pátek 2. září 2011

NYT Working On "Zrcadlo Magic" pro koupelnu surfování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jI-dYnAKUsY/NYT-Working-On-Magic-Mirror-For-Bathroom-Surfing:
MrSeb píše: "Pokud se New York Times Research & Development Lab má jeho svévolnou cestou, budete brzy moci užívat svůj přenosný počítač volby do koupelny. - A použití" kouzelné zrcadlo "místo v průměru strávíte hodinu v koupelně každý den, a magické zrcadlo - který je postaven z "dat s" zrcadla, Microsoft Kinect a zdravým kusem vynalézavosti - je navržena tak, aby využít toho času tím, že umožňuje surfovat po webu a zvýšit New York Times "příjmy z reklamy."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zpráva: Intel To Kill MeeGo rozvoj "dočasně"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:
intel-meego

Je to náročné prostředí tam pro OS. Ale jen málo z nich zvedlo na vrchol potravního řetězce - nejzřetelněji povinností a Android. A na samém dně, jako osiřelé a ohrožené Baby Buffalo, sedí MeeGo.

Nokia již uprchl z hořící plošiny, ale teď jeho jediný zbývající rodič, Intel, údajně rozhodlo dočasně přerušit vývoj MeeGo. Ale pro platformu s téměř žádnou trakci a poměrně slabé portfolio zařízení, může dočasně velmi rychle promění navždy.

A tak pomalou smrt MeeGo začíná.

Digitimes " zdroje říkají, že Intel se bude místo v první řadě zaměří na hardware, a plány na pár svých produktů na Telefon s Windows 7 nebo Android příští rok. Samozřejmě, Intel odmítl komentovat s normou "Nechceme komentovat spekulace průmyslu a pověsti." Ale Intel přece říkal, že "i nadále usiluje o MeeGo a bude i nadále spolupracovat s komunitou, rozvíjet a pomáhat potřebám Naši zákazníci a uživatelé s open source. "

Připadá mi divné, že by Intel "ne komentovat spekulace", jenom popřít fámy jedním dechem. Co se týče platformy jít, MeeGo je ve skutečnosti překvapivě Smart Little OS a může být ještě trochu život v něm dosud. Ale pokud Intel Pojďme se nečinně sedět, "dočasně", nebo jinak, bude to mrtvé a pohřbené, než se nadějete.

O něco méně než rok poté, co zahájil MeeGo, Intel slíbil, že se "nebliká na MeeGo", navzdory tomu, že se stal partnerem Nokia rozptýlit. Přesto jsme něco viděli přicházet. Intel nemusí nutně MeeGo, jako Android a Windows Mobile jsou již podporovány firmou.


Společnost:
INTEL
Datum spuštění:
1968
IPO:
NASDAQ: INTC

Intel je nejlépe známý pro výrobu mikroprocesorů nalézt v mnoha osobních počítačů. Společnost také vyrábí řadu dalších hardware včetně síťových karet, základních desek a grafických čipů ....

Další informace

Samsung CEO, "Nechceme HP smetí" - nebo něco takového

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:
samjack

Budoucnost webOS je trochu méně jisté, že se Samsung, generální ředitel společnosti Choi Gee Sung, popadl pověsti o nákupu HP webOS podnikání manžetou, smál se v jeho tváři a pak chladně bodl pověst v srdci.

Choi, v reakci na zprávu o otázku týkající se nedávných analytické zprávě uvedl : "Není správné, že získání operační systém se stává módní," a že Samsung by "nikdy" k takové dohodě.

Poté, co HP oznámila, že vystupovala z webOS hardware hry, několik analytiků vydané zprávy naznačující, že několik klíčových hráčů, měli zájem o vyzvednutí padlých OS. Tyto zprávy dal Samsung jako hlavní odběratele , ale to zjevně není. Kromě toho, zatímco HP zabil jeho webOS hardware divize společnost není opouští vývoj softwaru - zatím. Ve skutečnosti, pokud HP se točí mimo jeho obchodní PC, mohlo by to nově založené společnosti oživit TouchPad spolu s dalšími zařízeními webOS hardware.

Samsung je místo toho se zaměřit na budování své Bada OS, což mnohé naše připomínky, upozornili v našem původní příspěvek na toto téma. Společnost prostě válí tři nové telefony Bada tento týden , včetně jednoho s NFC schopností. CEO Choi podstatě potvrdila, že Android a Bada je Samsung budoucnost, a ne kupovat z druhé ruky OS.

Ale s Samsung z obrázku, je-li HP se snaží naprázdno webOS, není mnoho společnosti zbývá se snížil banner Palmu. HTC je pevně zakořeněné s operačním systémem Android, RIM vyvíjí novou generaci smartphonů BlackBerry kolem platformy QNX, bude Motorola brzy vlastní Google a Nokia lukrativní dohodu se společností Microsoft. Kdo zbývá? Možná, že Tiger Electronics koupí webOS a remake Game.com přenosný. Já bych si ji koupili.



Mobee intra Kouzelná Numpad pro Magic Trackpad, třpytivý prach není součástí dodávky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:
Je věc křupavý čísla denních úkolů pro vás, a to pomocí Magic Trackpad? No, pokud skutečný klíče nebo kalkulačka / myši hybridní prostě nejsou magické dost pro vás, pak Mobee Magic Numpad může být jen. Přes jeho jméno, Numpad je 29 dolarů sadu filmů, které umožňuje morph vašeho trackpadu do jedné ze tří číselné rozvržení "klávesnice" se softwarem pro to, aby na obrazovce Kalkulačka a nastavení maker. Přidání Splenda na jahody, budete také získat Sada na čištění a nesmazatelný značky přizpůsobit své filmy ještě dále. Pokud je na levé straně mozku buší vzrušením, Magic Numpad je k dispozici pro pre-order nyní loď a měl by přijít letos v říjnu.

Pokračovat ve čtení Mobee intra Kouzelná Numpad pro Magic Trackpad, třpytivý prach není součástí dodávky

Mobee intra Kouzelná Numpad pro Magic Trackpad, třpytivý prach není součástí původně objevila na Engadget na Pá. 02.09.2011 08:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Mobee technologie | Přeposlat | Komentáře

Vonage spouští Android aplikací pro mezinárodní volání zdarma, ještě žádné služby brodo Asogi

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:
Právě včas pro narozenin Tante Lulu v Gstaadu , Vonage zahájila jeho rozšíření aplikace pro volný meziměstské volání z telefonu Android. S Rychlé stažení, může stýskat po domově příbuzní využít stávající Vonage VoIP služby od Google-poháněl telefon pro volání na celém světě bez navršení příšerně drahé dalších mobilních operátorů. Je háček? To vyžaduje VoIP volání do zahraničí plán, než budete moci začít volbu přátelé z celého světa. Také ceny se vztahuje k vaší stávající volací plán, a to nepodporuje zasílání zpráv, jako některé jiné podobné aplikace, včetně Fring a Viber . Pro stávající uživatele Vonage, je to určitě sladký přidanou funkcí, takže vám žádná omluva, ale volat tetě Lulu.

[Díky, Val]

Vonage spouští Android aplikací zdarma volání do zahraničí, ještě žádné služby brodo Asogi původně objevila na Engadget na Pá. 02.09.2011 09:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Jabra Bluetooth Headset Sport vám umožní pracovat stehna concalls Mistr Durning

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Pokud jste tajně šortkách Spandex kole pod váš oblek pro on-the-fly tréninku mezi konferenční hovory, pak možná Jabra je nový sport bluetooth headset je pro vás. Samozřejmě, že můžete přijímat hovory, ale co je chladič je vestavěné FM rádio a technologie A2DP pro bezdrátové připojení k MP3 přehrávači - tvrdí, že je první náhlavní souprava zvládnout obojí. Společnost také hodil zdarma ke stažení Endomondo Sports Tracker pro iPhone, Android nebo BlackBerry - což je něco jako Nike + aplikace , sledování běží a dávat rychlosti a vzdálenosti aktualizace. Toto zařízení je 99 dolarů podporuje Sprint, Apple a T-Mobile, a bude k dispozici někdy v září spolu s napájecím kabelem verzi, vhodně jmenoval Jabra Sport provázku, za 69 dolarů. Připravte se odtrhnout ty vlněné kalhoty a podívejte se na úplnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Jabra Bluetooth Headset Sport vám umožní pracovat stehna concalls Mistr Durning

Jabra Bluetooth Headset Sport vám umožní pracovat stehna concalls Mistr Durning původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 09:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Jabra | Přeposlat | Komentáře

Věková předpojatosti IT: Reality Za pověsti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sy_EBmKm14g/Age-Bias-In-IT-the-Reality-Behind-the-Rumors:
CWmike píše: "Je high-tech opravdu tak těžké pro starší pracovníky, nebo jsou prostě tahání jejich váha v oboru, který se nikdy nezastaví inovace Věk bias? Někteří zvažují, vždy je to malé špinavé tajemství, nebo i to je velké veřejným tajemstvím, starších pracovníků. jí zasaženi hůř recesí. "[věku zkreslení] něco, co žádná [zaměstnavatel] mluví o. Ale to je realita v tech, že když jste 45 let a stále psát kód v C nebo COBOL kód a dělat 150.000 dolarů za rok , je pravděpodobné, že nebudete být použity velmi dlouho, "řekl Vivek Wadhwa, který v současné době drží na vysokých školách na několika vysokých školách, včetně UC Berkeley, Duke a Harvard. Wadhwa pozorování naznačuje, že věk zaujatost je zjednodušující označení pro komplikovaný soubor faktorů, které ovlivňují pracovní příležitosti pro starší zaměstnance tech. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Velká Británie plánuje Prázdné místo mobilního internetu v roce 2013, zatímco analogové TV jemně pláče

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Jako by nebylo dost důvodů k přesunu do Británie. Bez tahanice, která pronásledovala, co ve Spojených státech, Ofcom vydal neplánuje, že by Velká Británie jako první země v Evropě, k provedení bílé místo mobilního internetu. Pro neví, prázdné místo je obecný termín pro nepoužité, ale přidělené spektrum, v tomto případě je frekvence obvykle vyhrazen pro analogovou televizi. Prázdné místo nabízí mnohem větší rozsah, rychlost a signály, které pronikají oblastech, kde 3G bojí vstoupit . Existuje již probíhají zkoušky k pokusu o připojení vzdáleného skotského ostrova Bute a Ofcom se snaží mít věci válí na vnitrostátní úrovni do roku 2013. Britové lpí na svém old-school FM rádia pozor, Ofcom přichází poté, co tyto frekvence další.

Pokračovat ve čtení Velká Británie plánuje prázdné místo mobilního internetu v roce 2013, zatímco analogové TV jemně pláče

Velká Británie plánuje Prázdné místo mobilního internetu v roce 2013, zatímco analogové TV jemně pláče původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 08:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink mocoNews | zdroj Ofcom | Přeposlat | Komentáře

Bílý dům je "We The People" e-petice webová stránka poskytuje větší ideálním místem pro vláčení (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/white-houses-we-the-people-e-petition-website-provides-a-more/:
Občané! Po tradice byla stanovena Britové, Bílý dům brzy zahájí svůj e-petice internetových stránkách. "My lidé" bude fungovat takto: každý 13 let lze nastavit petici - ale před tím, než je vidět na místě, které potřebují získat 150 grass-roots podpisy. Je-li prosbu obdrží 5000 a více podpisů do 30 dnů, je zaručeno, že dostane oficiální odpovědi od Bílého domu kádru. Má myšlenka přímého přístupu do Executive Vzrušuje vás jako West Wing maraton? Pravděpodobně budete užívat úvodní video uvádíme za zlomem.

Pokračovat ve čtení Bílého domu "We The People" e-petice webová stránka poskytuje větší ideálním místem pro vláčení (video)

Bílý dům je "We The People" e-petice webová stránka poskytuje větší ideálním místem pro vláčení (video) původně objevila na Engadget na Pá. 02.09.2011 08:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo! Novinky | zdroj Bílá House.gov | Přeposlat | Komentáře

Starz tahat obsah z Netflix

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iN-_N01bWFA/Starz-To-Pull-Content-From-Netflix:
tekgoblin píše "Starz chce odstranit všechny jeho filmy a televizní pořady z knihovny Netflix streaming po jednání selhala. Starz, který je ve vlastnictví Liberty Media John Malone, řekl, že skončily rozhovory s Netflix obnovit dohodu, která skončí 28.února. Netflix ztratit velké množství obsahu, jak se Starz licence pro první spuštění a Sony Walt Disney filmů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LG Optimus Sol praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/lg-optimus-sol-hands-on/:
Nokia 500 není jen svěží telefon, který se vynořil na Vodafone stánku na veletrhu IFA tady, dnes ráno. Podařilo se nám také vplížit se nějaký čas s Optimus Sol . Zařízení je dostatečně hladké, co společnost se jeví jako relativně rámování low-end telefonů. V jeho středu je jasné, lesklé 3,8 palcový AMOLED displej.

Sol běží Android 2.3 s jedním jádrem procesoru 1GHz - které společnost poukazuje na to by měl být v pořádku pro ty, kdo dělají těžké práci na věc. To jistě zacházet, co bychom mohli hodit na něj při našich rukou včas. Telefon je tenký, a je poměrně lehké, ve srovnání s Optimus 2x , který kromě velkého čtyři-palcový displej, vypadá velmi podobné. To by mělo být přichází velmi brzy - někdy koncem tohoto měsíce, pravděpodobně pro uživatele, Vodafone tady v Německu. Podle zástupce společnosti LG, by měl běžet zhruba € 300 mimo smlouvu.

Soubor pod:

LG Optimus Sol praktický původně objevila na Engadget na Pá. 02.09.2011 07:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Podrobné informace o 25 dolarů PC Pi nadace Malina

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DCCcCaivbZI/Details-About-Raspberry-Pi-Foundations-25-PC:
Poprvé přijal zadavatel salcan píše: "Roste zájem okolí Malinová Pi Foundation a jejich slib PC, které bude stát pouhých 25 dolarů. Viděli jsme, jak se OLPC se snažil dodat $ 100 laptop pro rozvojové země, a přesto Malina Pi je přesvědčen, při plnění dolarů, 25 ks v listopadu tohoto roku. Eben Upton, ředitel nadace, nedávno měl přednášku v Bletchley Parku o Vzdělávání programátor, který se zaměřil na myšlení za 25 dolarů PC. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Foxconn příspěvky 943 milionů dolarů čistého zisku za první pololetí roku 2011 20 milionů iPad 2S přichází za 3. čtvrtletí?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/foxconn-posts-943-million-net-profit-for-first-half-of-2011-20/:
Vypadá to, že 2011 je tvarování až bude pevný rok Foxconn . Začátkem tohoto týdne se na výrobce hardwaru oznámila čistý zisk 27,38 miliardy dolarů NT (asi 943,72 milionu amerických dolarů) za první pololetí tohoto roku, jen pár měsíců po zveřejnění zklamáním ztrátu 218 milionů dolarů pro všechny v roce 2010. Tyto údaje jsou však asi o 21 procent v prvních šesti měsících loňského roku, kdy Foxconn (Hon Hai Přesné AKA) vykázala čistý zisk 34,74 miliardy dolarů NT (kolem $ 1,2 mld. Kč). V prohlášení, Hon Hai oznámila, že její první polovině výsledky ", jak se očekávalo a zůstávají sezonní," Vzhledem k dnešní drsné a nejisté finanční situace. DigiTimes se zase hlásí, že výrobce elektroniky se "očekává", aby loď celých 20 milionů nových iPad 2 je v průběhu třetího čtvrtletí tohoto roku, ale na Tchaj-internetové noviny nenabídl hodně ve způsobu vysvětlení nebo zdrojů.

Foxconn příspěvky 943 milionů dolarů čistého zisku za první pololetí roku 2011 20 milionů iPad 2S přichází za 3. čtvrtletí? původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 04:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigiTimes , Dow Jones NOVINKY | Přeposlat | Komentáře

Acer Aspire Ultrabook S3 oficiálně oznámil, začíná na 799 euro

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-officially-announced-starts-at-799-eur/:
A března Ultrabooks pokračuje. V návaznosti na paty Toshiba a Lenovo , Acer Aspire právě oznámila S3 na své tiskové konferenci IFA - jednoznačně potvrzuje, že únik si všiml dříve, před několika dny. Stroj, vyrobený z hořčíkové slitiny, opatření anorektických 13 mm tenký a hmotnosti pouhých 140 kg. My jsme řekli, že slibuje nejen okamžitý o přístupu, ale téměř okamžité připojení - Acer říká, že se probudí ze spánku za 1,5 sekundy a registrovat a připojit se hotspotů v asi dvou. Ostatní specifikace jsou 13,3 palce (1366 x 768) displej, Ultra Low Voltage Core i3, Core i5 a i7 procesory, výběr solid-state skladování nebo HDD, Bluetooth 4.0 a otvor bez dna, takže nejste vlevo u prvního stupně hoří. V závislosti na konfiguraci, je životnost baterie určené pro až sedm hodin, nebo až 50 dní v režimu spánku. Zatím jsme jen jednání Evropské ceny (€ 799 € 1,199), ačkoliv Acer potvrzuje, že dorazí americký do konce září.

Acer Aspire Ultrabook S3 oficiálně oznámil, začíná na 799 euro původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 05:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Acer Aspire Ultrabook S3 praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-hands-on/:
Pokud jste ještě neslyšeli, je pryč a Acer ( oficiálně ), skočil na Ultrabook rozjetého vlaku, oznámila 13 mm tenké Aspire S3. Jsme tady bydlet na veletrhu IFA v Berlíně a právě dostal nějaký dlouho očekávaný hands-na čas. Pro tuto chvíli koukat naší galerie snímků níže a znovu zkontrolovat, jak si aktualizovat tento post s dojmy a video.


Rozvoj ...

Acer Aspire Ultrabook S3 praktický původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 05:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře