sobota 9. dubna 2011

Editorial: Android to není problém fragmentace, je kontaminace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/editorial-androids-problem-isnt-fragmentation-its-contamina/:
Tato myšlenka byla poprvé dána hlas Myriam Joire na včerejší Mobile Podcast, a jednoduchý, smrtící přesnost je pronásleduje mě od té doby. Všechny hluk a neklid o tom, zda Google se snaží zámek Android dolů nebo ne nepodařilo vyřešit, zda Google by mělo být snažit se ovládat operační systém, a pokud ano, jaké (platné) důvody pro to může být. Zde uvádím jen jeden, ale je to pravděpodobně dost velká, aby se všechny disentu o open source idealismus a sliby neudržovaných mizí do bezvýznamnosti.

Pokračovat ve čtení Editorial: Android to není problém fragmentace, je kontaminace

Editorial: Android to není problém fragmentace, je to kontaminace původně objevila na Engadget na so. 09.04.2011 17:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

'Anonymous' Plány Sony Bojkot 16. dubna

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U8pknzWH5cs/Anonymous-Plans-Sony-Boycott-On-April-16:
"Řekněme, že jste hacker se snaží ochromit hlavní elektroniky společnost žaluje své vlastní uživatelé: jak si spustit kybernetických útoků bez poškození lidé se snažíte ochránit V případě hactivist skupiny 'anonymní', které strávil? týden zaměření Sony na odvetná opatření vůči probíhající soudní spory Sony proti PlayStation 3 modifikátory, můžete si ji v režimu offline. Anonym je staging 24-hodin, in-store bojkotu na prodejnách Sony po celém světě v sobotu 16. dubna. doposud více než 1000 lidí RSVP'd přes Facebook. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Windows 8 Brzy Budovat narážky na Apple, WebOS Závodník - eWeek

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Zbjp5U2y5BQ/Windows-8-Early-Build-Hints-At-Apple-WebOS-Competitor---EWeek:
Microsoft Windows by mohly být příští cross-platformní OS ve stylu IOS Apple nebo Hewlett-Packard webOS, pokud má brzy staví mají být věřil ... "Blogeři Rafael Rivera a Paul Thurrott, v sérii inzerátů dubna o Riverův V blogu Windows, popsali různé vlastnosti, co oni požadavek je včasné sestavení Windows 8: Office-styl pásky integrován v Průzkumníku Windows, kompletní s nástroji pro prohlížení knihovny, manipulaci s obrázky a správu majetku řídit; odemknout obrazovku, která harkens na design ve stylu 'Metro' již ve Windows Phone 7; '. moderní Reader' 'dokonalý' uživatelské rozhraní a vestavěný prohlížeč souborů PDF říkají "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Autonomní Plachtění robot Vyčistit olejové skvrny

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ecw84jYO2s/An-Autonomous-Sailing-Robot-To-Clean-Up-Oil-Spills:
rDouglass píše "Protei je low-cost, open-source olej výběru robota, který samostatně plachty proti větru, záchytné olej sheens jít po větru. Tento dav zdrojů, open source hardware, spolupracovat vypracovaného projektu by mohlo pomoci zabránit tragédii další ropné skvrny. Dále , to je ukázkovým příkladem toho, co lidé mohou dělat společně, když spolupracují, spolupracují na výzkumu a vývoje, designu a financování. pod licencí Open Source Hardware (OSHW) licence zaručuje, že tolik lidí ve všech částech světa budou mít prospěch z tohoto úsilí je to možné. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Foursquare chce pomoci Google Zaměstnanci si Masivní Counteroffers, Příliš

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ga5knYHTKqM/:
Řada

uSolo FX Přehrávač médií recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/usolo-fx-media-player-review/:
To je obrázek z digitálního přehrávače médií. Nevypadá to úplně jako iPod, i když to? Žádný náznak Zune tady buď, my si nemyslím. Ve skutečnosti to vypadá hodně jako celek CDJ, a to je z nějakého důvodu: se chová stejně jako fyzická média-milující digitální diskžokej je jednotka, ale bez 5-palcový slot na přední straně. Místo toho, je to tu USB a SD porty nahoře. Pokud jste DJ, můžete být obeznámeni s ostatními: navigaci složek najít píseň, cue to s jog kolečko, a promíchá se to. DJ Tech, která zahájila svoji činnost v USA, jen v loňském roce, má uSolo FX jako svou vlajkovou loď jednotky - to v porovnání s konkurencí z gigantů, jako Pioneer a Numark? Přečtěte si o to zjistit!

Pokračovat ve čtení uSolo FX Přehrávač médií recenzi

uSolo FX Media player přezkoumání původně objevila na Engadget na so. 09.04.2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DJ Tech uSolo FX | Poslat | Komentáře

Apple vyšetřování otázek 3G na některých IPAD 2s Verizon, opravit software očekává v nejbližší době

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/apple-investigating-3g-issues-on-some-verizon-ipad-2s-software/:
Máte problémy hákování svůj iPad 2 na 3G síť společnosti Verizon? Ukázalo se, že nejsi sám, a naštěstí, Apple to dobře vědomi. V prohlášení se všechny věci Digital, Cupertino řekl, že vyšetřování tohoto připojení CDMA otázka, jak je uvádí "malý počet IPAD 2 zákazníci," a slovo má to, že software oprava bude brzy k dispozici. Do té doby, osobní hotspot je váš přítel, nebo můžete jen půjčit mobilní WiFi od skutečných přátel - protip: úsměv jde dlouhá cesta.

Apple vyšetřování otázek 3G na některých IPAD 2s Verizon, očekává software opravit brzy původně objevila na Engadget na So. 09.04.2011 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Všechny věci Digitální | Poslat | Komentáře

Sprint radarové zobrazovací systém peeps uvnitř stěn, podlah zjistit bomby, vyprávět příběh-srdce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
V roce 2005, jsme referovali o něco volal Prism 200 , který dovolil, aby jeho držitel v podstatě vidět, co lidé dělají na druhé straně zdi. Od té doby jsme se viděli spoustu zařízení, které se mohou pochlubit stejné nároky , ale to nebylo až do nedávné doby, že tvůrci Prism 200 vytvořili zařízení, které může skutečně vidět uvnitř těchto stěn. Hledáte něco jako stará punč hodiny škola, Cambridge Consultants ' Sprint ve-zdi radaru zobrazovací systém nabízí 3D vizualizace položek vložených do stěn, podlah, a dokonce i stropy. Tam, kde je stávající X-ray systémy vyžadují přístup na obou stranách zdi, Sprint radar nastavení umožňuje uživatelům, aby viděli, co se děje uvnitř, aniž by dvojí přístup. Jak jste si možná představit, Cambridge tlačí tuto věc jako bezpečnostní nástroj, který umožňuje detekci bomb, drogy, mrtvá těla - víte, obvyklé věci špatný člověk. Sprint je v současné době prochází testováním. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sprint radarové zobrazovací systém peeps uvnitř stěn, podlah zjistit bomby, vyprávět příběh-srdce

Sprint radarové zobrazovací systém peeps uvnitř stěn, podlah zjistit bomby, vyprávět příběh-srdce původně objevila na Engadget na so. 09.04.2011 13:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cambridge Consultants | Poslat | Komentáře

Toyota výnosů na Apple Over jailbroken telefony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q-Xwv9UryEk/Toyota-Yields-To-Apple-Over-Jailbroken-Phones:
zakkie píše "Toyota ustoupila tlaku od Apple a vytáhl vlastní témata pro jailbroken iPhone. Podle zakladatele ModMyi.com Kyle Matthews, zástupce reklamní agentury Toyota říká, že Toyota se vzdal na žádost Apple, aby se 'udržovat dobré vztahy s Apple ', a dosáhl přímého útoku na Apple iPhone jailbroken. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Awesome Tlačítko

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oTNpa4E7brw/The-Awesome-Button:
Anonymní čtenář píše "úžasné hardware hack, který ukazuje, jak snadno USB-založené lidské rozhraní zařízení (např. klávesnice a myši), mohou být vytvořeny pomocí softwaru Arduino životní prostředí." Velmi pěkný malý projekt založený na Teensy USB Development Board. Připomíná mi to prkénko elektroniky projekty můj táta používá k práci na mě před mnoha lety. "Velká zábava pro mladé i staré," dalo by se říct.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Earth Chcete-li zahrnout Google Hlubinné

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OAV16QyM5U/Google-Earth-To-Include-Google-Deep-Sea:
mikejuk píše "Možná jste slyšeli o swashbuckling dobrodružství, které budou provádět Virgin Oceanic - návštěvy na dno nejhlubší části oceánů světa jako sir Richard Branson řekl na zahájení Panny Oceanic, více muži byli. na měsíc, než se pustil dále stanoví než 20.000 stop. Pokud vše půjde podle plánu, měla by každý měl být schopen prožít virtuální výlet na dno oceánu, s laskavým svolením Google Earth. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v tech: Anonymní vs Sony vydání

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KHT0qtfo1MQ/weekweek-in-tech-anonymous-vs-sony-edition.ars:

"Anonymous" útoky na protest Sony PS3 hacker soud : Pobouřen je soud proti Sony PS3 hacker George Hotz, hacker kolektivní Anonym vzala dolů Sony Playstation.com site-a plánuje real-svět protesty za dva týdny. Přitom Anonym dělal to osobní ... velmi osobní . Nespokojený jednoduše povodňové Sony webových stránkách tento týden, někteří členové Anonym vyrazil zjistit, kde Sony execs žít, kteří se vzali, a kde jejich děti chodí do školy. Oni pak poslal pizzy, nařídil kondomy, z telefonních hovorů-a mnohem horší bylo navrženo.

Drobo FS v-hloubka, Část 2: den-to-denní použití : V části 2 této in-hloubkové přezkoumání Drobo FS, Ars dívá na to, co to je zařízení používat na den-to-denní bázi.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku