sobota 12. února 2011

NESBot: Nástroj asistované Speedrun na skutečném hardwaru

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UAYWgRaBXDU/NESBot-Tool-Assisted-Speedrun-On-Real-Hardware:
Xistic píše "Již mnoho let nástroj nápomocen speedruns byla čistě teoretická a oblasti emulátorů. Již! Pomocí Arduino Duemilanove mikrokontrolérem řídit aktuální Nintendo konzole, pjgat09 přehrává předehrané vstup do rytmu Super Mario Bros v rekordním čase. Výběru možných her je omezena: 'Je-li hra vychází z případných neinicializované paměti pro náhodnost, nebo pokud je silně založen na konzoli načasování, nemusí fungovat v případě Super Mario Bros však, jak dlouho jako stisknutí tlačítka spustíte přehrávání. zpět na správný čas, bude film přehrávat správně. ' Autor obsahuje kompletní návod, jak správně nastavit zařízení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IBM a Samsung oznamuje, patentové kříž-licenční smlouvy, modlíme se za z196-založené Galaxy Tab

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Špinavé detaily málo a jsou daleko betwixt, ale IBM a Samsung se právě zaregistrovali až oznámit patent kříž-licenční dohodu, která by mohla mít významný dopad na světě, jsme posedlí se. Podle (sice krátký) zpráva vložené po přestávce, budou obě licence jejich patentová portfolia do sebe, ale za to, že konkrétní podmínky, jsou uloženy pod pokličkou do teď, je to na nás, abychom si představit, jaké kouzlo bude mít za následek od smlouvy. Samozřejmě, že patentová portfolia pro každou z těchto společností je překvapivě obrovský - zahrnující vše od mobilních technologií pro polovodiče, a jen o všechno mezi tím. Jsme řekli, že dohoda umožní každé společnosti "inovovat a volně působit," a používat každého jiný je patentů držet krok s rychlým rozšiřováním technologie. Je 5.2GHz z196 -založené Galaxy S pár měsíců pryč? Chlapec si sen, ne?

[Díky, Petr]

Pokračovat ve čtení IBM a Samsung oznamuje, patentové kříž-licenční smlouvy, modlíme se za z196-založené Galaxy Tab

IBM a Samsung oznamuje, patentové kříž-licenční smlouvy, modlíme se za z196-založené Galaxy Tab původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | | Poslat | Komentáře

HTC Thunderbolt výhradně hity Best Buy za $ 250 na startu, zakořeněný prototyp poskytuje naději na plné odemknout

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Ačkoli fakta o HTC Thunderbolt je k dispozici byly těžké přijít, konfliktní pověsti byly létající rychlý a silný -, Best Buy reklamu se zdá jasné většině všechno nahoru. teď jako bychom slyšeli původně , 4,3-palcový LTE smartphone bude startu za $ 250 na dva-leté smlouvy - nebo peněženka-zdrcující 750 dolarů, aniž by - ale klíčové ingredience jsou zde tři slova na samém vrcholu. Thunderbolt je zřejmě "národní maloobchodní exkluzivní" pro Best Buy, která vysvětluje, jak se může přístroj současně čelit Verizon zpožděním a ještě přijdou na Valentýna přistání na velké krabice obchod. Budete také na vědomí, že reklama se zmíní Skype a video 4G mobilní hotspot funkčnost, takže bychom být překvapeni, pokud je telefon přišel, aniž by , ale to je také možné, že celá souprava a Kaboodle bylo odloženo na zápas - Droid-Life říká tento inzerát pochází z 20.února kruhový, takže se možná není vidět nic do té doby.

V případě, že jste potřebovali další důvod k nadšení Thunderbolt, vývojáři na AndIRC mají některé související novinky - oni už zakořeněné prototyp verze (který jen tak náhodou, že známý codename Mecha ), a věří, že stejná technika bude práce na maloobchodní zařízení. Nebylo by hezké mít root na první den ... kdykoli je to?

[Díky všem, kdo poslal to v]

HTC Thunderbolt výhradně hity Best Buy za $ 250 na startu, zakořeněný prototyp poskytuje naději na plné odemknout původně objevila na Engadget na So. 12.2.2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AliWaqas | zdroje Droid-Life , XDA-developers | Poslat | Komentáře

DailyMotion Nyní Streaming Live zprávy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Lz_dS33YnM/DailyMotion-Now-Streaming-Live-News:
Anonymní čtenář píše "Beet.TV hlásí, že DailyMotion začala streaming živé zpravodajství z Al-Džazíra, BBC, France 24 a mezi ostatními. Píší, 'Paříž-založený Dailymotion, svět je druhý největší on-line video webu, má integrovaný s Londýnem- na základě živého zpravodajského portálu Livestation poskytovat počtu živě streaming televizního zpravodajství, včetně sítí Al Jezeera, Bloomberg, BBC, France 24 a zdroje od jiných národů, stejně jako z oganizations včetně OSN a NASA. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Poslat Kinect Data rozpoznávání gest přes infračervený

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LtS8QXioPz8/Send-Kinect-Gesture-Recognition-Data-Over-Infrared:
Anonymní čtenář píše se tento úryvek z Kinect Hacks: "Být schopen posílat data gestické zachycené z vašeho Kinect do jiného přístroje přes počítač IR je neuvěřitelné můžete posílat data gesto uznání nějaký kus hardware, který používá IR signály, například. jako televize, přijímače, kabelové televize nebo X10 rozšiřovače. Cokoliv, co čte IR signály lze nyní ovládat jednoduše pomocí gest k ovládání zařízení. Naprosto úžasné. vývojář napsal vlastní kód, který pracuje se svým snímačem Kinect zapojen do svého Mac Mini. Kód je integrován s OpenNI který detekuje uživatele kostry a má zvláštní gesta pre-naprogramovaný k ovládání svého televizoru, aby se to vypnout a spolu s měnícím se objemu na jeho digitální přijímač. Ostatní gesta patří schopnost měnit na další a předchozí kanál. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia Je marginalizace MeeGo přišlo jako překvapení pro Intel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Včerejší oznámení o Nokia, že je přechod na Windows 7 Telefon jako jeho primární smartphone platformy již má a bude mít i nadále, velký dopad na mnoho stran vedle finské společnosti a její nová nejlepší bud Microsoft. Jedním z největších vlivů, které se zabývají bylo, že Nokia teď už ne za MeeGo - open-source operační systém byl co-rozvojových s Intel - klasifikace jako "učení projektu." prioritní položky, Ne ceny za hádání Intel zdaleka radost, ale vy byste měli také myslet Nokia držel Chipzilla v nevědomosti o jeho nový směr, dokud se den, kdy oznámila, že na světě? Takový je slovo z TechCrunch 's dobře umístěné zdroje, který také tvrdí, že Nokia věnuje pouze tři-muž externí tým na vývoj úpravy uživatelského rozhraní pro MeeGo. Ne tak úplně v současnosti největší investice na světě, bychom řekli, a když si uvědomíte, Nokia a Microsoft již koncept zařízení vypracovaný, musíš myslet plány opustit MeeGo jako upřímné vlajková loď strategie byly zhmotněné v Espoo dlouho před touto událostí. Pravděpodobně by bylo hezké říci společnosti Intel, i když, jen aby se prima. Hit zdroj odkaz pro více podrobností, včetně potvrzení, že je Nokia N9-00, jeho první plánované MeeGo zařízení, bylo v konzervách - zřejmě kvůli stížnosti od operátorů o jeho závěsu.

Nokia Je marginalizace MeeGo přišlo jako překvapení pro Intel původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 15:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

Celkový součet na světě znalostní: 250 Exabytes

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V0VnV6La1DI/The-Sum-Total-of-the-Worlds-Knowledge-250-Exabytes:
arkenian píše "BBC zprávy o článek v časopise Science o tom vědců, kteří spočítali, že součet všech světových uložených dat je 250 exabytů. Snad více zajímavější, celkový objem dat vysílání je 2 zetabytes (1000 exabajtů) ročně. Teoreticky to znamená, že součet na světě poznání je vysílán 8 krát za rok, ale vsadím se, většinou to je jen hodně Americký Idol opakování. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia USA prezident je venku, nahrazuje veterinář Microsoft Chris Weber jako Elopocalypse pokračuje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Teoretici spiknutí sjednotit: Nokia je nahrazena další prominentní výkonné s bývalým zaměstnancem společnosti Microsoft. V tomto případě je to hlava celé divize Nokia v USA to je být oustered, jako 15-rok prodeje a marketingu společnosti Microsoft veterán Chris Weber nahradí Nokia Inc prezidenta Marka Louison s okamžitou platností. Značka bude "usilovat nových pracovních příležitostí", zatímco Weber bere otěže, přičemž poněkud nezáviděníhodné roli omlazující Nokia je smartphone značky ve Spojených státech. Přesto jsme si představit, že budu mít spoustu pomoci, jak on bude pracovat velmi, velmi úzce s jeho alma mater v následujících měsících a vzory prakticky prodávají samy. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nokia USA prezident je venku, nahrazuje veterinář Microsoft Chris Weber jako Elopocalypse pokračuje

Nokia USA prezident je venku, nahrazuje veterinář Microsoft Chris Weber jako Elopocalypse pokračuje původně objevila na Engadget na So. 12.02.2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Engadget Podcast, žít na čtrnáct hodin EST!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/the-engadget-podcast-live-at-2pm-est/:
Uf, to je týden! Nejsme si jisti, my si pamatujeme dost slov, aby mohli popsat události posledních několika dní, ale budeme v našich silách. Dostaneme live show bude ihned na čtrnáct hodin EST dnes. Hej, kde jinde se vám to bude na sobotní odpoledne? Venku? Hodně štěstí s tím.

PS A nezapomeňte, že Ustream má Android a iPhone klienty stejně, pokud jste mimo a kolem, a nemůžete připojit se na Flash-založené zábava níže.

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žít na čtrnáct hodin EST!

Engadget Podcast, žít na čtrnáct hodin EST! původně objevila na Engadget na so. 12.2.2011 13:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Microsoft nabízí H.264 Plug-in pro Google Chrome

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-q0fZXopGc4/Microsoft-Offers-H264-Plug-in-For-Google-Chrome:
Zřejmě Firefox byl jen začátek: vepřovicové-rozhodčí píše "Společnost Microsoft vydala Windows Media Player HTML5 rozšíření pro prohlížeč Chrome tak, aby H.264-video kódované v HTML5 pomocí vestavěný funkce k dispozici na Windows 7 Jak jste si možná vzpomenou. , méně než před dvěma měsíci, Microsoft pustil HTML5 rozšíření pro Windows Media Player Firefox Plug-in se stejným cílem na mysli. Přestože Firefox a Chrome jsou velké konkurenty vlastní Microsoft Internet Explorer, softwarový gigant se rozhodl Windows 7 uživatelé by měli být schopen přehrávat video H.264, i když je nepoužíváte IE9 Zde je aktuální stav video HTML5:.. Microsoft a Apple, jsou sázky na H.264, zatímco Firefox, Chrome a Opera jsou zakořenění pro WebM Google byla skutečně ve prospěch obou H.264 a WebM až do začátku tohoto měsíce, kdy se vyhledávací gigant se rozhodl upustit od podpory H.264 úplně, i když je bývalý široce používán a druhý ne. společnost rovněž oznámila, že propuštění WebM pluginy pro Internet Explorer 9 a Safari. Ačkoli IE9 podporuje H.264, kromě všech ostatních kodeků, Microsoft dělá výjimku pro WebM, pokud uživatel nainstaluje odpovídající kodek, a pomáhá zajistit, Google plug-in funguje správně . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HP Veer ukazuje svou tvář v roztomilé FCC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/hp-veer-shows-its-cute-little-face-in-fcc/:
Není to přesně plné zveřejnění - nebudete vidět na vlastní oči uživatelská příručka, například, nebo ty odvážné FCC laboratoř externí fotografie, které jsme vždy rádi - ale nové zařízení Palm prošel přes systémy federálové 'v posledních 24 hodin, je docela jasně Veer soudě podle zmínky o výsuvný mechanismus, nedostatkem CDMA, a skutečnost, že víme, že Veer je další webOS telefon narazila na trhu. Teď, tady je místo, kde se dostane trochu zajímavý: toto podání bylo určitě ze strany Palm, ne HP, který vás vede k divit, jak daleko do procesu firma dostala na next-gen mobilních telefonů před HP se rozhodla účinně odrovnat Palm značka dohromady. V případě, že jste přemýšlel, podání se odkazuje na interní číslo modelu je P160UNA, označující model P160 v Severní Americe konfigurace UMTS (pro záznam, v Severní Americe odemčené před 2 je P102UNA ). Pokud jste někdy vidět P160EWW v systému, který by pravděpodobně znamenalo, že CDMA Veer byl v pracích - ale vážně, bychom se dostat naše naděje.

HP Veer ukazuje svou tvář v roztomilé FCC původně objevila na Engadget na so. 12.02.2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Jak hlavního filmového studia manipulovat YouTube Uživatelé

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZzJI3HRjDXU/How-Major-Film-Studios-Manipulate-YouTube-Users:
Anonymní čtenář píše "rok před hlavní filmové společnosti byla nabídnuta šance na YouTube 'blokovat, zpeněžit nebo sledovat' nahrané materiály chráněné autorskými právy, jako jsou Disney studia byly již uvedení PR společnosti k vytvoření falešné uživatelům YouTube - kompletní s autenticky 'trendy 'pologramotný user-profilů, na účtech, které se zdály být vytvořen mladými a' nervózní 'náctiletými. Tyto faux' uživatelé 'byli schopni po high-definition videa z autorsky chráněných filmů, aniž by byli penalizováni nebo přerušovány algoritmy YouTube ID obsahu a jejich příspěvky, a to úmyslně přeplněné pirátství-související hledané výrazy a časově (i na den, v jednom případě), aby se shodovala s související DVD a Blu-ray vydání, někdy připadá na milion a půl hity nebo více, zatímco ti originální YouTube nahráli pádu na webu firewall obsahu ID. Tento článek se zabývá tím, jak mají hlavní studia reagoval na YouTube v posledních čtyřech letech, a také zkoumá podrobný tří takových příkladů vyplývá, 'astroturfing' zahrnující divadelní nebo disk vydání Toy Story 2, Speed Racer a Spider-Man 3 ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jsme žít na Mobile World Congress 2011!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/were-live-at-mobile-world-congress-2011/:
Que parles Català? Que parles smartphony? Bývalý otázka, kterou jsme představují sami sebe na zemi, sestup k tomu, že volně žijící gesta rukou, když žádají o směrech. Druhá otázka, dobře ... připraven, nebo ne, my jsme o zaplavit vaše sítnicových receptorů se všemi mobilními zprávy, které je vhodné k tisku, posílat, přenášet, stahovat a adresu v ofrankované obálce doručena na koni. Posádky Engadget se dotkl v nádherné Barcelona, Španělsko, a se připravuje na týden zahrnující Mobile World Congress, od zítřka se trifecta odpoledne událostí od likes Sony Ericsson , Samsung , a Nokia . Zůstaňte naladěni na " MWC2011 "tag pro všechny vaše potřeby pokrytí, nebo jen udržovat ji zamčené na Engadget - nám věřit, nebudete moci minout.

Jsme žít na Mobile World Congress 2011! původně objevila na Engadget na so. 12.02.2011 11:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Tech-nepřátelský Kavárny Řekni ne rozněcuje povoleni

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/96VBBCXMV58/Tech-Unfriendly-Cafes-Say-No-Kindles-Allowed:
theodp píše "Na riziko táhnout-a-Groupon, mám sen, že jednoho dne se moje děti nebudou posuzovány podle jejich čtenáři e-, ale podle svého charakteru. NY Times 'Virginie Heffernan si stěžuje, že mnohé indie New York kavárny nyní silně omezit, nebo zakázat úplně, používání zákoutí rozpaluje, a iPads. zřejmé, ona říká, příliš mnoho kaváren měli jejich atmosféru, když ztroskotala putovní textových procesorů s notebooky otočit stoly do kancelářských prostor. Full- šaty počítače jsou jedna věc, "říká Heffernan, ale zákaz zařízení velikosti knihy se děje příliš daleko, a to je odpor k charakteru a historii kaváren. Naopak, Starbucks nabídne volný, jeden-cvaknout, neomezené bezdrátové služby, aby jejich patrony, Díky tomu je v očích Heffernan je 'chybné povolení, které je přímo ve veřejné blaho.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Galaxy II a S 10,1-palcový Galaxy Tab II potvrdil pro MWC, 4-palcový 3D displej, LTE-založené cloud her přichází později

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
V pořádku, jsme právě spatřil na některých interních dokumentů společnosti Samsung a mohou přinést oficiální názvy a specifikace tohoto nástupce Galaxy Galaxy a S Tab. Za prvé, Galaxy II S bude nabízet 4,3-palcový AMOLED Super Plus displej, 1GHz dual-core Orion / Exynos procesor, NFC, Bluetooth 3.0 a 24 Mbps HSPA + připojení. Všechny tyto statistiky byly unikly dnes ráno, spolu s obrázkem nahoře, a my jsme opět viděli 8,49 mm tloušťky pro toto zařízení, i když jsme nyní věří, že je měření v nejtenčím místě - to je pravděpodobné, že S II bude vykrmit na 9,9 mm, s největší pravděpodobností umístění modulu kamery, jeden z posledních zbývajících částí smartphone konstrukce, které vyžadují zvláštní obvod (NFC je jiný). Tyto specifikace jsou potvrzeny, ale také jsme zaznamenali výpis skladovací kapacity 16 GB / 32 GB / 64 GB, což jsme nemohli připojit na konkrétní zařízení.

Pokud jde o Galaxy Tab II, to je opravdu 10,1-palcový voštinová tableta jsme slyšeli tolik o, s bonusem by bylo Google Zkušenosti zařízení. To by mělo znamenat žádné Samsung-odvodil kůže úpravy na vrcholu populace Android 3,0 UI - přesně to, co očekáváme od společnosti Motorola Xoom . Také odpovídající Xoom je rozlišení, v 1280 x 800 a rychlost procesoru, na 1GHz, ale my jsme nemohli zjistit, zda to bude dvou-nebo jedno-jádrové tablety. Naše peníze při pohledu na Exynos 4210 se objeví v obou nových zařízení Galaxy, ale budeme muset počkat do zítřka lis Samsung zjistit pro jistotu. Ještě jedna poznámka na dovozu specifikace: jsme viděli 16 GB / 32 GB / 64gb skladování seznamu, ale nemohl být jistý, jaký výrobek to jen - nebylo by to krásné, kdyby Galaxy S II byl první smartphone na krok minulosti 60GB bariéra?

Konečně, hledá do budoucnosti, Samsung zřejmě pracuje na 4-palcový WVGA displej s 3D funkce - pravděpodobně autostereoskopické jako LG Optimus 3D - a zajímavý "Návrh UI" kontrolního programu. Posledně vám umožní pan uvnitř Google Maps a StreetView pouhým pohybem telefonu, stejně jako přiblížení a oddálení stránek nakláněním telefonu nahoru a dolů (gyroskop bude pro obě funkce). Samsung má také velké plány pro LTE, se zaměřením na čerpání z co dostanete přes 4G připojení k blízké HDTV pomocí duální technologie displeje. Tyto dvě aplikace, které zahlédl byly osobní vysílání, kde se vaše Sammy sluchátko by se choval jako mimořádně sofistikovaný přijímač internetové televize, a tzv. cloud-based her. Zde je doufal, že bychom se dozvědět více o těchto budoucích podniků zítra.

Samsung Galaxy II a S 10,1-palcový Galaxy Tab II potvrdil pro MWC, 4-palcový 3D displej, LTE-založené cloud her přichází později původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 11:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

IPAD dostane Opera Mini zacházení, jsme se divit, co trvalo tak dlouho

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera pracuje jeho norský přívěsky na iPhone od loňského jara, a to bylo flirtovat s tabletami , neboť CES, ale až do teď ještě prohlížečů, aby se pohybuje na IPAD. Vzhledem k tomu, jak hodně to dostane kolem , jsme překvapeni, že se nestalo dříve, ale Opera včera oznámila, že bude předvádět novou verzi Opery Mini na mnoha platformách na MWC v tomto roce, včetně Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian, a ano - IPAD. Tam žádné slovo o tom, co IPAD verze přinese - nebo, když na to přijde - ale my jsme hádat, že bude pravděpodobně stejný sport plynulý zoom a více-stránky sítě jsme viděli náhledu na Opera pro tablety . Pro více informací o světě nejvíce promiskuitní prohlížeče, podívejte se na úplnou PR po skoku.

Pokračovat ve čtení IPAD dostane Opera Mini zacházení, jsme se divit, co trvalo tak dlouho

IPAD dostane Opera Mini zacházení, jsme se divit, co trvalo tak dlouho, původně objevila na Engadget na so. 12.02.2011 10:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reuters | zdroje Opera | Poslat | Komentáře