středa 13. července 2011

Nové "Last Dinosaur" Najít podporuje Asteroid Zánik

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zKQmbyZrrcI/New-Last-Dinosaur-Find-Backs-Asteroid-Extinction:
Anonymní čtenář píše: "Nový objev fosilního navrhl, že dinosauři žili až do dopadem asteroidu, a nešel zaniklé postupně se v důsledku změny klimatu nebo změny hladiny moře, jako předchozí teorie hovoří o".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Náklady širokopásmového připojení v každé venkovské Hlavní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7wMRlVxS2Bo/The-Cost-Of-Broadband-In-Every-Rural-Home:
dave562 píše: "V analýze účinnosti v roce 2009 stimulační program (americký zotavení a Reinvestování zákona o roku 2009 nebo ARRA), jeden z programů, které byl zkoumán byl projekt přinést širokopásmový přístup k venkovské Americe. skutečnými zajímavých čísel odebere . Citovat z článku: "Eisenach a jeskyně se na tři oblasti, které obdržel podnět finanční prostředky ve formě půjček a přímých grantů, na rozšíření širokopásmového připojení v jihozápadní Montana, Northwestern Kansas, Minnesota a severovýchodní průměrného příjmu domácností v těchto oblastech. se pohybuje mezi 40.100 dolarů a 50.900 dolarů. Medián ceny domů se pohybují mezi 94.400 dolarů a 189.000 dolarů. " Tak kolik to stojí na domácnosti nemají k dispozici, aby si je širokopásmový přístup? Neuvěřitelných 349.234 dolarů, nebo mnoho násobky příjmů domácností, a mnohem více než cena domu sám. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vědci Chov včel Super

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yQlZfNwZfrY/Scientists-Breeding-Super-Bees:
Elliot Chang píše "V průběhu posledních pěti let na světě včelí populace se stále slábnoucí, s mnoha včelařů citovat 2010 jako nejhorší rok dosud. Pro uložení těchto nesmírně důležité hmyzu, vědci pracují na šlechtění nových super včelí med, který doufají, že bude odolnější vůči chladu, nemoc, roztoči a pesticidů. Pokud vše půjde dobře, nové a vylepšené hmyzu opylovat i nadále naše plodiny v následujících letech. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PayPal oznámil telefonicky na telefon podporuje NFC, snižování oči na Google (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/paypal-announces-phone-to-phone-nfc-support-cuts-eyes-at-google/:
Stále touží podnikat s firmou, která bude zámek účet z rozmaru a strana s kupujícím, bez ohledu na fakta? Splendid! Pokud to jste vy, by PayPal rád, abyste věděli, že to oznámil nový telefon na telefon NFC žádosti o platbu v MobileBeat 2011, nabízí Nexus S majiteli možnost požadovat a převádět prostředky mezi sluchátky. Jak nyní, funkčnost je poměrně omezený - je tam jen jeden smartphone s hardwarem schopností využít, a není telefonem a co není telefon podporuje již nyní. Jinými slovy, to není zrovna náměstí vrah ještě ne, ale je to rozhodně něco, co pro lidi na Google žalovala věnovat pozornost. Jsme také dozvěděl, že P2P transakcí přes PayPal je gratis ", pokud používáte na bankovní účet nebo existující rovnováhu v zákazníkově účtu PayPal," ale nikdo vykašlávání podrobnosti o to, co bude odečtena ve formě poplatků při použití jiné metody platby. Video ukázku z 48 druhé transakce na vás čeká po přestávce, ale bohužel, není žádné podrobnosti o tom, jak brzy to bude zpřístupněna veřejnosti.

Update: Bude k dispozici v Android Market ", letos v létě."

Pokračovat ve čtení PayPal oznámil telefonicky na telefon podporuje NFC, snižování oči na Google (video)

PayPal oznámil telefonicky na telefon podporuje NFC, snižování oči na Google (video) původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj PayPal (YouTube) , PayPal Blog | Přeposlat | Komentáře

Nositelný plášti TV balení tisíců LED hlavy pro Burning Man (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Jistě, jsme viděli iPad klobouky a rozšířená realita tetování , ale 60-palcový displej pro dobu nošení za horkých Nevadské poušti slunce? No, to je prostě šílené řeči. Věřte tomu nebo ne, jedno Dave Forbes postaven přesně tohle: 12 poháněný baterií, 160 x 120 pixelů monitor schopný zobrazit standardu NTSC analogové video z iPodu v kapse. Výsledkem není nic menšího než neuvěřitelné, ale když stavíte nošení laboratorní plášť, na TV s tisíci LED a pár desek, prvky, jako je prodyšnost a odvod vody, mají tendenci být přehlíženy. Forbes strávil šest měsíců vytvoření tohoto konečného gadget, který je velmi pravděpodobné, aby barevné úvodní když se ukazuje, že z příštího měsíce v Burning Man . Ale s multi-měsíční časový závazek a 20.000 dolarů cenovka, můžeme si pomoci, ale zajímalo, co to "Brainiac" mohl přijít, byly mu tyto prostředky přesměrovat na super-slick tech projektu pro masy, místo toho.

Pokračovat ve čtení nošení plášti TV balení tisíců LED hlavy pro Burning Man (video)

Nositelný plášti TV balení tisíců LED hlavy pro Burning Man (video) původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 15:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Katoda koutek | Přeposlat | Komentáře

Nebezpečí amatérské astronomie v Afghánistánu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XYtru4s4_PU/The-Dangers-Of-Amateur-Astronomy-In-Afghanistan:
Nancy_A píše: "Většina amatérských astronomů brát za samozřejmost, že mohou prostě jít ven a užívat si pohledu na noční nebe, aniž by se setkávat s mnoha problémy. Ale aby pro amatérské astronomy v Afghánistánu jednoduše nastavit dalekohled v tmavé oblasti, které budou muset vypořádat s další závažné komplikace, jako je například, zda je prostor je jasné, pozemních min, a to vzbudit podezření Taliban, nebo místní policii, a pozor na případné bombardování v US / UK / afghánské vojenské aliance. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony HD-PG5U USB 3.0 disk klade rodinu na první místo, nejlépe s ostatními Sonys

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:
Plug Sony Nová 180g přenosný disk do počítače a dostanete slušné storage USB 3.0 plus některé předinstalovaný software, který tvrdí, že urychlení převodů přes USB 2.0. Chladnou? Nás také. Ale počkat - hák to dítě do některé z dalších, které Sony veteš máš ležet a bude to odemknout spoustu dalších funkcí. To může nahrávat přímo z vysílání TV Bravia , například, takže se můžete dívat se na ně později na jiném zařízení. Bude také uklízel záběry přímo z nového HandyCam (např. DCR-SX21E DCR-SR21 a), odstranění nutnosti použít počítač. A až budete hotovi, můžete připojit HD-PG5U na PS3 a sledovat všechny své AVCHD videa zpět přes App Filmy - opět bez použití počítače. Teď, když Sony udělal něco podobného s MemoryStick, možná jsme se obrátili se nenávidí . Úplné podrobnosti v PR.

Pokračovat ve čtení Sony HD-PG5U USB 3.0 disk klade rodinu na první místo, nejlépe s ostatními Sonys

Sony HD-PG5U USB 3.0 disk klade rodinu na první místo, nejlépe s ostatními Sonys původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Trusted Recenze | | Poslat tuto | Komentáře

Apple spin-off Hosté Enterprise App Obchody

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8XHQfPsZXTI/Apple-Spin-Off-Hosts-Enterprise-App-Stores:
Anonymní čtenář píše: "V loňském roce Apple potichu oprávněn soukromých značek aplikace obchody s OTA (Over The Air) protokol, a nyní Apple spin-off nabízí první hostingové služby na použití OTA vytváření alternativních aplikací pro obchody iOS zařízení, jako je iPhone a iPad. Jeden z prvních je Cisco App Chladnička (za cool sítí aplikace), ale desítky dalších Fortune 500 společností se také přihlásili. A letos na podzim, Apperian slibuje přidat Android aplikace do svých služeb, která umožňují -stop-shopping u soukromých značek App Store hostil v oblacích. Zatím tyto obchody jsou pouze pro zaměstnance, ale do roku 2012 tvrdí, Apperian bude nabízet alternativní aplikace skladů pro nás ostatní "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Spojené státy chtějí ovladačů test Wireless Auto Bezpečnostní Tech

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/36FrCgvGQss/US-Wants-Drivers-To-Test-Wireless-Auto-Safety-Tech:
coondoggie píše: "Může nový bezdrátový automatické bezpečnostní systémy fungují v reálném světě a jak se řidiči reagovat? To je to, co americké ministerstvo dopravy doufá, že najde v příštích několika měsíců, jak to umožňuje stovky řidičů v šesti napříč celou zemí vyzkoušet některé z nejnovějších komunikačních zařízení v kontrolovaných situacích. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Počítač se učí jazyk na hraní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1rd5pK3G4WY/Computer-Learns-Language-By-Playing-Games:
Frans Faase píše: "Tím, že jeho strategie na textu příručky, počítač odvodí významy slov bez lidského dozoru. Papíru učení vyhrát čtení manuálu v Monte-Carlo framework (PDF) vysvětluje, jak se počítačový program podaří hry Civilizace II pomocí Oficiální herní manuál jako průvodce strategie. této příručce jsou použity velkou slovní zásobu 3638 slov, a je složen z 2083 vět, z nichž každý v průměru 16,9 slov dlouho. Tímto programem se zvyšuje úspěšnost z 45% na 78 % ve hře. žádné předchozí znalosti jazyka je používán. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony S1 a S2 praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-s1-and-s2-hands-on/:
Nyní, Sony rozlil dopravce exkluzivní fazole na alespoň jednu ze svých tablets, S2 véčko, firma laskavě nám dal šanci, aby se trochu dlouho očekávané praktické čas s oběma, a jeho sourozenci, S1 břidlice. A v době, kdy je to pocit, jako bychom zvládnout novou Honeycomb Android tablet každý druhý den, tyto alespoň ohlašovat některé docela neobvyklá forma faktory. Na jedné straně máte S1, 9,4-palcový číslo, jehož zaoblený klínovitý profil byl navržený k šaškovi složený časopis. Na opačném konci spektra, je tu S2, který se otevře odhalit twin 5,5-palcové displeje - to vše spíše novinkou, protože jsme sotva viděli Android 3.0 běží na zařízení, které nemají 10-palcové displeje. Bohužel jsme měli jen pár minut poke kolem, a zejména bychom rádi trávit více času klesat zuby do rotace Sony na Honeycomb. Pro tuto chvíli však mají ty, close-up záběry níže a hlavou kolem přelomu pro některé časné dojmy.

Pokračovat ve čtení Sony S1 a S2 praktické

Sony S1 a S2 praktické původně objevila na Engadget na st. 13 červenec 2011 13:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .