středa 13. dubna 2011

WordPress pirát, Útočníci si Root přístup

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z7vrDFITyRQ/WordPress-Hacked-Attackers-Get-Root-Access:
Anonymní čtenář píše "hacker získal přístup k WordPress.com servery a stránky zdrojový kód byl vystaven, včetně hesel / API klíče pro Twitter a Facebook účty Z oficiální blog post:. 'Automattic měl low-level (root) break- v několika z našich serverů, a potenciálně cokoliv na těchto serverech by byla odhalena. Předpokládáme, náš zdrojový kód byl vystaven a kopírovat. Zatímco mnoho našich kód je Open Source, tam jsou citlivé kousky našich a našeho partnera kód. Mimo to , nicméně se zdá, sdělované informace byly omezené. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DARPA Nový Hi-Tech dalekohled

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J_yWMHZG0Io/DARPAs-New-Hi-Tech-Telescope:
coondoggie píše "Můžete se vsadit, že pokud tam jsou malé červené cizinci pobíhají na Marsu nebo kosmické lodě hlídkují jiné planety v naší sluneční soustavě na to přijde, nedávno poháněl-až teleskop postavený výzkumníci Defense Advanced Research Projects agentury by mohly být jen mohli vidět. letectvo, který provozuje DARPA-vyvinul pozorování vesmíru dalekohledem (SST) říká, že dalekohled design, s unikátní image-zachycovat technologii známou jako zakřivený Charge Coupled Device (CCD), systém, stejně jako velmi široké pole -of-view, velký otvor-optika, nevyžaduje dlouhé optika vlak z více tradiční dalekohledy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google investuje do solární Největší světová elektrárny věž

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cRLMkowRFWo/Google-Invests-In-Worlds-Largest-Solar-Power-Tower-Plant:
cylonlover píše "Google má štípané v USA 168 milionů amerických dolarů investic v čem bude největší solární věže elektrárny. Chcete-li být umístěna na 3.600 akr půdy v Mohavské poušti na jihovýchodě Kalifornie, bude Ivanpah Solar Electric Generování systém (ISEGS) 173000 heliostats pochlubit, že se bude soustředit sluneční paprsky na solární věž stojí přibližně 450 nohy (137 m) vysoký. závod zahájil stavbu v říjnu 2010 a očekává se, generovat 392 MW solární energie po jeho plánované dokončení v roce 2013. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IBM předvádí Chytřejší Traveler provozu predikční nástroj

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/ibm-shows-off-smarter-traveler-traffic-prediction-tool/:
Dopravní záznamy o zařízení GPS mohou být starý klobouk na tomto místě, ale je tu samozřejmě ještě spousta prostoru pro zlepšení, a IBM nyní říká, že to dokázal jen, že se svou novou "Chytřejší Traveler" provoz predikční nástroj. Vyvinuté s pomocí dopravních skupiny UC Berkeley a Kalifornie ministerstvo dopravy, nástroje se opírá o Predictive Analytics Software, GPS monitoring a čidla jsou již na silnicích se nabízejí nejen upozornění, ale postavit model z každé osoby, obvyklé dojíždění trasy. Jakmile bude systém je vyškolen tak trochu, commuters jsou schopni zjistit, co je skutečně předpověď na celé jejich trasy ještě před tím, opustit dům, spíše než prostě být upozorněni na dopravní problémy dříve, než bude příliš pozdě, aby se jim vyhnout. Hlava na minulost pro kompletní tiskovou zprávu a rychlý video vysvětlení toho, jak to funguje.

Pokračovat ve čtení IBM předvádí Chytřejší předpověď provozu Traveler nástroj

IBM předvádí Chytřejší předpověď provozu Traveler nástroj původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 15:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IBM | Poslat | Komentáře

RIM BlackBerry 9860 je baterka rozmazané video debut

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/rims-blackberry-torch-9860-makes-blurry-video-debut/:
BlackBerry 9860 baterka
Storm 3? Pochodeň 9860? Touch 9860? Monza? Monako? Nejnovější all-dotykový displej BlackBerry má více jmen než RIM úniky, jak o tom svědčí tento hands-na video z Thajska. Nejsme si jisti, co psovoda dojmy jsou, dosud neohlášených zařízení (ale pokud budete mluvit thajské, prosím, neváhejte nás osvítil v komentářích). Zdá se, že 1,2 GHz Snapdragon přináší nějaký trefný výkon, alespoň. Je to těžké říct, díky očekávání z práce ostřením, ale to také zdá, že baterka 9860 (lepení jsme se, že prozatím) používá Comic Sans. Doufáme, že to není ve výchozím nastavení. Vid je po přestávce, za obvyklé.

Pokračovat ve čtení RIM BlackBerry 9860 je baterka rozmazané video debut

RIM BlackBerry 9860 je baterka rozmazané video debut původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 13:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrackBerry | zdroje YouTube (artxenonart) | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson Android bootloader uvolnění místa vejde v platnost, modders radovat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/sony-ericssons-android-bootloader-unlocking-site-goes-live-mod/:
Jak slíbil , Sony Ericsson právě vyletěl přepínač pro Android bootloader odblokování služby, tedy ty s brandingem zařízení Xperia od roku 2011 a dále - Play, Arc, Neo, a Pro dosud - se budou moci vyzkoušet vlastní ROM a další špinavé mods s lehkostí. Vše, co je potřebné je zde telefonu IMEI číslo, které na oplátku vám uvolnění klíče, aby šel s programem FastBoot Android SDK - všechno bude jasné, jakmile jste si přečíst návod na zdroje odkaz. Ale pamatujte: SE nemá varují, že tato služba může vést ke ztrátě záruky, pokud vše půjde hruškovitý, tak jen dávejte pozor, nebude jo?

Sony Ericsson Android bootloader uvolnění místa vejde v platnost, radujte se modders původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Xperia Blog | zdroje Sony Ericsson | Poslat | Komentáře

Motorola začít beta testování robustní Android tablet, stupňuje úsilí o podnikání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:

Byli jsme udržet naše oči na plány Motorola klesat jeho drápy do podniku na trhu po dobu nejméně posledních pár měsíců, a vypadá to, že společnost je ramping své úsilí s robustním fit tabletu Android na pracovišti. Prezentace, které nám poskytlo užitečné tipovací nastiňuje Moto plány musí být "první fyzické ztělesnění definování Android pro podnikání," s Perníkové vybavené-tablet zadání beta testování letos v říjnu. Jak můžete vidět z výše uvedeného snímku, bude břidlice sport oba 1,3 front-čelí 8MP fotoaparát a chovat-stát před kamerou "s osvětlením a jehož cílem je" pro čtení čárových kódů. Je to také nést dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, 1GB RAM, 8 GB NAND, 7-palcový LCD displej, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a / ​​b / g / n WiFi a USB připojení. Měla by také balíček dost šťávy na dodávku pěti a půl hodinách video streaming, a měl by být schopen odolat poklesu čtyři stopy, extrémním teplotám, nadměrné prašnosti, a stříkající vodě. Z pohledu na věci, tento tablet to bude více doma v dílně, než do zasedací místnosti, ale budeme muset počkat a uvidíme, co se stane s jednou, co dělá to z beta.

[Díky, Anonym]

Motorola začít beta testování robustní Android tablet, stupňuje úsilí podnik původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Recenze knihy: Drupal 6 theming Cookbook

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R2k2-CBMepI/Book-Review-Drupal-6-Theming-Cookbook:
Trevor James píše "hromadí na mé tech polici jsou banda skvělých titulů na Drupal systém pro správu obsahu. Earl a Lynette Miles Drupal stavební bloky je kniha o tom, jak použít CCK, Zobrazení a panely modulů. Je to součást Addison Wesley Developer knihovna a je definitivní průvodce 'trifecta' Drupal moduly tam hodně teorie a koncepty je vysvětleno v granulované podrobně zde, stejně jako tutoriály recept styl -. namočit to je to vynikající zdroj ".. Přečtěte si o zbytek recenze je Trevor.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vlastní-Otření pevné disky od společnosti Toshiba

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HPwEvcDKozg/Self-Wiping-Hard-Drives-From-Toshiba:
Orome1 píše "Toshiba oznámila rodina self-šifrování pevných disků navržen tak, aby se automaticky zrušily chráněných dat při připojení k unknown host. Neplatnost Data atributy lze nastavit pro více rozsahy dat, která umožňuje cílené údaje v úsilí být vyjádřen nerozluštitelný příkazem , o moc cyklus, nebo na hostitelské chyba ověření. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft Kinect SDK může sledovat a poslouchat

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjCV59G_5fA/Microsofts-Kinect-SDK-Can-Track-and-Listen:
mikejuk píše "Microsoft má dostávat více informací o Kinect SDK být propuštěn později v tomto roce. Bude obsahovat tělo sledovací software, který se používá Xbox verze Kinect, což mu umožnilo sledovat až dvě osoby současně a zůstat zamčený na ně, i když oni odejdou a re-vstoupíte do záběru. Navíc, oni slibují, aby mikrofon pro použití s ​​PC rozpoznávání řeči API. Takže, nejen budoucí Kinect projekty, mít možnost sledovat vás - mohou poslouchat, co říkáte. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


'Škrabky' sáhnout hluboko na údaje o webu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uB8Ltub0sRo/Scrapers-Dig-Deep-For-Data-On-Web:
srwellman píše "Praxe 'škrabat' Web je stále jako mnoho firem, které nabízí shromažďování osobních a potenciálně usvědčující, data o uživatelích z jejich sociálních sítí profily a diskusí. Mnoho firem dokonce sbírat on-line rozhovory a osobní informace ze sociálních sítí, vytváření pracovních míst a fóra, kde lidé mohou diskutovat o své životy, a dokonce potenciálně citlivých dat, jako jsou zdravotní problémy. Tyto škrabáky pracují v šedé zóně právní opouštět mnoho uživatelů vystavena. " Máme zákaz škrabky takhle pravidelně tu prostě za to, že dodržování pravidel se uvádí v souboru robots.txt.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Windows Phone dodává multitasking, hluboký integrace telefonu, a snímač přístup k platformě dev

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/windows-phone-adds-multitasking-deep-phone-integration-and-sen/:

Věděli jsme, že to přijde , a dnes na MIX 11 , Microsoft předváděl své vývojářské platformy pro příští verzi Windows Phone, který vývojáři budou moci dostat do rukou zdarma v květnu. Nové aplikační platformy dodává:
  • Multitasking pro zpracování na pozadí, audio a přenos souborů, a rychlé přepínání aplikace, včetně přehrávání zvuku na pozadí pro webové stránky HTML5
  • Hluboká integrace telefonu a umožňuje aplikace využít Live Dlaždice, včetně push oznámení prostřednictvím Live zmocněnci
  • Přímý přístup k fotoaparátu a senzorů (gyroskop a kompas) prostřednictvím knihovny pohybovým senzorem, pronájem aplikace pro ovládání zařízení hardwaru
Microsoft doufá, že to umožní vývojářům, aby se ještě více kreativní a poutavý aplikace. Chcete-li získat naše tekoucí šťávy, je to předváděl ukázky nových app pojetí od Skype , Spotify , Layar , Qantas, Amazon Nakupování a Kik Messenger.

Poté, co krátce dotýká nedávné Windows Phone otázky update , Joe Belfiore přivítal Nokia Symbian vývojářů (!) a demoed zrychlené HTML5 stránky rendering vs IOS a Android.

Podívejte se na tiskovou zprávu ve zdrojovém odkaz níže. Rozvoj ...

Windows Phone dodává multitasking, hluboký integrace telefonu, a snímač přístup k dev platformu původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 12:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Microsoft Joe Belfiore potvrzuje: Skype přichází na Windows 7 Telefon 'letos na podzim'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/microsofts-joe-belfiore-confirms-skype-coming-to-windows-phone/:
Slyšel jsi pravdu - Skype prostě šel od " zdaleka "Windows Phone 7, aby" na plánu ", na" definitivně přichází letos na podzim. " Že poslední sousto je s laskavým svolením vlastní Microsoft Joe Belfiore tím, že "Skype bude přichází na platformě Windows Phone 7 letos na podzim", zatímco mluvení živě na MIX 11 . My se zdráhat překvapený, ale vzhledem k předchozí zprávy, že to může být snem, my jsme určitě o něco snazší dýchání tohoto jednání. Teď, když jen WP7 telefon by se loď s oprávněným front-čelí fotoaparát ...

Microsoft Joe Belfiore potvrzuje: Skype přichází na Windows 7 Telefon 'letos na podzim' původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by být asi 376 eur, ale nemůžeme to být cena, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Berners-Lee: Web Access je 'lidská práva'

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX5qxfweVj0/Berners-Lee-Web-Access-Is-a-Human-Right:
jbrodkin píše "Dvě desetiletí po vytvoření webu, Tim Berners-Lee říká, že se lidé stali tak závislé na tom, že přístup na web by měl být nyní považován za základní právo. V projevu na sympoziu MIT, Berners-Lee v porovnání přístup na webu s přístupem k vodě. 'Přístup na web je nyní lidské právo,' řekl. 'Je možné žít bez internetu. Není možné žít bez vody. Ale pokud máš vodu, pak rozdíl mezi někým, kdo je připojen k internetu a je součástí informační společnosti, a někdo, kdo (není), je stále větší a větší. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.