neděle 16. ledna 2011

Macintosh Plus slaví 25 let tím, že se konečný DJ pokrývky hlavy (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/macintosh-plus-celebrates-25-years-by-becoming-ultimate-dj-headg/:
Nemáte 65.000 dolarů a / nebo sedmnáct měsíců postavit sami Daft Punk helmu? Zde je příští nejlepší věc: crack otevřít Macintosh Plus, přidejte IPAD, staré kolo helmu a někteří elektroluminiscenční zařízení, a dostat se do pájení. Původně školní projekt pro návrháře Terrence Scoville, to vizualizace přilba nyní sedí na vrcholu lebky DJ Kid Chameleon. Protože neexistuje nic jako několik digitální ohňostroj na oslavu starého počítače narozeniny. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Macintosh Plus slaví 25 let tím, že se konečný DJ pokrývky hlavy (video)

Macintosh Plus slaví 25 let tím, že se konečný DJ pokrývky hlavy (video) původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dosvit Visual Productions | Poslat | Komentáře

Otevírá Facebooku nahoru Domácí adresy a telefonní čísla

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gEh9_H-usfA/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Opravdu chcete Third-Party app vývojáři na Facebooku a mít přístup k mobilní telefonní číslo a adresu bydliště? Facebooku oznámila, že vývojáři aplikací Facebooku mohou nyní získat osobní informace od svých uživatelů. Bezpečnostní firma Sophos popisuje to jak 'tah, který by mohlo znamenat novou úroveň nebezpečí pro uživatele Facebooku' a doporučuje uživatelům, aby odstranily své domácí adresy a telefonní čísla ze sítě hned. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Úřad Roboti blízké budoucnosti, až ozubení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JXbd6d7gBhg/story01.htm:
Čtenář jsrodrigues poukazuje na článek Businessweek o předpověděl příchod vlny úřadu robotů. Patří mezi ně nabídky od Willow Garáž, Anybots a Smart roboty, všechny navrženy tak, aby automatizovat některé kousky kancelářské budovy-meatspace gruntwork, jako jsou trajekty mail a výrobu kávy, ale více inteligentně a hladce, než předchozí generace těchto nástrojů. Inteligentní roboti byl vyslán scénář popisuje výhody života v kanceláři s roboty, ". Významné kancelářské budovy na Manhattanu" zkušební provoz robotů od této společnosti, je stanovena na začátku roku 2012 na

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Engadget Podcast 229 - 01.16.2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/engadget-podcast-229-01-16-2011/:
Jste si mysleli, že budeme mít přestávku po CES, ne? Jo, v žádném případě. Jsme zpátky a badder než kdy jindy, se všechny nejnovější iPhone / IPAD drby a pokladnicí nových informací a pohled tvoří automobilový Editor Tim Stevens o nějaké nové věci vrah se děje pod kapotou vozidel z velmi blízké budoucnosti. Zakopat!

Hostitelé: Joshua Topolsky, Paul Miller
Hodnocení: Tim Stevens
Výrobce: Trent Wolbe
Hudba: Born To Be Wild

00:02:40 - Živě z iPhone události Verizon
00: 07:02 - iPhone Verizon
00:10:30 - AT & 'T' hodnocení podporu pro IOS Osobní Hotspot, žádné plány zatím
00:14:10 - AT & T iPhone 4 vs Verizon iPhone 4: Co se změnilo?
00:22:10 - IOS 4,3 beta přijde na DEVS, přináší AirPlay video podporu aplikací, osobní hotspot a přizpůsobitelné IPAD straně přepínač (update: video!)
00:29:05 - Exkluzivně: Budoucnost IPAD 2, iPhone 5 a Apple TV, a proč Apple se přesouvá své mobilní linky Qualcomm chipsety
00:38:47 - IBM Watson demonstruje superpočítač v zápase praxi Jeopardy
00:45:00 - IBM Watson Superpočítač zničí všechny lidi v kole praxi obvinění (video!)
00:51:52 - Toyota Prius představuje nové modely, rodina-přátelštější Prius V a funkier Prius C
00:58:25 - Porsche 918 RSR odhalí, 767hp hybrid
01:00:45 - Tesla hlavní inženýr Peter Rawlinson mágů se s námi o model design S
01:08:17 - cesta kolem X-Prize vyhrávat Edison2 Velmi lehká auta (video)

Poslechněte si podcast

Přihlásit k odběru podcastu

[ iTunes ] podcastu přímo v iTunes (rozšířený AAC).
[ RSS MP3 ] Přidat Engadget Podcast krmiva (v MP3) do svého agregátor RSS a show ze automaticky.
[ RSS AAC ] Přidat Engadget Podcast krmiva (v rozšířené AAC) do vašeho agregátor RSS.
[ Zune ] podcastu přímo v Zune Marketplace

Stáhněte si podcast

LISTEN (MP3)
LISTEN (AAC)
LISTEN (OGG)

Obraťte se na podcast


1-888-ENGADGET nebo podcast (at) Engadget (tečka) com.

Twitter: @ joshua

Porušení AUP zločinu V západní Austrálii

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CtqQ-9Vjz2o/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Nedávný soud zdůrazňuje, že porušení přijatelné použití politiku při práci by mohly být pozemky se u soudu v západní Austrálii: policista dělá vyhledávání policejní databázi za přítele dostal pokutu - ne pro prozrazení důvěrných policejních informací, ale za nezákonné využití ze 'omezený-přístup počítačového systému' - praskání Ještě znepokojivější je pro Západ Australany, tato právní blogu upozorňuje, že poruší některou Zásady přijatelného užití se zdá být dost, aby vás země ve vězení pro krakování. - například pomocí připojení k internetu rozbít autorských práv. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapení, že společnost je připravena na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu
Co se děje točit pneumatiky ve vašem automobilu budoucnosti? Bude to dokonce mají pneumatiky? Právě teď to vypadá, že buď vodíkové palivové články nebo čistě elektromobilů budou dominující v ulicích za několik desetiletí, a naštěstí sdílejí dost technologie pro nás myslí, že mohou klidně spolu-existovat - stejně jako Apple a Microsoft fanboys a dívky byly je známo, že host opravdu velké strany dohromady, kde se zapojí do dlouhých, respektující diskuse týkající se jejich rozdílné názory. Nicméně, zatímco EV jsou již na dobré cestě, pro palivové články vzlétnout budeme potřebovat více vodíkových čerpacích stanic a další spolupráci mezi výrobci automobilů. Že se děje nyní v Japonsku, se 13 společnostmi - Toyota , Nissan a Honda spolu s množstvím plynu a utilit firmy - spojují své síly k tomu, aby "hladké domácí trh" buněk vozidel na palivové jakmile 2015. Doufají, že k vytvoření přibližně 100 vodíkových čerpacích stanic po celé zemi, pracovat na vytvoření širšího vodíku napájecí sítě, ale i vzdělávat lidi o FCVs obecně. Dáme jim náskok tím, že nechá víte, že znamená "Fuel Cell Vehicle," ačkoli oni jsou také často nazýván FCEVs, nebo "Fuel Cell elektrická vozidla." Bum! Dvě položky z to-do seznamu.

Pokračovat ve čtení 13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu

13 japonských společností připojit k dalšímu palivových článků přijetí, také v plánu jezdit kola spolu původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 14:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Poradenství v oblasti výuky Linuxu na CS Absolventský?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u95stKbsY8Y/story01.htm:
copb.phoenix píše: "Jsem ve druháku učebnách výpočetní techniky student výuku výpočetní techniky do prvního ročníku, se chystá jít přes hlavní vstupy a výstupy z terminálu Linux a GUI. když mám vlastní nápady a profesor na této třídě opřít o, jsem zjistil, že je obtížné se dostat několik studentů, které jsem se snažil učit v minulosti pospojovat a pochopit, jak to souvisí s tím, co už vědí o počítačích. Má někdo tam nějakou radu na jak zaujmout a inspirovat naše nadcházející třídě? (možná důležitá: Naše stroje se systémem Ubuntu Hardy.) "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Dnes, IETF Ukázalo 25

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DO5yTOI5obY/story01.htm:
FranckMartin píše "Málo známé široké veřejnosti, Internet Engineering Task Force, slaví své 25. narozeniny na 16. ledna. DNSSEC, IDN, SIP, IPv6, HTTP, MPLS ... všechny zkratky, které byly kodifikovány v IETF. Ale málo známé, jeden může argumentovat, IETF neexistuje, to prostě stane, že lidé schází 3 krát ročně v některém z hotelů po celém světě a jsou na e-mailové konference mezi otevřeností IETF a jeho struktura inspirovala cesta ICANN je. běží, stejně jako způsob, jak Fóra pro správu internetu (IGF) byl otevřen pro občanskou společnost. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




HP slibuje webOS netbooků jít spolu s chytrými telefony a břidlice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley si slibují nám , že to bude víc než jen břidlice na webOS nabídce HP a dnes můžeme přidat netbooků na seznam formuláře faktorů pro slavné OS Palm. Tato dosud neznámá plátek informace pochází od dopravce školení webových stránkách společnosti HP zřídila vzdělávat prodejců na silné stránky svého nadcházejícího výrobků. Instruktážní video na místě hovoří o velké synergie, které mohou vyplynout z břidlice smartphonů a netbooků všechny spuštěné stejný OS a "mluvit" do sebe, což odráží Bradley je "připojen zkušenosti" mantra z před pár dny. Smartphony jsou řekl, aby byl začátek nové řady produktů, webOS, se svými většími sourozenci nastavit přijde "brzy". Je 9.února brzy? Rádi bychom to tak říct.

Pokračovat ve čtení HP slibuje webOS netbooků jít spolu s chytrými telefony a břidlice

HP slibuje webOS netbooků jít spolu s chytrými telefony a břidlice původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral | zdroje HP webOS Centrální | Poslat | Komentáře

ClamAV Pro Windows Open Beta začíná

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BRRbFCBtBMw/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "veřejná beta pro ClamAV pro Windows 3.0, který zahrnuje plnou integraci motoru ClamAV do produktu Immunet Protect, je nyní otevřena. Pokud máte zájem o hraní s ClamAV pro Windows 3.0, naleznete v těchto fór. 32 -bit a 64-bitové verze jsou k dispozici ke stažení. ClamAV pro Windows by neměla být zaměňována s ClamWin, samostatný projekt. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.