neděle 3. července 2011

Hacker vystaví Části hlasování databáze Florida

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vW7Urpm5wAQ/Hacker-Exposes-Parts-of-Floridas-Voting-Database:
Dangerous_Minds píše: "Někteří lidé mají pocit, že volby mohou být zmanipulované, a hlasy manipulováno. Jeden hacker, který jde podle jména Abhaxas, se rozhodla dokázat, že hlasy nejsou zabezpečené vystavením částí databáze hlasování na Floridě. Abhaxas řekl při posílání dat, "Kdo věří, není účast ve volbách manipulováno?"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kinect / iPad hack by vám měl pomoci získat Obi-Wan pozornost (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/kinect-ipad-hack-should-help-you-get-obi-wans-attention-vide/:
Víte, starý příběh, že? Ty přicházejí do držení plány Říše měsíc velké vesmírné stanice, a teď jste na uchvátí. Co dělat? No, pokud máte přístup k Kinect, iPad a String SDK, máte štěstí. Lidé z Laan Labs prokázaly šikovný malý hack , který může proměnit 3D data nahrávat pomocí Xbox 360 do periferní princezna Leia-esque obraz reality hratelný na tablet Apple. Podívejte se na video níže - pokud jste ošumělý vypadající nerf pastýř, který je.

Pokračovat ve čtení Kinect / iPad hack by vám měl pomoci získat Obi-Wan pozornost (video)

Kinect / iPad hack by vám měl pomoci získat Obi-Wan pozornost (video) původně objevila na Engadget na ne. 03.7.2011 16:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

(Zakladatel příběhy) MakerBot je Bre Pettis: "Začali jsme s 3 kluci, laserové řezačky a Dream"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AZNFUGzNB5w/:
Takže pojďme mluvit trochu o provozování této činnosti.

Správně.

Toto je váš první spuštění.

Jo.

Víte, co myslím. Prostě obecně, jaké z toho, co jste zjištěno, že hlavní problémy? Je to okraj? Ty jsi jedna z mála společností, jsme hovořili tady, že je hardware start-up. Myslím, že zejména problém je, že jako nemám rád, abys věci v Číně. Takové věci.

Jo.

Takže první, co vás překvapí nejvíc? Bylo to těžké? Bylo to snadné?

Myslím, že to, co mě překvapilo nejvíce na začátku bylo, že vše, co není on-line, zejména ve zpracovatelském průmyslu. Stejně jako většina výroby je stále katalog a telefonní hovor a fax infrastruktury.
Tak, aby si Thi

Toyota Scion IQ Electric Car, aby v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7_YUY8UOogg/Toyota-Scion-IQ-Electric-Car-To-Launch-In-2012:
Mightee píše: "Toyota oficiálně vyhlášeny na výroční setkání dealerů v Las Vegas, aby plně elektrické Scion iQ bude zahájena v příštím roce ve Spojených státech. Podle Toyota Scion iQ může jít jen 50 mil na jedno nabití. Z tohoto důvodu , bude čelit tvrdé konkurenci 73-míle Nissan Leaf a 85-míle Mitsubishi i. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hudebníci, vyladění Klávesnice: hraní v orchestru notebooku

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OEKpftzorVM/laptop-orchestras-what-are-they-and-where-did-they-come-from.ars:

Slova "laptop orchestra" by mohl vykouzlit vize zombie-jako hráči sedí u počítače, LAN party stylu ovládání elektronických zvuků, které tvoří jakési hudební představení. Ve skutečnosti je mnohem více vzrušující, podle skladatele, umělce, a profesor Dan Trueman, který spoluzakládal Princeton Laptop Orchestra (také známý jako PLOrk ) v roce 2005 a od té doby vedl šíření notebooku orchestry po celém světě.

Podle Trueman, laptop orchestry překročit "starého světa", vystoupení nabízí nový způsob, jak pro lidi, abychom spolu dělali hudbu. Oni také výzvou pro tradiční ponětí o tom, co je považováno za hudební nástroj.

Je to jen nová móda pro hudební Bokovky? Trueman by řekl: Možná, ale koho to zajímá?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Nexus S mini-hry přidává rozmar na seznam musíte mít specifikace

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/nexus-s-mini-game-adds-whimsy-to-list-of-must-have-specs/:
Ve snaze pomoci donutit ambivalentní rukou u pokladny, je Google brát rozhodně náladový přístup k Nexus S marketing. Konečný výsledek: interaktivní, YouTube , hostil mini-hru, která vám umožní odrazit a vyhodit čtyři Google App značených koulí přes trychtýř do zvuku Nexus S. zábava? Je to druh je, ale předtím, než by vás zajímalo, kde se poslední půl hodiny šel, mějte na paměti, že není zdarma telefon na konci tohoto Android Rainbow - prostě čistá zábava. Je to roztomilé rozptýlení, které pravděpodobně nebude mít Zapomínáte na dvoujádrových procesorů v dohledné době, ale mohl ještě ovlivnit své kreditní karty, pokud jste typ hloupý. Podívejte se na zdroj níže dostat Google na herní.

Nexus S mini-hry přidává rozmar na seznam musíte mít specifikace původně objevila na Engadget na ne. 03.07.2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nexus Chytrosti | Přeposlat | Komentáře

Spojené státy mohou ještě vést ve vesmíru přes konec raketoplánu?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eaGI09Y3ds8/Can-the-US-Still-Lead-In-Space-Despite-Shuttles-End:
Hugh Pickens píše: "NASA Charles Bolden F. říká, že budoucnost je jasná, a slibuje, že jednoho dne lidé přistanou na Marsu." Vedoucí roli Spojených států ve vesmíru bude pokračovat nejméně dalších padesát let, protože jsme položili základ pro úspěch, "národ je prostor šéf řekl v projevu na Národní Pressklub." když slyším lidi říkat, že konečné letu raketoplánu znamená konec americké lety lidí do vesmíru, vy všichni musí žít na jiné planetě. Nejsme končí letů člověka do vesmíru. recommitting jsme se na to. " Bolden říká, že během jednoho roku soukromých společností mohou převzít proces odesílání kusových zásilek na oběžnou dráhu a do roku 2015 odvětví může převzít astronaut dopravy uvolní NASA zaměřit se na dlouhodobé cíle dosáhnout mimo zemského stínu. "Chceme, aby opakující se nebo se chceme podívat na velký obzoru? " říká, že Bolden. "Moje generace se dotkl Měsíce dnes NASA, a národ, chce se dotýkat asteroid, a nakonec poslat člověka na Mars." Skupina bývalých astronautů a dalších kritiků odstřelil agentura a Obamovy administrativy pro ukončení 30-letý kyvadlový program, jakmile kámen NASA. "Lidské NASA kosmického programu je ve značném nepořádku se žádný jasný mise obzoru. budeme mít rakety nést lidi s nízkou oběžnou dráhu a dále na dobu neurčitou řadu let, "psát Neil Armstrong, Jim Lovell a Gene Cernan." Po půl století významný pokrok, promyšlený plán pro udržení americké vedení ve vesmíru není zřejmé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Galaxy S II se stává společnost nejrychlejší prodej Telefon: tři milióny v 55 dnů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/samsungs-galaxy-s-ii-becomes-companys-quickest-selling-phone/:
Samsung prodal tři miliony původní Galaxy S telefonem v 85 dnech. O několik měsíců později, plná deset milionů byl dojatý. Nyní to vypadá, že superphone správném nástupce může dát, že tato statistika, aby zahanbil. Outfit právě oznámila, že to trvalo, ale 55 dnů pohybovat tři miliony Galaxy S II mobilních telefonů , které vyjde na jeden telefon za 1,5 sekundy. Je to Sammy briskest úspěšný smartphone vůbec, a my se hádat, že to bude držet tempo, které po AT & T varianta přistane na americké půdě. Což je brzy , ne Samsung?

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy S II se stává společnost nejrychlejší prodej Telefon: tři milióny v 55 dnů

Samsung Galaxy S II se stává společnost nejrychlejší prodej Telefon: tři milióny v 55 dnů původně objevila na Engadget na ne. 03.07.2011 13:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělské , OLED-Info | zdroj Samsung Zítra (Flickr) | Přeposlat | Komentáře

The Power Of Pull

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sP3c71PFkv0/:

Poznámka redakce: Tento příspěvek byl napsán Alex Rampell , generální ředitel TrialPay . Rampell je pravidelným přispěvatelem do TechCrunch - viz jeho předchozí Guest Příspěvky zde.

Co je e-mail, Facebook a Google je tak cenná? Odpověď: Návštěva nich je do značné míry spontánně, bez ohledu na synapsích, které požár v mozku, které vás zkontrolovat e-maily, Facebook krmiva, nebo se rozhodne pro výzkum něco na Google. Jinými slovy, lidé vytáhnout spokojit se, spíše než, že obsah se tlačil - nebo vnutilo - na ně.

Nejlepší způsob, jak se dívat na spotřebním web je komplexní balík "vytáhne" a "tlačí". Lest tyto pojmy zaměňovat s předchozí generací tlačit : "pull" je nevyžádaná akce spotřebitele, zatímco " push "je oslovení prodávající / výrobce. Spotřebitel nakonec "vytáhne" z mobilního telefonu nebo počítače. Vše ostatní je "Z", pro spotřebitele, a to prostřednictvím reklamy, e-maily či jiné marketingové aktivity firem dočkat podnikání a provozu.

Největší trik, který Facebook někdy "vytáhl" byl transformovalo z tlačit platformy (v závislosti na email usilovat o uživateli zpět) do de facto tah platformu. Facebook propaguje, že 50% jeho uživatelů + log-in každý den, a můj odhad je, že drtivá většina to bez výzvy k potvrzení. Push je ještě cenný, ale pouze doplňuje masivní tah, který vyvinula Facebook.

Proč je tak důležité pro Pull web společnosti? Protínající síly lidské psychologie a ekonomie.

Za prvé, psychologie: zvažte, jak většina lidí nenávidí, že je "prodat". "Prodání" je forma tlak. Spotřebitelé si stovky nevyžádaných nabídek a e-maily, tlačil se na ně každý týden. Učí se naladit těchto obtěžujících ven, zejména pokud nejsou v nákupu myšlení. Relevance je funkce nabídky spotřebitelského fit paramaterized časem.

Za druhé, ekonomika: tah platformu nemusí utrácet peníze na dosah, nebo získávat zákazníky, tlak platforma nemá. Facebook marketingové výdaje na jednoho uživatele, musí být nejméně každé společnosti je známo, že muži. Je pravda, že Facebook je skutečně virových a naložený síťové efekty, ale spontánně vytáhnout jev byl rozhodující dominanci Facebooku.

Hodnota tahu není jen pro spotřebitelské společnosti. Jakékoliv Business-to-Business společnosti, zná hodnotu "Poptávka generace" katalyzovat "pull" zákazníky. Nejrychlejší a nejlevnější prodeje cyklů začít s tahem na potenciálního zákazníka.

Pro každý web společnosti, podpora Pull má zásadní význam pro vytváření hodnoty a zapojení. Neexistuje žádný nedostatek skvělých aplikací a úžasné technologie, které stagnují kvůli nedostatku vytáhnout. Ale největší ekonomický úspěch, že "pull" platforma je stále mechanismus, který "push" Firmy se musí jednat s diváky, přičemž překrásné tak. Toto očekávání je důvod, proč si společnost jako Twitter být oceněny v miliardách s minimálními příjmy.

Zde jsou některé způsoby myšlení o podpoře tahu:

Plánu ohledně akce

Groupon Nyní je Groupon pokus přidat do Pull tradičně push službu. Chci jíst, kam mám jít? Groupon. Každý člověk má přirozenou touhu vytáhnout tendenci. Být "první responder" k lidské touhy, je nesmírně cenný.

Hledat Offline Analogie

Většina formy vytáhnout fit předem sociální vzor, ​​za komentář k "lidské touhy" výše. Předtím, než Google, lidé telefonní seznamy (spontánně) najít služeb. Předtím, než e-mail, lidé by kontrolovat jejich poštovní schránky, obvykle v daném okamžiku (po mai

Samsung Odstoupí Counter-žalobu proti Apple

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B2FY78BmaXM/Samsung-Withdraws-Counter-Suit-Against-Apple:
tekgoblin píše "Samsung stáhla proti žalobu proti Apple v pokračující právní bitvě, která se týká podobnosti řady IOS zařízení proti Galaxy S lineup od Samsungu. pult-oblek o návrhu uživatelského rozhraní je velmi podobné tomu Samsung je: "vztahující se k základním inovací, které zvyšují mobilní zařízení spolehlivost, efektivitu a kvalitu, a zlepšení uživatelského rozhraní mobilních telefonů a dalších produktů."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sexuální aktivita sledována Fitbit se objeví ve výsledcích vyhledávání Google

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:


Jejda. Uživatelé fitness a kalorií Tracker Fitbit muset dávat větší pozor při vytváření profilu na webu. Sexuální aktivitu mnoha uživatelů firmy Tracker a on-line platformy lze nalézt ve výsledcích vyhledávání Google, což znamená, že profily těchto uživatelů jsou veřejné a vyhledávat. Můžete klikněte zde pro přístup k těmto výsledkům.

Jak možná víte, Fitbit Tracker je kompaktní přenosný přístroj, který se připevňuje na oděv nebo zapadne do kapsy a zachycuje, díky akcelerometru technologií, informace o zdraví, každodenní činnosti, jako jsou kroky, ujetou vzdálenost, počet spálených kalorií, množství a intenzity cvičení kvalitu spánku. Uživatelé mohou také přihlásit výživa, hmotnost, další aktivity (včetně sexuální aktivity) a jiné zdravotnických informací na webu s cílem získat úplný obraz o jejich zdraví.

Tak proč jsou profily Fitbit uživatelů možné vyhledávat v Google? Není to opravdu Fitbit chyba. Když si vytvoříte profil, je výchozí nastavení soukromí umožňuje profily, které lze nalézt ve výsledcích vyhledávání (Google, Bing, atd.). Pokud nemáte unclick toto nastavení, bude to zřejmě dělají vašeho profilu veřejnosti, aby někdo najde.

Takže tito uživatelé nevědomky dělí o své nejintimnější detaily (např. líbání, objímání a více), při nahrávání jejich sexuální aktivity spočítat, kolik kalorií spálili mají v daném časovém období.

Samozřejmě, že sex se počítá jako cvičení, ale budete chtít, aby si rozmyslet, než nahrávání na Fitbit a dělat svůj profil pro veřejnost (TMI, někdo?). A na tento problém zmírnit, snad Fitbit by se mělo změnit výchozí nastavení o ochraně soukromí.

Díky Andy Baio za tip.


Quadrocopters: blooper naviják vydání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/quadrocopters-blooper-reel-edition/:
Máme dobrý pocit to je video, které bude hrát, když "úlu" přebírá - sentimentální, "Podívejte se, jak daleko jsme se dostali vítězství naviják pro Quadrotor národ. Ale teď, ať to prostě udržet zaměření na měkčí straně naší budoucí Nemesis "školení pokoj slabosti. Hra jako ü ber-geek verze nejzábavnější americké domácí video, se přiznat, že jsme se neubránila úsměvu sledování těchto hmyzu, jako jsou boty z University of Pennsylvania v GRASP Lab trvat i několik tvrdých úderů v pokoře kruhu. Strach z roje stranou, je to vtipné kroucení v jinak monotónní výzkumný projekt . Odnést? Škodolibosti - není to jen pro lidi.

[Díky, Daniel]

Quadrocopters: blooper naviják vydání původně objevila na Engadget na ne. 3.7.2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj University of Pennsylvania | Přeposlat | Komentáře

Muž prohlašovat Polovina Facebook stále klesá Propady

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b0xEGe6P89U/Man-Claiming-Half-of-Facebook-Suffers-Setbacks:
itwbennett píše: "Slashdot čtenáři budou pamatovat Paul Ceglia, člověk, který říká Mark Zuckerberg souhlasila s rozdělením Facebook s ním a má e-mail, abych to dokázal. No, jeho případ se zhoršil v tomto týdnu. dvou advokátních kanceláří, která jej zastupuje odstoupil, Soudce odmítl odklad jednání, aby jeho nové právníky, aby se dohnal, a soudce nařídil mu předat počítačů a elektronické a papírové doklady. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Deklarace nezávislosti pojištění

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase je zakladatel a CEO společnosti Avado , TechCrunch Disrupt NYC finalista. Předtím působil jako konzultant pro zdravotnickou praxi Accenture a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Toto je část I ze dvou částí post. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

Rozsah Do-it-yourself (DIY) hnutí reformy zdravotnictví je výrazně větší, než jsem si uvědomil, když píše o tom, že pohyb může mít vliv na Talent války odehrává v tech Společenství. Natolik, že jsem přesvědčen o tom, že jsme na prahu třetí a zdaleka největší, hlavní vlna se ochrany zdraví. V první vlně bylo zavedení mainframe / minipočítače na oddělení řešení. Druhá vlna byla charakteristická klient-server systémů a větší míru integrace v rámci zdravotnického podniku, i když stále ještě omezené mezi zdravotnickými organizacemi.

Ani jeden z prvních dvou vln dramaticky změnila krajinu na zdravotní péči. V kontrastu se třetí vlna zásadně změnit konkurenční prostředí. Zdravotnictví je hyperinflace vyvolala DIY zdravotní reformátoři deklarovat, co činí prohlášení nezávislosti pojištění . Zatímco reformátoři rozpoznat pojištění hraje důležitou roli pro řízení vysoce rizikové události (požár domu, dopravní nehody, rakovina), poplatek za služby modelu, základní pojištění ze dne na den zdravotnictví vytvořil to, co znamená 40% "pojištění byrokrat daň ", že chtějí svobodu od.

Protestující zdravotnictví zdanění Byrokratizace

Přehled deklarace nezávislosti pojištění je následující:

Zdravotní péče je nevhodné pobídky a doprovodné dusivé byrokracie řízené tím, že brání ze dne na den se zdravotní pojištění způsobilo hyperinflaci, která je drcení rodinu, zaměstnavatele a státních rozpočtů a brzdí růst zaměstnanosti. To musí být zastaven. Občané a poskytovatelé zdravotní péče dělají přesně to však kontraproduktivní, pojištění předpisů zhoršení schopnosti rozšířit na zdravotní pojištění prokázáno, že snížení nákladů o 40% a více.

Proto my, prohlašuji, že:

  • Spojené státy jsou a po právu mají být svobodnými a nezávislými pojištění a soběstačná v přístupu ze dne na den zdravotní péči;
  • že jsou zproštěny veškeré poddanosti pojištění byrokracii;
  • a že všechny pojišťovny spojení týkající se nákupu ze dne na den zdravotní péči, a měl by být zcela rozpuštěn;
  • jako svobodné a nezávislé státy mají plnou moc k prozkoumání řady efektivnější způsoby přístupu ze dne na den zdravotnictví, a provádět všechny ostatní úkony a věci, jež nezávislé státy mohou po právu činit.

Nové modely péče a platba Prosazování nové zdravotní IT Kategorie

Vzrušující věc, pro tech společenství se změní skomírající sektor technologií (Health IT), které působí jako katalyzátor celé nové kategorie software vyžaduje nový péče a platební modely, které DIY zdravotní reformátoři agresivně sleduje. V době, kdy jsem psal o zdraví DIY reformy kousek, jsem si vědom některých inovativních nových modelů a organizací. Od té doby jsem se dozvěděl mnohem více, a to je umocněna tradičním převálcovat v pojišťovnictví a Pharma založení nové divize sledovat zásadně změnily krajinu (např. pojišťovny nastavení více oblastí podnikání, které nejsou pojištění nabídky zaměřené na wellness, 97 nové iniciativy v průmyslu Pharma v roce 201

Google je šest-přední válka

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:

Poznámka redakce: Host přispěvatel Semil Shah je podnikatelem zájem o digitální média, spotřební internetu a sociálních sítí. Ten sídlí v Palo Alto, a můžete sledovat ho na Twitteru @ semilshah .

Zatímco tech svět se třese o zahájení a důsledky nového Google je sociální síť, Google + , je třeba poznamenat, že Google není jen ve válce s Facebook , to je ve válce s různými společnostmi v různých odvětvích. Ve skutečnosti, Google bojuje více frontách s mnoha tech obrů pro kontrolu nad některými z nejcennějších kusů nemovitostí v technologii. Ať už jde o sociální, mobilní, prohlížení, místní podniky, nebo dokonce i vyhledávání Google je, že budou napadeni ze všech stran. A nenechte se mýlit, ale bojují zpátky a snažil se potlačit, tvrdá. Podnikatel, který se stal spekulativního kapitálu Ben Horowitz položila základy pro tento ve své funkci v době míru CEO / Válečný CEO , řekl Larry Page "Zdá se, že zjistí, že Google se stěhuje do války a on jasně chce být válečné CEO. To bude zásadní změna pro Google a celé high-tech průmyslu. "Horowitz je to pravé.

Než jsem se zkoumat jednotlivé bitvy přední strana ve válce, je důležité upozornit na skutečnost, že snad žádná jiná technologická společnost right teď mohl vydržet tak mnohostranné útoku, natož aby mohli oplatit efektivně. Jistě, Apple by se vláčet tím, Facebook, takže integrovaná do iOS5 Twitter, a jistě, Amazon a Apple mají vlastní tussles na digitální média a platby, ale na konci dne, Google je v tomto unikátním a potenciálně velmi zranitelné pozici, která se bude testovat společnosti odvahu a schopnost nejen objevit sebe, ale také třeba posílit jeho jádro. Pojďme se rychle podívat do Googleplex , což může nyní vypadat spíše vojenský komplex, kreslení se strategie a taktiky pro tuto válku. Google musí bojovat na dobu nejméně šesti frontách současně.

Prohlížeč Přední: Uživatelé mají na výběr mezi Internet Explorer ( Microsoft ), Firefox ( Mozilla ), Safari (Apple), a Google nabízí, Chrome . Spekulace, že Facebook má zájem v prohlížeči, poněvadž Mozilla spoluzakladatel Blake Ross je zaměstnanec, ale to se ještě nestalo. Více nedávno, sociální prohlížeč RockMelt zachytil zájmy některých lidí, a minulý týden zajištěné $ 30M na financování s tím, Facebook členové představenstva Jim Breyer a Marc Andreessen jeho rady. Andreessen zřejmě ví něco o prohlížečích. I když většina prohlížečů umožňují uživatelům výkon jejich vyhledávání v Google jako jedna z možností, Googe Chrome je nabídka není vést prohlížeč podíl na trhu, a