objevila na Engadget na So. 03.09.2011 11:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket Kč | zdroj Fórum XDA-Developers | Přeposlat | Komentáře

Povzbuzeni Kanada USA umístit na pirátství Seznam

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RaegEvPTno/Canada-Encouraged-US-To-Place-It-On-Piracy-List:
Anonymní čtenář píše: "Autorská práva, USA lobování a úžasné zázemí kanadské odpověď dostane přední stránky novin léčbu dnes v Kanadě jako Toronto Star se vztahuje na nové zjevení na autorská práva Michael Geist (který nabízí delší místo s odkazy na kabely) od USA kabely povolený WikiLeaks. kabelů ukazují, že bývalý ministr průmyslu Maxime Bernier se zvyšuje možnost úniku autorského zákona, kterým se američtí úředníci před tím, než měla být předložena v poslanecké sněmovně, bývalý ministr průmyslu Tony Clement ředitel politiky Zoe Addington povzbudil USA tím, že zvýší tlak Kanadě se na seznam sledovaných pirátství, rada záchoda Office oficiální Ailish Johnson zveřejnit obsah dopisů ministerské mandátu, a bývalý RCMP národního koordinátora pro duševní Zarins majetkové trestné činnosti Andris doporučil USA, že vláda připravuje vlastní intelektuální vymáhání majetku Bill. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: Apple TV původním hacky, Final Cut Studio návrat a další

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Tento týden nejvyšší Apple novinky na Ars dotkl "odpovědnost" médií diskutovat gay mužů a žen v tech, některé triky, které můžete použít pro svůj starý Apple TV, jailbreak developer "COMEX" bodování stáž na Apple, nové informace o iTunes zápasy a další. Pokud potřebujete dohnat, máme ty nejlepší kousky tady:

Jak na to: Spuštění nové aplikace Media Center software na původní Apple TV : Mnoho první generace Apple televizory byly odešel do hlubin skříně obývacího pokoje teď, ale je možné prodloužit jejich životnost "hacking" Apple TV se třetími multimédií, jako je software nebo Boxee XBMC. Ars vám ukáže, jak na to.

Má tisku mají morální povinnost se silné homosexuály v tech? : Muž někteří lidé označují nejsilnější osoba v Tech je v centru žurnalistické debaty o sociální spravedlnosti, reporting a etiky. Tento článek se argumentuje tím, že jeho rozhodnutí mlčet o jeho soukromý život nevytváří etický imperativ pro novináře prolomit to ticho.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


S-Walker Elektrické Transporter hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

V IFA galaxii daleko daleko bydlí Čína pavilonu. A na druhé straně vnějšího kruhu Číny Pavilion, pohřben mezi nepřeberné množství parníků, kulma, a televizní hory, můžete narazit na S-Walker - když si to stejně pravděpodobně chybět. A co může být S-Walker? No, když jsme byla přesná, je to "Speed-Walker, Sky-Walker, bez ohledu," říká jeho stánku německého mistra. Luke by byl pyšný. Menší bytosti uznat jako KIRF Segway , navržený v Německu a ručně v Číně, jen pouhých deset dní dříve. Jeho největší síla je v ceně - to se očekává, že maloobchodní za € 2.500 (asi 3.550 dolarů), někdy v polovině příštího roku. Předpokládáme, že to ještě-k-být-povolený elektrické transportér je zde, aby skladníci, kurýři a miliony studentů, kteří každý den sní o zvětšování v areálu na vrcholu pár motorových kol, ale prostě nemůže ospravedlnit výdaje Celá semestru výuky na Segway.

Strávili jsme pár minut jízdy na světě je první (a jediný) funkční S-Walker okolí spíše opuštěné International Hall, a zároveň velmi hodně ještě prototyp, na baterie krám cítil Peppy dost a reagoval přesně příkazů, posun vpřed, jak jsme se naklonila na přední a zálohování, jak jsme se přesunula váhu na zadní. I ty ovládáš směr pomocí malého řídítka-nasedl na joystick, spíše než sklon ze strany na stranu, jak byste na Segway. Návrháři omezena rychlost na 10 kilometrů za hodinu IFA demo, ale výroba modelů bude zvýšena na 30 km / h, a to je teoreticky schopen dosáhnout 100 km / h (ale to už pravděpodobně vyžadovat určité potenciálně ilegální hacking na část). Roll z minulých přelomu vidět S-Walker v akci. A může být síla s vámi.

Pokračovat ve čtení S-Walker Elektrické Transporter hands-on (video)

S-Walker Elektrické Transporter hands-on (video) původně objevila na Engadget na So. 03.09.2011 10:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Lenovo Reklamace Samsung Galaxy tab prodala pouze 20.000

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J6Ynt0T8bq0/Lenovo-Claims-Samsung-Galaxy-Tab-Sold-Just-20000:
Anonymní čtenář píše: "Andrew Barrow, ředitel spotřebního zboží společnosti Lenovo pro západní Evropu, tvrdí, že původní Galaxy tab prodával pouze 20.000 z jednoho milionu dodává. On pokračuje říkat, Samsung" kanál nádivka "za účelem vytvoření publicity a stát se známý jako hlavní Android tablet výrobce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: Hlavní liga StarCraft 2, Bodycount je hrozné, Minecraft na Steam

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ffwytlJu-RI/week-in-gaming-major-league-starcraft-2-bodycount-is-terrible-minecraft-on-steam.ars:

To byl skvělý týden na příběhy, ale teď jsem zaměřil na blížící se bouří. Chystáme se dostat hit s vlnu zajímavých zpráv, a to bude výzva hrát a dostat je všechny pokrytí se včas. Já vím, já vím ... první světové problémy. Přesto, co se chystá získat intenzivní. Začněte šetřit Vaše peníze.

Pro tuto chvíli, pojďme se podívat na příběhy, které měli všichni mluvili minulý týden.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Zakladatel Office hodin Chris Dixon a Josh Kopelman: Madbrook Vydavatelství

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Brian Snyder je zakladatel a CEO společnosti Madbrook vydavatelství , vzdělávací / Entertainment Company, která vydává všechno Butt umění. Snyder říká, že všechno Butt umění posláním je "učit děti kreslit, a to vždy počínaje pažbou tvar", což je formát, který "skutečně zapojuje děti. "

Po představení na jevišti během TechCrunch Disrupt, New York Snyder vstoupil do našeho studia na zasedání Pracovní doba se tušení, Chris Dixon a prvním kole Capital Josh Kopelman.

Snyder původně žádal dvou zakladatelů o radu na to, aby jeho vzdělávací obsah po sdílení poznatků, Kopelman Snyder zeptal, jaký druh společnosti, on chtěl stavět "na zařízení agnostik.", "Couval venture společnost" nebo nabízí své "cash flow podniku?" dvou centů na podnik světa, Kopelman řekl Snyder "Čím více budete vnímána jako platformu, ve srovnání s konkrétní obsah Myslím, že zlepšuje postavení." uznává, že jsou úspěšné obsah podnicích Dixon souhlasil s Kopelman a řekl Snyder "venture styl investoři jsou unaveni [content založené podniky]. [Obsah] je něco špatného slova v podnikání, protože to je trochu hit řízený. "

Kopelman uzavírá tím, že řekne Snyder "Výzvou je, pokud někdo investuje nyní se musíte rozhodnout, jsme se investovat do tohoto hitu, jsme investice do pojetí umění a Butt-li Butt umění funguje skvěle, a pokud selže Butt umění Znamená to, že investice selže? "v podstatě" jsem investovat do titulu nebo jsem investici do společnosti? "

Ujistěte se, podívejte se na předchozí epizody hodin Zakladatel Office, které mají podnikatelé z SchedIt , výhodně , Dispatch.io a ubrousky Labs .


Mobilní Sborník: týden 29.srpen 2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/mobile-miscellany-week-of-august-29-2011/:
Tento týden, jako vždy byl plný zpráv na mobilní frontě, takže bylo snadné přehlédnout několik příběhů sem a tam. Zde je několik dalších věcí, které se stalo v širém světě bezdrátových pro týden 15. srpna 2011:
  • Další zvěsti kolují o připravované Sony Ericsson Nozumi, původně unikly před dvěma týdny. Nová specifikace stále vznášely kolem jsou ještě lepší, než jsme si dříve mysleli, mezi něž patří 1.5GHz dual-core CPU, 1 GB RAM, 4,3-palcový displej s rozlišením 1280 x 720 rozlišení PPI na 342, a NFC. (Díky, David) [přes XperiaBlog ]
  • Motorola Milestone 3 - dvojče GSM Droid 3 , v podstatě - byl propuštěn v Brazílii a tento týden bude k dispozici v zemích Latinské Ameriky výběr koncem tohoto měsíce. [Přes AndroidCentral ]
  • Stejně jako jsme si zvyknout na myšlenku bílé HTC EVO 3D na Radio Shack, je to dnes oznámil, že fialová verze bude brzy k dispozici výhradně u Best Buy. [Přes PocketNow ]
  • BlackBerry 9860 baterka má dvě nové kanadské domy, as zahájila tento týden na Telus za $ 100 a SaskTel za 130 dolarů. Oba dopravci zahrnují vytvoření tříletého závazku. [Přes MobileSyrup (1) a (2) ]
  • Někdo zmínil SaskTel? Ano, dopravce je skákání na 4G rozjetého vlaku tím, že oznámí svůj záměr nasadit LTE na podzim roku 2012. [Přes MobileSyrup ]
  • AT & T LG Thrill 4G se konečně dostává zítra propuštěn po několika týdnech zpoždění. I když telefon bude nabízen za 100 dolarů dopravce sám, budete mít možnost si to v Costco za 30 dolarů. [Přes PhoneArena ]
  • Vedle Kyocera Milano , bude Sprint zároveň zahájí novou funkci telefonu s názvem Brio Kyocera. Brio nabídne QWERTY klávesnice, 192 MHz CPU a poběží Java. [Přes Electronista a AndroidCentral ]
  • U HTC je telefon Windows spustit tento týden potvrdil, že zástupci všech svých nových telefonů Windows budou mít skutečně

Nizozemská vláda Odvolá Diginotar Certifikáty

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zy5Br8pbHcg/Dutch-Government-Revokes-Diginotar-Certificates:
Anonymní čtenář píše: "Po dříve tvrdil, že íránské hack CA Diginotar neměl ohrozit certifikáty nizozemské vlády, bylo nyní rozhodnuto, že je zde příliš velké riziko a certifikáty, bude muset být zrušena poté, co všichni (původní holandský text) . Vzhledem k tomu, holandská vláda je pouze pomocí Diginotar dodané certifikáty, ponechá všechny vládní webové stránky s neplatnými certifikáty a zároveň nový dodavatel se hledal. ministra vnitra doporučuje lidem, aby v případě použití webových stránek varování o neplatném Certifikát se objeví. " Související: Reader TheAppalasian odkazy na Johnathan Nightingale inženýrství Mozilla srozumitelně vysvětlit, proč by DigiNotar již dá věřit.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Komunální odpad je možné napájení Naše auta?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5iqQr4Qg78g/:
Landfill

Jeden budoucí zdroj zelené energie může být tak blízko, jak nejbližší popelnice díky společnosti soupeří, aby palivo z odpadků. Enerkem , se sídlem v Montrealu a Fiberight , v Marylandu, doufám, že zase komunálního odpadu na energii v nových rafinérií.

Enerkem byl asi od roku 2000 a vlastní několik zařízení v Kanadě. Její zkušební provoz, v Sherbrooke, Quebek, otočí používá Sloupy elektrického vedení na methanol, acetáty, etanolu a syntetického plynu. Budoucí zařízení bude využívat komunální odpad jako surovina.

Recyklovatelné materiály jsou řazeny z odpadů a zbývající materiál se zahřeje na 750 stupňů Celsia, dokud se vydává bohatý na vodík plyn. Oxid uhličitý a jiné nečistoty jsou odstraněny z plynu, a katalyzátor mění některé z vodíku na methanol, který lze dále zpracovávat na etanol. Teplo vytvořené během tohoto procesu mohou být použity k výrobě elektřiny nebo vařit vodu.

Fiberight, která byla založena v roce 2007, se zaměřuje na výrobu celulózových etanolu. Kromě komunálního odpadu, firma vyrábí energii z materiálů, jako jsou silnice vlákniny a zpomalovač hoření panel rady.

Budoucí Enerkem závod, v Edmonton, Alberta, bude spoléhat na roční 100.000 tun města komunálního odpadu k výrobě 10000000 galonů etanolu a metanolu.

Alberta vláda podporuje zařízení se výši 23 milionů dolarů grant, a Alberta Energy pitching na 3,35 milionů dolarů stejně. Ropný gigant Valero a odpadky odborníci nakládání s odpady jsou investoři ve firmě. Enerkem doufá, že otevře závod v Mississippi s pomocí 50 milionů dolarů od amerického ministerstva energetiky a 80.000.000 dolarů na úvěrové záruky od amerického ministerstva zemědělství.

Rafinérií využití odpadního paliva, aby se nemusí dělat velkou díru na skládkách v nejbližší době, ale v případě úspěchu, mohou pomoci snížit množství odpadu, který jde do odpadu.

Fotografie od Norman D'Arcy


Společnost:
ENERKEM
Financování:
$ 143M

Se sídlem v Kanadě, Enerkem je jedním z předních světových vývojářů a výrobců předem

Zotac představil velikosti dlaně ZBOX nano AD10, balení AMD Brazos APU

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/zotac-unveils-palm-sized-zbox-nano-ad10-packing-amd-brazos-apu/:
Zotac ZBOX nano AD10
Box vypadá více jako Zotac má VIA-Powered mini-PC , ale uvnitř AD10 leží právě v souladu se zbytkem série AD , balení AMD E-350 APU vedle Radeon HD 6310 čip. Jste také při pohledu na integrované WiFi 802.11n, Bluetooth 3.0 a dvojice portů USB 3.0 - to není špatné pro něco, co (sotva), dlaně. AD10 Plus Model je dodáván již v nabídce s 320GB pevným diskem a 2GB DDR3 RAM za pouhých 276 dolarů. Model Barebone nezdá se, že ceny ještě, ale neměli bychom očekávat, že to bude příliš mnoho méně zvažuje, jak levné paměti a pevné disky jsou v těchto dnech. Podívejte se v galerii níže a PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Zotac představil dlaně ZBOX nano AD10, balení AMD Brazos APU

Zotac představil velikosti dlaně ZBOX nano AD10, balení AMD Brazos APU původně objevila na Engadget na so. 03.09.2011 07:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře