pátek 7. října 2011

Binksty chce dát studentům One-Stop Shop pro správu a splatit své půjčky College (Pozvání)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UjPblgb9efw/:
Screen shot 2011-10-06 at 9.56.14 PM

Nechci být hyperbolické nebo hysterie (i když bych chtěl být), ale studentské půjčky situace v této zemi je hrozné. Počet studentů, kteří neplní své studentské půjčky stále roste, a zdvojnásobil za posledních šest let . Více než dvě třetiny studentů absolvoval z vysokých škol a univerzit půjčit si peníze - v průměru více než 23.000 dolarů zadlužení. (A jeden z deseti absolventů s více než $ 40 na dluh.)

Začátkem tohoto roku , Peter Thiel (Paypal spoluzakladatel a známý manažer hedgeových fondů a rizikového kapitálu), předpověděl, že další velká bublina se země potýká, není v tech, bydlení, nebo finance - ale vyšší vzdělání. To, zda člověk souhlasí, že to opravdu není pochyb, že nový důraz na náklady na vzdělávání a rostoucí břemeno dluhu studentů (a nesplácení úvěrů) je už dávno.

To je myšlení zaměstnán Brendon McQueen, který je dnes v soukromém launching beta web platforma s názvem Binksty , jejímž cílem je poskytnout studentům ucelený jedno správní místo pro správu úvěrů, placení dluhu, stejně jako vzdělávat je na nejlepší způsoby, jak ušetřit peníze.

Pro ty, kteří znají současný web krajiny, tam jsou některé jiné společnosti awesome řešení tohoto problému, stejně jako Edulender (nyní Alltuition) , Simpletuition, Fynanz a PeerTransfer, z nichž všechny jsou řešení konkrétních aspektů života studentské půjčky span - a sice najít a dodávat úvěry a všechny mezinárodní platební vzdělání jednodušší.

Binksty, na druhou stranu, chce jít ještě o krok dále, s cílem usnadnit studentské půjčky proces vyplňování FAFSA papírování a nalezení správného úvěru na organizaci a splácení půjček řekl. Podle McQueen, při spuštění v současné době jedná s věřiteli (který, jak bylo zmíněno výše, se potýkají s největší podíly selhání v letech) k vytvoření oboustranně výhodné řešení, které vám pomohou omezit výchozí tím, že nabízí studentům jednoduchý způsob, jak zobrazit jejich úvěry a najít alternativy k výchozí rozjet prodej přes spuštění úvěrového trhu, a snížit zpět na věřitele náklady na zákaznický servis prostřednictvím automatizace procesu Binksty je.

McQueen, který sám absolvoval Columbia s 12 úvěrů a více než $ 100K v dluhu, ví, že cílem není snadné dosáhnout, ale hodnota tvrzení je enormní: "to, co děláme, je úspora studenty a absolventy čas a peníze při práce s věřiteli k zefektivnění celého procesu tak, aby každý vyhrává ", říká.

To znamená, že při spuštění se příjmů jsou součástí samotný proces ukládání peněz studentů, protože jsou už zatížený dluhem. Například úvěr na Binksty agregace je zcela zdarma, zatímco funkce, jako je připraven daňový doklad přijde za malou cenu. (Ačkoli McQueen mě ujistil, že náklady na tyto funkce zůstanou konkurenceschopné - a pod. - S jeho konkurentů)

Po spuštění je také dávat dohromady algoritmus, který pomůže studentům lépe zvládnout řadu úvěrů, tak to, například, když vstoupí do jejich úvěrové informace, na platformě říct, že úvěr 1, 2 a 5 jsou způsobilé pro vrácení. Nebo že konsolidace je možnost, a že pokud se rozhodnete consolid

Žádné komentáře:

Okomentovat