pátek 22. července 2011

Google + roste jako sociální páteřní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-sNSuhZxTCs/Google-Growing-As-a-Social-Backbone:
OverTheGeicoE píše: "The Wall Street Journal uvádí, že Google + přidal 20 milionů uživatelů za pouhé 3 týdny. Podle článku, žádné jiné místo zaznamenal takový vysoký růst v tak krátkém časovém období. Twitter se něco podobného jednou, ale v měsících, ne týdnů. Je obzvláště překvapující, se domnívá, že přístup k Google + je pouze na pozvání. Proč je Google + roste tak rychle? " Nedávný článek na O'Reilly Radar nabízí možné odpovědi na tuto, volat Google + "rychle rostoucí semeno web celé sociální páteř", ale vyžaduje otevřenost od Google skutečně vzkvétat a nahradit Facebook. Růst Google + napomůže jejich pořízení lednice, startup společnost zaměřila na skupiny, sdílení. Mezitím, náboráři a obchodníci již eyeballing rostoucí sociální síť a lížou kotlety.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Indie RPG bojuje na Xbox, přesto se daří na Steam

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSyXcFjwWr8/Indie-RPG-Struggles-On-Xbox-Yet-Thrives-On-Steam:
derGoldstein píše: "Před dvěma týdny Robert Boyd začala nabízet své dvě RPG Dech smrti VII a Cthulhu spasí svět na Steamu za $ 2,99 (pro kombinované hry) se dařilo mnohem lépe, než to mělo na Xbox Live kanál Indie:." V méně než týden, náš parní příjmy skutečně překročen více než rok a půl XBLIG příjmů pro nás. " Doufejme, že to bude výzva více vývojářů na "menší" hry přes přístav na páru, a to zejména proto, že mnoho z nich může běžet na low-spec strojích, jako netbooky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hlasitost Wars možná končí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miOfA4ssB_0/The-Loudness-Wars-May-Be-Ending:
Hugh Pickens píše: "Mike Barthel zprávy o techniku ​​zvanou cihlové stěny omezující, kde jsou navrženy tak, aby písničky zdát hlasitější tím, že tiché části na stejné úrovni jako hlasité části a posouvat hlasitost celou píseň na nejvyšší možný bod . "Vzhledem k tomu, že je třeba vystoupit v rádiu a dalších platforem, tam je strategickou výhodou mít novou píseň zvuk trochu hlasitější, než všechny ostatní skladby. V důsledku toho se na dobu, každá nová verze vyšla o něco hlasitěji než ta předchozí, a průměrnou úroveň hlasitosti na CD se připlížil (YouTube) do takové míry, že album vlastně sounded zkreslený, jako by byli hrály přes reproduktory rozbité. " Ale hlasitost války může být chýlí ke konci Využívat trendem poslech hudby online -. Pomocí služby jako Pandora, Spotify a Apple nadcházející iCloud - návrh zvukový inženýr Thomas Lund, která již byla přijata jako univerzální standard (PDF ) o Mezinárodní telekomunikační unie, by se zavést limit hlasitosti na nějaké písně stažené z oblaku, účinně odstraňovat strategickou výhodu hlasitosti. Lund návrh by udělat totéž pro všechny hudbu, kterou si mohli koupit. "Jakmile skladba požití do tohoto systému, již není žádnou hodnotu ve snaze, aby se záznam hlasitější jen vyniknout, "říká legendární inženýr Bob Ludwig, který pracuje s Lund." tam nebude nic získat z hudebního hlediska. hlasitější už nebude lepší! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Malware je onemocnění, pojďme se léčit jako jeden

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/52q6m3mOdvw/Malware-Is-a-Disease-Lets-Treat-It-Like-One:
jfruhlinger píše: "Mezi nejčastější metafora jsme pro počítače malware -" virus "- zdůrazňuje, že v mnoha ohledech škodlivý počítačový kód napodobuje biologickým patogenům A přesto, když americká vláda rychlou reakci plány pro vypuknutí nové nemoci,. Jsme spokojený, že nechá soukromý sektor reagovat na velmi škodlivé počítačovým infekcím. Tom Henderson si myslí, že je třeba kybernetické ekvivalent CDC. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Atlantis "Konečná v atmosféře nad Cancun, Mexiko

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uKVEqfqWavs/Atlantis-Final-Reentry-Over-Cancun-Mexico:
astroengine píše: "Ještě jednou, filmaře Noe Castillo zachytil raketoplánu historii přes jeho fotoaparátu. 1. června 2011, byl svědkem poslední návrat raketoplánu Endeavour. Teď se pustil video prostřednictvím svého účtu YouTube ukazuje konečný návrat Atlantidy ... a konečný návrat všech raketoplánu. " Mnoho jiných kamer byli vyškoleni na Atlantis včera, včetně jednoho z ISS, který zachytil návratu z druhé strany. Thierry Legault zachytil Atlantis tranzitující Slunce pro poslední čas, a NASA se fotografie a videa z přistání.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Spotify Pro trápit a měnit?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KABzRplatuE/Spotify-To-Bait-and-Switch:
hype7 píše: "The Harvard Business Review, ze všech míst, běží příběh o tom, že Spotify muset spolehnout na návnadu a vypínače strategie - nebo by mohly mít jeden vnutí mu gramofonové Z článku:". Spotify dostane všechny jeho obsah ze stejného místa, všichni ostatní -. stejném odvětví, která přinutila zvýšení cen na další online služby poté, co se stala úspěšnou, který se zdá být alespoň částečně, co se stalo s Netflix minulý týden na alespoň v případě stávajících. la carte hudební služby, pokud se vám nelíbí novou cenu, nemusíte kupovat novou trať. Spotify Ve světě je, pokud se vám nelíbí novou cenu, tam jde vaší hudební knihovny. Nebo pokud Spotify se snaží postavit se za své uživatele, může být označení jen vytáhnout písničky a ty písničky prostě zmizí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Massachusetts plánuje sledovat, kde vaše auto bylo

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVd6rC13mAA/Massachusetts-Plans-To-Keep-Track-of-Where-Your-Car-Has-Been:
Attila Dimedici píše "Massachusetts chce vytvořit databázi s informacemi získané skenery poznávací značky instalovány v policejních autech. Skenerů bude testovat SPZ každého auta policejní vozidlo projde a předá tyto informace (spolu s místo) do databáze, která budou k dispozici na různých vládních agentur. údajů wil být uchovávány na neurčito. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Teroristický útok na norské vlády

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jbZQ3toE-dE/Terror-Attack-On-Norwegian-Government:
techtech posílá Tento citát z BBC: "velký výbuch bomby, dopadla blízko vládní sídlo v norském hlavním městě Oslo, zabily nejméně jednoho člověka kanceláře norského premiéra Jense Stoltenberg byl poškozen značně - vládní mluvčí prohlásil, že je v bezpečí.. Policie oznámila, několik lidí bylo zraněno při explozi centru města. Nikdo nemá řekli, že za útokem, který svědků bylo slyšet po celém hlavním městě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android vyrovnávat tablet trhu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IPl-zbC3bkc/Android-Catching-Up-In-the-Tablet-Market:
TyFoN píše: "Rok co rok, iPad podíl na trhu je 94,3 procenta z dolů na 61,3 procenta, zatímco Android je asi stejná, bude z 2,9 procenta na 30,1 procenta ve stejném období." Někteří 4,6 milionu systémem Android tablets dodáno v této Letošní druhé čtvrtletí ve srovnání s jen asi 100,000 v čtvrtletí loňského roku, podle Strategy Analytics. ... tablet OS trh jako celek rostl neuvěřitelných 331 procent, v posledním roce rostl, a Apple se spolu s ním, pokud jde o Prodej jednotek. tablet výrobců dodává 3,5 milionu v druhém čtvrtletí roku 2010, Apple se snadno v čele s 3,2 miliony dodává Tablety. počtu prodaných kusů explodoval na 15,1 milionu v minulém čtvrtletí, Apple byl trochu za tempo, které růst, ale ještě zvládal lodi impozantní 9,3 milionu IOS tablets. Microsoft mezitím třetí největší podíl na celosvětovém trhu OS tablet na 4,6 procenta, s asi 700.000 systémem Windows 7 tablets dodávány v poslední čtvrtině. " "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sdílení odkazů, Staňte vydán do USA

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Is_MmuqOpkM/Share-Links-Become-Extradited-To-the-US:
castrox píše se v hloubce Jít k příběhu jsme diskutovali v červnu:. "sdílení odkazů on-line, a to zejména odkazy na materiály chráněné autorskými právy, může způsobit vám vydán do Spojených států amerických v květnu američtí představitelé činných v trestním řízení otevírá další přední straně v této válce, že usiluje o vydání Richard O'Dwyer. 23-rok-starý britský student je v současné době pracuje na jeho BS v interaktivních médií a animace. Až do loňského roku řídil "Odkaz na stránku", který pomáhá uživatelům najít bez filmů a televizních pořadů, mnoho z nich porušují. američtí úředníci chtějí vyzkoušet jej na základě obvinění z trestného porušení autorských práv a konspirace. " Případ je jedinečný, protože místo, které obžalovaný provozoval Angličan, se nenachází ve Spojených státech v žádném případě. Znamená to, stanovit novou precedent toho, co přijde? Agentura odpovědná za žádost o vydání je immigrations a Customs Enforcement. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.