úterý 15. února 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z novinek finského firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu C5-03 Nokia starší bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Pokud jde o operační systém Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup do obchodu Ovi Nokia Music Store a obchod, ze kterého si můžete koupit hudbu a aplikací pro mobilní Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Obousměrný Rádio Průlom k dvojitému Wi-Fi rychlostí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKXK4a6WC9M/Two-way-Radio-Breakthrough-To-Double-Wi-Fi-Speeds:
Anonymní čtenář píše: "Vědci na Stanfordské univerzitě mají vestavěný rádio, které mohou vysílat a přijímat zároveň na stejné frekvenci. Průlom by mohl vést k dvojnásobnému zvýšení výkonu pro bezdrátové domácí sítě a na konci, že nepříjemný zvyk pilotů dokončení každého větu "přes". " Ale stále můžete udělat, pokud se vám líbí. Nejsem soudit.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Verizon ČTÚ: nemáme 'potřeba' Nokia-Microsoft partnerství; Android, IOS, a BlackBerry jsou velké třech platformách

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Dvoření největší dopravce ve Spojených státech je zřejmě na vrcholu jakýkoliv telefon výrobce, to-do seznamu, a to začíná znít jako Nokia - na síle jeho j -ust. oznámil Windows Phone hazardu - má před sebou těžký boj z toho. Verizon CEO Tony Melone odešla na záznamu ven na ___B_Mobile světové Congress___E_ tento týden řekl, že on je skeptický Micosoft má schopnost dostát svým vznešeným objem cíle pro Windows Mobile - trochu zvláštní, za to, že Verizon je na pokraji zahájil první Windows Phone 7 model - a že si nemyslí, "Verizon potřeby Nokia a Microsoft vztah." Odkazovat zdánlivě přímo na přání Nokia CEO Stephen Elop to, aby se smartphone válku "tři-dostihy" mezi Android, IOS, a Windows Mobile, Melone říká, že on si myslí, že "právě teď se Android tři OS hráči vidíme na naší síti, Apple a RIM. " Samozřejmě, stejně jako iPhone, jsme si jisti, Melone postoj může změnit v modulu snap-li Windows Phone zvedne dost páry - ale i v nejlepším případě, že to bude chvíli trvat.

Verizon ČTÚ: nemáme 'potřeba' Nokia-Microsoft partnerství; Android, IOS, a BlackBerry jsou tři velké platformy původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 13:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Předem 2 k dispozici za 150 dolarů prostřednictvím Verizon 17. února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/pre-2-available-for-150-through-verizon-on-february-17/:
Nazvěme to Podivuhodný případ před 2: Pokud zaškrtnete sluchátka se na stránkách společnosti HP , bude vás stát 100 dolarů za slevu (na základě smlouvy samozřejmě). Ale pokud budete bloudit přes malý kousek na Verizon ze Interwebs, má stejný telefon právě oznámila za $ 150 (nová cena zakázky) po slevy. Takže předpokládejme, že na chvíli, že jste měli na výběr mezi dvěma -, který si vyberete? To je to, co jsme si mysleli. K dispozici na 17. února, podívejte se na mysl-sklánět PR po přestávce pro více informací.

Pokračovat ve čtení před 2 k dispozici za 150 dolarů prostřednictvím Verizon 17. února

Předem 2 k dispozici za 150 dolarů prostřednictvím Verizon 17. února původně objevila na Engadget na út. 15.únor 2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše, co před | zdroje HP , Verizon | Poslat | Komentáře

Apple MacBook Air průzkumu dostane upovídaný o 3G

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/apple-macbook-air-survey-gets-chatty-about-3g/:
Apple není moc jeden pro zákaznické průzkumy, ale to poslední úřední dopis vybrat MacBook Air vlastníků má všechny druhy dobrotami uvnitř. Nejpozoruhodnější je velké množství otázek, na 3G datové konektivity, rys, který Apple se zatím vyhnul přidat k některému z jejích notebooků, i když se prodává tablet počítač s funkcemi. Zajímavé je, že Apple má tak dlouho čekal na tuto funkci, že jeho hlavním námitka - je třeba vybrat konkrétní dopravce v jiném - zmizela díky čipsetu Qualcomm Gobi je . Na druhou stranu, většina lidí si 3G data na svých laptopech v těchto dnech prostřednictvím uvazování, ať je to s jejich telefonem nebo vyhrazený MiFi-styl zařízení, a Apple průzkumu se zdá být navrženy tak, aby vyzvednout na výskytu všech těchto tendencí. Jiné aspekty průzkumu se zabývají ukládání dat a synchronizaci ( MobileMe a Dropbox dostat výkřik outs), chybějící funkce, které drží Air od bytí primární počítač a další sborníku. Pokud chcete získat overanalytical se celá věc může Apple skutečně snaží cítit se dělící čára mezi IPAD a MacBook Air, místo toho je dělící čára mezi MacBook Pro. Možná, že letošní očekávané Sandy Bridge nebo (chceme) Fusion obnovování MacBook Air by mohla mít něco v zásobě? Podívejte se na zdroj odkaz na celou věc.

Apple MacBook Air průzkumu dostane upovídaný o 3G původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 12:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AppleInsider | Poslat | Komentáře

HTC Facebooku-uctívat telefonů v čele s AT & T později v tomto roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/htcs-facebook-worshipping-phones-headed-to-atandt-later-this-year/:
HTC právě představila svůj MWC lineup před pár hodinami, včetně chacha a Salsa , který oba mají vyhrazené Facebooku tlačítek (všechny ty skvělé děti mají Facebooky telefony v těchto dnech). AT & T, ale pouze vydal prohlášení, aby se svět vědět, že to bude mít Facebooku -oddaný HTC telefon od letošního roku. Nyní je tu ani slovo o které telefony jsou AT & T-spojený ještě ne, ale řekla mluvčí Všechny věci D 's Ina Smažený, že dopravce bude mít nejméně dvanáct Android telefony v nabídce tohoto roku.

HTC Facebooku-uctívat telefonů v čele s AT & T později v tomto roce původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 12:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Všechny věci D | Poslat | Komentáře

Vizualizace egyptské revoluce na štěbetat

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xDGsj2gM80k/Visualization-of-Egyptian-Revolution-On-Twitter:
Anonymní čtenář píše "vizualizace sítě retweets s hashtag # jan25 na 11.02.2011, v době od oznámení o odstoupení Mubaraka, je k dispozici. Data byla sbírána pomocí Gephi připojen k Twitter Streaming API, konverze uživatelů a retweets do uzlů a hran v dynamické sítě. Ačkoli údaje představují pouze přibližně 10% retweets, je to zajímavé vidět velký proud propojených retweets jen jednu hodinu. " Jsem připojený na video, pokud chcete dívat.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD nemůže dostat ani přes den svatého Valentýna bez zaklepání Intel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-cant-even-get-through-valentines-day-without-knocking-inte/:
AMD nemůže dostat ani přes den svatého Valentýna bez zaklepání Intel
Oh AMD , není-firemní mandátem, rozhodně posvátné commercialist dovolenou na vás? I když jsme byli všichni vlezli s našimi snookums a / nebo vrkání naší kohorty marketingový tým v Advanced Micro Devices byla lodní něco trochu ošklivé - a ne v "jdi fuzzy pouta" druh ošklivé. Společnost rozeslala hrnek čokolády, že na přední straně, říká: "I ♥ APU," označováním Fusion platforma, která je v poslední době poháněl HP Pavilion dm1z a Lenovo ThinkPad x120e na plné hodnocení. Je smutné, že nebylo dost, jak na vědomí, začal takhle:
Slyšel jsem, že Sandy B. zlomila srdce a chtěl, abys věděl, že jsem tady pro tebe. Oh, a já mám bratrance z Llano, Texas Rád bych vám představil brzo - myslím, že vy dva opravdu udeřil do toho pryč!
XOXO,
AMD Fusion APU
Roztomilý, AMD. A tady jsme si mysleli, možná si i Intel nakonec tvořeny .

AMD nemůže dostat ani přes den svatého Valentýna bez klepání Intel původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Nokia Akcionáři Boj Zpět

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8_RXxGkGwyY/Nokia-Shareholders-Fight-Back:
MohammedSameer píše "skupina devíti mladých Nokia akcionáři jsou nevzdávají. Poslali otevřený dopis pro Nokia akcionáře a investory žádat, aby byl volen tak, aby zdravý rozum zpět. Plánuje se rovněž napadnout firemní strategii a partnerství s Microsoftem."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google dema Android Movie Studio pro voštinová

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/google-demos-android-movie-studio-for-honeycomb/:
Google nenechá nikoho fotit během jeho MWC 2011 programovém prohlášení , takže budete prostě muset věřit nám, když řekneme, Eric Schmidt jen demoed nové video editační aplikace s názvem Movie Studio pro tablety voštinová. App byla postavena od základu pro tablet zařízení, a to představuje všechno, co byste očekávali: časová osa-styl editor, obrazové efekty, soundtrack a audio podporu a samozřejmě HD podporu s obrázky na YouTube. Bohužel nevíme nic jiného o ní, ale budeme kopat pro bližší informace, takže zůstaňte naladěni.

Update: Máme snuck obrázek! Můžete vidět časovou osu a ovládací prvky pro přehrávání - vypadá to opravdu pěkné, nemyslíte?

Google dema Android Movie Studio pro voštinová původně objevila na Engadget on út. 15 únor 2011 12:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

AMD Prodej Dell zvěstí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjL5Xtt0cZU/AMD-Sale-to-Dell-Rumored:
Anonymní čtenář píše "Advanced Micro Devices může být na prodej. AMD byly akcie výrazně se včera zřejmě na zvěsti, že Dell se zajímá o koupi americké nadnárodní polovodičových společnost. Pokud AMD skončí bytí kupovalo ven, nákupu Dell, nebo jakákoli jiná společnost na to přijde, bude patřit mezi největší technologický průmysl viděl. Bylo by samozřejmě větší, než když AMD koupila ATI v roce 2006. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Stuxnet Struck Pět cílů v Íránu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wxte6am5m-M/Stuxnet-Struck-Five-Targets-In-Iran:
Batblue píše "Výzkumní pracovníci společnosti Symantec řekl, že notoricky známý červ Stuxnet cílené pět samostatných organizací a útoky proti těmto cílům - to vše s přítomností v Íránu. - Byla zahájena v červnu 2009, více než rok před nezávislých odborníků zvýšil na poplach"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MacBook Pros se dostat Sandy Bridge CPU v březen?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/macbook-pros-to-get-sandy-bridge-cpus-on-march-1/:
Jako výše dánský jazyk-email jasně ukazuje, svět by se mohl velmi dobře vidět MacBook Pro aktualizaci na 1. března. To je, jestliže ten, kdo poslal tip na blogger Kenneth Lund je věřil. A přinejmenším, blogger Kenneth Lund si myslí, že je to originální článek. Spekulace o nových Apple notebooky s Sandy Bridge zpracovateli bylo na denním pořádku, samozřejmě, a jak TUAW upozorňuje, výše uvedené procesory jsou stanoveny, aby se na scénu na konci tohoto měsíce. Kromě toho, 1.března je úterý, v den, kdy Apple obvykle oznamuje nové počítačové modely (i datum vydání Beady album Eye, který alespoň jedna Engadget editor je opravdu těší). Kromě nových procesorů, tam není hodně solidní údaj o tom, co konstrukčních změn by mohlo dojít, ale pokud je zdroj zde je správné, že nebude trvat dlouho, dokud nezjistíme, sami pro sebe.

[Díky všem, kdo poslal to v]

MacBook Pros se dostat Sandy Bridge CPU ve březen? původně objevila na Engadget na út. 15.únor 2011 10:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Smart Život Blog | Poslat | Komentáře

Verizon volte hlasové a video hovor demo na MWC 2011 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-volte-voice-and-video-call-demo-at-mwc-2011-video/:
Tam nemusí být nativní LTE síť žije v Barceloně dosud, ale to nezastavilo Big Red od tahání 700MHz demonstraci do Španělska za účelem škodolibosti na ___B_Mobile světa Congress___E_. Jsme slyšeli jen dny, že LG revoluce by byl jedním z prvních telefonů na podporu vioce nad LTE ( volte ) na Verizon, a dnes jsme dostali docela dost dalších informací o zavádění. Pro začátek, Verizon doufat, že ostatní dopravci přijmout jejich volte platformy, dokonce jít tak daleko, podpořit ji. Je to druh komické slyšet, společnosti, která kdysi zmrzačil Bluetooth dumbphones a stále dělá si koupíte za měsíc dat jen pro aktivaci tabletu mluvit o "otevřenosti", pokud jde o komunikaci, ale předpokládáme, obrátila poněkud, když je to VZW , která stojí na zisk. V každém případě volte v podstatě chová jako cesta VoIP, dávat konkrétní množství šířky pásma pro volání (což zaručuje kvalitu hovoru, na rozdíl od Skype, který je na milost a nemilost sdílené aplikace, které používají stejné pásmo) a také umožnit telefon použít údaje, zatímco říkat probíhá.

Revoluce , který je kritizovaný spuštění v březnu, bude nakonec získat volte podporu, i když VZW to nečekal funkci jít žít v Americe až do příštího roku. Bilal Wahid, Verizon Wireless 'náměstek ředitele pro vývoj produktů, nám řekl, že alespoň zpočátku, můžete vidět volte hlas a videocalling k dispozici na Android smartphony, ale neexistuje žádný důvod, že stejná aplikace nemohla být vyvinuty pro jiné platformy. Kvalita hovoru byla na počtu úderů s některými vysoce-šířka pásma VoIP hovory jsme se setkali, a byl zvláště působivý videocalling. Usnesení bylo hrozný, a tam byl v podstatě vůbec žádné zpoždění. Samozřejmě, to vše se stalo po zamčené, modulární LTE sítě, takže výsledky budou téměř jistě lišit v reálném světě, bez ohledu na to, je to krásný začátek, a to jistě dělá čekat až do roku 2012, že mnohem těžší. Hop na minulost přestávka na demonstraci, stejně jako dlouhé vysvětlování technologie, kde to jde, a když to bude realizován.

Pokračovat ve čtení Verizon volte hlasové a video hovor demo na MWC 2011 (video)

Verizon volte hlasové a video hovor demo na MWC 2011 (video) původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 11:02:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Intel 310 Series Mini SSD Teď doprava, Benchmark

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6BAVYBJOBlk/Intel-310-Series-Mini-SSDs-Now-Shipping-Benchmark:
MojoKid píše "Intel nové 310 Series SSD využívají stejné 34nm NAND flash paměti, technologií a řadič našel na výrobce čipů je 2,5-palcový SSD, ale ve form factor jen 1/8th velikosti; mizivou 2 palce (51 mm), dlouhé, 1,18 (30mm) široký a plošší než lívanec. nového drobné Intel SSD jsou nyní poštovné a to i přes jejich drobné postavy, výkon je vlastně dost podobné jako u firmy populární X25-M 34nm SSD. Intel říká, že 310 Series je lodní doprava k zákazníkům za $ 179 V-1000 kusů za 80GB verzi pohonu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.