středa 27. července 2011

Android Market zdokonaleny, koupit knihy a pronajmout filmy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IhOLfRZKFEQ/Android-Market-Upgraded-Buy-eBooks-and-Rent-Movies:
hypnosec píše: "vyhledávač gigant Google v tichosti rozdávané update pro Android Market mobilní obchod s aplikacemi. aktualizace, které narazí do Android Market verzi 3.0.27, přináší nové uživatelské rozhraní a nový obsah pro Android smartphone Powered tablet a zařízení . Uživatelé budou nyní moci zakoupit a stáhnout e-knihy a pronajmout film. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Transparentní Lithium-Ion baterie vytvořen

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xPRTRfJ8uVk/Transparent-Lithium-Ion-Battery-Created:
Med-Trump píše: "Stanford vědci tvrdí, že vyvinuli průhlednou baterii. Transparentní futuristické gadgets byly tématem sci-fi a snít inženýrů. Knize" Transparentní lithium-iontových baterií "byla publikována v 25. července vydání sborníku věstníku Národní akademie věd. Použili sítě strukturovanou elektroda, která je vyrobena Microfluidics podporované metody, tak, že funkce rozměr elektrody je pod hranicí rozlišení lidské oči, a tak se zdá, průhledné elektrody . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ASUS Eee potvrzuje Pad transformátoru se Android 3.2 update zítra

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/asus-confirms-eee-pad-transformer-will-get-android-3-2-update-to/:
Žádné úniky tentokrát, ale Eee Pad Transformátor uživatelé nemusí čekat mnohem déle, aby si jejich Android 3.2 fix. ASUS nyní potvrdil, že aktualizace se válí zítra, 28.července. Na rozdíl od Galaxy tab 10,1 vlastníky , by Transformer uživatelé neměli očekávat příliš mnoho překvapení zde s ohledem na ASUS, je držet se skladem Honeycomb, i když snad o několik oprav součástí Kromě obecnější Android aktualizace.

ASUS Eee potvrzuje Pad transformátoru se Android 3.2 update zítra původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ASUS (Facebook) | Přeposlat | Komentáře

Dotykové obrazovky okna automobilu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cbFF3fRgeFQ/Car-Window-Touchscreens:
Anonymní čtenář píše: "Jako bychom třeba další důkaz, že dotykové obrazovky jsou všechny vztek, konstruktéři vymýšlení způsobů, jak dát do auta. Ve videu, dítě hledí zasněně z okna na bezútěšné krajiny. Polí plynou, jezero, cyklisty, stromy, které ztratily své listy. vozidlo zastaví, a dítě začíná "čerpání" na okně. Článek obsahuje zajímavé video ukazující, jak dotykového displeje by mohly proniknout do našeho života v budoucnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OK Go jde HTML5

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBuopsbk9c0/OK-Go-Goes-HTML5:
edumacator píše: "Pocit YouTube OK Go právě vydala své nejnovější video pomocí HTML5. Video je docela v pohodě sám, ale interaktivní funkce je skvělá." Vypadá to, že interaktivní věcí funguje jen v Chrome.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix dodává Mad Men v USA dnes CBS obsah v Kanadě a Latinské Americe později

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/netflix-adds-mad-men-in-the-us-today-cbs-content-in-canada-and/:
Nejsme si jistí, jak Don Draper by se prodalo o 60 procent zvýšení ceny na své nejoblíbenější balíček služeb, ale možná, že Netflix vedení může hádat po začít sledovat první čtyři roční Mad Men dnes na hodinky okamžitě. Netflix je Lionsgate dohoda bude mít opakování tekoucí letech, zatímco nové dohody s Mezinárodním CBS přináší programování - včetně Showtime se ukáže jako Dexter , které byly v poslední době strhl z USA Service Netflix - pro diváky v Kanadě (kdo už Mad mužů) a Latinské Americe (kde se zámkem cache telenovelas včera). Tato dohoda CBS se oddělit od svých (i non-exkluzivní ) projednává v USA, který přinesl Star Trek zpět , ale mezinárodní diváci ještě dostat jak TOS a TNG, stejně jako ukáže jako Twin Peaks a 90210. Zkontrolujte, zda v tiskové zprávě po přestávce pro více informací o mezinárodní dohodu, zdroj link na nějaký čas warp zpět do New Yorku 1960, nebo hit komentáře níže vysvětlit, jak zrušit svůj $ 7,99 za měsíc služba je postavit proti chamtivé korporace.

Pokračovat ve čtení Netflix dodává Mad Men v USA dnes CBS obsah v Kanadě a Latinské Americe později

Netflix dodává Mad Men v USA dnes CBS obsah v Kanadě a Latinské Americe později se původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Mad Men na Netflix | Přeposlat | Komentáře

Soud proti Sony Cyber ​​upozorňuje pojištění Nedostatky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PKBTDkr9buI/Lawsuit-Against-Sony-Highlights-Cyber-Insurance-Shortcomings:
CWmike píše: "A vařit právního sporu mezi Sony a jeden z jeho pojišťoven nad daty uplatňuje porušení závazku upozorňuje na problémy, které společnosti mohou někdy čelí při získávání pojišťovny na pokrytí nákladů vyplývajících z kybernetické incidenty. Curychu americká pojišťovací Co požádal soud minulý týden zprostit se jakékoli odpovědnosti za obranu nebo odškodnění Sony před nároky vyplývající z posledních případů narušení dat ve společnosti. narušení dat v síti PlayStation Network od Sony, Sony Entertainment Online a Sony Pictures vyústil v úvahu údaje o téměř 100 milionů lidí stále odhalena a přes dvanáct milionů kreditních a debetních karet budou kompromitována. porušení dosud vedla nejméně 55 údajných hromadné žaloby soudy zařazen proti Sony v USA a další tři soudní spory vedené proti ní v Kanadě. Sony očekává, že utratit téměř 180 miliony amerických dolarů v roce . příštím roce jen o porušení týkající se nákladů, ale analytici tvrdí, že pojištění nemusí mít dokonce za to u Sony: "Na světě není mnoho úspěšných případů, kdy Cyber ​​pojištění [hraje] významnou roli při snižování nákladů na incidenty, "řekl analytik společnosti Gartner John Pescatore. Um, lepší zabezpečení, jako pojistka snad?"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LulzSec vyzývá k bojkotu PayPal, mluvčí zatčen

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bhqqz7m3dtg/LulzSec-Calls-For-PayPal-Boycott-Spokesman-Arrested:
Anonymní čtenář píše: "Britská policie zatkla 19-rok-starý muž věřil být" Topiary ", oficiální mluvčí LulzSec hactivist skupiny. Muž byl zatčen ve svém domě na Shetlandských ostrovech dneska (27. července), a je přepravováno na policejní stanici v centru Londýna. " I dnes LulzSec vyzval k bojkotu PayPal říká "Doporučujeme všem uživatelům, aby okamžitě PayPal v blízkosti jejich účty a zvážit alternativu."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony oficiálně nové limity A, E a S série walkmany

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/sony-officially-outs-new-a-e-and-s-series-walkmans/:
Když společnost pošle lodní přehrávačů médií po FCC, specifikace a všechny, že druhy se Punch Out žádné oficiální oznámení, víš? Stále, to je hezké, že konečně vidět Sony spousta nových hráčů Walkman, co jsme četli tolik. Firma právě oznámila aktualizace svého, S, E a řada hráčů, z nichž všechny mají karaoke režim, jazykové vzdělávání funkce záznamu hlasu a Sony stanice vytvářet SensMe funkce. Na high-end, máš stereo Bluetooth A860, jehož 2,8-palcový dotykový displej již stříkající přes Internet. Čím více maličký S760BT má 2-palcový displej a Bluetooth také dostane, i když tvrdí, delší životnost baterie - až 50 hodin přehrávání audia a až deset videa. Zaokrouhlení se low-end, je tu E460, který má stejný 2-palcový displej, ale chybí Bluetooth a místo toho je v pěti barvách. Všechny tři modely budou v prodeji v září, se sérií okouzlující 179 dolarů nebo 219 dolarů za 8GB a 16GB modely, 8 GB S série stojí 149 dolarů, a řady E pohybuje v ceně od 79 dolarů na 109 dolarů za 8GB na 16GB. Plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony oficiálně nové limity A, E a S série walkmany

Sony oficiálně nové limity A, E a S série walkmany původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 11:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Editorial: Apple oficiálně přes optické jednotky, pro lepší nebo horší

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:
Nelíbí se mi to. Ani jeden iota. Ale upřímně řečeno, to není moc důležité - Apple oficiálně hotové s optickou mechanikou, a neexistuje žádný důkaz, výrazněji než jasné, v polovině roku 2011 obnovit své mini Mac. V loňském roce, že box Bantam přišel s 699 dolarů cenovka, jiskra v jeho kroku, a osobnost, která by mohla okouzlit i ty nejotrlejší desktop majitele. V letošním roce 599 dolarů modelu objevila na mém prahu slibné stejný, ale místo toho se vydal znatelný pokles ve skutečné funkčnosti. Učenci argumentovali, že byste mohli řetěz USB SuperDrive nové mini a ušetřit 20 dolarů v procesu ve srovnání s loňským plošinu, ale spoléhat se na kabelové příslušenství jít ruku v ruce s krásou a jednoduchostí? Ne, a já jsem všechny důvody domnívat se, že Apple bude souhlasit.

Přes zřejmé -, že by spotřebitelé koupit mini snížit zátěž pouhé provozování spletité Desktop - Apple je pryč, a vytáhl to, co se stal základem v Mac i PC podobně. Po celá léta, kurzů, jsou standardní tarif, spinning CD, DVD, HD-DVD ( nicméně krátce ) a Blu-ray disky, nemluvě o několika dalších formátů , které neudělal moc si zaslouží zmínku. Ve srovnání s většinou vše ostatní v technologii vesmíru, pokusil-a-pravdivý optické mechaniky se podařilo postávat nad rámec toho, co je to tvůrce pravděpodobně měl na mysli, ale je to docela jasné, že 2011 je ODD, co 1998 byl pro disketovou jednotku . Alespoň v mysli jednoho Steven Jobs P..

Pokračovat ve čtení Editorial: Apple oficiálně přes optické jednotky, pro lepší nebo horší

Editorial: Apple oficiálně přes optické jednotky, pro lepší nebo horší původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Čínský pár prodává dětem fondu Online hry

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1AvB3WOTbGM/Chinese-Couple-Sells-Kids-To-Fund-Online-Gaming:
Čínský pár, který velmi rád hře jsou zatčeni za prodej svých dětí a převod peněz do hry měnu. Z článku: "V roce 2009, Li Lin Li a Juan uvítali jejich druhé dítě, holčička, a přišel s nápadem prodat ji za peníze na financování svých online hry posedlost se tak stalo, příjem RMB 3000 (méně než. $ 500), které strávil zcela krátce po pár pak pokračoval prodávat své první dítě a mám 10 krát tolik pro něj -. RMB 30.000, nebo o 4600 dolarů Na které mají své třetí dítě -. další chlapec - rodiče po ve svém předchozím stopách a také dostal 30.000 jüanů pro něj. " Zajímalo by mě, co je "dítě Prodávající" úspěch vypadá?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Net (Podle Akamai)

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Peq-jqEsKIk/The-Net-According-To-Akamai:
Instalační cituje gizmag příběhu říká: "Akamai nemusí být jméno domácnosti, ale mezi 15 až 30 procent světové webového provozu se provádí v Cambridge, Massachusetts, založená společnost je internetová platforma v daném okamžiku. Za použití dat získaných pomocí software neustále monitoring Internetové podmínek prostřednictvím společnosti téměř 100.000 servery rozmístěny v 72 zemích a trvat většinu sítí v rámci internetu, Akamai vytváří své čtvrtletní státu internet zprávy. zpráva přináší několik zajímavých faktů a čísel, jako jsou regiony s nejpomalejší a nejrychlejší spojení rychlosti, ceny širokopásmové přijetí a původ útoku provozu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vodafone os EVO 3D ještě před tím, hity police

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/vodafone-axes-evo-3d-before-it-even-hits-shelves/:
HTC EVO 3D
Keen očima pozorovatele, nebo ti, kteří se zaregistrovali být informováni o EVO 3D , možná všimli, náhlý nedostatek brýlí 3D telefonů přichází na Vodafone. Zdá se, že britský dopravce; execs nejsou pacienta typu. Po několika zpožděních, Vodafone se rozhodl jen sekerou sluchátka spíše než čekat, z HTC zásobu otázek a odstranil ho z firmy " Připravujeme "stránku. Umožňuje jen doufám, že jeho zákazníci jsou o něco větší pochopení - zejména těch, kteří se přihlásili k získání první trhliny v nyní zrušena telefonicky.

Vodafone os EVO 3D ještě před tím, zasáhne regály původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 11:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Společenství | Přeposlat | Komentáře

Vesmírné stanici, kterou chcete Deorbited Po roce 2020

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RcnQY49iwwI/Space-Station-To-Be-Deorbited-After-2020:
astroengine píše: "Rusko a jeho partneři plánují vrhnout na Mezinárodní kosmickou stanici (ISS) do oceánu na konci své životnosti i po roce 2020, aby nebyl ponechán prostor nezdravé, kosmické agentury uvedl ve středu." Poté, co dokončí své existence , budeme nuceni potopit ISS. Nemůže zůstat na oběžné dráze, je to příliš složité, příliš těžký předmět, může zanechat spoustu odpadků, "řekl zástupce vedoucího vesmírné agentury Roskosmos Vitalij Davydov."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.