neděle 17. července 2011

Klimatologové požádat o pomoc Boj proti somálským pirátům

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ctKJK1W_VEk/Climate-Scientists-Ask-For-Help-Fighting-Somali-Pirates:
thebchuckster píše: "Vědci se snaží pomocí australského a amerického námořnictva odrazit somálských pirátů, kteří ohrožují jedno z klíčových světových programech sledování klimatu. Doufají, že k nasazení asi 20 robotické nástroje ne-jít oblasti severně od Mauricia. nástroje , které jsou rekordní teplo a slanost oceánu vzory, naprogramovat tak, aby ponořit a nakonec zabrousit nahrát svá data na satelity "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Válka o ModernWarfare3.com se zvláštním Battlefield 3 Vzhled

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kO0Rozw2ETQ/the-war-for-modernwarfare3com-with-special-battlefield-3-appearance.ars:

Battlefield 3 a Modern Warfare 3 ar zavřený v tvrdé konkurenci pro dolarů first-person střílečka fanoušky, ale minulý týden války zřejmě stupňovala. Místo www.modernwarfare3.com začal přímo lidem na oficiální stránce Battlefield 3, což vede mnohé k přesvědčení, že EA se ve středu velmi odvážné reklamní kousek.

Activision se to nelíbilo a od té doby podal název domény sporu s Národní arbitrážní fórum, prohlašovat, že to má plné právo na název domény ModernWarfare3.com.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Orphiro je elektrický motocykl: jako Harley, ale ne nahlas obnoxiously

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:
To rozhodně není první elektrický motocykl na (klidně) křížem krážem naší desky, ale self-titulovaný Orphiro je jistě jedním z classiest. Navrženo na v Holandsku jako široký-tělo alternativu k benzínu, chlast hawgs, to ekologické jednostopých vozidel se spoléhá na Li-ion baterie a motor, který tlačí celkový součet 72 voltů. Maximální rychlost 75 mil za hodinu asi by se naštvat nahoru davu v Sturgis, ale cestovní pro 60 pevných kilometrů bez kapky plynu jen mohli. Pokud vše půjde dobře, měli bychom vidět první komerční verze hit chodníku v září, ale zlověstně, není žádná zmínka o ceny. Něco nám říká, to bude pád přímo na "Pokud jste se zeptat ..." kategorii.

Orphiro je elektrický motocykl: jako Harley, ale ne nahlas obnoxiously původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroj Orphiro | Přeposlat | Komentáře

NCAA zpřísnit pravidla Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2zfLe4k7oyo/NCAA-to-Tighten-Twitter-Rules:
theodp píše "Facebook a Twitter dělali studenta sportovce dostupnější než kdy jindy, ale tweety, které loví pozorným dohledem NCAA by mohlo být vše, co je potřeba, aby se úspěšný College atletický program. Mezi obvinění namířená proti Univ. Severní Karolíny v NCAA je neschopnost "dostatečně a důsledně monitorovat sociální sítě aktivit", který tvrdí, NCAA by způsobily, že školy s rozpoznáním porušení dříve, než oni. cílem vypořádat se s náročným úkolem sledovat stovky účtů na denní bázi Některé sportovní programy se obracejí na software, jako je UDiligence, zatímco jiné se rozhodly pro jednodušší přístup, jako má trenér často kontrolovat na příspěvky z hráčů týmu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Podivná věda má pít, kouřit a nabitou zbraň

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/A8Mexz3kGsk/weird-science-has-a-drink-a-smoke-and-a-loaded-firearm.ars:

Není divu, že alkohol a tabák, jsou řešeny stejným agentura: Americká vláda agentura věnuje alkohol, tabák, střelné zbraně a, který udeří až zvláštní kombinace. Na základě některých nového výzkumu však může být, že dokonale racionální volby. Jeden Garen Wintemute z UC Davis se podíval do zvyků více než 15.000 Američanů, a zjistili, že alkohol a tabák se k sobě . Střelné zbraně vlastníci byli častěji pít a řídit poté. Ještě horší je, mezi držitele zbraní, kteří tendenci rozmazlovat s alkoholem se častěji nosit zbraň pro ochranu před ostatní a držení střelné zbraně, nezajištěné v načten domě. Není jasné spojení s tabákem tady, ale budeme se hádat "potenciál pro sebepoškozování" by mohl svázat dohromady.

Papoušci si jména svých rodičů: Papoušci jsou působivé zpěváci, zvláště když zvýšil z člověka na člověka, ale tyto dovednosti také hrají roli v divočině, kde se některé druhy byly pozorovány použít to, co se nazývají "kontaktní říká"-v podstatě unikátní názvy, které pomáhá identifikovat jednotlivce. Nyní výzkumníci sledovat řadu papouška hnízd, aby zjistili, jak tyto výzvy vyvíjet. Mladých zelených, zpěvavý parrotlets ve studiu zvedl své jméno od svých rodičů . Není to tak, že rodiče jméno je sama o sobě, víc, že ​​mladí začínají rozvíjet své jedinečné kontakt zavolá, tím, že věci, které jsou slyší od obou svých rodičů a sloučit je do něčeho jedinečného. Prokázat, že to není nějaká forma genetické rekombinace, výzkumníci sledovat hnízda s Fosterem kuřat, a zjistil, že volání zůstalo směs těch rodičů, které je zvedla.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


iUsers uvolní vaše iPad monogamie, umožňuje více uživatelských profilů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Podíl iPad? Nový trik je na cestě, že další App Store , které by měl váš život o něco jednodušší: uživatelských profilů pro IOS. Mod, přezdívaná iUsers dodává přihlášení uživatele tlačítka iPadu zámek displeje. Vyladit oddělí data a předvolby aplikace mezi uživateli, což znamená, že uživatel se zlobí Ptáci skóre nebude zmatku a smíchá se s dokonalou uživatele B tří-hvězdičkové hodnocení. App instalace, hudba a video jsou v současné době sdílena více uživateli, ale vyladit tvůrci doufají, že lék, který v budoucí aktualizaci. Je to útěk z vězení jen mod, samozřejmě, ale stále elegantní funkci bychom rádi viděli realizovány v budoucích verzích IOS . IUsers trik je třeba bít Cydia brzy, ale lidé, kteří chtějí nahlédnout brzy může zachytit to teď podle pokynů ve zdrojovém odkazu.

iUsers uvolní vaše iPad monogamie, umožňuje více uživatelských profilů původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj BlogdoiPhone | Přeposlat | Komentáře

Hadoop a Startups: Tam, kde se setká s Open Source firemních dat

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XkLEjLGYLVo/:

Tento host příspěvek byl napsán Kovas Boguta , vedoucí Analytics na Weebly . V roce 2009 napsal Kovas host příspěvek o vizualizaci v reálném čase, sociální struktury.

Před deseti lety, open-source LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Python), zásobník začala změnit web startu ekonomiky. Jako nový open-source webových serverů, databází a webových přátelské programovacích jazyků osvobozen vývojáři z proprietární software a velké železné hardware, spouštění náklady klesly. To snižuje bariéry vstupu na trh, změnit financování startu hry a vedly ke vzniku současného Anděl / semeno financování ekosystému. Kromě toho, samozřejmě, umožňuje generování webapps všichni používáme každý den.

Tento stejný proces se nyní odehrává v prostoru velkých objemů dat, s open-source ekosystému soustředěný kolem Hadoop přemísťovat drahé proprietární řešení. Startups vytvářejí inteligentnější firem a inteligentní produkty jako výsledek. A možná ještě důležitější, tato technologická hnutí má potenciál, aby rozmazání ostré hranice mezi tradiční obchodní a tradiční začínající web, výrazně rozšiřující podmínky pro inovace.

Problémy, hledání řešení

Dokonce mírně úspěšném spuštění má uživatelskou základnu srovnatelnou v populaci k národu-státy. Výsledné množství uživatelských dat způsobuje problémy a příležitosti. Problémy, protože pochopení hodnoty každého uživatele a transakce se stává složitější. Příležitostí, protože kolektivní inteligence populace může být využívána na lepší uživatelské zkušenosti.

Ještě před rokem nebo dvěma lety, analýzu tohoto rozsahu údajů požadovaných stejného druhu podnikových řešení, která LAMP byl vytvořen s cílem vyhnout. Víceleté, mnohamilionové se zabývá podobnými IBM , Oracle a Teradata . Samozřejmě, že téměř žádná spuštění dovolit takové výdaje. Kromě toho, closed-source technologické rodokmen z těchto řešení je neslučitelné s jejich spuštění technických znalostí a kultury.

Zadejte Hadoop. Hadoop řeší tyto problémy zpracování dat tak, aby je oba startup-kompatibilní, a technologicky lepší. Jako open-source projekt, vyvinutý a pro inženýry, je to velmi praktické a přímo do hlavního proudu startu technické praxe. A jeho architektura map snížení přes kupy zboží uzlů je flexibilnější a efektivnější než tradiční datové sklady.

Vzhledem k tomu, zadržovaná poptávka, není žádným překvapením, že Hadoop se vyhodit do vzduchu. Chcete-li vidět, jak open-source projekt dělá, první věc, kterou udělat, je podívat se na seznam developer mailing provozu. Máte-li shromáždit všechny Hadoop související e-mailové konference a spiknutí počet zpráv, dostanete klasický hokejky růstová křivka:

V dnešním světě, to není moc přehnané tvrdit, že budoucnost technologie je formována developer přijetí. Jak více a více techniků začínající přijmout Hadoop, jeho schopnosti se stávají výchozím předpokladem při navrhování výrobků a firem v budoucnosti.

Hadoop v dnešním začínající

Na vysoké úrovni, existují 3 oblasti, kde Hadoop je najít uplatnění v dnešním začínajícím: 1) Analýza chování zákazníka, 2) Napájení nového uživatele orientované vlastnosti, a 3) Povolení celé nové oblasti podnikání, které byly dříve mimo dosah .

Eventbrite je příklad, kdy je napájení Hadoop nového uživatele orientované funkce. Rychle rostoucí události služba umožňuje spravovat a organizátorů podpořit jejich akcí, a pomáhá uživatelům najít relevantní události zúčastnit. Chcete-li pomoci růst společnosti rychleji, jejich datové služby tým usin

NASA Sonda obíhá kolem asteroidu Vesta

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-D2RHsTlUqA/NASA-Probe-Orbiting-Asteroid-Vesta:
astroengine píše: "Poslání manažery Dawn NASA asteroid sonda měla dlouhý sobotu čeká na zprávy z pásu asteroidů nakonec dostali zprávu, že doufali:.. Dawn vstoupil Vesta oběžnou dráhu Je to poprvé v historii, který objekt pásu asteroidů byla obíhá umělou družici. Trvalo to čtyři roky ion raketu pohonem kosmické lodi dosáhnout asteroid a tam byla nějaká nejistota, zda se sonda byla zajata gravitace planetky vůbec. Ale po dlouhém Doba čekání, vedoucí mise přijal signál po rozednění se podařilo orientovat své antény směrem k Zemi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Singbox SV-606 je MP3 koktejl přináší přenosné audio lásky k dvoře

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/singbox-sv-606s-mp3-milkshake-brings-the-portable-audio-love-to/:
Vidět, že line up multi-barevné, barevné doodads výše? To nejsou ve skutečnosti řadu lesklých USB-poháněl kazoos Le povzdech, víme. - možná příště. Co je to tedy? Zkuste super vypadající vyhlížející korejské linie Singbox SV-606 reproduktory / MP3 přehrávače , které balení FM rádio, čtečka paměťových karet microSD a konektor sluchátek na 85 mm do 35 mm ve tvaru kuličky shell design. Zatímco tyto digitální audio přehrávače, nebudou užitečné v každém zabití Duha posedlé vlkodlaky, budou pravděpodobně pomůže získat pár heads-soustružení, jak jste si vzpěry Horečka sobotní noci věci po bulváru. Hit zdroj překládal Vzhledem k těmto vyprodaných krásy.

Singbox SV-606 je MP3 koktejl přináší přenosné audio lásky k dvoře původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroj Román Zobrazit | Přeposlat | Komentáře

Facebook Zákaz reklamy Google +

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/09ga-y0V_pw/Facebook-Bans-Google-Ads:
Barbara, ne Barbie píše: "Nespokojený s takže je těžké pro lidi, aby jejich export Facebook kontakty na Google +, Facebook je nyní zakázáno všechny inzeráty od vývojář Michael Lee Johnson, který vedl ad říká" Přidat na Google + Michael. " Facebook poslal následující zprávu:. "Váš účet byl zakázán Všechny vaše reklamy byly zastaveny a měly by proto být opět na místě za jakýchkoli okolností Obecně platí, že jsme zablokovat účet v případě příliš mnoho ze svých inzerátů v rozporu s našimi podmínkami. použití nebo pokynů pro reklamu. bohužel nemůžeme poskytnout vám konkrétní porušení, které byly považovány za protiprávní. naleznete v našich Smluvních použití a pokynů pro reklamu Máte-li jakékoli další otázky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Toshiba daří zažívá Spánek / Probuzení / reboot problémy?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/toshiba-thrive-experiencing-sleep-wake-reboot-issues/:
Toshiba Android daří právě začala prodávat koncovým uživatelům za posledních pár týdnů, ale už vidíme alarmující množství plodin až po hlášení o chybách na vybavení vlastních stránek. Konkrétně legie uživatelů o tom, že jejich daří má velryba v době přichází z režimu spánku bez plné, tvrdý restart, a některé jsou dokonce o tom, že to bude zase na jeho osamělá příležitostně. Těžko říct, jestli to je něco, co by se dalo napravit prostřednictvím budoucí aktualizace firmwaru, ale tady je doufal, že jo? Dejte nám vědět, pokud jste viděli stejné problémy v komentářích níže - jsme neviděli nic z toho na pár dní jsme testovali naše vlastní, ale budeme určitě zprávě podrobněji v našem nadcházejícím přezkumu.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Toshiba daří zažívá Spánek / Probuzení / reboot problémy? původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Toshiba fórum | Přeposlat | Komentáře

Redpoint Ventures: Making Money postaru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVoJz2_hr2U/:

Minulý týden jsme porušili zprávy o působivé, ale-ne-jawdropping 200 milionů dolarů pořízení Cloud.com společností Citrix a hvězdný rok, který se vrací Redpoint Ventures má. Co dělá Redpoint rekord je tak unikátní, že firma má dobrý rok navzdory tomu, že nejsou v jednom z velkých pět: Zynga, Facebook, LinkedIn, Twitter, 0r Groupon. Hell, udělejme to velký šest a hodit Pandora od IPO se tolik hluku.

Tento podnik svět ještě nikdy nebyl polarizované mezi majetné a nemajetné a ne firmy. Mluví se, že Accel sedí na fond, který bude mít nejvyšší návratnost průmysl nikdy neviděl, a to především díky Facebooku. Mezitím musí Greylock sedět na jedné, ne-li - nejlepší fond ve své historii od počátku podíly v LinkedIn, pěkně cena podílů ve Facebooku a Pandora a pozdní fázi investic do Groupon. Samozřejmě žádný jednotlivec v podniku podnikání může být v lepší pozici, než si užít 2011 Reid Hoffman: On je zakladatel a největší akcionář společnosti LinkedIn, první peníze do Zynga, partner Greylock a anděl investor na Facebook.

Zatím tam jsou desítky venture firem na druhé straně tohoto rozdělení, které jdou ven obchodu. Stejně jako kluk uvízl cvičit na housle, zatímco on sleduje jeho sousedy hrát fotbal na dvorku, tyto firmy jen přihlížet, jak jsme se donekonečna debata, zda je to bublina, nebo ne. Rozhodně to není pocit, že 1999 k nim. 1999 byla doba, že každý, kdo přijatelný důvod nazývat se rizikového kapitálu může získat peníze. Tyto firmy a je mnoho z nich, se snaží získat další desetník.

Můj nejlepší odhad je, že jsou jich desítky, ale mohlo být více. Umírající venture firem jsou jako chodící mrtvoly. Mohou mít letech ohromující si s podíly v portfoliu společnosti stále aktivní a doufal, že stále drží loterie, která by mohla dát je zpátky ve hře. Pokud ne, jen pomalu ukončit.

Jedním z důvodů pro toto odvětví odpojení polaritu vrátí. Web pro zákazníky firmy, které se tento cyklus vítězů jsou jedny z největších, jaký kdy svět viděl, a to díky šíření a splatnost na webu, a skutečnost, že většina z nich čekal tak dlouho hledat exit. Ale další velký trend je funkce / app společnosti flip za méně než 100 milionů dolarů. Je dobře zdokumentováno, že malé a střední kapitalizací společnosti mohou už jít veřejnosti, a ti, několik set milionů dolarů získávání dvouhře i čtyřhře, jako Cloud.com a kolegy Redpoint exit Clearwell, bylo těžké sehnat.

To vše dělá z Redpoint vítězné 2011 jako dobré znamení, že je ještě něco mezi těmito dvěma extrémy. Firma se nachází několik východů která jim vrátí z 10x více, aniž by podíly ve velkých jmen Web 2.0. Dokázali to díky méně sexy internetové společnosti jako doma venku, mezinárodní vystoupí jako Qihoo, a některé pevné dvoulůžkových a třílůžkových v podnikové sféře. Redpoint je nepočítal lucking do Big Score, firma se dobře odůvodněná investice za rozumné ceny a vykopal vlastní štěstí.

Chytil jsem se s nejnovějšími Redpoint partnerem Satish Dharmaraj na videu minulý týden mluvit trochu víc o firmě běh. On se připojil ke společnosti před dvěma lety poté, co hvězdnou bilanci jako podnikatel, a Cloud.com byl jeho první obchod. Mluvili jsme o tom, jak Redpoint je vydělávání peněz, a také jsme mluvili o tom, co to bylo jako na Dharmaraj být na druhé straně stolu.

ViewSonic ViewPad 10Pro hity FCC, federálové nevadí jeho rozpolcená osobnost

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/viewsonic-viewpad-10pro-hits-the-fcc-feds-dont-mind-its-split/:
Kdo však řekl, mnohočetná porucha osobnosti byla špatná věc? Určitě ne ViewSonic, jehož Oak stezka Powered ViewPad 10Pro - který dual OS tanec s Windows 7 a virtualizovaných Android 2.2 - prostě udělal jeho cestu přes FCC. Vládní schvalovací razítko na WiFi a AT & T pro tisk rádia WCDMA znamená, že nebude smažit našich mozků, a to by nemělo trvat dlouho a uvidíme 10Pro v obchodech. Samozřejmě, že stále nevíme, je cena tohoto zařízení ... nebo psychiatrické náklady na její přepínání cesty OS.

ViewSonic ViewPad 10Pro hity FCC, federálové nevadí jeho rozpolcená osobnost původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 11:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

<em>Anonymní</em> vytváří svůj vlastní sociální síť

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_YBycuBDPE/emAnonymousem-Creates-Its-Own-Social-Network:
Anonymní čtenář píše: "Google má údajně zakázal několik skryt od Google + (to není přesně jasné, kolik účtů bylo zavřeno). Hacktivist skupiny přirovnal Google akcí příběhy aktivistů je zakázáno Facebook, Twitter, YouTube, as . stejně jako důsledku vlády blokování různých internetových stránek pomocí nástrojů cenzuru internetu, anonymní rozhodla vytvořit vlastní sociální síť:. Anonplus "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Windows Phone 7 Connector se staví své Home Server v ruce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Windows Server Řešení konektoru telefonu
Ok, Windows Server Řešení konektoru telefonu není zrovna vzrušující, ale zvuk, pokud jste jedním z mála lidí tam houpací Windows Home Server 2011 strojů a WP7 telefon, budete pravděpodobně bude chtít, aby si to nastavit ASAP . Spojení na straně serveru plug-in a telefonní aplikace umožňuje vzdáleně ovládat svůj server - spouštění záloh, správu uživatelů a zobrazení upozornění. To vám také umožní vytáhnout multimediální soubory uložené na vašem serveru, ale není možné je kopírovat místně pro pozdější prohlížení a požitek z hudby. Není to jen pro domácí uživatele jeden. Plug-in je kompatibilní s Windows Small Business Server 2011 a Essentials Windows Storage Server 2008 R2 Essentials, pro menší firmy, které spoléhají na Microsoft-Powered mobilů. Zde si můžete stáhnout na serveru add-on na větší pokrytí odkaz a smartphone aplikace na Zune Marketplace.

Windows Phone 7 Connector se staví své Home Server v ruce, původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 10:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPU | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře