úterý 1. března 2011

Google dary Xoom tablety na herní vývojáři na GDC 2011

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/google-gifts-xoom-tablets-to-game-devs-at-gdc-2011/:
Google notoricky štědré na vývojářské akce, hodil ven bez zařízení, jako jsou sladkosti na Halloween, ale tady na Game Developer Conference v San Francisku je to, že je nechají tok jako víno. Každého účastníka na webových Google Developer Day se včera dostal zdarma Cr-48 přenosný počítač , a dnes společnost klenutými ven ještě větší ceny - buď volně Motorola Xoom tablet nebo Nexus S smartphone na každé duši poslechu některých mimořádně dobře-navštěvoval technické zasedání na Android. To je určitě jeden způsob, jak přilákat vývojáře hry na vaší platformě.

Google dary Xoom tablety na herní vývojáři na GDC 2011 původně objevila na Engadget na út. 01.3.2011 16:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Saab ukazuje Android-založené IQon v-car infotainment systém

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:
Nemusí to být první produkovat Android-se sídlem v-car infotainment systém, ale Saab je potápění bez rozmyslu do boje s novou platformu IQon, že je to právě odhalen na autosalonu v Ženevě. Je to nejen balení obvyklé navigační a zábavní funkce, ale je svázán do sítě senzorů v autě toto opatření vše od rychlosti vozidla na vnitřní a vnější teploty na pozici slunce. I když je to docela působivé na jeho vlastní, Saab bude také něco navíc a dělat všechny těchto informací třetí-party vývojářů i když API, které budete moci využít k výrobě svých vlastních aplikací - který bude (uhodli jste ní) je k dispozici prostřednictvím vlastních Saab App Store. Bohužel, to není jasné, kdy se nový systém bude skutečně k dispozici pro spotřebitele, ale Saab se již používat do vozového parku zkoušky automobilů, a to je nyní ukazuje ho v jeho nové auto pojetí PhoeniX v Ženevě. Hlava na minulé přestávce na krátkou ukázku videa.

Pokračovat ve čtení Saab ukazuje Android-založené IQon v-car infotainment systém

Saab ukazuje Android-založené IQon v-car infotainment systém původně objevila na Engadget na út. 01.3.2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Saab | Poslat | Komentáře

Microsoft Rahul Sood říká každý počítačový průmysl exec by měly používat MacBook

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Voodoo zakladatel Rahul Sood nikdy vystříhala z diskuse - on skvěle řez dort s MacBookem Air během jeho držby u HP - a dnes je to vyjádření jeho lásku k hardware Apple ze své kazatelny jako exec Microsoft . "Každý manažer v odvětví osobních počítačů by měl používat notebook Apple," Sood tweeted dnes, znamenat, že oni byli kvalitnější než ty, které přicházejí s Windows ve výchozím nastavení. Že jistě zní trochu jako výstřel na Microsoft, ale podle ConceivablyTech on může být ve skutečnosti ukazuje na svého bývalého zaměstnavatele, HP, jako řada soukromých aktualizace bodu postavení na neochotě HP soutěžit na high-end notebooku trhu. "Mohli bychom to udělat - stačí několik let trpělivosti, a investice do našich nástrojů / procesů," údajně zpráva zní: "Jsme opravdu mohl udělat [...] ... zejména s webOS. Co kombinaci, která by byla. " Jsme vlastně docela spokojeni s našimi Envy 14 - nedostatek záření displej stranou - ale nemůžeme divit, pokud to bylo coulda contender s Voodoo DNA na palubě.

Microsoft Rahul Sood říká každý počítačový průmysl exec by měly používat MacBook původně objevila na Engadget na út. 01.03.2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Poslat | Komentáře

Plný močový měchýř zlepšuje rozhodování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmqPsXmMO68/Full-Bladder-Improves-Decision-Making:
anymouse píše: "Co byste měli udělat, když jste opravdu, ale opravdu se k 'jít'? dělat důležitá životní rozhodnutí, možná. ovládající močový měchýř vás vede k lepší kontrole na sebe při rozhodování o své budoucnosti, příliš, podle studie, která bude zveřejněna v Psychological Science, časopis Asociace pro Psychological Science. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Obsah Leaked HBGary e-maily Odhalit Provinění

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lu5WTRQtSMo/Contents-of-Leaked-HBGary-Emails-Reveal-Wrongdoing:
chargersfan420 píše "Ars Technica se probíral obsah e-mailů HBGary unikly minulý týden v útoku Anonym a posta zajímavý příběh o některé z věcí, které byly až do (mezi něž patří rozvoj rootkit, rootkity prodej do soukromého sektoru, a celý seznam 0-denní využívá v různých operačních systémů a dalšího software, mezi řadou dalších křivolakých plány). Dnes jsou zpravodajské demokratické tlak na parlamentní vyšetřování HBGary federální. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jsme liveblogging z IPAD Apple 2 událost zítra ... být u toho!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/were-liveblogging-from-apples-ipad-2-event-tomorrow-be-ther/:
To fakt není říkat, co by se mohlo stát zítra na malou akci Applu. Jistě, společnost by mohla mluvit o svůj úspěch s IOS zařízení, jak dobře IPAD prodal, a pak představit zbrusu novou verzi tabletu divoce populární ... ale možná tam bude překvapení taky. Nemůžeme s jistotou říci, na tomto bodě, ale je to v pořádku, protože přijít 10AM PST (třináct hodin EST), budeme se dodává všechny novinky, jak se to stane s průmyslem nejlepší liveblog přímo zde na Engadget.

Pokud chcete sledovat spolu s akcí, naladit se na toto URL tady v časech pod zítra. Jen se ujistěte, že máte popcorn a sodovky připraven - to bude legrace jeden.

08:00 - Havaj
10:00 - Pacifik
11:00 - Horská
12:00 - Střední
13:00 - Východní
18:00 - Londýn
19:00 - Paris
21:00 - Moskva
23:30 - Bombaj
03:00 - Tokio (březen 3.)
05:00 - Sydney (březen 3.)

Jsme liveblogging z IPAD Apple 2 událost zítra ... tam! se původně objevila na Engadget na Út. 01.03.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Liveblog | Poslat | Komentáře

Boxee skóre $ 16.5M Investice

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/luz6Qg16QdE/Boxee-Scores-165M-Investment:
DeviceGuru píše "Boxee, výrobce volného Boxee multimediální-přehrávač softwarové platformy pro PC a Mac, a chytrosti za D-Link nedávno představil Boxee Box, právě obdržel 16,5 milionu dolarů více prostředků. Po několika významných aktualizace firmwaru a přidání nových aplikace pro Netflix, Hulu, Vudu a další obsah zdrojů, vše tlačil automaticky se na zařízení uživatele ', 199 dolar D-Link Boxee Box je konečně říkat, cítit se více jako hotový výrobek, než beta-test zařízení. Co je dalšího u Boxee ? D-Link zařízení se brzy připojí další dva Boxee-poháněl zařízení: Boxee NAS zařízení od Iomega a TV ViewSonic běh Boxee, a jeden z hlavních použití společnosti nové zdroje financování bude "zaregistrovat více zařízení a distribučními partnery, "říká výkonný ředitel Avner Boxee Ronen."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Nexus S, A Look At Perník

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ANfJW5Y1bEE/Googles-Nexus-S-A-Look-At-Gingerbread:
MojoKid píše "Google Nexus S smartphone má spoustu zajímavých funkcí, ale ten, který přitahuje největší pozornost, je skutečnost, že se dodává s nejnovější verzí operačního smartphone systému Android, verze 2.3. Jinak známý jako perník, tento operační systém je řekl, aby byl nejrychlejší verze Android dosud. Kromě perníku, Nexus S touts 4-palcový Super AMOLED displej, 1GHz Samsung Hummingbird procesor a 16 GB interní paměti. Je to čísla výkon sítě se ukázalo být poměrně působivý jako dobře. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon AppStore pro Android spuštění tento měsíc?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/amazon-appstore-for-android-launching-this-month/:
Už jsme měli nějaké náznaky, že Amazonka je vlastní App Store pro zařízení Android by měla zahájit poměrně brzy, a to teď vypadá, že by mohla pocházet jakmile tento měsíc. Že slovo pochází z zdánlivě in-the-vědět reklamní síť Millennial Media, která tweeted dneska, že Amazon AppStore pro Android je "zahajuje tento měsíc," a souvisí s blogu, že podrobnosti, co je v obchodě pro vývojáře. Bohužel, že příspěvek skutečně neobsahuje tuny specifické podrobnosti, ale reklamní síť zřejmě vidí v obchodě jako "skvělou příležitost", zejména pokud jde o další expozici aplikace by si přes Amazon.com. V případě, že jste si nebyli vědomi, Amazon také udržuje oficiální blog vývojářů na AppStore (jo, je to všechno jedno slovo), která poskytuje poměrně málo technických detailů pro zájemce - mrkněte na odkaz níže.

Amazon AppStore pro Android spuštění tento měsíc? původně objevila na Engadget na út. 01.3.2011 14:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje @ MillennialMedia (Twitter) , Millennial Media | Poslat | Komentáře

SSD Příčina krize pro digitální forenzní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HQEbSCfFils/SSDs-Cause-Crisis-For-Digital-Forensics:
pušky jen píše "Firmware vestavěné do mnoha solid state disků (SSD) ke zlepšení jejich efektivity úložiště by mohlo být dělat forenzní analýzu k pozdějšímu datu podle policejních sil a zpravodajských agentur téměř nemožné provést legálně bezpečné standardy, objevili australští výzkumníci. Oni zjistil, že SSD start utírání se během několika minut po rychlé formátování (nebo soubor smazat nebo plný formát) a může dokonce učinit tak při odpojení od PC a zmanipulované až do hardwaru oken. " Takže buď SSD disky jsou opravdu těžké vymazat, nebo opravdu těžké se zotavit. Jsem tak zmatená.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Souvisí Facebooku jedna žádost z pěti Rozvody v USA

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oim4mbpr8BY/Facebook-Linked-To-One-In-Five-Divorces-In-US:
Anonymní čtenář píše: "Ano, teoreticky, pokud jste jediný, může Facebook vám pomůže splnit zvláštní, že někdo. Ale pro ty, kteří iv těch nejzdravějších manželství, může nevhodné použití rychle přenést do manželské katastrofy. Nedávný průzkum americké Akademie manželských Právníci zjistil, že Facebook je uvedený v jednom z pěti rozvodů ve Spojených státech. Také více než 80 procent rozvodu právníků hlásil rostoucí počet lidí používá sociální média, aby se zapojily do mimomanželských záležitostí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bude LHC Smash Supersymmetry?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cK6UpSMw5mc/Will-the-LHC-Smash-Supersymmetry:
gbrumfiel píše "Large Hadron Collider je teprve připraven na další velké sci spustit. Jedna věc Vědci doufají, že najde důkazy o supersymetrie, teorie, která by mohla pomoci ke sjednocení fundamentálních sil a vysvětlit záhadné temné hmoty. Ale jak to příroda zprávy týden, LHC ukázalo, žádné známky supersymetrie údajů z loňského ročníku běhu. Jestliže super částice nezobrazí do roku 2012, pak fyzici by mohla poskytnout až na teorii za dobré. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Open Source Guy toho Nejtěžší práci v Microsoft

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qkdY0AropqY/Open-Source-Guy-Takes-the-Hardest-Job-At-Microsoft:
jbrodkin píše "Gianugo Rabellino, zakladatel italského Linuxu společnosti a klíčový člen Apache Software Foundation, vyměnil jeho Linux a Mac počítačů ve Windows 7 pro laptop a vzal na nově vytvořené pracovní místo ve společnosti Microsoft na podporu spolupráce mezi Redmond a open source komunity. "Vývojáři v dnešní době jsou většinou k dispozici v open source světě," nový Microsoft výkonné říká. "Musíme jít tam, kde jsou." S pomocí Rabellino, Microsoft rozšiřuje své úspěšné partnerství s vývojáři PHP, ale Steve Ballmer a posádka jsou daleko od kompletně vymazat jejich špatnou pověst v Linuxu a open source kruhy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.