úterý 22. února 2011

Komentář Rouhavost podle jazyka

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nrkS-g2V584/Comment-Profanity-by-Language:
baret našel šikovný malý koláčový graf rozepisovat vulgární komentáře v kódu v členění podle jazyka. On používal Carlin Sedm slov, a C + + vyšel na vrcholu, zatímco PHP uživatelé jsou buď zdravé, nebo perfektní.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung vytváří první full-barevný displej kvantové tečky, hrozí, aby se Dippin 'Dots zastaralé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-creates-first-full-color-quantum-dot-display-threatens/:
Samsung vytváří první full-barevný displej kvantové tečky, hrozí, aby se Dippin 'Dots zastaralé Nebyli jsme servírují kvantových teček novinky pro zas až tak dlouho, jak jsme byli regaling vám příběhy kvantových počítačů , který je stejně dobrý, protože jsme o tom říct, že je technologie stále ještě nejméně tři roky od zobrazující se v něco, co můžete koupit. Ale je čím dál blíž, s Samsung demonstrovat čtyři-palcové kvantové tečky displej s plnou barev. Kvantové tečky jsou nanokrystalů, které emitují světlo, když se nadchnout, snad na vánočním ránu, nebo při čekání na seznam škol zrušení na zasněžené ráno. Velikost krystalu určuje vlnovou délku vyzařovaného světla, a tím, že se přesné mřížky různě velkých krystalů Samsung vytváří RGB pixelů toho druhu, potřeboval dělat zobrazení. Pixelů může být aplikován přímo na sklo nebo na flexibilní povrch, a teoreticky se bude mnohem efektivnější, než LCD, zatímco světlejší a delší-trvat, než OLED. Právě teď, nicméně, oni nedosahují žádné z těchto kritérií, která je bohužel kruhu, kde jsme zpět na celé "tři roky pryč" věc.

Samsung vytváří první full-barevný displej kvantové tečky, hrozí, aby se Dippin 'Dots zastaralý původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 16:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Motorola ruce zlato Xooms na Oscara zástupů, nominace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-hands-out-gold-xooms-to-oscar-hosts-nominees/:
Motorola mohou být nabídky Xoom v základní černé široké veřejnosti, ale je to uvařit něco trochu navíc speciální pro Oscary tuto neděli. To bude rozdávat těchto omezených Xooms vydání zlato - kompletní s vlastní kožené obálky - na hostiteli a nominovaných v kategorii Nejlepší herec, Nejlepší herečka, Nejlepší herec ve vedlejší roli, nejlepší herečka ve vedlejší roli a nejlepší režii. Hádej, hvězdy nejsou stejně jako my po všem.

Motorola ruce zlato Xooms na Oscara hostí, nominace původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 16:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sonar klávesnice odhlásí pro ochranu vašich dat

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_j8qHQ_W2Mw/Sonar-Keyboard-Logs-You-Out-To-Protect-Your-Data:
Zothecula píše "Zatímco prostý akt odhlášení stanice je zřejmý způsob, jak chránit citlivá data -, který se používá pro poskytovatele zdravotní péče, lékárny, banky a vládní agentury - je až příliš snadné pro uživatele zapomenout a nechat data nejen zobrazovat, ale také může upravovat kdokoli, kdo se stane kolem. dodavatelem klávesnice Vlastní klíčovým zdrojem International (KSI) vyvinula klávesnice, která si pamatovat za vás, těžba dřeva, jakmile uživatel fyzicky opustí klávesnice. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nautilus-X: kosmická stanice s raketami

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LaA5FRoZIug/Nautilus-X-the-Space-Station-With-Rockets:
astroengine píše "Tak jsme vesmírné stanici, co teď? Slyšeli jsme několik spíše bizarní nápady, ale toto je jeden koncept výzkumné skupiny v NASA bere vážně. Tím, dovybavení ISS s raketami, bude Nautilus-X chovat jako meziplanetárního prostoru stanice druhů, včetně prostor pro 6 astronautů, umělou gravitaci prsten, nafukovací stanovišť a dokovací pro zkoumání vesmírných lodí. Kdy můžeme vzít luxusní výletní na Mars? roku 2020 projektu odhad. Všechno to zní velmi roku 2001, ale předpokládá Náklady na dodatečné vybavení kosmické stanice zdát trochu jako podhodnocené. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


V-Moda je Crossfade LP Vlastní sluchátka pokles Beat, aby jste superstar

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/v-modas-crossfade-lp-custom-headphones-drop-the-beat-make-you/:
Proč přestávka Dr. Dre , Justin Bieber , 50 Cent nebo Ludacris pryč 'lil něco' něco ', když můžete podpořit sami sebe? To je otázka, že inženýři u V-Moda se ocitly se soustředil na posledních několik měsíců, a teď mám řešení: Crossfade LP sazebníku. Jsou poloviny trik, napůl veselý a 100 procent úžasné. 199,99 dolarů sítě si vlastní sadu plechovek, deska se sedmi barev na výběr a možnost přidat až 11 znaků textu. Víte - dostatek prostoru pro "BEATZ BY ME." Dostat se na 'em ve zdrojovém odkaz níže, ale být připraven čekat dva až tři týdny dodání. Co si slibujete VIP zacházení, nebo tak něco?

V-Moda je Crossfade LP Vlastní sluchátka drop Beat, aby vám superstar původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje V-Moda | Poslat | Komentáře

Země je vnitřní jádro otáčku pomalejší, než se předpokládalo

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KRxW5tIQ1o/Earths-Inner-Core-Rotation-Slower-Than-Estimated:
intellitech píše "Vědci na univerzitě v Cambridge věřit, že oni dosáhli na první přesný odhad, kolik rychleji zemské jádro rotuje v porovnání se zbytkem planety. sazby-o jeden stupeň za milion let-je mnohem pomalejší, než se dříve myslelo a vychází z komplexních dynamických mezi vnitřním a vnějším jádru Země, který generuje Země je geomagnetické pole. Bez našeho magnetického pole, by zemský povrch není chráněna před nabitými částicemi ze Slunce chrlí, a život by nebyl schopen existovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Blízký východ internetu Scorecard

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKwPqJdISd8/Middle-East-Internet-Scorecard:
jeseterů píše "S stupňující se násilí a časté zprávy o telefonu a internetu blokád na celém Blízkém východě av severní Africe, je stále těžké sledovat, co se děje, kde. Arbor vydala novou zprávu a grafické karty pro cenzuru internetu v regionu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První Windows Phone 7 aktualizace nebude hladce pro některé mobilní telefony Samsung

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/first-windows-phone-7-update-not-going-smoothly-for-some-samsung/:
Takže to je důvod, proč dělají postupně začali rozvíjet, ne? Pokud Twitter je písmo pravdy a reality, že máme podezření, že je, to zní jako nějaký uživatelům Windows 7 Telefon modely Samsung, které se potýkají s menší první aktualizaci , že Microsoft začal tlačit tento týden. V podstatě to zní jako aktualizace není důsledně dokončit, ale některých případech, uživatelé se zobrazí chybová zpráva, a zatím se nezdá být nějaký způsob, jak se vrátit zpět nebo obnovit předchozí verzi a získat telefonní zpět do provozuschopného stavu . Hmotnost bricking je asi největší strach o softwarových inženýrů před nasazením sluchátko aktualizace pole, takže je to dobrá věc, že jsou s to pomalu, samozřejmě, že to není moc velká útěcha, aby lidé, kteří uvízli při volání (na někoho jiného telefon) na podporu Samsung.

[Díky, jdog25]

První Windows Phone 7 aktualizace nebude hladce pro některé mobilní telefony Samsung původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 12:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje ZDNet UK | Poslat | Komentáře

Verizon Kapky 10000 911 hovorů během Blizzard

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b12Vxnhg1l4/Verizon-Drops-10000-911-Calls-During-Blizzard:
mschaffer poznamenal kus Bloomberg říká 'americké regulátory uvedl Verizon Communications Inc' s sítě mohou mít klesl 'skutečně alarmující' počet bezdrátových tísňových volání během sněhové bouře za poslední měsíc, a požádal dopravce, aby prošetřila. "článek říká, 10.000 hovorů Nepodařilo se připojit během jedné sněhové bouři. Nelze čekat, aby viděli, co všechny ty AT & T migrators myslet.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iGrow slibuje vypěstujte vlasy s lasery, accessorize žádné šatník

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:
Laser hřebeny ? Staré novinky. Nejnovější laser-založené vlasy omlazení je iGrow, nový stylový přenosný přístroj od Apira Věda, že balení 21 laserových diod a 30 LED světly. Podle společnosti, která odpovídá výstupu z většiny klinických vlasy lasery, a to by mělo vyústit v "silnější, plnější a zdravější" vlasy jen "pár měsíců." Ale to není všechno. IGrow zahrnuje také dálkové ovládání, které byl naprogramován pro muže i ženy, a to má vestavěný sluchátka, které můžete použít s vlastním iPod nebo MP3 přehrávač - nemůžeme si představit, proč byste někdy chtěli vzít to pryč. Jistě, to stojí $ 695, ale Apira je tak jistý ve své přilbě zázrak, že to je nabídka šesti-měsíční záruku vrácení peněz. Ty opravdu nemám co ztratit ... ale vaše vlasy.

Galerie: iGrow

Pokračovat ve čtení iGrow slibuje vypěstujte vlasy s lasery, accessorize žádné šatník

iGrow slibuje vypěstujte vlasy s lasery, accessorize jakékoli šatník původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 12:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iGrow | Poslat | Komentáře

Google jsou nejlepší dny v minulosti?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEaBZQ4j0Fs/Are-Googles-Best-Days-In-the-Past:
rsmiller510 píše "Na nějaký čas, co Google sáhl, proměnilo ve zlato, ale poslední dobou zabil špatného tisku je vytvářet negativní dojem o hledání obra."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.