středa 8. prosince 2010

FCC Schvalování Pay-As-You-Go Internet plány

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bFELj9CMBuc/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Jak podrobnosti se objeví o kontroverzní návrh Federal Communications Commission pro regulaci poskytovatelů internetu, což je ustanovení, které by umožnily společnosti účtovat zákazníkům za to, jak moc se surfovat na webu, je kresba zvláštní kontrolu. Analytici tvrdí, že" pay-as-you-go Přístup k internetu by mohlo zbrzdit narůstající online video průmyslu, podal vítězství na kabelové a satelitní televize poskytovatelů. Veřejný zájem skupiny říci, že trend povede k prohloubení rozdílů v používání internetu v nichž nejbohatší by měla největší přístup. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Prezident Obama dnes večer na MythBusters

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K2oMgpsrqDE/story01.htm:
elrous0 píše "Jak bylo předem oznámeno, prezident Obama zmínil zpět v říjnu, že by se měly zobrazovat na nadcházející epizodě populární série Mythbusters Discovery Channel. No, tato epizoda je konečně vysílat dnes. V epizodě, prezident pomáhá Jamie a Adam test mýtus 'Archimedes Smrt Ray' pro třetí čas (mýtus mít been 'zatkli' poprvé, a to poprsí přežívající výzvu od studentů MIT podruhé ven). Ačkoli prezident se objeví pouze v několika stručných scénář segmenty, skutečný test (za použití 500 schoolkids fungovat jako zrcadlo-ložisko vojáků), je údajně docela zajímavé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jolicloud 1.1 je nyní k dispozici ke stažení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/jolicloud-1-1-now-available-to-download/:
Vy jste už viděli, že na Jolibook , ale teď někdo s netbook nebo vhodné počítač může dostat do rukou Jolicloud 1,1 operační systém, který slibuje řadu vylepšení oproti verzi 1.0 . Šéf mezi tyto je zbrusu nový HTML5 desktop, spolu s zjednodušený proces přihlášení pomocí Facebook Connect, obecně spiffed se UI a zabil další vychytávky, které slibují lepší výkon a výdrž baterie ve srovnání s předchozí verzí. Hit se na odkaz níže vyzkoušet si to sami, nebo znovu naše Jolibook recenzi pro důkladný pohled na povýšeného OS.

Jolicloud 1.1 je nyní k dispozici ke stažení původně objevila na Engadget na st. 8.12.2010 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Jolicloud | Poslat | Komentáře

PA Walmart obchody stále CCTV-povoleno, breathalyzin 'víno automatů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/pa-walmart-stores-getting-cctv-enabled-breathalyzin-wine-vendi/:
Kdykoli je technologie použita pro řešení reálných problémů, to hřeje naše srdce. Je to opravdu dělá. Ale když perambulations jsou technologické potřebné k práci své cestě kolem zastaralé likéru zákony státu (likes, které trápí alespoň jednoho chudého Engadget editor , protože on dosáhl zletilosti), to jen zdá smutné. Například, to je nezákonné prodávat alkohol v obchodech v Pensylvánii, ale není to nelegální instalaci automatu , který rozděluje vína: tak dlouho, jak je uživatel vyzván, aby dechová zkouška, přejede vydaných státních ID nebo řidičský průkaz, a pak ukazují jejich hrnek na státní úředník sedět někde v Harrisburg, který je dohlédněte na řízení prostřednictvím kamerového systému. Jednoduché, ne? Možná ne, ale to přece chránit státní monopol na alkohol prodeje. Vína Pronto automat je v současné době k dispozici pouze ve vybraných obchodech se smíšeným zbožím ve stavu, ale je to právě oznámila, že PA likér řídí rada dala Walmart předběžný souhlas, aby ty věci, v některých jejich lokalitách mimo Pittsburgh. Pokusíme se jeden z nás, jakmile začnou nést Blue Nun.

PA Walmart obchody stále CCTV-povoleno, breathalyzin 'víno automatů původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje KDKA | Poslat | Komentáře

Internet Explorer 9 opatření na ochranu soukromí, aby zahrnovala sledování ochrany

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/internet-explorer-9-privacy-measures-to-include-tracking-protect/:
V kývnutí na budoucí mandáty FTC týkající se web soukromí, Microsoft oznámil, že mezi jeho mnoho kouzel, Internet Explorer 9 bude zavádět něco, co nazývá sledování Ochranné seznamu. V podstatě TPL se dívá na třetí stranou prvky podle toho, která strana si může být zobrazení (například, když jste na msnbc.com a obsahuje prvky, které jsou hostované na jiném domény) a umožňuje blokovat ty, které sledovat své pohyby . Toto je děláno domény, a tam je i whitelist a blacklist - zajišťuje, že zatímco prvky, které jsou nezbytné pro plnou funkčnost bude moci, které jsou na obtíž, budou blokovány. Samozřejmě, že to není odpověď na všechny vaše bezpečnostní potřeby, ale mezi touto a správně správu cookies je to slušný první krok. IE9 přijde asi někdy na začátku roku 2011 - do té doby, podívejte se na video po přestávce pro více informací.

Pokračovat ve čtení Internet Explorer 9 opatření na ochranu soukromí, aby zahrnovala sledování ochrany

Internet Explorer 9 opatření na ochranu soukromí, aby zahrnovala sledování ochrany původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 16:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje Microsoft Developer Network | Poslat | Komentáře

USA Host Světový den svobody tisku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BdTvSTMaGZw/story01.htm:
rekrowyalp píše "Od tisková zpráva: 'Spojené státy s potěšením oznamuje, že bude hostit UNESCO Světový den svobody tisku událost v roce 2011 Spojené státy místa technologií a inovací v čele své diplomatické a rozvojové úsilí Nová média pověření.. občanů na celém světě, aby zprávy o jejich situaci, vyjádřit názory na světové dění, a vyměňovat si informace v prostředí někdy nepřátelské těchto cvičení práva jednotlivců 'na svobodu projevu. Zároveň jsme znepokojeni stanovení některých vlád cenzor a ticho jednotlivce, a omezit volný tok informací. ' Ach ironie. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Erlang a OTP v akci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nz-UaRwjhd8/story01.htm:
RickJWagner píše "Manning právě vydala novou Erlang titul, nazvaný Erlang a OTP v akci Pro docela nějaký čas, tam to bylo definitivní průvodce Erlang -.. Joe Armstrong, je skvělá kniha Programování Erlang No, to je čas, aby něco navíc pokoj na polici, protože kniha Erlang-o-koule má jen posunul. Tam jsou nyní dva, musí-mít prostředky pro programátora Erlang. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání Rick.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google je velká týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Musíme podat to Google : jestliže jeho cílem bylo vlastní technologické novinky cyklu po dobu 48 hodin, mise splněna. Mountain View-založená společnost, strávil první dva dny tohoto týdne, kterým se skoro každý velký oznámení, že by mohl mít: nová vlajková loď telefon nadcházející příští týden ( Nexus S ), nový Android stavět ( 2,3 perníku ), náhled další Android stavět ( voštinová ) na nikdy-dříve-viděný tablety Motorola , debut jeho tzv. cloud-based notebook platforma ( Chrome OS ) s hardwarem, a obří skok do rostoucího e-knižním trhu - a to není všechno. Udělali jsme v našich silách ke kondenzaci všechny dny 'upozorňuje na něco snadnější strávit, tak čtěte dál pro shrnout všechny věci Google!

Pokračovat ve čtení Google velké týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení

Google je velká týden: Nexus S, voštinová tablety, Chrome OS notebooky, a knihy pro zavedení původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 13:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Quadrocopters zadejte Flying Machine Arena, musí odrazit pingpongový míček přežít (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Nepotřebujeme dalšího hrdinu. Nepotřebujeme znát cestu domů. Všechno, co chceme je život mimo Flying Machine Arena, zkušební základnou u švýcarského federálního institutu technologie ( ETH ), kde quadrocopters mohou učit nové schopnosti a protáhnout jejich lopatky ventilátoru bez zranění příliš mnoho vědců. Jedním z takových nových schopností je žonglování míčky - no, jeden míč, tak jako tak. Tento konkrétní quadrocopter se naučil poznat pingpongový míček a je docela zběhlý v udržování to ve vzduchu, zatímco robot sám zůstává létání. Zajímavé je, že poslední projekt jsme slyšeli o tom z ETH také zapojen stolní tenis , takže doufejme, že ten příští zahrnuje full-stupnice humanoid přehrávač, který se nezastaví, lov, dokud se rozdrtil všechny soupeře.

Pokračovat ve čtení Quadrocopters zadejte Flying Machine Arena, musí odrazit pingpongový míček přežít (video)

Quadrocopters zadejte Flying Machine Arena, musí odrazit pingpongový míček přežít (video) původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 14:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje ETH - IDSC | Poslat | Komentáře

SpaceX je Dragon sonda úspěšně uvádí na trh, se vrací z oběžné dráhy (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/spacexs-dragon-spacecraft-successfully-launches-returns-from-o/:
To může mít několik úskalí hit počátku tohoto týdne, ale SpaceX je mírně zpožděný-spuštění své kosmické lodi Dragon vypadá, že odešel, stejně jako by někdo mohl mít možná doufal. Řemeslo odstartoval z mysu Canaveral na vrcholu rakety Falcon 9 starší dnes vstoupila do "100 procent úspěšné" low-orbita země, a se vrátil na Zemi, aby se on-cíl měkké přistání v Tichém oceánu právě před chvílí. Hlava na minulost přestávka na startu video a podívejte se na NASA držet kompletní post-letu tiskové konferenci v 3:30 pm EST na odkaz níže (a na NASA TV).

Pokračovat ve čtení SpaceX Dragon sonda úspěšně uvádí na trh, se vrací z oběžné dráhy (video)

SpaceX je Dragon sonda úspěšně uvádí na trh, se vrací z oběžné dráhy (video) původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 14:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nyní Spaceflight , NASA | Poslat | Komentáře

Chcete-li opravit čínského internetového provozu Hijack Kvůli V lednu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3RmTk5VSjDY/story01.htm:
alphadogg píše "Politici nesouhlasí o tom, zda nedávné čínské únos internetového provozu byl zlomyslný nebo náhodné, ale není pochyb o základní příčinu tohoto incidentu: nedostatek vestavěný bezpečnosti v Internetu hlavní směrovací protokol sítě inženýři mluvili. o tomto slabost na internetu infrastruktury pro dekádu. Teď oprava je konečně na cestě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




NASA raketoplán počítačů prodává s citlivými daty neporušenou, vtip vložit WikiLeaks zde

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Nechť je toto varování pro John a Jane Q. veřejné (vždy roztomilý pár, těch dvou let) vytřete citlivé / tajná data z pevných disků před prodejem počítače. Nebo ještě lépe, vyjměte disk a fyzicky úplně zničit. To je to, co bychom očekávali od našich vládních institucí, ale vnitřní vyšetřování zjistila, že počet počítačů a komponentů z NASA raketoplány s 'byla prodána ze čtyř různých center - Kennedy a Johnson prostor centra, a Ames a Langley Research Center - -, že "selhal sanitaci ověření testování", nebo byly dokonce ani testovány vůbec. V případě, že Langley, zatímco pevné disky byly zničeny, "personál nebyl náležitě v úvahu pro nebo sledovat odstraněny pevných disků v průběhu procesu likvidace." Mezitím na Kennedyho, bylo zjištěno, že počítače připraven pro prodej, které ještě "Internet Protocol informace [že] je nápadným způsobem." Z pekla způsob, jak začít start raketoplánu odchodu do důchodu, co?

NASA raketoplán počítačů prodává s citlivými daty neporušenou, vložka WikiLeaks vtip sem původně objevila na Engadget na st. 08.12.2010 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | zdroje NASA (PDF) | Poslat | Komentáře