středa 19. ledna 2011

Amazon, Rackspace Přidat nový Cloud možnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HgwkmL-4ZpU/story01.htm:
miller60 píše "Amazon Web Services válí elastické Beanstalk, bez funkce, která automaticky zpracovává údaje o rozmístění kapacity rezerv, vyvažování zátěže, auto-škálování, a aplikace pro sledování zdraví. AWS execs říct, že GigaOm Beanstalk představuje přejít na platformě- as-a-Service a je navržen tak 'zabývat myšlenkou prodejce lock-in a nepružnost, které běžně postihuje jiné platformy pro vývoj aplikací.' Mezitím, Amazon soupeř Rackspace Hosting rozšířila svou cloud platformu pro své evropské datových center, otevření služeb zákazníkům vázáni předpisy o ochraně údajů, a říká, že má nyní více než 100.000 zákazníků oblak. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




IOS 4,3 beta 2 propuštěn, IPAD multitasking gesta jen developer náhled

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/ios-4-3-beta-2-released-multitasking-gestures-just-a-developer/:
Apple právě upustil IOS 4,3 beta 2 na světě, a to s velkým smutné bomba: ty šikovný multitasking IPAD gesta jsme zjistili, v beta 1, nebude povolena, pokud 4,3 lodí k zákazníkům. Místo toho, Cupertino říká, že je "poskytování tohoto náhledu je shromáždit údaje o tom, jak tato gesta pracovat s aplikací," No dobře - je tu vždy 4,4, nebo dokonce IOS 5, předpokládáme. Jsme na pozoru dalších nových funkcí, ale pro teď dejte nám vědět, co dalšího si na místě v komentářích, jo?

[Díky všem, kdo poslal to v]

IOS 4,3 beta 2 propuštěn, IPAD multitasking gesta jen developer náhled původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 17:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Pro Silverlight 4 Ve VB

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lv3fEl2CB4E/story01.htm:
jddp píše "MacDonald je programátora programátorem, a Pro Silverlight 4 v VB je model toho, co programátora příručka by měla být. Vysvětluje množství technických informací do značných podrobností, aniž by ztratily big-obraz. své jasné a stručné vylíčení pojmů a funkčnost je nikdy matoucí nebo zbytečně opakované. Kniha organizace je logické, může ještě kapitoly přečíst v izolaci, jako třeba úroky nebo vznikne. " Pokračujte ve čtení pro zbytek jddp o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




World of StarCraft Mod Získá C & D od Blizzardu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FQIV4DoIcUA/story01.htm:
eldavojohn píše "Pokud jste byli po týmu, který vytvořil svět StarCraft (úžasné mod StarCraft II, aby se více jako World of Warcraft), pokud jejich YouTube video o tom, co udělali již vedlo přestat a upustily od Activision / Blizzard. Zřejmě, když jsou uvedeny nástroje k dosažení vlastní mody do hry, měli byste být opatrní, o tom taky něco dobrého. autorem mod doufá, že je to jen známka problém se jménem jeho mod, ale jen málo důvody pro C & D dostaly. " V další novinky StarCraft, čtenář glwtta doporučuje článek o tom, jak tým Berkeley vyhrál jako první na světě StarCraft AI soutěž s kódem, který může porazit i pro-úroveň lidských hráčů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Vudu přijede na Boxee Box, společně s řadou velkých oprav

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ach, tam jdeme. Po trochu falešný start , Boxee klouzavého z Vudu na Boxee Box dnes - můžete buď držet pevně na automatické aktualizace v následujících 24 hodinách, nebo spustit ruční aktualizace v nastavení. Vudu svou nabídku nových uživatelů, kteří se zaregistrují na Boxee Box 5,99 dolarů úvěr, který je jen o jeden cent krátký tři $ 2-pro pronájmy-2-nocí Vudu HDX, takže to je velmi chytrý. Vudu zůstává Vudu - 1080p/24 video, audio 5,1 - ale my budeme samozřejmě dát se podívat na Box na to podívat. Co se týče dalších vylepšení, existuje poměrně málo, upozorní na zahrnovat lepší prohlížeč výkon s podporou HTTPS, třídění možnost ignorovat "" nebo "" do hlav, více ovládacích prvků prokladu, celou řadu oprav chyb, a docela dost více. Není to špatné - my vám dáme vědět, jestli jsme se dozvěděli něco blázen. PR a plné verzi po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vudu přijde na Boxee Box, společně s řadou velkých oprav

Vudu přijede na Boxee Box, společně s řadou velkých oprav původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

App hodnocení: SlingPlayer Mobile na Windows Phone 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Jak jste mohli slyšet na chvíli zpět, Windows 7 Telefon je nejnovější smartphone OS, aby se připojil k SlingPlayer gangu, což znamená, WP7 fanatici jako Ballmer lze povaleči, ať jsou kdekoli. No, za předpokladu, že mají datovou konektivitu - ať už je to 3G nebo WiFi - a některé baterie šťávu na své telefony. Pro lepší nebo horší, nejnovější SlingPlayer Mobile app je velmi podobně jako její ostatní příchutě - stejná snadná příprava, známé rozhraní, a podobně slza-indukovat 30 dolarů cenovka. Je zde však jeden pěkný navíc: nový "Zoom" tlačítko na stránce menu, které vlastně kotlety pryč dobrou část černého okraje okolo obrázku. Dalším pozoruhodný rozdíl je více elegantní rozhraní, ve srovnání s Android a IOS verze, ale samozřejmě, někteří by mohli myslet jinak.

Také na stránku menu je "Kvalita" tlačítko pro přepínání mezi standardní kvalitu obrazu a vysokou kvalitu obrazu. Nechutně, řekl vypínač je vždy nastavena na standardní při každém spuštění. Můžeme si pomoci, ale myslet si, že je to pro zakrývání app je nedostatek - všimli jsme si, zatímco vysoce kvalitní streamování má skutečně dobrou kvalitu obrazu, frekvence ukládání do vyrovnávací paměti průběhu času zvyšuje. Podobně, doba odezvy na naše tlačítko a gesto vstupy také dostal delší a delší - na jednom místě to trvalo asi 20 sekund pro nás pro změnu kanálu na našem Freeview box, a to s našimi HTC 7 Mozart sedí ve stejné síti jako naše Slingbox Pro HD ! Netřeba dodávat, že to trvalo ještě déle, než 3G. Pak jsme double-kontroluje pomocí našeho iPhone a Nexus, ale nepodařilo se reprodukovat stejné chyby. Naštěstí, jednoduchý restart aplikace zmírnil naše zklamání, ale očekáváme, že Sling Media být skutečně oprava brzy. Tak či onak, máme video instruktáž po přestávce, zatímco čekáte na aktualizaci.

Pokračovat ve čtení App recenzi: SlingPlayer Mobile na Windows Phone 7

App hodnocení: SlingPlayer Mobile na Windows Phone 7 původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Mail Service Náklady Netflix 20x více než Streaming

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1aNVRjF2JgI/story01.htm:
Jake píše "Netflix v současné době platí až $ 1 na DVD mailem zpáteční let, a společnost maily asi 2 miliony DVD za den. Srovnání, společnost zaplatí 5 centů na potoku stejného filmu. Jinými slovy, společnost zaplatí 20 krát více v poštovné za film, než to dělá v šířce pásma. Dělat nějaké jednoduchý matematický, Netflix je trávit nějaký 700 milionů dolarů ročně na fyzickém disku poštovné. Rostoucí obsah ceny jsou kompenzovány poklesem poštovné pro společnost, jak více a více uživatelů vybrat streaming- jediná možnost. Kromě toho bude účastník příjmy i nadále zvyšovat, jak Netflix zvětšuje velikost jeho streamování knihovny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




RIM exec rozhovory scénáře, App World, QNX na telefony, a další

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/rim-exec-talks-playbook-app-world-qnx-on-phones-and-more/:
Zatímco budeme čekat na scénáře , aby vydal v jeho WiFi-a WiMAX-vybavené formuláře v příštích několika měsících, RIM s každou příležitost, že může mluvit o platformu - a nejnovější pochází z rozhovoru mezi FierceDeveloper a společnosti veep z vztahy s vývojáři, Tyler Lessard, který hrál významnou roli v BlackBerry DevCon '10 , zatímco tam, kde scénáře byl poprvé oznámen. Když byl požádán o rozhodnutí společnosti RIM, aby partner s Sprint a dodávat verzi WiMAX dřív, než se dívat na větší dopravců s více široce-použité technologie, Lessard říká, že "byli opravdu nadšeni byl Sprint zájem a vzrušení v příchodu ke stolu a práce s nás na výrobek, jako je to "- což bereme jako kód pro jeden" oni platili nás nejvíce "nebo" nikdo jiný kousek. " Ať tak či onak, zajímavé mnohomluvnost přinejmenším - i když to říkají, že existují i jiné verze v potrubí.

Na App World , Lessard konstatuje, že BlackBerry třetí-party app platforma učinila v některých 5.000 aplikací v posledních několika měsících sám - není velký počet, nezbytně, dokud se domnívají, že jsou to pouze do 17.000 celkem, takže ' re určitě viděl nějaké pěkné růst procenta tam. Otočením pozornost celoroční otázku, kdy QNX přijde na smartphony, on v podstatě odráží sentiment první sdílený Bossman Lazaridis zpět na D: Dive Into Mobil: dual-core procesory jsou klíčové, tak nová platforma nebude filtrovat, dokud hardware dostane svalnatější. On říká, že "opravdu chceme, aby se ujistil nemáme back-krok od toho, a nabízejí degradované zkušenost, protože hardware není připraven ani výkon není tam", což je pravděpodobně zvláštní formulace se domnívala, že BlackBerry 6 je již velmi dobře zaspali dobu - jak by mnohem horší, QNX na jedno-jádrové procesory 1GHz-plus skutečně být?

[Díky, Ben]

RIM exec rozhovory scénáře, App World, QNX na telefony, a více původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 14:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FierceDeveloper | Poslat | Komentáře

Acer: netbooky nebude vyřazen, Sandy Bridge tablety, kteří nemají v dohledné době

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Stop objednání rakve! Zúčtování se včerejší poněkud pochybné zprávy , Acer PR tým vydal oficiální tiskovou zprávu o tom, že společnost nemá žádné úmysly zastavit výrobu na jeho Aspire One řadu netbooků. Místo toho tvrdí, že jeho novou řadu tablet Android "najde své místo vedle netbooky a notebooky." Kromě toho, Acer, přičemž bere na Sandy Bridge tabletu zvěsti, že také chrlil nahoru, a objasňuje, že tablety na nový notebook Intel / desktop platformy "jsou zatím předvídat." Že synchronizuje s tím, co jsme slyšeli včera - že Acer oznámila, 4.8-, 7 -, 10-palcová Android tablety zahájí v dubnu v USA, a že by pravděpodobně počkat na nadcházející ultra-low Voltage (ULV) Sandy Bridge částí, pokud to bylo ve skutečnosti chystá dát Intel nové generace procesorů Core do tablet. Že určitě uklidí hodně - hit přestávka na oficiální prohlášení společnosti Acer.

Pokračovat ve čtení Acer: netbooky nebude vyřazen, Sandy Bridge tablety, kteří nemají v dohledné době

Acer: netbooky nebude vyřazen, Sandy Bridge tablety, kteří nemají v dohledné době původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 14:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

IPAD dostane Playboy v březnu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CGE-mqOkFKc/story01.htm:
Stoobalou píše "Playboy Hugh Hefner šéf potvrdil, že - i přes sliby Steve Jobs ', že Apple je čistá a Android je pro porno -. Aplikace pro prohlížení necenzurované zpět otázky Playboy je zahájit později v tomto roce na IPAD zprávy, která je pravděpodobně generovat mnohem více brnknout na populární tablet od Apple jako publikování zařízení, než opožděné Ruperta Murdocha digitální noviny Daily, přichází s laskavým svolením potoka Hefner je Twitter, ve kterém on prohlásil:! 'Big novinky Playboy - staré a nové - bude k dispozici na [] iPad začíná v březnu. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nintendo 3DS podrobný náhled, mírný návrat (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/nintendo-3ds-in-depth-preview-slight-return-video/:
Bezprostředně po jeho velký 3DS cenu a datum vydání odhalení , Nintendo mělo na straně desítky nových titulů, hraje na to, co bychom předpokládat, je konečné hardware (nebo přinejmenším blízko-finále, vzhledem k jeho 27.února japonský trh). Naše první hands-on zkušeností byla těsně nad šesti měsíci během E3, na kterém místě jsme byli velice ohromeni tím, co jsme viděli. Líbilo se to playthrough sbírat stejné vzrušení? Máme rozhodně starší, ale ne moc moudřejší já se vyčerpaný tím, novinkou toho všeho? Podniku na po přestávce zjistit.

Pokračovat ve čtení Nintendo 3DS podrobný náhled, mírný návrat (video)

Nintendo 3DS podrobný náhled, mírný návrat (video) původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře